2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet canım 2 gün dayanıyor. ben berraya 200 ml liklerden 4 paket aldım ara ara denedim ama hepsi çöpe gitti mümkün değil içiremiyorum normal inek sütü de içmiyor

Eger simdi durumu iyiyse bisey olmaz canim zaten kotu bisey olsa ogurur bogazinda kalir ama bisey olmamistir benim oglumda sabah bulasik m. tabletleri vardi posetli bi baktim isirmis posetini agzi deterjanli olmus yuzunu burusturuyo aci gelmis hemen yikadim agzini boyle ufak kazalar oluyo canim artik alismamiz lazim bizimde.

ay öyle de işte birden telaşlandım. yok boğazında kalmamış o halinden gayet memnundu ama ben korktum. ay sizinki de kötüymüş canım napcaz biz bu yaramazlarla

ay öyle de işte birden telaşlandım. yok boğazında kalmamış o halinden gayet memnundu ama ben korktum. ay sizinki de kötüymüş canım napcaz biz bu yaramazlarla

Cok zor isimiz canim ya hic dikkatsizlige anlik bi dalginligina izin vermiyolar dun ereni uyutup odada besigine yatirdim bi zaman sonra kontrol icin bakmaya gittim kapiyi actim zaten direk besige baktim besik bos yerde falanda yok ay bian ödum koptu icim nasil kotu oldu anlatamam ya o kisacik anda sonra besigin yanina yaklasip baktim besikte ters donmus obur tarafa yatmis sonra rahatladim tabi ama bu korkular telaslar hic bitmicek ya napicaz bilmem.

ohhh çok iyi cnm
peki nezaman başlıyosun?
Birde ne yapıcaksın sen çizimmi yapıyodun yoksa benmi karıştırıyorum..

Sivi olan daha tatli cnm toz olan bebelac ben sewmwmistim ama masal sewiodu:)ayni normal sut gbi ben 500ml aliyom 2ginde bitio zaten gecw yatarken 250ml hazirliom 150icio gerisinide uyaninca icio oyle 2gun tam yetio.bize artik toz almioz cnm

Alinti yaptim okadar degerlwrini cvplamadan gonderdim cok pardon :)
Gulden cnm cizim yapamiom onlar anlatio ben dikip teslim edionm cizim yetenegim zayif dikis de ve musteri iliskim iyi oyuzden ben isteklerini anlayip dikiom buyuzden patron arayip duruo beni :)ben onlarla calisinca musteri sayilari artio ben1ay izin kullanmistim ozman kackez aradilar batirdin bizi sen yokken kimse gelmio die gercekten yandaki esnaflara oyle soyler musteri iliskilerim iyi ve satis kapasitem.var iyi pazarlama yapiom sanirimbusefer haftasonu dikis yapmicam satis yapcam zaten pazar patronda olmaycak ben acip kapatcam cok keyifli benm icin yani pazar masali bike goturwbilirim
yani
biberon canim cok saol guzel sozlerin ixin gercekten oyle insan dara susunce rabbim yardim edio hic umutsuzlugq kapilmadim ama cok istedim cokkk hic dusunmedgim bi teklif geldi iyiki onlarla tanismismm allhim inlardanda rqzi olsun patronlarimda karikoca calisolar cok keyifli eglwnceli anlayisli insanlar onlarinda kasim bebegi var masalla 10gun var arasinda cok mutluyum sukur allhima

Keceden cingirak yapmistim masala uzerine yine keceden top top benekler yapmistim o top gbi olqnlari koparmis yutmus kakasinda cikmisti hebwrim bile olmamaisti canm kakasindan cikar:)bisey olnaz ama dikkat gerekio daha tehlikeli bisey olabilir die allhim korisun ben onun acip kapatabildgi tum cekmecekeri ona gore duzenledim plastikler falan var yani dokcegi kircagi yutcagi seyler yok hem bana is cikmasin hem ona bisey olmasin hemde ben odada otururken o tu evi gezerken aklim onda kalmio istedgini yapio zararli dwgil die karismiom

coooooook sevindim canımm ne guzel

Yasemincim
Aysegulunde dedugu gibi sivi olani.kullaniyorum
Gercekten cok lezzetli ve tok tutuyor
5oo ml.lik kutularda yapmislar iki gunde bitiyir zaten
Aras yatmadab 25o iciyor bayiliyor

Yasemincim
Aysegulunde dedugu gibi sivi olani.kullaniyorum
Gercekten cok lezzetli ve tok tutuyor
5oo ml.lik kutularda yapmislar iki gunde bitiyir zaten
Aras yatmadab 25o iciyor bayiliyor

