- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.741
geçmiş olsun cnm yaa... sıcacık uyursunuz inş. benim yatak odamda da siyah perde vardı zeynep ilay 3 aylıkken filan ona bakıp bakıp ağlamaya başladı bizde çıkardık üstümde siyah bişey görünce de bakıp bakıp ağlardı ne sanıosa artık. çk şükür o sorun bitti. bizimde takma zamanımız geldi sanırım:)Kizlar sabah arasa grip.surubunu.verdim.simdi.gayet uyi
Yasemincim.sanirim senin dedigin gibi.oldu
Dun gece cok.soguktu bizim evimiz.sicak.oluyor ama yatak oda kombiye en uzak.olan yerde ondan cok isinmiyor
Bence kafasini usutti bizim.kafa bile yorgan altindaydi esimi de.kulagi agirdu
Esim misafir.yatak.odaya gecelim.dedi ne yapsak bilemedim
Gunaydin kizlar
Gece arasin yatagini tasidim perdeyide taktim cok guzek uyumysuz aras bir kez emmeyr kalkti azoncede emzirdim normalde uyumaya devam eder gozunu hafif araladi odayi farkettinnasil mutlu oldu basladi konusmaya
Aysegul bizimde yatako odamizda yarenin odada misafir yatak oda icin de takip cikardigimiz kara perfemiz var
Ondan uykucu benim xocuklar
Fundacim ozel gune gelince esunun huyu boyleyse takilma
Benim esim.hic unutmaz simdiden sonra unutsa kirilirim
Bu arada dun gece cok guzel cicek getirmis ummadigim anda gekince cok mutly oluyorum
ohhhh neka güzel
arasım uyumuş sevindim cnm:
hasta falan değil değilmi?
nilde hasta olucak gibiydi hemen şu iminolden verdim çok şükür iyi
ama bütün çocuklar hastaymış hastanlerde yer kalmamış helede acillerde..
geçmiş olsun cnm yaa... sıcacık uyursunuz inş. benim yatak odamda da siyah perde vardı zeynep ilay 3 aylıkken filan ona bakıp bakıp ağlamaya başladı bizde çıkardık üstümde siyah bişey görünce de bakıp bakıp ağlardı ne sanıosa artık. çk şükür o sorun bitti. bizimde takma zamanımız geldi sanırım:)
ay cnm yaa ne güzel ben de çok mutluyum . yarın benim doğum günüm ya eşim mail attı 1 saat önce filan uçak bileti vardı mail.de . bu ne diye aradım hemen istanbula uçak bileti almış hem de anneme de. ay çok mutlu oldum 15 nisan da ablama gitcem. evlendiğimizden beri gitmedik diye ablam kırılmıştı bize ben de çok üzülüyorudm eşimde bunu bildiğinden sürpriz yapmış
Yqtak odasinda yatmazsam rahat uyuyamiyoum ben illkai odamda olcam cok.hqklisin iyi yapmissin cnm.yq malesef bikere antibiyotge alistimi vucut hep istermis doktor tqnidigimz var 1yasina kadar vermiyorum antibiyotik coj gerekmedikce yoksa heray hastam.olarqk geri geliolar dio yqni artik vucut savasmiyomus ilac olmadan mikroplarla aryik mecbur vericen suclama kendini cnm ilerde toparlqnir ins
cnm kımı çocuk cok hasta olur annem derdı ablam bır hafta ıyıyse obyur hafta hastaymış bademcıklerı alınınca sorun bıtmıs bence senınle alakalı degıl tamamen yapısal
Ay cok sukur degil cnm dun suruplarini verdim
Birde yasemin diyince aklima geldi anladim ki usudu
Nil in de iyi olmasina sevindim
bilmiyorum kızlar ben de hep nasıl üşütüyor diye kafama takıyorum ama o kadar dikkate rağmen hasta oluyo üzülüyorum işte
bu arada herkese günaydınnn
ay sorma cnm bana da annem söyledi sen gece bu çocuğun başını üşütüosun ben gündüz bile burda başına yaygı örtüyorum diye. eee tecrübe tabi. bu arada yaygı bilio musunuz bilmem eskiden yatıkların üstüne kirlenmesin diye ayrıca bi örtü örtülürmüş ona yaygı denio burda. işte ondan koymuş annem yatırınca onu böyle başına doğru örtüo. zeynep ilay yazma filan taktırmıo boynuna doluo diye korkuodum bu ii oldu. gece bende örttüm sıcacık oldu. üşümesin kuzular.
ayşegül cnm sen masalı anlattıkça ben burda maşallah deyip duruyorum vallahi nazarım değcek diye maşallah ona.
