2012 kasım bebekleri büyüyor..

benimde benimdeeeee:

cnm zaten sulandırıp kullanıyorum

Aynen cnm direk oksijene karisiyormus ne kadar hijyen olsada
Wc banyo mecbir zaten oralarin kapi kapali
Ben bitkisel.kullaniyorum
ya annem amwayin lork diye bi ürününü almış.eve gidince bir de onu deneyeceğim
evet ya kızlar kayboldular,artık girmiyorlar
cnm tabiki arasın eline vereceksin temizlik bezlerini o bi güzel temizler hiç merak etme:)

cnm allaha havale et, biz kaybetmeyiz onlar kaybeder.boşver.

cnm 10 numara bi ürün anvay loc
ben kullanıyorum kimyasal değil
ama ayşegülün istediği gibi kokusuda yok
ama zaten anvayın ürünlerinin normalde kokusu yok
bi de vc temizleyecisi var oda çok güzel

cnm 10 numara bi ürün anvay loc
ben kullanıyorum kimyasal değil
ama ayşegülün istediği gibi kokusuda yok
ama zaten anvayın ürünlerinin normalde kokusu yok
bi de vc temizleyecisi var oda çok güzel

cnm annamde cok memnun
bana da almış ben de deneyeceğim

aynı hastalık bendede var canım herseyı koklarım kıyafetlermn mıs gıbı olmasnı ısterım
ben yumusatıcı olarak suan vernel nergıs cıceğı&lavanta kullanıyorum guzel kokuyo
yer temzlığı ıcın hala kalıcı olanını bulamadım

Canim su beyza sabunu bi acarmisin benimde sandelyeler icin iyi olur sende memnunsan bende bi kullanayim marketlerde varmi acaba su onumuzdeki somestr tatilinde bende evde temizlik yapicam ama ben sizin gibi camasir suyu hastasi degilim hatta sevmem yani ama wcde kullaniyorum tabi banyodada c.suyu katkili cif kullaniyorum oda cok guzel temizliyo ama normal odalarda hic kullanmiyorum bence c.suyu bagimlilik yapiyo ben cevremdende biliyorum herseyi c.suyuyla yikayan kisiler oyuzden ben fazla kullanmayi sevmiyorum tabi bide beyazlar icin makinaya domestos koyuyorum baska kullanmiyorum.Hem oglumda dogduktan sonra ayrica dikkat ediyorum zaten ozellikle gecen kis parfum el kremi bile nadir kullanmistim ozaman erende cok kucuktu hic kiyamiyodum hatta kurklu yelegim vardi hurctan hic cikarmamistim bile tuylu falan diye erenide surekli emzirdigim icin dikkat ediyodum artik buyudu c.suyu haric diger seylerde daha rahatim cok sukur simdiye kadarda 6.hastalik haric baska hastalikta gecirmedi butun bebislerimize Allah saglik versin.

selam kızlar, yine muhabbet aşmış kendini maşallah,şöyle bir göz gezdrdim, bugünün konusu temizlik ve kokularmış :)) bende söyliyeym.

ben gece emir uyuyuncatuvalet banyo mutfak çamaşır suluyorum .çamaşır suyu en çok kullandığım tem. ürünü o olmayınca sanki temizlikte olmuyormuş gibi hissediyorum.
çamaşırlara yumuşatıcı yumoş mor renk olanı tek kelimeyle hatrika ve çok kalıcı
yerler için fabuloso çok kalıcı

bu arada emir yemek seçiyor demiştim ya çorbaları artık eskisigibi içmiyor diye bende ona kerevizli mücver yaptım aynı köfte gibi bayıla bayıla yedi,bizde çok beğendik harika oldu. tavsiye ederim.

içine yumurta,un, havuç ve 1 kerevizi rendeledim. dereotu koydum.taze soğanı ince küçük küçük kıydım.

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Rabbim güzel şeyler yaşatsın hepimize

cnm benim bildiğin banyoda filan kullanılan beyaz sabun hacı şakir , duru vs. mikraofiber koltuk bezi vardı onu güzelce sabunlayıp sildim derileri. durulama yapmadım.kalıntısı filan olmadı. burdan bi arkadaş söylemişti sağolsun. çok işime yaradı el izi filan vardı kalmadı bembeyaz oldu. çokta pratik ve de ekonomik:)

cnmm ya hiç girmez bizim eve kereviz nasıl yemeği yapılır kullanılır hhiç bilmem. kızımda hiç yemedi dolayısıyla. alıp densem yer mi ki acaba... buarada afiyet olsun kuzuna. seninde ellerine sağlık.,

günaydın cnm benim sana ve herkese hayırlı cumalar. nasılsın bakalım defnem nasıl. cnm senin eşin müfettiş miydi . işim gereği bende müfettişlerle çok haşir neşir durumdayımda ... merak ettim iş müfettişi filan mı

beyaz sabunu söyleyen bir dost benim harikadır çözüm olmasına sevindim

günaydın kızlaar hayırlı cumalar

İyiyim cnm hasta olacak gibiyim. Öksürük,hapsirik direniyorum. defne de iyi cnm sabah arkamdan ağlıyordu.Sen nasılsın?zeynep nasıl? Eşim bankada müfettiş cnm. Sen niye müfettişlerle haşır neşirsin?

günaydın cnm:
hayırlı cumalar..

günaydın şekerim ..
kızlar herkese kocaman bi günaydın
biz hasta oluyoruz dün nilin burnu akmış eve gidincede aktı ve hapşırdı bayağı bende ona aferin başladım
ama hafiften öksürüğümüzde devam ediyo galiba bize doktor amcamızın yolu görünecek..
offff:

akşam sürekli yanımda yatmak istedi
ve uyurken iki elinide yanaklarıma koydu
allahım bu hiç bişeye deyişilmeyecek bişey allahım buduyguyu isteyen herkese yaşatsınnnn:

gecmis olsun cnm. Çok güzel br duygudegil mi? Defne de kollarınin arasında uyur benimle. Yani kolunun biri boynumun altında biri de üstünde bana sarılıp uyur . Onunla öyle uyumaya bayılıyorum

gecmis olsun cnm. Çok güzel br duygudegil mi? Defne de kollarınin arasında uyur benimle. Yani kolunun biri boynumun altında biri de üstünde bana sarılıp uyur . Onunla öyle uyumaya bayılıyorum

sağol cnm
nil pek sarılmayı sevmiyo aslında ama aşam inanılmazdı .

bide gece uyandı nefes alamıyo burnu tıkanmış sprail sıkayım dedim ama ayyy nasıl ağladı anlatamam size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…