çok guzel ama o süt ya ben cok sevıom masalda 4tane bebe bıskuvısı koyuom 150cc ıcıo bıskuvı olunca hıc uyanmıo sabah kadar bıskuvı koymazsam250cc hazırlıom 200cc ıcıo ama yınede uyanıo 1kez kalan 50cc yı ıcıo uyandıgında sabaha karsı bende artık bıskuvılı yapıom kalkmıo dıs derdıde gectı rahat sımdı ama daha4tane görunuo ust uste cıkartıo yememe ıshal ates yok ama uykusunda mızırdanıo surupta etkılemıo vermıom bende su emzık verınce gerı uyuodu kuzum bırhafta cektı cıktı dısı sukur

ıyı geceler kızlar masalım uyudu kociş de nöbette bende yatayım ben cok uykucuyum yaa hıc gezınmek ıstemıom nette falan tv ızlemeyı de sevmıom hep uyusam ohhhh uyku gbısı varmı yaa allhıma sukurler olsun kı masalım da uykucu şirinem :)ben uykusuz ve acken kendımı bıle tanıyamam cok agresıf oluom ıyıkı uyuabılıom yoksa ıstemeden masala kotu davranırdım yada ılgılenmezdım heralde yeterınce allhım uyumayan tum bebıslerı uyut uykusuz anneler dınlensın helekı calısan annelerımz dınc uyansın sabah inşallhhhhhhhh

Cnm bence açlıktan değil bu uyanma
fundam sahi sizin evlilik yıldönümünüz yarın dimi
ne aldın eşine?
evet cnm yarın. Birbirimizden uzaktayız ya bonny food tarzı (yani meyve-kek) buketi gönderecektim ama akşam yine telefonda saçma sapan annesinin ağzıyla konuştu. Ben de çok sinirlendim. O yüzden hiçbirsey yapmayacagim.bütün isteğim gitti. Hatta evlendigim için kendimden nefret ediyorum.

ıyı sayılır cnm gorusemedık ne zamandır kayınvalıdemı kaybettık gırmedım pek kk ya sen nasılsın rana nsıl
Yaa uzuldum cnm ya Allah rahmat eylesin sevenlerine de sabir versin yaşlı miydi nasil oldu

Cok sagol bende bayadir girmiyordum betulde bende hastaydik iste yeni yeni kendimize geliyoruz

Yok vanim.53 yasindaydi

Size ne oldu ki gecmis olsun
Ya gencmis peki bi hastaligi falan mi vardi uoksa aniden mi oldu

Valla laranfit olmuş bogaz iltihaplanmasi hava verildi igne yapilfi ilav verfi onlari kullandik bugunde kontrolümüz vardi iyi dedi doktorumuz ilaclari kes telrarlarsa atesi cikarsa tekrad gotim dedi salgin varmis gakiba ondan da bana gecti atlattik cok şükür

Canik safra kesede tas ve iktihap varfi kg den dolayi ameliyat olamadi sebebi o oldu

Ooo siz baya agir hasta olmussuniz
Bronsit degil dimi canim igne ve hava verilmis
Kiyamam kuzuya tekrardan gecmis olsun

Hersey gonul hoslugunda oluyor degilmi

Sukur cnm en az yan etki ile cikarmissiniz disleri
Arasin da iki tane azi disi xikti ama pek birsey anlamadik on tane oldular
Bence gece emdikten yada sut ictikten sobra rahat dalmalarini emzik sagliyor
Gece gozu kapali eli ile ariyor cok tatli oluyor

Brn sute biskuvi katmiyorum.zaten tatli hepten tatli olur sanki aras gerci tatlo canavari annesine cekmemis hic

Canik safra kesede tas ve iktihap varfi kg den dolayi ameliyat olamadi sebebi o oldu

Ooo siz baya agir hasta olmussuniz
Bronsit degil dimi canim igne ve hava verilmis
Kiyamam kuzuya tekrardan gecmis olsun

Yaa uzuldum eceli dolmus onlarda vesile olmus Rabbim sizlere omur versin

Evet ya oyle oldu yok bronsite cevirmedi Allah dan doktor icerden degil bogazlarindan dedi o yuzden antibiyotik vermedi hacayi veriyorlar her cocuga artik rahatlatiyor birde havanin icine bi ilac kattilar iyi geldi bi gece uyumadim basinda bekledim babamizda gececiydi çalışıyordu burnu tikanmis hırıltılı nefes alıyordu korktum birsey olacak diye cok sukur rabbime bugun daha iyi nesesi geldi yavrumun Rabbim saglik versin yavrularimiza ben raziyim herseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…