recesim cnm benim eşimde sevgiliyken çok sürprizler yapardı kapılara papatyalar dökmeler gece yollara yazılar yazmalar havai fişek patlatmışlığı bile var yaniama evlenince o kadar olmuo bitiyor bende kızıyorudm sevgiliyken yapıodun ama diye .. bu sefer ne olduysa sürpriz yaptı. yani demem o ki sevgiliyken olduğu gibi olmuo hiç bişey e onlarında hakkını yememek lazım biz sevgiliyken ki halimiz gibimiyiz ki onlar olsun di mi ama
amin cnm amin. üzüldüğümü biliodu eşim ama umuramadığını düşünüyordum şaşırttı beni mutlu oldum. raabim o zaman sağlıklı sıhhatli çıkmayı nasip etsin inş. hiç sevmem uzun vadeli plan yapmayı...Ah kuzuk kiyamam bizik.yattigimiz odadaki kahverengi ucunda taslar var ondan aras bebekken heyecanlaniyirdu
Bencede tak cnm hem cocuklar icinde onemliymis karablik oda
Canim esin cok guzel bir surpriz yapmis cok mutlu edicek bir hwdiye olmus
Rabbim mutlulugunuzi daim etsin
cnm belki berrnında başı üşüyordur bide örterek uyutmayı dene gerçi örtüyorsundur belkibilmiyorum kızlar ben de hep nasıl üşütüyor diye kafama takıyorum ama o kadar dikkate rağmen hasta oluyo üzülüyorum işte
bu arada herkese günaydınnn
ay sorma cnm bana da annem söyledi sen gece bu çocuğun başını üşütüosun ben gündüz bile burda başına yaygı örtüyorum diye. Eee tecrübe tabi. Bu arada yaygı bilio musunuz bilmem eskiden yatıkların üstüne kirlenmesin diye ayrıca bi örtü örtülürmüş ona yaygı denio burda. Işte ondan koymuş annem yatırınca onu böyle başına doğru örtüo. Zeynep ilay yazma filan taktırmıo boynuna doluo diye korkuodum bu ii oldu. Gece bende örttüm sıcacık oldu. üşümesin kuzular.
Ayşegül cnm sen masalı anlattıkça ben burda maşallah deyip duruyorum vallahi nazarım değcek diye maşallah ona.
Recesim cnm benim eşimde sevgiliyken çok sürprizler yapardı kapılara papatyalar dökmeler gece yollara yazılar yazmalar havai fişek patlatmışlığı bile var yaniAma evlenince o kadar olmuo bitiyor bende kızıyorudm sevgiliyken yapıodun ama diye .. Bu sefer ne olduysa sürpriz yaptı. Yani demem o ki sevgiliyken olduğu gibi olmuo hiç bişey e onlarında hakkını yememek lazım biz sevgiliyken ki halimiz gibimiyiz ki onlar olsun di mi ama
ben nilin odasına içeri ışık geçirmeyen güneşlik yptırdım
tabi nil orda uyuyomu dersen hayırrrr:
Nasıl ayıracam hiçte bilmiyorum offf bu konuyuçözmem lazım ama nil böyle benimyanımda yatmaya alıştığı sürecede biraz zor gibi sanki..
ay kötü oldum böyle diyince songülümm yaa benim eşim de çok etkilenir böyle bişeyde annesine çok düşkün allah gecinden versinkucukken aklıma gelırdı ama bak dun hıc gelmedı sen dıyınce esımde bende gece kafamızın usudugunu anladı
teyzesı aras kafaya hıc bırsy ortturmez careyı fırar etmekle bulduk esım oh ne guzel sıcacık dıyıp durdu canım benım zaten garıp gelır bana bu ara cok sevmem var ana yok baba desen yasayan olur abısı bugun gıdıyor ay nerden nereye geldım he
canım elbet bır gun ayrılcak
bence ozledıgı ıcın yanını ıstoyor ve sık kalkıyor
dedıgım gıbı aras 3 gun ayrı kalınca gece benı ıstedı yanıma bıle aldım
bırak yatsın yanında
ben bırsey farkettım kı calısan annelerımızın bebeklerı gece annelerı ıle uyumak ıstyor hakları dımı ama
cnm benim kırıldığım nokta benden bekliyor ma kendisi hiçbir şey yapmıyor. annesinin doğumgününe hediye alıp kutlamadım diye bana kırılmasını biliyor, kendi doğum gününde bana dünya para verdirip deri cüzdan-kartlık aldırmayı biliyor ama evlilik yıldönümümüzde tek 1 gülde mi gönderemezdi?huyu böyle değil.herşeyi benden bekliyor ama kendine gelince tık yok. diyorum ya flört ederken böyle değildi.özel günleri atlamazdı.özel günlerden başka günlerde de sürprizler yapardı. güzel sözler söylerdi.ama şimdi hiçbiri yok. sadece beni mutlu etmek istemiyor onu anladım.Gunaydin kizlar
