- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.681
nazar oldugunu düşünüyorumçok sağol cnm
akşam uyudu ara ara uyandı herzamanki gibi bi deyişiklik yoktu
şimdide uyanmış uyanır uyanmaz balonuyla oynama ya başlamış..
umarım sorunsuz atlatırız..
ya düştü ağladı sonra tekrar çıkıp zıplamaya devam etti hey allahımya..
negüzel şey çocuk olmakkk.
yasminim bitane alıp dene şu kutu olanlardan cnm balki içer onlar tozlardan daha farklı çünkü..
çok sağol cnm:
neden bağardıki erdemim öylesinemi yoksa huzursuzmuydu?
canım aksam misafir geldi erdem uslu uslu oturdu herkesi kendine hayran bıraktı gelen misafirler komşularımdı hep binanın en sessiz çocuğu falan dediler erdemde tüm şebekliklerini sergileyince olan oldu :)günaydın tatlım neden bağırdı ki erdemim öyle bi yeri mi ağrıyordu acaba. benim uykusuz bal böcüğü de formundaydı bu gce maşallah:) zombi olduk toptan:)
güldenim tekrar geçmiş olsun tatlım rabbim beterinden korusun inş.
amiin canım :) artık bekliyoruz akşam olsun diye :)günaydın arkadaşlar
fundam evlilik yildonumunuz kutlu olsun mutlu yıllar geçirin inşallah
betulum elifte ağlarken aynı erdem gibi ağlıyor gece gündüz bizimki ağlayarak yaptırmayı keşfetti ondan yapiyo ama erdemin nesi vardı acaba senin de Allah yardımcını olsun cabucak aksam olsun
guldenim bişey olmaz ins nice korkma devamlı dusuyolar zaten bişey olsaydı kusardi
yaseminim o sutlerin 200 ml de var ben onu alıp denemistim elife küçük kutu o büyük alipta ziyan etmezsin
ayşegül ne zaman başlıyorsun ise bu haftasonumu
herkese hayirli günler kizlar
nazar oldugunu düşünüyorum
canım aksam misafir geldi erdem uslu uslu oturdu herkesi kendine hayran bıraktı gelen misafirler komşularımdı hep binanın en sessiz çocuğu falan dediler erdemde tüm şebekliklerini sergileyince olan oldu :)
amiin canım :) artık bekliyoruz akşam olsun diye :)
günaydın cnm sağol umarım sorunsuz atlatırız düşüyolar evette işte insan helede kafasını çarpınca korkuyo
bu arada elifim nasıl peki?
sağol cnm:
demek bal böcüğü yine formundayddı ayy ayyy çalışan annelerin işi gerçekten zorrr...
aynen cnm formundaydı maşallah. Sabah devam sütünü anneme götürdüm belki ben varım diye biberonu almıyordur bi de sen dene anne yatmadan önce dedim. Biraz önce aradım içmemiş. Canı sağolsun dedim napcan mecbur...
nazar oldugunu düşünüyorum
canım aksam misafir geldi erdem uslu uslu oturdu herkesi kendine hayran bıraktı gelen misafirler komşularımdı hep binanın en sessiz çocuğu falan dediler erdemde tüm şebekliklerini sergileyince olan oldu :)
aman beeee ah bu yaramazlar ahhh:
önce biberon vermek istemiyoruz anneyi bırakmasın diye sonrada biberona alışmıyolar:
:):).)
günaydın arkadaşlar
fundam evlilik yildonumunuz kutlu olsun mutlu yıllar geçirin inşallah
betulum elifte ağlarken aynı erdem gibi ağlıyor gece gündüz bizimki ağlayarak yaptırmayı keşfetti ondan yapiyo ama erdemin nesi vardı acaba senin de Allah yardımcını olsun cabucak aksam olsun
guldenim bişey olmaz ins nice korkma devamlı dusuyolar zaten bişey olsaydı kusardi
yaseminim o sutlerin 200 ml de var ben onu alıp denemistim elife küçük kutu o büyük alipta ziyan etmezsin
ayşegül ne zaman başlıyorsun ise bu haftasonumu
herkese hayirli günler kizlar
Sapasaglam yatan aras im sabah grip olarak uyandi
aynen cnm formundaydı maşallah. sabah devam sütünü anneme götürdüm belki ben varım diye biberonu almıyordur bi de sen dene anne yatmadan önce dedim. biraz önce aradım içmemiş. canı sağolsun dedim napcan mecbur...[/QUO
nıe ıcmıokı acaba cnm ıcıne pekmez falan katsan rengı degısse o bıle etkıler belkı
Sapasaglam yatan aras im sabah grip olarak uyandi
elif iyi canım çok şükür hala ara ara burnu akiyor tam geçmedi gribigünaydın cnm sağol umarım sorunsuz atlatırız düşüyolar evette işte insan helede kafasını çarpınca korkuyo
bu arada elifim nasıl peki?
