- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.581
Malesef cok duygusalim
Insalla zaman ilacim olucak yakinini kaybeden herkez ole diyor
Ama zaman gectikce ozlem artiyoe
hoşgeldin cnm aramıza. Açın zamanla azalacak. Acını yaşa kim ne derse desinHerkeze merhabalar
Nasilsiniz
Bassagligu dileklerini cevaplayamadihim arkadaslarim Allah razi olsun hepinizden
cnm yemiyor diye canını sıkma. Bak defne pilavi isteksiz yerdi ama bu aralar deli gibi pilav yiyor. Zamana bırak . Biliyorum böyle söyleyince ahkam kesiyorsun diyeceksin ama kendinibosa yıpratırsinbak bu saat olmuş daha bişey yememiş ve yarım saat uykuyla duryor. nasıl üzülmeyeyim.neyse takmıycam takmayıcam takmıycam inş.... şimdi gidip kuzumu emzireyim sonra kocişle alışverişe çıkcaz cuma günü doğumgünümde aştık kendimizi kendime hediye alcam yani ben beğencem kociş alcak ,bu sene öyle olsun aldığımı beğenmiosun dedi hepiniz öpüldünüz dua edin kuzuma teyzeleri de yesin artık...
Çok sevindim cnm. Allah gönlüne göre vermişKizlar patronum ariodu calis die bakici kres cok yuksek die gitmiodum ya tekrar aradi cmrtsei pazar calis sadece 2gun slyman baksin babasi degilmi die dalga gecti esimle samimiydi:)esimde kabul etti evde oldugum.cnrtsi.pazar ben.bakayim olmadigimdada.komsumuz bakcakti ama dun kardesim ben bakarim dedi cok.mutluyum kardesim gelio 2gun ise gidicem 400tl alicam ve sabh 11gbi gel aksam 4/5gbi git dedi cok.mutlyum ayrica pazqr ben acip kapatcam yalniz olcam rahatda ohh allhim dualarimi kabul etti calisma saatim az sadecw ayda 8gun gtcem 400tl alcam allhim cok.mutluyum ayrica sadece haftasonu masala bakabilmek icin kardesimle hep beraber olcam bizimle kalcak ohhh daha ne isteeyimki benm calisma istegim bahsetmistim 235tl aykik kredi borcum var okukdan kalan onu babamin odememesi ve esimn odemk zorunda olmasindan cok mahcuptum bende calismk istiodum 2nanilmaz mutluyum haftasonu caliscammmmmm kendi kredi borcumu odeyebilcem cnm kocama yuk olmayacagm cok mutyum kardesimde geliooo ohhh ohh :)dualrinz icin desteginz icin cok tsk ederimm hepinze yanmda oldgnz icin
mesleğinin moda tasarım olduğuna hiç şaşırmadım canm okuduğum kadarıyla zaten anlamıştım yaratıcı yönününü iyi kullanabilen birisin. masalıda bu yönde geliştiriyorsun. yapmış olduğun evdeki uğraşlarından da çok belliydi.2 gün süper cnm borcun bitsede bırakma işini , anlamadan 2 gün bir şekilde idare edilir e çocukalrda büyüdü artık.inşallah teyzesi döner çorbalara bende kararverdim bugün ona şöyle bol sebzelideğişik sebzeli köfteler hazırlıycam mesela kereviz rendeliycem. taze soğan dereotu filan , anlamadan yesin bakalım. zararı yok tabiyesinlerde hep kuru şeyler kabızlık yapıyo emirde de.Gelinlikcide satis yapicm cnm ben moda tasarim ojudum tam gun clisioken tasatim ve dikim yapiodum simdi satis yapicam sadece teyzesi de cocuk gelism mezunu buyil univ gircek cok sewio cocuklari masalda ona baylio oyuzden icim de rahat yoksa daha 17yasinda nsl emant edicm derdim ama dersde gordukleri icin alt degistirme yemek ilkyardim oyun aktivite herseyi bildgnden icim rahat :)emir corbadan sklms a.nesi yesinde napcan bisure sonrada cotbaya doner belki geri annesi ne istiosa onu yesin masalda bugun pilav cok yedi babamz kizio cok yedirion die :)
Malesef cok duygusalim
Insalla zaman ilacim olucak yakinini kaybeden herkez ole diyor
Ama zaman gectikce ozlem artiyoe
