- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.781
bende çok.özledim ranami maceralarını ve diğer arkadaşlarımızı
arkadaşım sn.hamaratsindir aynı anda üç işi birden yaparsın
bende kullanıyorum bingo lovely çok güzel.kokuyor gerçekten
ben ozcanani ve rananin maceralarini ozledim
varmi aranizda bana katulan
ayrica elif mina nin kontrolunu
nutraksin birden bire ne sebeple kayboldugunu
merturun neden gelmedigini
carmen ares in gecenin bir yarisi ansizin yazicagi dakikayi
mdr cnn kv ile olan akibetini
sprintin yeni yasabtisini
yarenin annesi mayanin nedeb artik ugramadiguni
hevin in bebebginin son durumunu
dilekefemin miniginin kendini toparlayip toparlamadigini
esra inci ve tolgaa2o12 ve diger arkadaslarin nereye kayboldugunu
songül bende sana katılıyorum ve arkadaşlarımızı meraktayızzzz:
Ve son olarak benim.evdeki onca isimi kimin yapaxahini merak etmekteyim
cnm zaten sulandırıp kullanıyorumçamaşır suyu daha tehlikeli cnm malasef dikkat et o yüzden. bunu domestos aşığı ben söylüyorum bi de yaama yapcak bişey yok kuzular için mecbur bazı alışkanlıklar değişmek zorunda.ama nereye kadar böyle devam etcek bilemiyorum tabi
ya annem amwayin lork diye bi ürününü almış.eve gidince bir de onu deneyeceğimAynen cnm direk oksijene karisiyormus ne kadar hijyen olsada
Wc banyo mecbir zaten oralarin kapi kapali
Ben bitkisel.kullaniyorum
evet ya kızlar kayboldular,artık girmiyorlarBen ozcanani ve rananin maceralarini ozledim
Varmi aranizda bana katulan
Ayrica elif mina nin kontrolunu
Nutraksin birden bire ne sebeple kayboldugunu
Merturun neden gelmedigini
Carmen ares in gecenin bir yarisi ansizin yazicagi dakikayi
Mdr cnn kv ile olan akibetini
Sprintin yeni yasabtisini
Yarenin annesi mayanin nedeb artik ugramadiguni
Hevin in bebebginin son durumunu
Dilekefemin miniginin kendini toparlayip toparlamadigini
Esra inci ve tolgaa2o12 ve diger arkadaslarin nereye kayboldugunu
Ve son olarak benim.evdeki onca isimi kimin yapaxahini merak etmekteyim
cnm allaha havale et, biz kaybetmeyiz onlar kaybeder.boşver.Ah canim biz boyle oldugumuz icin kv.lerde istedigi gibi lafi yapiyolar simdiye kadar bende oyleydim anne soyle anne boyle hep guzel konusurdum laflarini duymazliktan gelirdim ama anne olunca daha cesaretli oldum bende en son o bagirip cagirinca bende patladim ben sana bi soylesem yaptiklarini kendi kv. guzel gelir gozune ya o derece sirf markete gidiyorum diye cocugu alip alip gidiyo kocasinin haberi yok falan gibi neler diyo ya duyanda baskalariyla bulusmaya gidiyorum sanir nasil sinir etti beni esime anlatincada oda diyo bosver cvp verme onun yapisi boyle kotu dusundugunden degil falan diyo bende kulkedisimiyim ben dedim o istedigini yapicak ben susucam falan dedim esimde guluyo neyse canim ya
benimde aklima geldikce sinirleniyorum cok konustum yine k.bakma bende oglumu banyo yaptim uyuttum simdi yemek falan ancak islerimi hallederim malum aksama misafirim var.
cnm zaten sulandırıp kullanıyorum
ya annem amwayin lork diye bi ürününü almış.eve gidince bir de onu deneyeceğim
evet ya kızlar kayboldular,artık girmiyorlar
cnm tabiki arasın eline vereceksin temizlik bezlerini o bi güzel temizler hiç merak etme:)
cnm allaha havale et, biz kaybetmeyiz onlar kaybeder.boşver.
