- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.761
Kizlar bisey sorcam ben de koku hastalik boyutunda artik ama cok hosyma gidio evin miss gbi deterjan kokmasi camasirlarin miss gbi yumusatici kokmasi ayy kimi.insanlarin kokusu okadr hosuma.gdioki cekindgim icin soramiom sirf deterjan yumusatici kokuo miss gbi bende istiyommmmmmmmyaa biri bana kalici yumusatici ve deterjan ismi versin bide parkeleri silioruzya mis gbi kokan kalici deterjan adiii ya hani bazi eve girersin de misss gbi temizlik kokar ya onu istiom cildircam kac kez miss dedigimide heycanima istegime.verin artik:)
Kizlar bisey sorcam ben de koku hastalik boyutunda artik ama cok hosyma gidio evin miss gbi deterjan kokmasi camasirlarin miss gbi yumusatici kokmasi ayy kimi.insanlarin kokusu okadr hosuma.gdioki cekindgim icin soramiom sirf deterjan yumusatici kokuo miss gbi bende istiyommmmmmmmyaa biri bana kalici yumusatici ve deterjan ismi versin bide parkeleri silioruzya mis gbi kokan kalici deterjan adiii ya hani bazi eve girersin de misss gbi temizlik kokar ya onu istiom cildircam kac kez miss dedigimide heycanima istegime.verin artik:)
CNM malesef ben karşılık veremiyorum.yapı meselesi. annem keşke biraz farklı yetiştirseydi beni ama malesef saygısızlık yapmamak için cvp vermiyorumAslinda canim erkek olduklari icin icgudusel annelerine laf soylemiyolar benim esim cok iyi oyle haksizlikta yapmaz annesinide taniyo ama mesela annesi bizde kaldiginda annesinin yaptiklarini anlatinca tabi ufak seyleri sanki benim abarttigimi zannediyo annesini gorseniz saf iyi biri zannedersiniz yemek temizlik pek biseyden anlamaz bizde kaldiginda bacaklarindan rahatsizlanmisti burda tedaviye gidiyodu ben erenle bigun markete gidicektim kiskandigina agzina geleni soyledi sanki kotu bisey yapmaya gidiyorum gibi zaten kendi rahatsiz zor yuruyo bende ona bagirdim cvp verdim cektim gittim ortada hicbisey yokken boyle yapti marketten donuste parka ugradim esimi aradim anlattim herseyi bisey diyemedi oda napsin.eger senin esin annesine bisey demiyosa sen ufak ufak sakayla karisik cvp vermeye basla esinlede aran bozulsun istemem ama eger susmaya devam edersen olene kadar devam eder bu durum sonunda sen sinir hastasi olursun.
Ah canim ya kv.deden ufacik bi korkum yok ama arada esim var Allah korkusu var ne yapsam bilmiyorum neyse ben yine iyi davranmaya calisicam ama ufacik bi ten onun yaptiklarini yazsam sayfalar yetmez ama esimde dunya iyisi birisi iste napayim cok uzattim k.bakmayin ya eski yaralarim depresti.
allah ıslah etsin onlarıallah rahmet eylesin negüzel bak negüzel anlatıyosun onu
nevar herkes iyi olsa ka. Valideni de öyle anlatsan songül gibi.
Ama işte malesef insanlar fesat ne yapıcaksın
oğullarını çekemiyolar
çekemiyosan evlendirme kardeşim...