Insalla cnm herkes aynini soyluyotKesinlikle zmn ilaci bu acinn acin zamnla dinince ozlem bastirilbilio resimlere bakip aglasanda su anki aci gbi olmuo yakin arkadsm babasini kaybetti daha42yasindaydi ve hasta degildi anide. Tansiyondan jaybettiler ne acilar yasadi nekadar agladi oda olnek istedi yasayamam dedi ama2yil oldu gecen gun aradi 2.yili doluo ama dun gbi hatrimda ama izlem var o tarifsz aci yok gercektn zmn mis ilac dedi
Iyi geceker cnmKizlar iyi geceler size masal bu gece de cok kaljarsa die o uyumuskn bende yatayim aliskin olmayinca uykusuzkga tahmmul edemiomki:)
mesleğinin moda tasarım olduğuna hiç şaşırmadım canm okuduğum kadarıyla zaten anlamıştım yaratıcı yönününü iyi kullanabilen birisin. masalıda bu yönde geliştiriyorsun. yapmış olduğun evdeki uğraşlarından da çok belliydi.2 gün süper cnm borcun bitsede bırakma işini , anlamadan 2 gün bir şekilde idare edilir e çocukalrda büyüdü artık.inşallah teyzesi döner çorbalara bende kararverdim bugün ona şöyle bol sebzelideğişik sebzeli köfteler hazırlıycam mesela kereviz rendeliycem. taze soğan dereotu filan , anlamadan yesin bakalım. zararı yok tabiyesinlerde hep kuru şeyler kabızlık yapıyo emirde de.
bende böyle arkadından bu kadarüzülüpağlıycağım bir kayınvalidem olsun isterdim songülüm :)) ne mutlu o hanımefendiyeki gelini bile onu bu kadar sevmiş.Allah mekanını cennet etsin.
hoşgeldin cnm aramıza. Açın zamanla azalacak. Acını yaşa kim ne derse desin
cnm yemiyor diye canını sıkma. Bak defne pilavi isteksiz yerdi ama bu aralar deli gibi pilav yiyor. Zamana bırak . Biliyorum böyle söyleyince ahkam kesiyorsun diyeceksin ama kendinibosa yıpratırsin
Çok sevindim cnm. Allah gönlüne göre vermiş
Amin arkadasim
Cok iyi olincada acisi buyuk oldu iste
Yemek isi bizdede ayni corbaya cok istekli degil
diğer tatları alınca çorbalara bakmaz oldular cnm bunlar artık kendini görmesede yemeğin ismini söylemem yetiyo emire. geçen birine anlatıyorum makarna yedi duyduya başladı makarna istemeye.
menüde neler oluyo cnm belki fikir olur
Bizimkidee sut u anliyor cok sevoyor cunku daha biberonu sutu alinca alkis basliyor
Menu olarak ozel yok cnm ev yemeklerinin hepsi.
Bize ne pisirdiysem onada onu veriyorum
ben yatmadan once devam sut verıyorum cnm dr umuz da tavsıye ettı arasda demır eksıklıgı var maumhaha demek alkış yapıyor , çok tatlı , gece sadedevam sütümü veriyorsun cnm ben hala çok sıvık kaşık mamalarını biberona yapıp veriyorum .
birde canm geçen gün buaraya yazmıştım. devam sütleri uzun ömürlü kutuda oluyo ya bunlarla ilgili daha öncede yayınlanmıştı. süt oda sıcaklığında bu kadar dayanamaz mümkün değil diye hiç içime sinmiyor ama bende veriyorum. acaba hiç vermeyip sadece günlük sütmü versek diyorum. düşünsene aylarca oda sıcaklığında süt nasılbozulmaz .
kızlar ayakları terliyormu siizn kuzucukların bizim emirin çok terliyor içi dışı deri ev ayakkabısı giyiyor ama yinede ter içinde. ilk adım ayakkabısı giydirsem daha çok terliycek, siz ne giydiriyorsunuz terliyormu,
birde banyoyu bu soğuk havalarda kaç günde bir yaptırıyorsunuz
Tesekkur ederim fundacim
Defne nasil
defne iyi cnm. Dün ankaraya geldik. Burada çok mutlu. çok şükür yemek yemesi de iyi. Geçen hafta kaplıcadaydik. Ciğer bile yedirdim. Kv şoklarda. Buaralar elindeki yiyeceklerden bana yediriyor ve ben " hımm çok tatlıymis senin elinden" deyince çok mutlu oluyor.böyle işte bizden haberler
aras ve yaren nasıllar?
