- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.721
ya battanıye ıle ortulur osorun degıl de bızım kaalar bıle yorgan ıcıydı emzırmeye alıyorum arası falan serın oluyor ıste esımde heryerı yakıyoruz sıcak yerde ytalım dıyor
merhaba cnm
ay bende sevmem cnm yat kalk aynı odada sabah topaması falan sıkıntılı
canım bızım ımkan var orasıda yatak odası mısafırlerımıze yaptığımız bır arasın yatağı tasıcaz okadar oda zaten ısın kolay kısmı
he anlafım cnm ama yıne de ben ellı kere kurarım kafda
ay bende yerımı aytırt ederım aysegul cok esımle yer degıssek uyuyamam zaten gecelerdır uyku tutmuyor oğlum ıcınde uyumam ne edeyım
İyi geceler arkadaslar bende bu saatte ders calisiyorum ya cumartesi sinav var zaten su okul beni strese sokup duruyo artik bitsede kurtulsam yaa.yarinda kv. bize geliyo kalmak icin bide o strese sokucak beni ayni recesinki gibi benimkide ama benimki uzaktaydi esimin ablasinda kaliyodu yalniz oldugu icin simdi hep beraber bursaya tasinicaklar yarin geliyo ev isini ayarlayana kadar oda bizde kalicak.
bızım kaalar bıle yorgan ıcıydı emzırmeye alıyorum arası falan serın oluyor
canım bu kısmı anlamadım:26:
heryerı yakıyosanız yatın canım mısafıryatakodasında aras usumez enazndan
Sanirim yazin yarim kalmis canim ama kv. en son bu gectigimiz yaz bizde on gun kalmisti artik o gunden sonra bende kotasini doldurdu sabrim falan yok ona karsi hep igneleyici konusuyo artik cevabinida aliyo simdiye kadar esim ve k.pederimin hatrina hep cok iyi davrandim duymazdan geldim sozlerini ama artik bitti ogunler benimde bi dayanma gucum var ama en cok uzuldugum ona cevap verdikce ben gunaha giriyorum zaten esimde annesini bildigi icin okonuda skntmda yok bide cumartesi okula gidicem oglumu birakip hic gidesim yok esimde evde olucak ama yinede benim gozum arkada kalicak sinav olmasa gitmiycem ama.:-(ıyı aksamlar canım
kolay gelsın sana allahım zıhın acıklığı versın
ay ınsanın bellı bı yasta sonra ders calısasıda gelmıyo enazndan benım ıcın oyle
ınsallah soruzsuz atlatrsnz canım kv ıle gunlerını
yanı bundan sonra hep bırlıkte bursada olacaksnz
İyi geceler arkadaslar bende bu saatte ders calisiyorum ya cumartesi sinav var zaten su okul beni strese sokup duruyo artik bitsede kurtulsam yaa.yarinda kv. bize geliyo kalmak icin bide o strese sokucak beni ayni recesinki gibi benimkide ama benimki uzaktaydi esimin ablasinda kaliyodu yalniz oldugu icin simdi hep beraber bursaya tasinicaklar yarin geliyo ev isini ayarlayana kadar oda bizde kalicak.
Sanirim yazin yarim kalmis canim ama kv. en son bu gectigimiz yaz bizde on gun kalmisti artik o gunden sonra bende kotasini doldurdu sabrim falan yok ona karsi hep igneleyici konusuyo artik cevabinida aliyo simdiye kadar esim ve k.pederimin hatrina hep cok iyi davrandim duymazdan geldim sozlerini ama artik bitti ogunler benimde bi dayanma gucum var ama en cok uzuldugum ona cevap verdikce ben gunaha giriyorum zaten esimde annesini bildigi icin okonuda skntmda yok bide cumartesi okula gidicem oglumu birakip hic gidesim yok esimde evde olucak ama yinede benim gozum arkada kalicak sinav olmasa gitmiycem ama.:-(
olsun cnm en azından kısa sureymıs
sımdıden sonra ders dusunemıyorum kafa basmaz benım
İmam hatip olunca mecbur derslerine gitmek zorundayim bidahaki hafta sonuda normal derslerden donem sinavlarim var cocuklada cok zor oluyo ya seneye insallah biticek bu sene iyice zorlastirdilar zaten ah napicam bilmiyorum neyse canim ben yatayim artik oglumla beraber yatiyoruz ben olmayinca uyaniyo iyi geceler size.
Allah kolaylik versin cnm şimdiden. Hem dersler icin hem de kv için. Cnm sen yine de bişey deyipte günaha girme. Bak ne güzel ki eşin seni destekliyormus. Benim eŞim gibi hep annesini savunmuyor. Benim kv geçen benim kazandıgim paraya bile kariştı ve eşim ağzını acipta anne sana ne oluyor demedi.boşver arkadaşım sabret. Allah görüyor. Ben allaha sığınıyorum.
songül uyuyabildin mi ?
günaydın kızlar, nasılsınız?