Gece arasin yatagini tasidim perdeyide taktim cok guzek uyumysuz aras bir kez emmeyr kalkti azoncede emzirdim normalde uyumaya devam eder gozunu hafif araladi odayi farkettinnasil mutlu oldu basladi konusmaya
Aysegul bizimde yatako odamizda yarenin odada misafir yatak oda icin de takip cikardigimiz kara perfemiz var
Ondan uykucu benim xocuklar
Fundacim ozel gune gelince esunun huyu boyleyse takilma
Benim esim.hic unutmaz simdiden sonra unutsa kirilirim
Bu arada dun gece cok guzel cicek getirmis ummadigim anda gekince cok mutly oluyorum
ay ne güzel. bravo eşine benden alkışı aldı. benim eşim doğumgünümü bile hatırlamıyor. ilk evlendiğimiz yıl küsmüştüm. ne var bunda hatırlamak zorundamıyım demişti.benim doğum günümde annesigille birlikte izmire uçak gösterisi seyretmeye gitmişti.ben ankarada yapayalnız kalmıştımgeçmiş olsun cnm yaa... sıcacık uyursunuz inş. benim yatak odamda da siyah perde vardı zeynep ilay 3 aylıkken filan ona bakıp bakıp ağlamaya başladı bizde çıkardık üstümde siyah bişey görünce de bakıp bakıp ağlardı ne sanıosa artık. çk şükür o sorun bitti. bizimde takma zamanımız geldi sanırım:)
ay cnm yaa ne güzel ben de çok mutluyum . yarın benim doğum günüm ya eşim mail attı 1 saat önce filan uçak bileti vardı mail.de . bu ne diye aradım hemen istanbula uçak bileti almış hem de anneme de. ay çok mutlu oldum 15 nisan da ablama gitcem. evlendiğimizden beri gitmedik diye ablam kırılmıştı bize ben de çok üzülüyorudm eşimde bunu bildiğinden sürpriz yapmış
fundacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. takma kafana canım ya benim eşimde sürpriz falan yapmaz aynı senin eşin gibi evlenmeden önce yapardı oysa hediye alırdı ama şimdi yok. beğenmezsin diye almıyorum diyor. bi çiçeği de mi beğenmiycem diyorum ama yok. üzülüyorum ama alıştım da artık. iyi yönlerini görmeye çalışıyorum mesela beraber gezerken bişey beğensem alır. artık ben de onları hediyeden sayıyorum napiim:) böyle idare etcez artık canım napalım
Aslinda canim erkek olduklari icin icgudusel annelerine laf soylemiyolar benim esim cok iyi oyle haksizlikta yapmaz annesinide taniyo ama mesela annesi bizde kaldiginda annesinin yaptiklarini anlatinca tabi ufak seyleri sanki benim abarttigimi zannediyo annesini gorseniz saf iyi biri zannedersiniz yemek temizlik pek biseyden anlamaz bizde kaldiginda bacaklarindan rahatsizlanmisti burda tedaviye gidiyodu ben erenle bigun markete gidicektim kiskandigina agzina geleni soyledi sanki kotu bisey yapmaya gidiyorum gibi zaten kendi rahatsiz zor yuruyo bende ona bagirdim cvp verdim cektim gittim ortada hicbisey yokken boyle yapti marketten donuste parka ugradim esimi aradim anlattim herseyi bisey diyemedi oda napsin.eger senin esin annesine bisey demiyosa sen ufak ufak sakayla karisik cvp vermeye basla esinlede aran bozulsun istemem ama eger susmaya devam edersen olene kadar devam eder bu durum sonunda sen sinir hastasi olursun.Allah kolaylik versin cnm şimdiden. Hem dersler icin hem de kv için. Cnm sen yine de bişey deyipte günaha girme. Bak ne güzel ki eşin seni destekliyormus. Benim eŞim gibi hep annesini savunmuyor. Benim kv geçen benim kazandıgim paraya bile kariştı ve eşim ağzını acipta anne sana ne oluyor demedi.boşver arkadaşım sabret. Allah görüyor. Ben allaha sığınıyorum.
songül uyuyabildin mi ?
günaydın kızlar, nasılsınız?
