- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.621
dogru valla gun yetmıyor cogu zaman
canım ben yatayım artım
optum senı ıyı geceler
kızlar herkese günaydın:
bu ne ya kimse açmamış topiğimizi bu sabah ..
bende dedim şimdi çok birikmiştir yazcaklarım diye koştum geldim ama malesef yok
nerdesiniz miletttttt::
ben biraz uykusuzum akşam nil 10da uyudu çok sevindim eşimde yok bende hemen yatayım diye yattım ama nil 1 buçukta bir kalktı pir kalktı yani 3ten sonra uyuduk herhalde hatırlamıyorum ayy sersem gibiyim..
günaydın cnm evet kimsecikler yok ama songülüm geldi ya gece muhabbeti artmış. çok şükür:) nilimin canı oyun istemiştir belki annesi ondan uyanmıştır babası da yokmuş ya annesinin canının sıkılmasını istememiştir akıllı kuzu:)
ayşegül cnm çok sevindim işe geri dönmene üztelik sadece 2 gün hem kafan dağılmış olur hem de sorunun çözülmüş olur çok şükür...
songül cnm sen arasa babaloc 4 vermio muydun devam sütü hani toz olandan. ben ondan kullanıyorum da acaba sıvı olanların tadı farklı mı ki merak ettim.
sorma kalkıp yantarafa bakıp bakıp baba dedi zaten..
bu arada ayşegül işemi başlamış ben pek geçmişe bakamadımda
hayırlı olsun cnm
ee masala kim bakıcak peki?
oy kuzum babasının yokluğunu anlamış annesi... ayşegül eski işne döncekmiş cnm sadece hsonu çılışp 400 tl alcakmış bebeişe de kız kardeşi bakcakmış e daha ne olsun di mi ama:)
kızlar herkese günaydın:
bende dedim şimdi çok birikmiştir yazcaklarım diye koştum geldim ama malesef yok
ben biraz uykusuzum akşam nil 10da uyudu çok sevindim eşimde yok bende hemen yatayım diye yattım ama nil 1 buçukta bir kalktı pir kalktı yani 3ten sonra uyuduk herhalde hatırlamıyorum ayy sersem gibiyim..
günaydın cnm evet kimsecikler yok ama songülüm geldi ya gece muhabbeti artmış. çok şükür:) nilimin canı oyun istemiştir belki annesi ondan uyanmıştır babası da yokmuş ya annesinin canının sıkılmasını istememiştir akıllı kuzu:)
ayşegül cnm çok sevindim işe geri dönmene üztelik sadece 2 gün hem kafan dağılmış olur hem de sorunun çözülmüş olur çok şükür...
songül cnm sen arasa babaloc 4 vermio muydun devam sütü hani toz olandan. ben ondan kullanıyorum da acaba sıvı olanların tadı farklı mı ki merak ettim.
sorma kalkıp yantarafa bakıp bakıp baba dedi zaten..
bu arada ayşegül işemi başlamış ben pek geçmişe bakamadımda
hayırlı olsun cnm
ee masala kim bakıcak peki?
günaydın kızlar
nasılsınız biz iyi olmaya çalışıyoruz kızımla çok şükür diyelim
ayşegül canım çok sevindim hayırlı olsun işin bende hsonu calisiyorum ınan iki gün hemen geciyo anlamicaksin bile
gülden ve yasemin neler yapiyosunuz
Gunaydin cnm bugun masal9da kalkti 10kadarda yatak keyfi yaptik sonra kahvalti ettik derken simdide ben biseyler yedim ondan bugun erken giremedim nil uyaninca geri uyumuomu yani hic isik.acmadiginda hic konusup yuz vermediginde su yaa sut verip geri uyumuomu cnm yada kendi uyumuosa ayaginda salladgindada mi uyumuo inanki xok uzucu yacok yorulursun nilde yeterli uykuyu alamio dimi masal hic gece uyanip oynamaz aglar sut su emzik veririm uyur ayagimda bike 2kez salladim bugune kadar allhima sukur masallh diyeyim cok zor ama yaa alismasa bari
Gunaydin cnm.cok saol cok mutluyum haftaici kardesimle okucam haftasonu parami kazanicam bide sabh erkwn degil11gbi gidcem aksam 5de gelicem ayy daha nolsun dimi coj mutluyum ben200tl kredimi karsilayayim dioym2katini alicam allahn izniyle sukur songul1yasindan sonra kullandi kutu sivi olan bebelac devam sutunu cnm bende aynen onu kulkaniom inanilmaz guzel.tadi var ben bayiliom sekwrli gbi cok tatli normal sut degil daha vitaminli ve demir.takviyeli
Haftasonu baslicam cnm sabh 11gbi gidip 5gbi gelcem 400tl alicam kiz kardesim gelcek bakmaya cok mutyum cnm ya dualrim kabul oldu ayrica masal teyzesine bayiliodu videoda da gormustun ya inanilmaz mutlu oluo teyzesiyle oyuzden icimde cok rahat haftaicide kardesim hep benmle olucak cok.mutyum
belki de cnmoh masalla cnm defneye
bekıde senın lınden yeme ıstıordur
ay arasta ole agzımızdan olnasa burnumuzdan sokacak
İzinliyim cnm yarın başlayacagim işeöylemi cnm bak bunu duyduğuma sevindim içim rahatladı bende hero bays devam sütü veriyorum çokda seviyor.sanbeni interntten bir bakayım ben cnm
emirde öyle bana yedirmeye çalışıyor ,demekki yiyiormuş çocuk canm kv ilgilenmesi lazım çocuğa bırakırsan tabi yemz her şeyi oyunla öyle böyle yedirceksin. yemiyo diye aç bırakılmazki.izinlimisin cnm
Aynrn cnm çalışan annenin çocuğu hep eksik kalıyor. Anneye doyamıyorvar cnm evet kutu sıvı süt.9-12 birde 12-36 diye iki çeşit 12-36 dan alıyorum.