cnm 10 numara bi ürün anvay loc
ben kullanıyorum kimyasal değil
ama ayşegülün istediği gibi kokusuda yok
ama zaten anvayın ürünlerinin normalde kokusu yok
bi de vc temizleyecisi var oda çok güzel
cnm annamde cok memnun
bana da almış ben de deneyeceğim
Kizlar bisey sorcam ben de koku hastalik boyutunda artik ama cok hosyma gidio evin miss gbi deterjan kokmasi camasirlarin miss gbi yumusatici kokmasi ayy kimi.insanlarin kokusu okadr hosuma.gdioki cekindgim icin soramiom sirf deterjan yumusatici kokuo miss gbi bende istiyommmmmmmmyaa biri bana kalici yumusatici ve deterjan ismi versin bide parkeleri silioruzya mis gbi kokan kalici deterjan adiii ya hani bazi eve girersin de misss gbi temizlik kokar ya onu istiom cildircam kac kez miss dedigimide heycanima istegime.verin artik:)
anladım cnm bende kullanıyorum da ç suyu eskiden daha çok kullanırdım porçözle karıştırıp zehirlenmişliğim çoktur o kadar yani.ama şimdi azalttım mecburen. kokusu kalıcı bi yüzey temizleyici varsa bende öğreneyim cnm. mesela reces mi söylemişti beysal mı tam hatırlamıyorum ama beyza sabun kullan beyaz deriyi silerken iz kalmıyor diye ay uyguladım ilk gün ki gibi oldu koltuklarım sandalyelerim teşekkür etmiş olayım bu sayede. tabi camlarım içinde songülüme kocaman teşekkrüler
dene bence beğeneceksin
yerlere toz almak için dolopları silmek için süper
yanlız ılık suya yap cnm ozaman daha etkiliymiş..
cnm benim bildiğin banyoda filan kullanılan beyaz sabun hacı şakir , duru vs. mikraofiber koltuk bezi vardı onu güzelce sabunlayıp sildim derileri. durulama yapmadım.kalıntısı filan olmadı. burdan bi arkadaş söylemişti sağolsun. çok işime yaradı el izi filan vardı kalmadı bembeyaz oldu. çokta pratik ve de ekonomik:)Canim su beyza sabunu bi acarmisin benimde sandelyeler icin iyi olur sende memnunsan bende bi kullanayim marketlerde varmi acaba su onumuzdeki somestr tatilinde bende evde temizlik yapicam ama ben sizin gibi camasir suyu hastasi degilim hatta sevmem yani ama wcde kullaniyorum tabi banyodada c.suyu katkili cif kullaniyorum oda cok guzel temizliyo ama normal odalarda hic kullanmiyorum bence c.suyu bagimlilik yapiyo ben cevremdende biliyorum herseyi c.suyuyla yikayan kisiler oyuzden ben fazla kullanmayi sevmiyorum tabi bide beyazlar icin makinaya domestos koyuyorum baska kullanmiyorum.Hem oglumda dogduktan sonra ayrica dikkat ediyorum zaten ozellikle gecen kis parfum el kremi bile nadir kullanmistim ozaman erende cok kucuktu hic kiyamiyodum hatta kurklu yelegim vardi hurctan hic cikarmamistim bile tuylu falan diye erenide surekli emzirdigim icin dikkat ediyodum artik buyudu c.suyu haric diger seylerde daha rahatim cok sukur simdiye kadarda 6.hastalik haric baska hastalikta gecirmedi butun bebislerimize Allah saglik versin.
selam kızlar, yine muhabbet aşmış kendini maşallah,şöyle bir göz gezdrdim, bugünün konusu temizlik ve kokularmış :)) bende söyliyeym.
ben gece emir uyuyuncatuvalet banyo mutfak çamaşır suluyorum .çamaşır suyu en çok kullandığım tem. ürünü o olmayınca sanki temizlikte olmuyormuş gibi hissediyorum.
