2012 kasım bebekleri büyüyor..

beyaz sabunu söyleyen bir dost benim harikadır çözüm olmasına sevindimgünaydın kızlaar hayırlı cumalar
ay cnm benim tekrar teşekkürler vallahi çok işime yaradı beyazlatamıyorum diye çok cnm sıkılıordu gerçekten. dünde söylemiştim ya beysal ya da reces söylemişti diye demek ki sen mişsin :) sağolasın... nasılsın erdemim nasıl
İyiyim cnm hasta olacak gibiyim. Öksürük,hapsirik direniyorum. defne de iyi cnm sabah arkamdan ağlıyordu.Sen nasılsın?zeynep nasıl? Eşim bankada müfettiş cnm. Sen niye müfettişlerle haşır neşirsin?
ben iyiyim cnm bugün doğum günüm:) zeynep ilay ii teyzesi diş çıkarmakla meşgul. benim çalıştığım kurum nedeniyle müfettişlerle haşir neşirim cnm. yani onların yaptığı işelerin uzantısını ben yağıyorum gibi bişey. idari para cezalarıyla uğraşıyorum.öyle işte... günaydın cnm benim rabbim bu güzel günde tüm bebek hasreti çekenlerin hasretini dindirsin inş. kuzuma ne oldu ki annesi üşüttü filan mı. bi an önce atlatır inş. kıyamam yaa kuşburnu filan yedir cnm yerse tabi.
Kızlar deri koltuklarinizi sabunla sildikten sonra vazelinlerseniz yumuşak oluyor.tavsiye ederim
ayy bu siteyi seviyorum yaa bak bişey daha öğrendim:)

günaydın cnm erdemim nasıl oldu?
çokşükür teyzesi daha iyiyiz

ayy iykki doğduuuuun yasmiiinn mutlu yıllar yasmiiiin:103::103::103::119::119::119::119::119:

sağol cnm aminnn::
iyiki doğdun cnm:
ama ama olmadıki sen niye yazdın ben yazıcaktım önce doğum gününü hü hü hü::

mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sanaaaa, mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllaaaaaaar sanaaaaaaa.
Nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllara cnm.

kızlar nilin bayağdır geçen öksürüğü olduğu için doktorumuzu aradık
ventolinle aferini kullanınn 5 gün sonra görüşelim demiş
ama varmı aranızda ventolin kullanan
baktım prospektüsüne astımda kullanılır falan yazıyoda açıkçası tedirgin oldum..

gecmis olsun cnm. Çok güzel br duygudegil mi? Defne de kollarınin arasında uyur benimle. Yani kolunun biri boynumun altında biri de üstünde bana sarılıp uyur . Onunla öyle uyumaya bayılıyorum
ay benim ki niye sarılmıo ya çok özeniyorummm...
çokşükür teyzesi daha iyiyiz

ayy iykki doğduuuuun yasmiiinn mutlu yıllar yasmiiiin:103::103::103::119::119::119::119::119:
cnmmmm çok teşekkürlerrr...
mutlu yıllar sana, mutlu yıllar sanaaaa, mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllaaaaaaar sanaaaaaaa.
Nice sağlıklı,huzurlu ve mutlu yıllara cnm.
çok sağğol cnm benim...
cnm muhtemelen daha çabuk etkisini göstersin diye vermiştir ama ben böyle desemde senin içinde ki evham devam edecek en iisi rahatlaman için dr u ara sor arkadaşm için rahatlasın

Canim biz arasa sadece bronsut oldiginda ventolin kullaniyoruz onun disinda kullanmiyoruz
Bdnce bir dr un muayne etmeden hemde bronsit olmayan bir cocuga ventolin vermesi cok anlamsiz

ayyy anne olmak çok zor çokkk:

Canim biz arasa sadece bronsut oldiginda ventolin kullaniyoruz onun disinda kullanmiyoruz
Bdnce bir dr un muayne etmeden hemde bronsit olmayan bir cocuga ventolin vermesi cok anlamsiz

ay bende astım yazınca korktum zaten cnm
sonra hemen bizim doktorumuza sordum
oda bana balgam söktürücü olarakta kullanılıyomuş
oyüzden vermiştir dedi..
offfff:
çok zor bi durum çokkk

Canim ventolinin amacini dr anlatmisti bana
Bronsit olan cocuklarin bronslari olmasi gerekenden dar olurmus ventolin dar olan bronslari genisletmeye yariyormus
Ama dedigim gibi aras birkac kez.normal.oksurukta yasadi hic ventolin vermedi dr
Sadece bronstken bronslari dolduginda verdi normal..brons yapisini bozabilir cunku
He muayne edip dinleyip verse yine bir derece bu ilacin amacini bilen biri olarak anlamsiz geldi bronsit olmayan cocuga verilmesi

cnm hiç kullanmadım bir fikrim yok. Istersen druna sor

Kızlar sabah sabah sinirlerim acayip bozuldu. Kv yine benim moralimi bozmaya yetti. Hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum.