sağol cnm:
demek bal böcüğü yine formundayddı ayy ayyy çalışan annelerin işi gerçekten zorrr...
elif iki üç yudum içti ama sonra bir daha icmedi inşallah zeynep ilay arkadasini örnek almaz canımay cnm alayım o küçüklerden de bi deneyelim belki onu içer.
aynen cnm buna şükür ne problemler var evlerde...rabbim beterinden korusun... birlikte yaşlanırsınız inş. mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde.
bi masallah diyin ya çok mu zor sinir oluyorum su insanlara biz disardayken birisi gorupte ay ne tatlı derse masallah de diye uyariyorum vallanazar oldugunu düşünüyorum
elifte bi uslu başkalarının yanında bide sevecen ona atlar gider digerine sarilir ben evde o kadar ilgi gormuyorum eliftenay bu çocuklarda ayrı alem zeynep ilayda şu sıra birini gördü mü sessiz sedasız oturuyo ay ne kadar uysal deyip duruyorlam ama maşallah demek yok nedense. tabi onlar gittikten sonra başlıo dızırdanmaya. oku sen cnm bolbol mutlalka faydası olcaktır.
geçmiş olsun canım ins tez zamanda iyilessinSapasaglam yatan aras im sabah grip olarak uyandi
aman cnm benim kuzum cins. içmio ağzını kilitlio rengine filan baktığı yok kiaynen cnm formundaydı maşallah. sabah devam sütünü anneme götürdüm belki ben varım diye biberonu almıyordur bi de sen dene anne yatmadan önce dedim. biraz önce aradım içmemiş. canı sağolsun dedim napcan mecbur...[/QUO
nıe ıcmıokı acaba cnm ıcıne pekmez falan katsan rengı degısse o bıle etkıler belkı
elif iyi canım çok şükür hala ara ara burnu akiyor tam geçmedi gribi
elif iki üç yudum içti ama sonra bir daha icmedi inşallah zeynep ilay arkadasini örnek almaz canım
bi masallah diyin ya çok mu zor sinir oluyorum su insanlara biz disardayken birisi gorupte ay ne tatlı derse masallah de diye uyariyorum valla
elifte bi uslu başkalarının yanında bide sevecen ona atlar gider digerine sarilir ben evde o kadar ilgi gormuyorum eliften
geçmiş olsun canım ins tez zamanda iyilessin
aynen cnm aynen ama kafasının arkası çarptı oyzden daha çok korktum ama şişlik falan yok dokundurtum bakıcıya ağlamamış acısa ağlardı dimi
tabi biz takipteyiz birkaç gün..
eşine gelince evet beterin beteri var deyip şükretmek lazımmm:
hergüzelin bi kusuru var
senin eşinin kusuruda anneci olması insan tabi annesini sever ama onunki sevginin üzerinde bence..
amin cnmay cnm alayım o küçüklerden de bi deneyelim belki onu içer.
aynen cnm buna şükür ne problemler var evlerde...rabbim beterinden korusun... birlikte yaşlanırsınız inş. mutlu huzurlu sağlıklı bir şekilde.
aaa geçmiş olsun cnm benimSapasaglam yatan aras im sabah grip olarak uyandi
oh afiyet bal şeker olsun kuzuyaben cok acıktım mıımmmmm :)
aman cnm benim kuzum cins. içmio ağzını kilitlio rengine filan baktığı yok ki
cok zor ısın allh yardımcın olsun cnm yaaa ılerde ıcer belkı
tsk edeerız defnede gelsın bırlıkte yıyelımmmcanı acısa mutlaka ağlardı cnm
allah korumuş
evet cnm eşimin tek kusuru annesinin sözünden çıkmaması
annesi ne diyorsa doğrudur onun için
amin cnm
kutu devam sütlerini çocuklar seviyor, sen de dene belki bal böcüğü içer
aaa geçmiş olsun cnm benim
hemen soğan suyu
havadan bile kapıyor bu çocuklar
inşallah çabuk atlatırsınız
oh afiyet bal şeker olsun kuzuya
ben cok acıktım mıımmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?