2012 kasım bebekleri büyüyor..

amin diycem cnm ama benim ki çoktan öörnek almış gibi görünüo elifi çünkü benim kız 4 gün içti hemde miktarıı artırarak ama bi daha ağzına sürmedi. neyse ben bile sıkıldım benim kızın yememe mevzusundan siz ne kadar sıkılmışsınızdır düşünemiyorum

evet bıa neguzel ıcıodu cnm emzırmeyı kestıgınde ıcer yer merak etme san guvenıodr suan doymaz senın sutunle artık ama onu ıdare edıodr annesı uzulme artık bız hıçde skılmadık cnm

cnm erdeme bol bol oku annesı oyle yapıo sıpalar evde bıze yapmadıklarını bıle baskasına yapıolar evde yarmazlık yaparken aglarken baskası gelınce sus pus oluolar ee tabı anne yalancı oluo budurumda:)bu cocukla mı yoruluosun bak neguzel oynuo oturuo dıolar :)sonra onlar gdınce yıne bıze dusuo haylazlıgı napcan hepsı böyle işte demekkı:)

nıl nasılmıs aramıssındır mutlaka ?ama korkma artık alısman gerek her turlu duscekler bız oyle kafamızı carpsak kesın bısey olur ama allh onları oyle guzel yaratmıskı darbelere karsı bız gbı degıller daha az hıssedıolar acıyı agrıyı merak etme masalda cok dusuo kafasının ustune falan artık tutturmuokı herseyı ben yapcam dıe oyle oncekı gbı ensesınde gezdırmıo serbest olcak oyuzden mecbur dusuo kalkıo

saol cnm tsk edrım tam sevdıgım bı ısım var cnm dogru secım yaptım yanı masalıda aynen oyle guzel seylerle zamn gecırsın ıstıyorum kalıtelı zman gecırelım eglenırken ogrensın ıstıyorum yaz sonuna kadar boyle 2gun calısıcam yaz sonu tam gune geccem masalda 2yasına yaklasmıs olcak kres yada kardesım devam etcek bakmaya oyle cnm bırakmıcam yani masalda pılavı buara daha bı ıstahla yıo denedınmı cnm sebzelı kofteler yedımı emır ıns yer yemezsede sevdıgı seylerı yesın kabızlık ıcınde bol bol meyve yedır yada suyunu ver hangısnı sevıosa kuru kaysı erık suyu puresı yedır severse hem saglıklı vıtamın alır hem kabızlıgına ıyı gelır

nesıkılması yasmiim ya bize anlatmıyacanda kime anlatıcan..

Ayşegülüm aramazmıyım sabahtan beri kaç oldu konuşuyoz ama çok şükür bi deyişiklik yok cnm
dediğingibi allahım koruyo meleklerimizi..

Benim oglumda sutu icmiyo biturlu canim yaa bende sendenim daha once toz biberon mamasi kasik mamasi aldim denedim agzina bile surmedi hadi onda hakli mamalari bende sevmiyorum ama normal kutu sutude icmiyo degisik aldim hep devam sutu normal sut falan ama icmiyo biturlu bende sut isiticam zaman ereni yanima aliyorum kutuyu gosteriyorum cezveye koyarken isitirken gosteriyorum ozaman biraz iciyo aksam oyle yaptim biraz icti ama gece yine icmedi illaki emmek istiyo e sutumde cok az zaten yetmiyo butun gece ama napicam bilmiyorum sende sutu gostererek isit bakalim belki oyle alisir seninki.

ay cnm benim yaa keşke bi de öyle deneyeyim bakalım.su dışında başka sıvı tüketmio benim kızım malesef. neyse hayırlısı

tsk edrız elıfı gnder oda yesın yarın masalla annesı
gönderirim tabi teyzesi önce kahvalti yapan sonra oynarlar güzel güzel
dün.markete gittik elif dört yaşlarındaki bi çocuğun yanına gitti elini tutmaya calisiyo çok sevimliydi

aşkolsun canım niye sikilalim herşeyi paylasiyoruz burda sen anlat tutma içinde
valla burdan çok sey öğreniyorum ben herkes öyle düşünse paylaşım olmaz

