- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.641
aynen cnm toz olanında tadı şekerli gibi kullanmışsındır sende belki. ama zeynep ilay içmio onu da. zaten daha ilk kutumuz. bebeloc 4 kullanıyorum ama toz olandan. sıvı kutu olanlar kaç gün dayanıyo cnm açıldıktan sonra normal sütler 2 günde bozuluo ya hani o da mı öyle
kızlarrrr yemek yaparken dalgınlığıma gelmiş kuruların olduğu bi dolap var normalde iple bağlıyorum unutmuşum berra ordan mısır paketini almış dökmüş sanırım yutmuş da bişey olmaz di mi:18::18::18:
ay öyle de işte birden telaşlandım. yok boğazında kalmamış o halinden gayet memnundu ama ben korktum. ay sizinki de kötüymüş canım napcaz biz bu yaramazlarlaEger simdi durumu iyiyse bisey olmaz canim zaten kotu bisey olsa ogurur bogazinda kalir ama bisey olmamistir benim oglumda sabah bulasik m. tabletleri vardi posetli bi baktim isirmis posetini agzi deterjanli olmus yuzunu burusturuyo aci gelmis hemen yikadim agzini boyle ufak kazalar oluyo canim artik alismamiz lazim bizimde.
ay öyle de işte birden telaşlandım. yok boğazında kalmamış o halinden gayet memnundu ama ben korktum. ay sizinki de kötüymüş canım napcaz biz bu yaramazlarla
Canim cok sevindim okuyunca hersey gonlune gore oldu neguzel hani demistimya karanligin en cok oldugu zaman gunesin dogmasinin yaklastigi andir cok seviyorum bu sozu insanin tam zor zamaninda umudunu kaybederken birden cok guzel bisey oluyo benimde oyle zamanlarim oldu hatta esimle bile cok umutsuz bi zamanimda tanismistim simdi kocam ve oglum benim herseyim oyuzden cok seviyorum o sozu.
ohhh çok iyi cnm
peki nezaman başlıyosun?
Birde ne yapıcaksın sen çizimmi yapıyodun yoksa benmi karıştırıyorum..
aynen cnm toz olanında tadı şekerli gibi kullanmışsındır sende belki. ama zeynep ilay içmio onu da. zaten daha ilk kutumuz. bebeloc 4 kullanıyorum ama toz olandan. sıvı kutu olanlar kaç gün dayanıyo cnm açıldıktan sonra normal sütler 2 günde bozuluo ya hani o da mı öyle
ay öyle de işte birden telaşlandım. yok boğazında kalmamış o halinden gayet memnundu ama ben korktum. ay sizinki de kötüymüş canım napcaz biz bu yaramazlarla
Kizlar patronum ariodu calis die bakici kres cok yuksek die gitmiodum ya tekrar aradi cmrtsei pazar calis sadece 2gun slyman baksin babasi degilmi die dalga gecti esimle samimiydi:)esimde kabul etti evde oldugum.cnrtsi.pazar ben.bakayim olmadigimdada.komsumuz bakcakti ama dun kardesim ben bakarim dedi cok.mutluyum kardesim gelio 2gun ise gidicem 400tl alicam ve sabh 11gbi gel aksam 4/5gbi git dedi cok.mutlyum ayrica pazqr ben acip kapatcam yalniz olcam rahatda ohh allhim dualarimi kabul etti calisma saatim az sadecw ayda 8gun gtcem 400tl alcam allhim cok.mutluyum ayrica sadece haftasonu masala bakabilmek icin kardesimle hep beraber olcam bizimle kalcak ohhh daha ne isteeyimki benm calisma istegim bahsetmistim 235tl aykik kredi borcum var okukdan kalan onu babamin odememesi ve esimn odemk zorunda olmasindan cok mahcuptum bende calismk istiodum 2nanilmaz mutluyum haftasonu caliscammmmmm kendi kredi borcumu odeyebilcem cnm kocama yuk olmayacagm cok mutyum kardesimde geliooo ohhh ohh :)dualrinz icin desteginz icin cok tsk ederimm hepinze yanmda oldgnz icin
Yasemincim
Aysegulunde dedugu gibi sivi olani.kullaniyorum
Gercekten cok lezzetli ve tok tutuyor
5oo ml.lik kutularda yapmislar iki gunde bitiyir zaten
Aras yatmadab 25o iciyor bayiliyor
coooooook sevindim canımm ne guzel
Cnm bence açlıktan değil bu uyanmaaynen cnmya bu ara yaşıyoruz bunu anlamıyorum.