aramazmı yavrum ya bu çalışan çocuklar anneye hasret büyüyor off
biizmkide ben eve gelince neler yapıyor görsen başka biriyle konuşsam kucağımda kafasını yüzüme doğru eğip bana bakıp gülüyor kafanı çevir bana bak diye
Amin cnm. Arasin o halini gözümde canlandırabiliyorum.Aaa bak bilmiyordum.iyi.oleu ogrendigim
Ben annemin okumasinda arasi 3 gece anneme.biraktim.resmeb beni gordugunde titredi alkis yapti kahkaha atti bir tuhap tavirlar sergiledi hic benim pesime aglamayan aras hep.korktu onu birakicam.diye ve en uzun biraktigim.vun sabah 4.5 da uyudu
Rabbim yardmciniz olsun
Günaydın cnm. Nilim son zamanlarda gece kalkmayı huy edindi değil mi ?kızlar herkese günaydın:
kardesım hep benmle kalıcak zaten denzlden gelck burda kımsemz yok ya ozel gelıcek yanıiyiyiz cnm ne olsun bildiğin gibi şimdi başım ağrımaya başladı sersem gibi dolanıyom işte..
elifim iyi değilmi?
cnm sallamıyorum yanıma yatırıyorum bide ona alışmasın diyorum kalkıyo oturuyo ben yatırıyorum oyine kalkıyo falan baba baba dedi akşşam sürekli babamız yokya onun yerine bakıyo baba diyo..
ayy çok sevindim cnm ee daha ne olsun
yani kardeşin hep sende kalıcak dimi..
ohhh negüzel cnm peki kardeşin kaç yaşında çalışmıyo dimi o ..
hemmm masal çok mutlu olucak..
belki de cnm
yerim ben aras paşayi
izinliyim cnm yarın başlayacagim işe
defne yemeyen bi çocuk değil hep söylüyorum. Sadece nasıl yedigini öğreneceksin
aynrn cnm çalışan annenin çocuğu hep eksik kalıyor. Anneye doyamıyor
amin cnm. Arasin o halini gözümde canlandırabiliyorum.
Günaydın cnm. Nilim son zamanlarda gece kalkmayı huy edindi değil mi ?
kardesım hep benmle kalıcak zaten denzlden gelck burda kımsemz yok ya ozel gelıcek yanı
17ysında cocuk gelısım okudu ılk yardım yemek oyun aktıvıte herseyde cok ıyı bıde masalla cok eglenıolar oyuzden ıcım rahat bırakıcam zaten sadece ogle yemegı yedırcek uyutcak aksam yemegıne ben gelcem kahvaltısını ben yedırcem yanı sıkıntı olmıcak cnm
belki de cnm
yerim ben aras paşayi
izinliyim cnm yarın başlayacagim işe
defne yemeyen bi çocuk değil hep söylüyorum. Sadece nasıl yedigini öğreneceksin
aynrn cnm çalışan annenin çocuğu hep eksik kalıyor. Anneye doyamıyor
amin cnm. Arasin o halini gözümde canlandırabiliyorum.
Günaydın cnm. Nilim son zamanlarda gece kalkmayı huy edindi değil mi ?
Gunaydin cnm.cok saol cok mutluyum haftaici kardesimle okucam haftasonu parami kazanicam bide sabh erkwn degil11gbi gidcem aksam 5de gelicem ayy daha nolsun dimi coj mutluyum ben200tl kredimi karsilayayim dioym2katini alicam allahn izniyle sukur songul1yasindan sonra kullandi kutu sivi olan bebelac devam sutunu cnm bende aynen onu kulkaniom inanilmaz guzel.tadi var ben bayiliom sekwrli gbi cok tatli normal sut degil daha vitaminli ve demir.takviyeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?