2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm kımı çocuk cok hasta olur annem derdı ablam bır hafta ıyıyse obyur hafta hastaymış bademcıklerı alınınca sorun bıtmıs bence senınle alakalı degıl tamamen yapısal

İyi geceler arkadaslar bende bu saatte ders calisiyorum ya cumartesi sinav var zaten su okul beni strese sokup duruyo artik bitsede kurtulsam yaa.yarinda kv. bize geliyo kalmak icin bide o strese sokucak beni ayni recesinki gibi benimkide ama benimki uzaktaydi esimin ablasinda kaliyodu yalniz oldugu icin simdi hep beraber bursaya tasinicaklar yarin geliyo ev isini ayarlayana kadar oda bizde kalicak.

bızım kaalar bıle yorgan ıcıydı emzırmeye alıyorum arası falan serın oluyor
canım bu kısmı anlamadım:26:
heryerı yakıyosanız yatın canım mısafıryatakodasında aras usumez enazndan

ıyı aksamlar canım
kolay gelsın sana allahım zıhın acıklığı versın
ay ınsanın bellı bı yasta sonra ders calısasıda gelmıyo enazndan benım ıcın oyle
ınsallah soruzsuz atlatrsnz canım kv ıle gunlerını
yanı bundan sonra hep bırlıkte bursada olacaksnz

bızım kaalar bıle yorgan ıcıydı emzırmeye alıyorum arası falan serın oluyor
canım bu kısmı anlamadım:26:
heryerı yakıyosanız yatın canım mısafıryatakodasında aras usumez enazndan

ay haklısın ınan kı ah bu akılı tel yokmu cok aıllı benden bağımsız yazıyır

kaalar=kafalar
emzırmeye alıyorum ıse sucak yataktan serıne çıkmak can sıkıcı

Sanirim yazin yarim kalmis canim ama kv. en son bu gectigimiz yaz bizde on gun kalmisti artik o gunden sonra bende kotasini doldurdu sabrim falan yok ona karsi hep igneleyici konusuyo artik cevabinida aliyo simdiye kadar esim ve k.pederimin hatrina hep cok iyi davrandim duymazdan geldim sozlerini ama artik bitti ogunler benimde bi dayanma gucum var ama en cok uzuldugum ona cevap verdikce ben gunaha giriyorum zaten esimde annesini bildigi icin okonuda skntmda yok bide cumartesi okula gidicem oglumu birakip hic gidesim yok esimde evde olucak ama yinede benim gozum arkada kalicak sinav olmasa gitmiycem ama.:-(

olsun cnm en azından kısa sureymıs

sımdıden sonra ders dusunemıyorum kafa basmaz benım

böyle kv ler okuyunca annemı daha cok ozluyorum

olsun cnm en azından kısa sureymıs

sımdıden sonra ders dusunemıyorum kafa basmaz benım

İmam hatip olunca mecbur derslerine gitmek zorundayim bidahaki hafta sonuda normal derslerden donem sinavlarim var cocuklada cok zor oluyo ya seneye insallah biticek bu sene iyice zorlastirdilar zaten ah napicam bilmiyorum neyse canim ben yatayim artik oglumla beraber yatiyoruz ben olmayinca uyaniyo iyi geceler size.

rabbım kolaylık versın cnm çocukla gerçekten cok zor ama sonu güzel oılcak ınsalla
ıyı geceler

Allah kolaylik versin cnm şimdiden. Hem dersler icin hem de kv için. Cnm sen yine de bişey deyipte günaha girme. Bak ne güzel ki eşin seni destekliyormus. Benim eŞim gibi hep annesini savunmuyor. Benim kv geçen benim kazandıgim paraya bile kariştı ve eşim ağzını acipta anne sana ne oluyor demedi.boşver arkadaşım sabret. Allah görüyor. Ben allaha sığınıyorum.

songül uyuyabildin mi ?

günaydın kızlar, nasılsınız?
Dün eşim evlilik yıldönümünu hatırlamadı, akşam aradığında artık dayanamayıp bugün günlerden ne diye sorunca aklına geldi. Artık takmayacagim. Bu zamana kadar hep ben özel günlerde hediyeler alıp sürprizler yapıyordum ama artık hiçbir şey yapmayacagim. İnsan sürekli tek tarafli yapınca değeri olmuyor

