2012 kasım bebekleri büyüyor..

Amin cnm
O hava cok rahatlatiyor aras ta iki keee bronsit oldiginda verildi
Icine ventolin koyuyorlar aciliyor baya
Aras kronik alerjik .bronsit dogdugundan beri uc kez oldu
Rabbim korusum.yavrucujlarimizi
Bu arada seydanin bebegi oldu biliyormusun

Evet ya iyu geldi amin cnm bana ne gelirse gelsin ana onun cani sagolsun kendi hastaliga uzulnedim o kadar ona gelen bana Gelsin

Aaa valla mi ya yok haberim hic topige bakamadim cok sevindim gerci kasim annelerine yaziyodu nasilmis peki Rabbim hayirli zahmetsiz bir evlat eylesin cok sevindim

Anne olunca kendini unutuyor ibsan
Ay cok tatki kizi var mucizeso tusem.ikiside cok iyi

ah be cnm ne diyeyimki..

Günaydın kızlar

günaydın cnm uvlilik gyıl dönümünğz kutlu olsun umarım bu yeni yılla herşey çok farklı ve istediğin gibi olur..

günaydın fundam
güaydn kızlaar

günaydın cnm:

kızlar herkese günaydın ay ben hiç iyi değilim
nil akşam koltuğa çıkarken zıplamak için ordan düştü kafası çarptı..
ay çok ağladı tam uyutacaktım sonra biraz uyutmadım tabi deyişik bişey olmadı ama akşam bütün gece yanımda yatırdım sürekli uyanım konturol ettim şimdi bakıcıyıda uyardım allahım bğütün yavrularımızkorusun..

Valla sansli grvbumz dis konusunda cekmioz fazlq allha sukr biskuvi tok tuto die koyuom cnm asiri da tatli olmuo leziz oluo:)masada tatli sevmezdi dun revaniyi cok sevdi hafifyi zaten revani bende bayildim ama masal yapti sayilir ondan gusel yine:)

Cnm gunydin gecmis olsun bnce bisey olmz ama taip et harektlerni kusuomu cok uyuyomu yada hic uyuyamiomu takip et bize doktormz oyle dedi bisey olmadi sukur masal besiginden dustu 8aylikken besik en yuksek ayarindaydi 1metrefalan di parkeye dustu bide dusun ama cok aglamadi biseyde yoktu doktrmz oyle dedi cnm

Yasemincim
Aysegulunde dedugu gibi sivi olani.kullaniyorum
Gercekten cok lezzetli ve tok tutuyor
5oo ml.lik kutularda yapmislar iki gunde bitiyir zaten
Aras yatmadab 25o iciyor bayiliyor
afiyet olsun paşama cnm ama benim iöin en uygunu toz olan sanırım çünkü benim kuzu içmio zaten büsküvi ile zar zor 60 cc yi yediriyorum. yazık olur çöpe gider sıvı olan bizde...
keşke içse ...

maşallah masal kıza... darısı bizim kuzulara...

öyle düşünme cnm yaaaa... nice yıllara huzurla sağlıkla inş.

Yok vanim.53 yasindaydi

Size ne oldu ki gecmis olsun
cnm benim çokta gençmiş yaaaaa
mekanı cennet olsun inş.

evet canım 2 gün dayanıyor. ben berraya 200 ml liklerden 4 paket aldım ara ara denedim ama hepsi çöpe gitti mümkün değil içiremiyorum normal inek sütü de içmiyor
ay bizim kızlar harbi benzio tatlım yaaa

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrr

Gunaydin superadamin super annesiiii nasilsin cnm erdem nasil
günaydın canım erdem bütün gece mütamadiyen bağırdı ağzını sonuna kadar açıp ağlasammı gülssemmi bilemedim yanımıza yatırdım yarım saat falan uyumuşumdur işteyim şimdi :)

çook geçmiş olsun Allahın izniyle bişey olmaz güldenim sen merak etme

yasmin yağmur sizlerede günaydn

çok sağol cnm
akşam uyudu ara ara uyandı herzamanki gibi bi deyişiklik yoktu
şimdide uyanmış uyanır uyanmaz balonuyla oynama ya başlamış..
umarım sorunsuz atlatırız..
ya düştü ağladı sonra tekrar çıkıp zıplamaya devam etti hey allahımya..
negüzel şey çocuk olmakkk.

yasminim bitane alıp dene şu kutu olanlardan cnm balki içer onlar tozlardan daha farklı çünkü..

çok sağol cnm:
neden bağardıki erdemim öylesinemi yoksa huzursuzmuydu?

Geçmiş olsun cnm allah korumuş. Morarma falan var mı? Bu çocuklarin yaramazlıklari bizlere daha ne korkular yaşatacak kim bilir. Birkaç gün takip et.
Teşekkür ederim cnm. Amin inşallah.
Gunydn cnn nslsin defne nasil duzeldimi uykusu kaplicada huzrsuz uyumuo demistin ya cnmm
günaydın cnm. Kaplıcadan geldivimizden beri uykusu düzeldi şükür. Masal nasıl?

Amin cnm ama yaşadığım şeyler böyle düşündüruyor. Buna da şükür. En azından içki,kumar, eşini dövme huyu yok.

günaydın tatlım neden bağırdı ki erdemim öyle bi yeri mi ağrıyordu acaba. benim uykusuz bal böcüğü de formundaydı bu gce maşallah:) zombi olduk toptan:)
güldenim tekrar geçmiş olsun tatlım rabbim beterinden korusun inş.

günaydın arkadaşlar
fundam evlilik yildonumunuz kutlu olsun mutlu yıllar geçirin inşallah
betulum elifte ağlarken aynı erdem gibi ağlıyor gece gündüz bizimki ağlayarak yaptırmayı keşfetti ondan yapiyo ama erdemin nesi vardı acaba senin de Allah yardımcını olsun cabucak aksam olsun
guldenim bişey olmaz ins nice korkma devamlı dusuyolar zaten bişey olsaydı kusardi
yaseminim o sutlerin 200 ml de var ben onu alıp denemistim elife küçük kutu o büyük alipta ziyan etmezsin
ayşegül ne zaman başlıyorsun ise bu haftasonumu
herkese hayirli günler kizlar

aynen cnm aynen ama kafasının arkası çarptı oyzden daha çok korktum ama şişlik falan yok dokundurtum bakıcıya ağlamamış acısa ağlardı dimi
tabi biz takipteyiz birkaç gün..

eşine gelince evet beterin beteri var deyip şükretmek lazımmm:

hergüzelin bi kusuru var
senin eşinin kusuruda anneci olması insan tabi annesini sever ama onunki sevginin üzerinde bence..

günaydın cnm sağol umarım sorunsuz atlatırız düşüyolar evette işte insan helede kafasını çarpınca korkuyo
bu arada elifim nasıl peki?

sağol cnm:
demek bal böcüğü yine formundayddı ayy ayyy çalışan annelerin işi gerçekten zorrr...

ay cnm alayım o küçüklerden de bi deneyelim belki onu içer.

aynen cnm buna şükür ne problemler var evlerde...rabbim beterinden korusun... birlikte yaşlanırsınız inş. mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…