çamaşırlara yumuşatıcı yumoş mor renk olanı tek kelimeyle hatrika ve çok kalıcı
yerler için fabuloso çok kalıcı
bu arada emir yemek seçiyor demiştim ya çorbaları artık eskisigibi içmiyor diye bende ona kerevizli mücver yaptım aynı köfte gibi bayıla bayıla yedi,bizde çok beğendik harika oldu. tavsiye ederim.
içine yumurta,un, havuç ve 1 kerevizi rendeledim. dereotu koydum.taze soğanı ince küçük küçük kıydım.
günaydın cnm benim sana ve herkese hayırlı cumalar. nasılsın bakalım defnem nasıl. cnm senin eşin müfettiş miydi . işim gereği bende müfettişlerle çok haşir neşir durumdayımda ... merak ettim iş müfettişi filan mıGünaydın kızlar, hayırlı cumalar. Rabbim güzel şeyler yaşatsın hepimize
cnm benim bildiğin banyoda filan kullanılan beyaz sabun hacı şakir , duru vs. mikraofiber koltuk bezi vardı onu güzelce sabunlayıp sildim derileri. durulama yapmadım.kalıntısı filan olmadı. burdan bi arkadaş söylemişti sağolsun. çok işime yaradı el izi filan vardı kalmadı bembeyaz oldu. çokta pratik ve de ekonomik:)
cnmm ya hiç girmez bizim eve kereviz nasıl yemeği yapılır kullanılır hhiç bilmem. kızımda hiç yemedi dolayısıyla. alıp densem yer mi ki acaba... buarada afiyet olsun kuzuna. seninde ellerine sağlık.,
günaydın cnm benim sana ve herkese hayırlı cumalar. nasılsın bakalım defnem nasıl. cnm senin eşin müfettiş miydi . işim gereği bende müfettişlerle çok haşir neşir durumdayımda ... merak ettim iş müfettişi filan mı
cnm benim bildiğin banyoda filan kullanılan beyaz sabun hacı şakir , duru vs. mikraofiber koltuk bezi vardı onu güzelce sabunlayıp sildim derileri. durulama yapmadım.kalıntısı filan olmadı. burdan bi arkadaş söylemişti sağolsun. çok işime yaradı el izi filan vardı kalmadı bembeyaz oldu. çokta pratik ve de ekonomik:)
cnmm ya hiç girmez bizim eve kereviz nasıl yemeği yapılır kullanılır hhiç bilmem. kızımda hiç yemedi dolayısıyla. alıp densem yer mi ki acaba... buarada afiyet olsun kuzuna. seninde ellerine sağlık.,
günaydın cnm benim sana ve herkese hayırlı cumalar. nasılsın bakalım defnem nasıl. cnm senin eşin müfettiş miydi . işim gereği bende müfettişlerle çok haşir neşir durumdayımda ... merak ettim iş müfettişi filan mı
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar. Rabbim güzel şeyler yaşatsın hepimize
beyaz sabunu söyleyen bir dost benimharikadır çözüm olmasına sevindim
günaydın kızlaar hayırlı cumalar
beyaz sabunu söyleyen bir dost benimharikadır çözüm olmasına sevindim
günaydın kızlaar hayırlı cumalar
gecmis olsun cnm. Çok güzel br duygudegil mi? Defne de kollarınin arasında uyur benimle. Yani kolunun biri boynumun altında biri de üstünde bana sarılıp uyur . Onunla öyle uyumaya bayılıyorumgünaydın cnm:
hayırlı cumalar..
günaydın şekerim ..
kızlar herkese kocaman bi günaydın
biz hasta oluyoruz dün nilin burnu akmış eve gidincede aktı ve hapşırdı bayağı bende ona aferin başladım
ama hafiften öksürüğümüzde devam ediyo galiba bize doktor amcamızın yolu görünecek..
offff:
akşam sürekli yanımda yatmak istedi
ve uyurken iki elinide yanaklarıma koydu
allahım bu hiç bişeye deyişilmeyecek bişey allahım buduyguyu isteyen herkese yaşatsınnnn:
gecmis olsun cnm. Çok güzel br duygudegil mi? Defne de kollarınin arasında uyur benimle. Yani kolunun biri boynumun altında biri de üstünde bana sarılıp uyur . Onunla öyle uyumaya bayılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?