Kizlar sabah arasa grip.surubunu.verdim.simdi.gayet uyi
Yasemincim.sanirim senin dedigin gibi.oldu
Dun gece cok.soguktu bizim evimiz.sicak.oluyor ama yatak oda kombiye en uzak.olan yerde ondan cok isinmiyor
Bence kafasini usutti bizim.kafa bile yorgan altindaydi esimi de.kulagi agirdu
Esim misafir.yatak.odaya gecelim.dedi ne yapsak bilemedim

Cnm besiginin sinekligi oluo ya tul onun yerine polar ört cnm ya sicacikl olur

iyi akşamlar kızlar

songül biz o yatak odasının soğuk olmasından dolayı geçen kışı oturma odasında geçirdik. bu sene dedim oturma odasında falan yatmam psikolojim bozuluyo aynı odada yat aynı odada otur ruhum daralıyo. çocuk odası boştu bizim oraya taşıdık yatak odasını biraz küçük ama hiç olmazsa daha sıcak oluyor. bence imkanınız varsa taşıyın canım hasta olmayın.
berra çok sık hasta oluyo biliyorsunuz ya nasıl üşütüyo diye çok kafama takılıyo tek aklıma gelen gece uyku tulumu var diye üzerini örtmüyorum ondan mı acaba diye battaniye örttüm bu seferde terlemiş. niye bu kadar çok hasta oluyo ya çok kafama takılıyor. bi de her seferinde antibiyotik kullanıyoruz. dr verince mecbur kullanıyoruz ateşi düşmüyo yoksa ama ona başlayınca ateş falan kalmıyo. sanki yavruma zehir veriyormuşum gibi hissediyorum. ama her ay eli mahkum tekrar veriyorum

nasıl örttün canım

battanıyelerle orttum canım her ıkı tarafıda oyle yaptım
sızındemı park besık
canım hasta olunca mecbur verıcez antıbıyotık oyle dusunme
alp tuğranın sacı uzunken cok terlıyodu kestrdık cocuk rahatladı suan eskıye nazaran daha az terlıyo bu bıle bı etkendı hasta olmasında

Ay sabaha kadar uyuyamam inanki.dustumu nefesi tikandimi diye
Ay birde park yatak yanlar delikli

Bizm besigin cibinligi var onun cubugundaki tulu cikarip polari takiorum yani sabitlenio uzerine dusme.imkani asla yok cnm besigin etrafini kapatmis oluo cibinlik yerine polar hayal et ama sabitlenmis sekilde bide wawsin dedgi gbi yanlarini besik koruuyucularla falan ort ki ordan soguk gelir ya yere yakin sonucta

Yqtak odasinda yatmazsam rahat uyuyamiyoum ben illkai odamda olcam cok.hqklisin iyi yapmissin cnm.yq malesef bikere antibiyotge alistimi vucut hep istermis doktor tqnidigimz var 1yasina kadar vermiyorum antibiyotik coj gerekmedikce yoksa heray hastam.olarqk geri geliolar dio yqni artik vucut savasmiyomus ilac olmadan mikroplarla aryik mecbur vericen suclama kendini cnm ilerde toparlqnir ins

gecmıs olsun kuzuma canım
bızımde park yatak ben yanlarını orttum yere yakın yatağı kısın yer esıyo usur dıye oyle yapıyorum canım
ya battanıye ıle ortulur osorun degıl de bızım kaalar bıle yorgan ıcıydı emzırmeye alıyorum arası falan serın oluyor ıste esımde heryerı yakıyoruz sıcak yerde ytalım dıyor
merhaba cnm
ay bende sevmem cnm yat kalk aynı odada sabah topaması falan sıkıntılı
canım bızım ımkan var orasıda yatak odası mısafırlerımıze yaptığımız bır arasın yatağı tasıcaz okadar oda zaten ısın kolay kısmı

he anlafım cnm ama yıne de ben ellı kere kurarım kafda
ay bende yerımı aytırt ederım aysegul cok esımle yer degıssek uyuyamam zaten gecelerdır uyku tutmuyor oğlum ıcınde uyumam ne edeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…