2012 kasım bebekleri büyüyor..

Canim.bemde cok severom ama yumusatici kullanmiyorum malum.arasi durumu bariz

Ev temizligindede ersag nin bitkisel.urunleruni kullaniyorum arastan sonra hersey ona gore isliyor
Oda kokusu bir cesit oldugundab secenwk yok oda eh iste

ah cnm yaa bende eskisi gibi şöyle evimin çamaşır suyu kokmasını istiyorum rahat rahat heryeri ç. suyuyla silmeyi özledim ama kuzuma kokar diye korkarak kullanıyorum... eve eyüp sabri tuncerin bahar kokuları diye bi kokusu var onu sıkıyorum cnm. çok güzel kokuo. onu sıkarken bile endişeliyim annelik nasıl bişey yahu

CNM malesef ben karşılık veremiyorum.yapı meselesi. annem keşke biraz farklı yetiştirseydi beni ama malesef saygısızlık yapmamak için cvp vermiyorum

allah ıslah etsin onları

cnm ben yumuşatıcı kullanmıyorum
genelde çamaşırsuyu ile temizlik yapıyorm
bir de ben oda parfümü kullanmıyorum defnede astım yapar diye
pek yardımcı olamadım malesef

çamaşır suyu daha tehlikeli cnm malasef dikkat et o yüzden. bunu domestos aşığı ben söylüyorum bi de ya ama yapcak bişey yok kuzular için mecbur bazı alışkanlıklar değişmek zorunda.ama nereye kadar böyle devam etcek bilemiyorum tabi

Ben kullaniom cnm camasir suyu babamiz ilgilenirken masalla ben.yapiyorum o yakindan kokuya maruiz kalmis olmuo glade in oda parfumun kullaniom ama benim isteyim kalici temizlik kokusu bazen dukkanlari neyle siliyolarsa vileda yapiolar nasik guzel kokuo yani yuzey temizleyicu ariyom yumustici masala dojumuo artik buyud die toz sabun kullanmiom bizm deterjandan kuklaniom.ariel vernel pembe yumusaticisi kullaniom hicde kalici degil

Aynen cnm direk oksijene karisiyormus ne kadar hijyen olsada
Wc banyo mecbir zaten oralarin kapi kapali
Ben bitkisel.kullaniyorum

anladım cnm bende kullanıyorum da ç suyu eskiden daha çok kullanırdım porçözle karıştırıp zehirlenmişliğim çoktur o kadar yani.ama şimdi azalttım mecburen. kokusu kalıcı bi yüzey temizleyici varsa bende öğreneyim cnm. mesela reces mi söylemişti beysal mı tam hatırlamıyorum ama beyza sabun kullan beyaz deriyi silerken iz kalmıyor diye ay uyguladım ilk gün ki gibi oldu koltuklarım sandalyelerim teşekkür etmiş olayım bu sayede. tabi camlarım içinde songülüme kocaman teşekkrüler

Ben ozcanani ve rananin maceralarini ozledim
Varmi aranizda bana katulan

Ayrica elif mina nin kontrolunu
Nutraksin birden bire ne sebeple kayboldugunu
Merturun neden gelmedigini
Carmen ares in gecenin bir yarisi ansizin yazicagi dakikayi
Mdr cnn kv ile olan akibetini
Sprintin yeni yasabtisini
Yarenin annesi mayanin nedeb artik ugramadiguni
Hevin in bebebginin son durumunu
Dilekefemin miniginin kendini toparlayip toparlamadigini
Esra inci ve tolgaa2o12 ve diger arkadaslarin nereye kayboldugunu

Ve son olarak benim.evdeki onca isimi kimin yapaxahini merak etmekteyim

Ay ben bikere evi bi çmaşır suyu yaptm nil annemdeydi çocuk eve bi geldi 1 saart sonra nasıl öksürdü anlatamam size birdaha okadar herşyeri silmiyorum mutfak banyo mecbur yapıyorum ama sdaha azaltım açıkçası
bu arada nile
plastik makas resim defteri boya oyun hamuru
boyama kitabı aldım hehe:
Bakalım heyecanla gelmeelerini bekliyorum..

Aynen cnm direk oksijene karisiyormus ne kadar hijyen olsada
Wc banyo mecbir zaten oralarin kapi kapali
Ben bitkisel.kullaniyorum

aynen cnm dediğin gibi wc banyo mecbur da diğer yerlerde kullanmamaya çalışıyorum . sağlık herşeyden önemli. ki kuzuların ciğerleri şuan çok hassas dikkat etmek gerek. parfüm bile sıkmamaya çalışıyorum ben emio hala diye. ay çokta severim şişeleri bile cezbedio beni

Ah canim biz boyle oldugumuz icin kv.lerde istedigi gibi lafi yapiyolar simdiye kadar bende oyleydim anne soyle anne boyle hep guzel konusurdum laflarini duymazliktan gelirdim ama anne olunca daha cesaretli oldum bende en son o bagirip cagirinca bende patladim ben sana bi soylesem yaptiklarini kendi kv. guzel gelir gozune ya o derece sirf markete gidiyorum diye cocugu alip alip gidiyo kocasinin haberi yok falan gibi neler diyo ya duyanda baskalariyla bulusmaya gidiyorum sanir nasil sinir etti beni esime anlatincada oda diyo bosver cvp verme onun yapisi boyle kotu dusundugunden degil falan diyo bende kulkedisimiyim ben dedim o istedigini yapicak ben susucam falan dedim esimde guluyo neyse canim ya
benimde aklima geldikce sinirleniyorum cok konustum yine k.bakma bende oglumu banyo yaptim uyuttum simdi yemek falan ancak islerimi hallederim malum aksama misafirim var.

Canim.ersag nin genel.temizlik olan urunu dukkanlar gibi kokuyor:)
Uzun sure kokusu gitmiyor hep bitkilerden ve baharatlardan ooldugu icin
Hem sulandirarark kullaniliyor

Camasur detwrjani ise bingo lowely parfumlu akirsan icinde yumusatici kokusuda var ayri kullanmaya gerek kalmiyor harika kokuyor
Onun hem yuzey temizleyicisi hemde yumusaticisida var
Cok guzel kokuyor tavsiye edilir gecmis zamandab

aynen cnm çok azaldık son zamanlarda sincapçı arkadaşı da meraktayım....:) kendi ev işi meselene hiç gelme cnm bende halıları silcem ama ne zaman:)

canım bizim iş yerinde fabuloso kullaniyorlar yerler için nasıl.mis gibi kokuyor anlatamam ama diğerlerine göre fiyatı biraz tuzlu çamaşırlarını bingo soft kullanıyorum yumuşatıcı olarak altın yaldızlı şişesi çok memnunum elifede dalin sivi deterjan kullanıyorum alerjik bunyelrr için oda çok güzel kokuyor

bende çok.özledim ranami maceralarını ve diğer arkadaşlarımızı
arkadaşım sn.hamaratsindir aynı anda üç işi birden yaparsın
bende kullanıyorum bingo lovely çok güzel.kokuyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…