Ya devam sütünü içirip yatırıyorum.en fazla 3 saat sonra uyanıyo
ama sonra tekrar içince sabaha kadar tutuyo onu devam sütü yani kahvaltı edene kadar bende anlamadım bu işi ilk verdiğimle 3 saat dayanıyo sonraki verdiğim sütle nerden baksan 6 7 saat bu nasıl oluyo
evet cnm yarın. Birbirimizden uzaktayız ya bonny food tarzı (yani meyve-kek) buketi gönderecektim ama akşam yine telefonda saçma sapan annesinin ağzıyla konuştu. Ben de çok sinirlendim. O yüzden hiçbirsey yapmayacagim.bütün isteğim gitti. Hatta evlendigim için kendimden nefret ediyorum.fundam sahi sizin evlilik yıldönümünüz yarın dimi
ne aldın eşine?
Yaa uzuldum cnm ya Allah rahmat eylesin sevenlerine de sabir versin yaşlı miydi nasil olduıyı sayılır cnm gorusemedık ne zamandır kayınvalıdemı kaybettık gırmedım pek kk ya sen nasılsın rana nsıl
Yaa uzuldum cnm ya Allah rahmat eylesin sevenlerine de sabir versin yaşlı miydi nasil oldu
Cok sagol bende bayadir girmiyordum betulde bende hastaydik iste yeni yeni kendimize geliyoruz
Ya gencmis peki bi hastaligi falan mi vardi uoksa aniden mi olduYok vanim.53 yasindaydi
Size ne oldu ki gecmis olsun
Ya gencmis peki bi hastaligi falan mi vardi uoksa aniden mi oldu
Valla laranfit olmuş bogaz iltihaplanmasi hava verildi igne yapilfi ilav verfi onlari kullandik bugunde kontrolümüz vardi iyi dedi doktorumuz ilaclari kes telrarlarsa atesi cikarsa tekrad gotim dedi salgin varmis gakiba ondan da bana gecti atlattik cok şükür
Cnm bence açlıktan değil bu uyanma
evet cnm yarın. Birbirimizden uzaktayız ya bonny food tarzı (yani meyve-kek) buketi gönderecektim ama akşam yine telefonda saçma sapan annesinin ağzıyla konuştu. Ben de çok sinirlendim. O yüzden hiçbirsey yapmayacagim.bütün isteğim gitti. Hatta evlendigim için kendimden nefret ediyorum.
çok guzel ama o süt ya ben cok sevıom masalda 4tane bebe bıskuvısı koyuom 150cc ıcıo bıskuvı olunca hıc uyanmıo sabah kadar bıskuvı koymazsam250cc hazırlıom 200cc ıcıo ama yınede uyanıo 1kez kalan 50cc yı ıcıo uyandıgında sabaha karsı bende artık bıskuvılı yapıom kalkmıo dıs derdıde gectı rahat sımdı ama daha4tane görunuo ust uste cıkartıo yememe ıshal ates yok ama uykusunda mızırdanıo surupta etkılemıo vermıom bende su emzık verınce gerı uyuodu kuzum bırhafta cektı cıktı dısı sukur
Canik safra kesede tas ve iktihap varfi kg den dolayi ameliyat olamadi sebebi o oldu
Ooo siz baya agir hasta olmussuniz
Bronsit degil dimi canim igne ve hava verilmis
Kiyamam kuzuya tekrardan gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?