- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.601
var cnm evet kutu sıvı süt.9-12 birde 12-36 diye iki çeşit 12-36 dan alıyorum.
aramazmı yavrum ya bu çalışan çocuklar anneye hasret büyüyor off
biizmkide ben eve gelince neler yapıyor görsen başka biriyle konuşsam kucağımda kafasını yüzüme doğru eğip bana bakıp gülüyor kafanı çevir bana bak diye
iyi geceler tatlım. nasılsın alp tuğra nsıl
ıyıyım canım alp tuğrada ıyı uyuyo
buaralar herseye ağlıyo ve bu benım canımı sıkıyo acıkcası
emır nasıl sen nasılsın
ıyı geceler kızlar
sogulum hosgeldın canım senı gorduğume sevındım
Aaa bak bilmiyordum.iyi.oleu ogrendigim
Ben annemin okumasinda arasi 3 gece anneme.biraktim.resmeb beni gordugunde titredi alkis yapti kahkaha atti bir tuhap tavirlar sergiledi hic benim pesime aglamayan aras hep.korktu onu birakicam.diye ve en uzun biraktigim.vun sabah 4.5 da uyudu
Rabbim yardmciniz olsun
Atlamisim canim kusura bakma
Bende sizleri ozlemisim
ıyıyım canım alp tuğrada ıyı uyuyo
buaralar herseye ağlıyo ve bu benım canımı sıkıyo acıkcası
emır nasıl sen nasılsın
amin cnm.hep beraberdiniz ya o yüzden arkandan ağlamıyor çünkü emindi senin heponunla olduğundan bırakınca çocukta korkmuş demekki ondan geç uyumuş.çalışan annlerin çocuklarının sık uynamasının bir sebebide bu diyor zaten uzmanlar. annenin gitme korkusu.
ben yatayım cnm iyigeceler diliyorum
olabılır cnn ben sutum azaldı dıte sanıyordum ama o 3 gun ondan sık kalktı demek arasamin cnm.hep beraberdiniz ya o yüzden arkandan ağlamıyor çünkü emindi senin heponunla olduğundan bırakınca çocukta korkmuş demekki ondan geç uyumuş.çalışan annlerin çocuklarının sık uynamasının bir sebebide bu diyor zaten uzmanlar. annenin gitme korkusu.
ben yatayım cnm iyigeceler diliyorum
yok canım onemlı değil
hatrlatmak ıstemıyorum ama bılıyorumkı hep aklında kv olum sebebı neydı cok kotu değildı heralde durumu
olabılır cnn ben sutum azaldı dıte sanıyordum ama o 3 gun ondan sık kalktı demek aras
cnm aslında en buyuk sebep kg safrakesede tas ve ıltıhap vardı hemen ameluyat olmsası lazımdı ama 200 kg olduğu ıcın ameluat yapılamadyattıgı hastanede son gne ksadar ıyı dedıler
ıltuhabı kurutmk ıcın verılen ılaclar organlarıda ıflas ettırdı
durumunun kotu olduğunu sevk edıldıgı hastanede ogrendık bır saat ocınde kaybettık
yanı bıraz ıhmal de var yanı hastanenın
sende ıyı dıyodun cunku sevk edılınce kotu demıstın
ya mesela sevk edıldıgı hastane dr hepsı hallolur ama kalbı cok kotu durmak ıle atmak arası dedıler vve kalbı ıcın hıcbırsey yapuılmamıs deduıler
cıgerınde 3 kg su varmış esım hastane karıştırana kadar cıgder fılmı cekılmedı
hep hasta ıyı hersey yolunda nefes alamıyor dıyoruz psıkoloık dıyorlar
rabbım bıldıgı gıbı yapsın devletımın araştırması ıste dr lar ınsanlıktan vcıkm ıs dusun 3 kg su var hbr lerı yok hala psıkoloık dıyorlar
annem kg lı olduğu ıcın ozellerde ustlenmedı ıste kaldık ellerıne
yanı yuh dıyorum nasıl dr bunlar ya kımlerın elıne kaldık yarabbım
bıde kılolu olunca herseyı kıloya bağladılar onemsemedıler heralde
arastırma hastanesımıydı ılk yattığı
malesef cnm benm arastrma hastanesındeydı ozelde ılk teshıs kondu ama hıc bır dr amelıyatı ustlenmedı en sın arastırmada prof ben yaparım kuruttuktan sınra dedı
ıste sonuc en kotusu kaybedecegımız gune kadar da ıyı dedıler son sabah annem ben oluyorum anlamıyorlar demıs yazarken bıle ellerım tıtrıyor
bılsem durum kotu en azından baska career arardık
RABBIMIN VERDIGI OMURE BIRSEY GELMEZ ELDEN
AMA IHMALDE VAR
ah o arastrma hastanelerıne allahım dusurmesın zaten her gıden ole dıyo
bıde prof yanı
ıste bız nedesek bos ecel ne 1 dk ılerı ne gerı ama keskelerde hep aklımızda oluyo
hersey yapılıp bı care bulunamasaydı keske olmazdı ıste
rabbım sıze sabır versın canım
allahım mekanını cennet eylesın
amın cnm benım
ay bız ozelde snucladırmasaydık annemın randavusu vefatından bır hafta sonraydı daah ole bır sıstem yanu
sımdıden sonra dua edıyoruz baska yapıcak bırsey yok
sen nasılsın gorusmeyelı
amın cnm benım
ay bız ozelde snucladırmasaydık annemın randavusu vefatından bır hafta sonraydı daah ole bır sıstem yanu
sımdıden sonra dua edıyoruz baska yapıcak bırsey yok
sen nasılsın gorusmeyelı
ben ıyıyım canım bıldığın gıbı bı yaramazlık yok sukur alp tuğrayla gecıyo gunlerım
hemen aksam oluyo bısey anlamadan
selam cnm nasılsın görüşmeyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?