Dün eşim evlilik yıldönümünu hatırlamadı, akşam aradığında artık dayanamayıp bugün günlerden ne diye sorunca aklına geldi. Artık takmayacagim. Bu zamana kadar hep ben özel günlerde hediyeler alıp sürprizler yapıyordum ama artık hiçbir şey yapmayacagim. İnsan sürekli tek tarafli yapınca değeri olmuyor
odamızı da taşıdım bız hızla arasın yatağı transfer ettım
kara perdede gecırdım
ınsalla uyuyabılırım
iyi akşamlar kızlar
songül biz o yatak odasının soğuk olmasından dolayı geçen kışı oturma odasında geçirdik. bu sene dedim oturma odasında falan yatmam psikolojim bozuluyo aynı odada yat aynı odada otur ruhum daralıyo. çocuk odası boştu bizim oraya taşıdık yatak odasını biraz küçük ama hiç olmazsa daha sıcak oluyor. bence imkanınız varsa taşıyın canım hasta olmayın.
berra çok sık hasta oluyo biliyorsunuz ya nasıl üşütüyo diye çok kafama takılıyo tek aklıma gelen gece uyku tulumu var diye üzerini örtmüyorum ondan mı acaba diye battaniye örttüm bu seferde terlemiş. niye bu kadar çok hasta oluyo ya çok kafama takılıyor. bi de her seferinde antibiyotik kullanıyoruz. dr verince mecbur kullanıyoruz ateşi düşmüyo yoksa ama ona başlayınca ateş falan kalmıyo. sanki yavruma zehir veriyormuşum gibi hissediyorum. ama her ay eli mahkum tekrar veriyorum
Sanirim yazin yarim kalmis canim ama kv. en son bu gectigimiz yaz bizde on gun kalmisti artik o gunden sonra bende kotasini doldurdu sabrim falan yok ona karsi hep igneleyici konusuyo artik cevabinida aliyo simdiye kadar esim ve k.pederimin hatrina hep cok iyi davrandim duymazdan geldim sozlerini ama artik bitti ogunler benimde bi dayanma gucum var ama en cok uzuldugum ona cevap verdikce ben gunaha giriyorum zaten esimde annesini bildigi icin okonuda skntmda yok bide cumartesi okula gidicem oglumu birakip hic gidesim yok esimde evde olucak ama yinede benim gozum arkada kalicak sinav olmasa gitmiycem ama.:-(
odamızı da taşıdım bız hızla arasın yatağı transfer ettım
kara perdede gecırdım
ınsalla uyuyabılırım
Allah kolaylik versin cnm şimdiden. Hem dersler icin hem de kv için. Cnm sen yine de bişey deyipte günaha girme. Bak ne güzel ki eşin seni destekliyormus. Benim eŞim gibi hep annesini savunmuyor. Benim kv geçen benim kazandıgim paraya bile kariştı ve eşim ağzını acipta anne sana ne oluyor demedi.boşver arkadaşım sabret. Allah görüyor. Ben allaha sığınıyorum.
songül uyuyabildin mi ?
günaydın kızlar, nasılsınız?
Dün eşim evlilik yıldönümünu hatırlamadı, akşam aradığında artık dayanamayıp bugün günlerden ne diye sorunca aklına geldi. Artık takmayacagim. Bu zamana kadar hep ben özel günlerde hediyeler alıp sürprizler yapıyordum ama artık hiçbir şey yapmayacagim. İnsan sürekli tek tarafli yapınca değeri olmuyor
Gunaydin kizlar ins guzel bir gece gecirmissinizdir masali besigine yatirp poposuna pispislayra uyutuodum artik besigine yatiriom cikiom odadan kendi uyuo once ayqga kalkti odasina girdim yat annem dedim yatti pispis dedim sdece poposuna falan dokunmadim ciktim yine kalkti yat annem dedim yatti 8dak icinde uyudu 9.30da gece 4.30ta kalkti sut icti uyudu simdi uyqndi ayy cok mutluyum artik boyle uyusn ins
Cnm gunydin cok takikma cogu erkek hatirlamaz zaten bosver ama sen bilirsin bide ben ozel gunlre cok takilmm gercek askda hergun ozeldir bnce ogun ayrica beklnti icine girmm hatirldginda tabiki mutlu olurm biz mesela9yildir birlkteyiz hic ozel gunde hediye aalma adedimz yoktur nzmn bisey gorsem alrim suprz yaparim oda bana oyle ozel gunde firsati yoktur yogundur unutmstur almz takilmm bn ona hic almiorum coktandir mesela bnm esim duygsal rmntiktir mumlar aksm ozel ymkler yatak odamzi suslemler ozel notlar onu sewer hep askmz tazelnir enguzel hefiye iste:)
Gunaydin kizlar
Gece arasin yatagini tasidim perdeyide taktim cok guzek uyumysuz aras bir kez emmeyr kalkti azoncede emzirdim normalde uyumaya devam eder gozunu hafif araladi odayi farkettinnasil mutlu oldu basladi konusmaya
Aysegul bizimde yatako odamizda yarenin odada misafir yatak oda icin de takip cikardigimiz kara perfemiz var
Ondan uykucu benim xocuklar
Fundacim ozel gune gelince esunun huyu boyleyse takilma
Benim esim.hic unutmaz simdiden sonra unutsa kirilirim
Bu arada dun gece cok guzel cicek getirmis ummadigim anda gekince cok mutly oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?