Cnm gunydin cok takikma cogu erkek hatirlamaz zaten bosver ama sen bilirsin bide ben ozel gunlre cok takilmm gercek askda hergun ozeldir bnce ogun ayrica beklnti icine girmm hatirldginda tabiki mutlu olurm biz mesela9yildir birlkteyiz hic ozel gunde hediye aalma adedimz yoktur nzmn bisey gorsem alrim suprz yaparim oda bana oyle ozel gunde firsati yoktur yogundur unutmstur almz takilmm bn ona hic almiorum coktandir mesela bnm esim duygsal rmntiktir mumlar aksm ozel ymkler yatak odamzi suslemler ozel notlar onu sewer hep askmz tazelnir enguzel hefiye iste:)

odamızı da taşıdım bız hızla arasın yatağı transfer ettım
kara perdede gecırdım

ınsalla uyuyabılırım

Ohh ins uyursunuz sicacaik olmustut orasi aras nsl.gectimi gribi kara perdee masalin odasindada var6ayliktan beri ayy cok iyi oluo ya su saatte bile onun oda karanlik hala oyuzden uyuo cnm misafirimz varken yatak odasinda yatti masal hep erken kalkti

Gunaydin kizlar ins guzel bir gece gecirmissinizdir masali besigine yatirp poposuna pispislayra uyutuodum artik besigine yatiriom cikiom odadan kendi uyuo once ayqga kalkti odasina girdim yat annem dedim yatti pispis dedim sdece poposuna falan dokunmadim ciktim yine kalkti yat annem dedim yatti 8dak icinde uyudu 9.30da gece 4.30ta kalkti sut icti uyudu simdi uyqndi ayy cok mutluyum artik boyle uyusn ins

cnm ne yapıcaksın sonuçta zar kar meselesi sonuçta vermesen dahafazla ilerler allah korusunn..

birazdaha büyüyünce baaşıklık kazanacaktır o sen merak etme..

allah yardımcın olsun nediyeyim ama bol bol sabır diliyorumm:
en azından sürekli yanında kalmayacaklar bide öyle düşün bence..

bak eşinde seni deestekliyo bence buda bişey oyüzden canını sıkma..

odamızı da taşıdım bız hızla arasın yatağı transfer ettım
kara perdede gecırdım

ınsalla uyuyabılırım

ohhh cnm yeni odanız hayırlı olsun umarım uyumuşsundur..

günaydın cnm nediyeyim sözün bittiği yerdeyim ama dediğin gibi sabır allahım görüyo..

kızlar herkese günaydın ay inanılmaz başım ağrıyo çok fena çok
akşamda misafir vardı ay çok yorgunum..
ama amcamın kızı geldi onunla konuşmakta çok iyi geldi..

günaydın cnm kocaman bi alkış masala bendennnn:

Cnm malesef normal zamanda da hep ben alırım. Flört ederken en azından sürprizler yapardi ama evlendikten sonra hiç bir sürpriz yapmıyor. Ben mumla romantik bir masa hazırlasam ona bile bahanebulur.Aman allah yavruma sağlık versin başkabir beklentim yok

Gunaydin kizlar
Gece arasin yatagini tasidim perdeyide taktim cok guzek uyumysuz aras bir kez emmeyr kalkti azoncede emzirdim normalde uyumaya devam eder gozunu hafif araladi odayi farkettinnasil mutlu oldu basladi konusmaya

Aysegul bizimde yatako odamizda yarenin odada misafir yatak oda icin de takip cikardigimiz kara perfemiz var
Ondan uykucu benim xocuklar

Fundacim ozel gune gelince esunun huyu boyleyse takilma
Benim esim.hic unutmaz simdiden sonra unutsa kirilirim

Bu arada dun gece cok guzel cicek getirmis ummadigim anda gekince cok mutly oluyorum

ohhhh neka güzel
arasım uyumuş sevindim cnm:
hasta falan değil değilmi?
nilde hasta olucak gibiydi hemen şu iminolden verdim çok şükür iyi
ama bütün çocuklar hastaymış hastanlerde yer kalmamış helede acillerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…