2012 kasım bebekleri büyüyor..

nazar oldugunu düşünüyorum

canım aksam misafir geldi erdem uslu uslu oturdu herkesi kendine hayran bıraktı gelen misafirler komşularımdı hep binanın en sessiz çocuğu falan dediler erdemde tüm şebekliklerini sergileyince olan oldu :)

amiin canım :) artık bekliyoruz akşam olsun diye :)

aman cnm oku kuzumu bol bollll:

aynen cnm formundaydı maşallah. sabah devam sütünü anneme götürdüm belki ben varım diye biberonu almıyordur bi de sen dene anne yatmadan önce dedim. biraz önce aradım içmemiş. canı sağolsun dedim napcan mecbur...

aman beeee ah bu yaramazlar ahhh:
önce biberon vermek istemiyoruz anneyi bırakmasın diye sonrada biberona alışmıyolar:
:):).)

ay bu çocuklarda ayrı alem zeynep ilayda şu sıra birini gördü mü sessiz sedasız oturuyo ay ne kadar uysal deyip duruyorlam ama maşallah demek yok nedense. tabi onlar gittikten sonra başlıo dızırdanmaya. oku sen cnm bolbol mutlalka faydası olcaktır.

aman beeee ah bu yaramazlar ahhh:
önce biberon vermek istemiyoruz anneyi bırakmasın diye sonrada biberona alışmıyolar:
:):).)

ay sorma cnm yaa ne ağlamıştım dr 1 aylıkken anne sütünden kesince biberona alışcak diye bak şimdi gün döndü alışsın diye uğraşıyorum tövbe yaaaaaaaa

11ocakda baslıom cnm kardesımın haftaya sınavı var sınavdan sonra gelcek oyuzden cnm sanada gunaydın burada cnm

elif iyi canım çok şükür hala ara ara burnu akiyor tam geçmedi gribi
elif iki üç yudum içti ama sonra bir daha icmedi inşallah zeynep ilay arkadasini örnek almaz canım
bi masallah diyin ya çok mu zor sinir oluyorum su insanlara biz disardayken birisi gorupte ay ne tatlı derse masallah de diye uyariyorum valla
elifte bi uslu başkalarının yanında bide sevecen ona atlar gider digerine sarilir ben evde o kadar ilgi gormuyorum eliften
Sapasaglam yatan aras im sabah grip olarak uyandi
geçmiş olsun canım ins tez zamanda iyilessin

mısafır yanında masalda cok seker oluo mısafır degıl ben degırecem nazar:)dun komsuya gıttık muzık acıolar oynamaya baslıo :)

canı acısa mutlaka ağlardı cnm
allah korumuş
evet cnm eşimin tek kusuru annesinin sözünden çıkmaması
annesi ne diyorsa doğrudur onun için

amin cnm
kutu devam sütlerini çocuklar seviyor, sen de dene belki bal böcüğü içer

Sapasaglam yatan aras im sabah grip olarak uyandi
aaa geçmiş olsun cnm benim
hemen soğan suyu
havadan bile kapıyor bu çocuklar
inşallah çabuk atlatırsınız

ben cok acıktım mıımmmmm :)
oh afiyet bal şeker olsun kuzuya

tsk edeerız defnede gelsın bırlıkte yıyelımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…