öylemi cnm bak bunu duyduğuma sevindim içim rahatladı bende hero bays devam sütü veriyorum çokda seviyor.sanbeni interntten bir bakayım ben cnmben yatmadan once devam sut verıyorum cnm dr umuz da tavsıye ettı arasda demır eksıklıgı var maum
normal sut kalsıyum acısından cok zengın olmakla bırlıkte demır ve pk cok seyden yoksun bır besın aynı zamanda normal sut yedıklerının emılımınıde azaltabılıyor
arasa günlük sut verdıgım ay hıc kg akmadı ve cokk kaka yapptı
bır gece okan bayulgende 03.30 a kadar dınledım
çocuk dr u hılal mocan bu kutuları araştırdığını ve güvenle verebılecıgımızı soyledı
ben sanbenı ıLK ADIM AYAKKABISNI GIYDIRIYORUM HIC TERLETMIYOR
BANYO HAFTADA IKIKEZ
Defne iyi cnm. Dün ankaraya geldik. Burada çok mutlu. Çok şükür yemek yemesi de iyi. Geçen hafta kaplıcadaydik. Ciğer bile yedirdim. Kv şoklarda. Buaralar elindeki yiyeceklerden bana yediriyor ve ben " hımm çok tatlıymis senin elinden" deyince çok mutlu oluyor.Böyle işte bizden haberler
aras ve yaren nasıllar?
öylemi cnm bak bunu duyduğuma sevindim içim rahatladı bende hero bays devam sütü veriyorum çokda seviyor.sanbeni interntten bir bakayım ben cnm
emirde öyle bana yedirmeye çalışıyor ,demekki yiyiormuş çocuk canm kv ilgilenmesi lazım çocuğa bırakırsan tabi yemz her şeyi oyunla öyle böyle yedirceksin. yemiyo diye aç bırakılmazki.izinlimisin cnm
var cnm evet kutu sıvı süt.9-12 birde 12-36 diye iki çeşit 12-36 dan alıyorum.Canim hero baby nin devam sutu varmi?
Acaba ayni sutten mi bahsediyoz benimki.sivi
Ya aslinda kb yede bubkadar yuklenmemeli
Kimi.cocuk annesini arar
Arasta gecen 5 gun istahsizdi ne yaptimsa yediremedim
Kizlar patronum ariodu calis die bakici kres cok yuksek die gitmiodum ya tekrar aradi cmrtsei pazar calis sadece 2gun slyman baksin babasi degilmi die dalga gecti esimle samimiydi:)esimde kabul etti evde oldugum.cnrtsi.pazar ben.bakayim olmadigimdada.komsumuz bakcakti ama dun kardesim ben bakarim dedi cok.mutluyum kardesim gelio 2gun ise gidicem 400tl alicam ve sabh 11gbi gel aksam 4/5gbi git dedi cok.mutlyum ayrica pazqr ben acip kapatcam yalniz olcam rahatda ohh allhim dualarimi kabul etti calisma saatim az sadecw ayda 8gun gtcem 400tl alcam allhim cok.mutluyum ayrica sadece haftasonu masala bakabilmek icin kardesimle hep beraber olcam bizimle kalcak ohhh daha ne isteeyimki benm calisma istegim bahsetmistim 235tl aykik kredi borcum var okukdan kalan onu babamin odememesi ve esimn odemk zorunda olmasindan cok mahcuptum bende calismk istiodum 2nanilmaz mutluyum haftasonu caliscammmmmm kendi kredi borcumu odeyebilcem cnm kocama yuk olmayacagm cok mutyum kardesimde geliooo ohhh ohh :)dualrinz icin desteginz icin cok tsk ederimm hepinze yanmda oldgnz icin
iyi geceler tatlım. nasılsın alp tuğra nsılıyı geceler kızlar
sogulum hosgeldın canım senı gorduğume sevındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?