Dün eşim evlilik yıldönümünu hatırlamadı, akşam aradığında artık dayanamayıp bugün günlerden ne diye sorunca aklına geldi. Artık takmayacagim. Bu zamana kadar hep ben özel günlerde hediyeler alıp sürprizler yapıyordum ama artık hiçbir şey yapmayacagim. İnsan sürekli tek tarafli yapınca değeri olmuyor
cnm ne yapıcaksın sonuçta zar kar meselesi sonuçta vermesen dahafazla ilerler allah korusunn..
birazdaha büyüyünce baaşıklık kazanacaktır o sen merak etme..
allah yardımcın olsun nediyeyim ama bol bol sabır diliyorumm:
en azından sürekli yanında kalmayacaklar bide öyle düşün bence..
bak eşinde seni deestekliyo bence buda bişey oyüzden canını sıkma..
ohhh cnm yeni odanız hayırlı olsun umarım uyumuşsundur..
günaydın cnm nediyeyim sözün bittiği yerdeyim ama dediğin gibi sabır allahım görüyo..
kızlar herkese günaydın ay inanılmaz başım ağrıyo çok fena çok
akşamda misafir vardı ay çok yorgunum..
ama amcamın kızı geldi onunla konuşmakta çok iyi geldi..
canım elbet bır gun ayrılcak
bence ozledıgı ıcın yanını ıstoyor ve sık kalkıyor
dedıgım gıbı aras 3 gun ayrı kalınca gece benı ıstedı yanıma bıle aldım
bırak yatsın yanında
ben bırsey farkettım kı calısan annelerımızın bebeklerı gece annelerı ıle uyumak ıstyor hakları dımı ama
cnm benim kırıldığım nokta benden bekliyor ma kendisi hiçbir şey yapmıyor. Annesinin doğumgününe hediye alıp kutlamadım diye bana kırılmasını biliyor, kendi doğum gününde bana dünya para verdirip deri cüzdan-kartlık aldırmayı biliyor ama evlilik yıldönümümüzde tek 1 gülde mi gönderemezdi?huyu böyle değil.herşeyi benden bekliyor ama kendine gelince tık yok. Diyorum ya flört ederken böyle değildi.özel günleri atlamazdı.özel günlerden başka günlerde de sürprizler yapardı. Güzel sözler söylerdi.ama şimdi hiçbiri yok. Sadece beni mutlu etmek istemiyor onu anladım.
Allah mutluluğunuzu daim etsin cnm.maşallah, allah nazarlardan saklasın.sizin evliliğinize o kadar imreniyorum ki.
Ay ne güzel. Bravo eşine benden alkışı aldı. Benim eşim doğumgünümü bile hatırlamıyor. Ilk evlendiğimiz yıl küsmüştüm. Ne var bunda hatırlamak zorundamıyım demişti.benim doğum günümde annesigille birlikte izmire uçak gösterisi seyretmeye gitmişti.ben ankarada yapayalnız kalmıştım
teşekkür ederim cnm. Valla cnm dışarı çıktığımızda benim bişey beğenmem eşim için bişey ifade etmez.ben kendim alırım.nasıl olsa para kazanıyorum ya onun bişey almasına gerek yok diye düşünüyor sanırım.ama o bişey beğense ben hemen alırım.çocuklar gibi mutlu olur.sanırım ben biraz fazla ince düşünüyorum.çok kırılıyorum hep ben yapınca.
aslinda canim erkek olduklari icin icgudusel annelerine laf soylemiyolar benim esim cok iyi oyle haksizlikta yapmaz annesinide taniyo ama mesela annesi bizde kaldiginda annesinin yaptiklarini anlatinca tabi ufak seyleri sanki benim abarttigimi zannediyo annesini gorseniz saf iyi biri zannedersiniz yemek temizlik pek biseyden anlamaz bizde kaldiginda bacaklarindan rahatsizlanmisti burda tedaviye gidiyodu ben erenle bigun markete gidicektim kiskandigina agzina geleni soyledi sanki kotu bisey yapmaya gidiyorum gibi zaten kendi rahatsiz zor yuruyo bende ona bagirdim cvp verdim cektim gittim ortada hicbisey yokken boyle yapti marketten donuste parka ugradim esimi aradim anlattim herseyi bisey diyemedi oda napsin.eger senin esin annesine bisey demiyosa sen ufak ufak sakayla karisik cvp vermeye basla esinlede aran bozulsun istemem ama eger susmaya devam edersen olene kadar devam eder bu durum sonunda sen sinir hastasi olursun.
Ah canim ya kv.deden ufacik bi korkum yok ama arada esim var allah korkusu var ne yapsam bilmiyorum neyse ben yine iyi davranmaya calisicam ama ufacik bi ten onun yaptiklarini yazsam sayfalar yetmez ama esimde dunya iyisi birisi iste napayim cok uzattim k.bakmayin ya eski yaralarim depresti.
yok cnm sonuçta doluyoruz bu çok normal yani takılma sen..
Ne yapıcan işte arada eşin var oyüzdenkatlanıcan
evet canim artik idare edicem bisekilde ya gecen senede k.pederimi kaybettik cok iyiydi okula gitmemi en cok destekleyen kisiydi diyebilirim cok severdim esimde cok duskundu babasina ama simdi oda gidince annesi tek kaldi oyuzdende biraz okonuda hassas olmasini anliyorum gelismeleri yazarim yine bakalim nasil gecicek gunler aksama geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?