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
CNM malesef ben karşılık veremiyorum.yapı meselesi. annem keşke biraz farklı yetiştirseydi beni ama malesef saygısızlık yapmamak için cvp vermiyorum
allah ıslah etsin onları
cnm ben yumuşatıcı kullanmıyorum
genelde çamaşırsuyu ile temizlik yapıyorm
bir de ben oda parfümü kullanmıyorum defnede astım yapar diye
pek yardımcı olamadım malesef
ah cnm yaa bende eskisi gibi şöyle evimin çamaşır suyu kokmasını istiyorum rahat rahat heryeri ç. suyuyla silmeyi özledimama kuzuma kokar diye korkarak kullanıyorum... eve eyüp sabri tuncerin bahar kokuları diye bi kokusu var onu sıkıyorum cnm. çok güzel kokuo. onu sıkarken bile endişeliyim annelik nasıl bişey yahu
Mutfakta
Salonda
Banyoda
Isin oldugu g
Heryerde
Aradada sizi merak.ediyorum
çamaşır suyu daha tehlikeli cnm malasef dikkat et o yüzden. bunu domestos aşığı ben söylüyorum bi de yaama yapcak bişey yok kuzular için mecbur bazı alışkanlıklar değişmek zorunda.ama nereye kadar böyle devam etcek bilemiyorum tabi
e ama şekerim siz de oralarda olduğunuzu belli edin sıkılıyoruz burda:)
Ben kullaniom cnm camasir suyu babamiz ilgilenirken masalla ben.yapiyorum o yakindan kokuya maruiz kalmis olmuo glade in oda parfumun kullaniom ama benim isteyim kalici temizlik kokusu bazen dukkanlari neyle siliyolarsa vileda yapiolar nasik guzel kokuo yani yuzey temizleyicu ariyom yumustici masala dojumuo artik buyud die toz sabun kullanmiom bizm deterjandan kuklaniom.ariel vernel pembe yumusaticisi kullaniom hicde kalici degil
Aynen cnm direk oksijene karisiyormus ne kadar hijyen olsada
Wc banyo mecbir zaten oralarin kapi kapali
Ben bitkisel.kullaniyorum
Ah canim biz boyle oldugumuz icin kv.lerde istedigi gibi lafi yapiyolar simdiye kadar bende oyleydim anne soyle anne boyle hep guzel konusurdum laflarini duymazliktan gelirdim ama anne olunca daha cesaretli oldum bende en son o bagirip cagirinca bende patladim ben sana bi soylesem yaptiklarini kendi kv. guzel gelir gozune ya o derece sirf markete gidiyorum diye cocugu alip alip gidiyo kocasinin haberi yok falan gibi neler diyo ya duyanda baskalariyla bulusmaya gidiyorum sanir nasil sinir etti beni esime anlatincada oda diyo bosver cvp verme onun yapisi boyle kotu dusundugunden degil falan diyo bende kulkedisimiyim ben dedim o istedigini yapicak ben susucam falan dedim esimde guluyo neyse canim yaCNM malesef ben karşılık veremiyorum.yapı meselesi. annem keşke biraz farklı yetiştirseydi beni ama malesef saygısızlık yapmamak için cvp vermiyorum
allah ıslah etsin onları
cnm ben yumuşatıcı kullanmıyorum
genelde çamaşırsuyu ile temizlik yapıyorm
bir de ben oda parfümü kullanmıyorum defnede astım yapar diye
pek yardımcı olamadım malesef
Ben ozcanani ve rananin maceralarini ozledim
Varmi aranizda bana katulan
Ayrica elif mina nin kontrolunu
Nutraksin birden bire ne sebeple kayboldugunu
Merturun neden gelmedigini
Carmen ares in gecenin bir yarisi ansizin yazicagi dakikayi
Mdr cnn kv ile olan akibetini
Sprintin yeni yasabtisini
Yarenin annesi mayanin nedeb artik ugramadiguni
Hevin in bebebginin son durumunu
Dilekefemin miniginin kendini toparlayip toparlamadigini
Esra inci ve tolgaa2o12 ve diger arkadaslarin nereye kayboldugunu
Ve son olarak benim.evdeki onca isimi kimin yapaxahini merak etmekteyim
aynen cnm çok azaldık son zamanlarda sincapçı arkadaşı da meraktayım....:) kendi ev işi meselene hiç gelme cnm bende halıları silcem ama ne zaman:)
bende çok.özledim ranami maceralarını ve diğer arkadaşlarımızıBen ozcanani ve rananin maceralarini ozledim
Varmi aranizda bana katulan
Ayrica elif mina nin kontrolunu
Nutraksin birden bire ne sebeple kayboldugunu
Merturun neden gelmedigini
Carmen ares in gecenin bir yarisi ansizin yazicagi dakikayi
Mdr cnn kv ile olan akibetini
Sprintin yeni yasabtisini
Yarenin annesi mayanin nedeb artik ugramadiguni
Hevin in bebebginin son durumunu
Dilekefemin miniginin kendini toparlayip toparlamadigini
Esra inci ve tolgaa2o12 ve diger arkadaslarin nereye kayboldugunu
Ve son olarak benim.evdeki onca isimi kimin yapaxahini merak etmekteyim
bende kullanıyorum bingo lovely çok güzel.kokuyor gerçektenCanim.ersag nin genel.temizlik olan urunu dukkanlar gibi kokuyor:)
Uzun sure kokusu gitmiyor hep bitkilerden ve baharatlardan ooldugu icin
Hem sulandirarark kullaniliyor
Camasur detwrjani ise bingo lowely parfumlu akirsan icinde yumusatici kokusuda var ayri kullanmaya gerek kalmiyor harika kokuyor
Onun hem yuzey temizleyicisi hemde yumusaticisida var
Cok guzel kokuyor tavsiye edilir gecmis zamandab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?