Eşim benim araba kullanmamı çok beğenir.her zamanda söyler. Sen benden daha dikkatli kullanıyorsun diye.
Biraz önce eşim aradı naber ne yapıyorsun diye. Sonra sana bişey söyleyeceğim ama yanlış anlama dedi.ne söyleyeceksin dedim.araba kullanırken acemi olduğunu görenler olmuş,ufak hatalar yaptığını söylediler bana dedi.izmirde akşamları yada haftasonları benimle ya da kardeşimle şehir içinde direksiyon çalış istersen dedi.şok oldum birden.nasıl yani dedim. Tamam direksiyon çalışmak sorun değil dedim. Sonra aklıma dank etti.kim söyledi dedim. Boşver kim olduğunu dedi. Ben ısrar ettim.emrah (kv nin binanın apartman görevlisi), kiracı (kv ile aynı apartmanda oturuyor), enştesi (ki adam beni araba kullanırken hiç görmedi). Anladım ki kv eşimi kışkırtmış yine. çünkü kv araba ile işe gidip gelmemi hiç istemiyor. Otobüslerde sürünecekmişim.bunu bikaç kez söylemişti.sanki ona kaldı benim ne ile işe gideceğim.eşime dedim ki bu kişiler beni ne zaman araba kullanırken görmüşler?o da yani araba kullanırken değil de park ederken sorun yaşıyormuşsun vs dedi. Ben sana zaten araba kullanma demiyorum tam tersine daha çok kullan diyorum dedi. Benim sinirlenmeme o da şaşırdı. Dedim ki bundan sonra millet arkamdan konuşmasın, bişey diyeceklerse gelsin bana söylesin.e ne deyim gidip millete karımın ardından konuşmayın mı deyim dedi. Insanları değiştiremezsek biz değişelim diyor.sorun değil ben yine eşimle araba kullanırım , hatta kendimi daha çok geliştirmiş olurum ama sırf kv nin böyle ortalığı karıştırması beni çıldırtıyor.
Ki bu söylediği kişiler gerçekten beni araba kullanırken görmedi.sadece arabayı parkettiğimi görmüş olma ihtimalleri var.biliyorum ki bu iş kv nin başının altından çıktı. Sırf arabayı ben kullanmayım diye. Ya o arabayı biz eşimle birlikte aldık.kullanmak tabi ki hakkım. 5 yıllık ehliyetim var. Direksiyon sınavı dahil en yüksek puanlarla geçtim.herkes iyi kullandığımı söyler. Kadının yaptığına bak ya.
çok sinirlendim. Hem de çok. Eşim de sakinleştiğinde ara sesini duyma istiyorum dedi.
Yok böyle bişey ya.zaten son zamanlarda sürekli kv bana "arabayla işe gidip geliyorsun, rahatın yerinde, sen de otobüsle gitsen ne olur vs" diyip duruyordu.
Bütün gün benim bu sinirim geçmez artık. Tüm günümün içine etti.hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum

Ee veren hangi dr ki

cnm veren doktor bizim doktorumuz sorduğum doktorda fabrikanın doktoru
ama
teredüt etiğim nokta ne biliyomusun muaine edipte verse tamamda böyle verince şaşırdım
ama bazı gıribel enfksyonlarda balgamlardakullanılıyomuş
ama yine doktorlar arası farklılık ve fikir ayrılıkları var herzamanki gibi offf:
ay keşke cahil bi insan olsaydım doktor ne verirse kulansaydım araştırınca birsürü şey öğrenmek herzaman okadar iiyi olmuyo
çok kafam karıştı çokkk

cnm benim yaa üzme kendidini sinir hastası edecek bu kv seni. acaba izmire gitmek ii bi karar mıydı sizin ki. şimdi daha çok görüşüyorsunuz daha çok fırsat buluo seni üzecek. sen kendini biliosun boşver inadına devam et araba kullanmaya. ona ne ki. kendi kullanamıyorsa ondandır bu tavrı. gıcık oludm he...

cnm sürekli götürdüğünüz dr di mi nilimi takip eden dr. yani nili biliyor. o yüzden biraz içim rahat ama yine de çok ağır bi ilaçsa, yani fikrim yok ilaç konusunda, görmeden vermesi doğru mu bilemedim....yine de dr u en ii sen bilirsin cnm
annemde kızıyo şimdikler çocuğu internetle büyütüyolar herşeyi öğreniyorlar ,bu günahsız çocuklar ne çekio elinizden diye

Canim hani bilmedigim ilac olsa yorum yapmam ama bizim cok gindemimizde olan bir surup
Aras gibi bronsite yatkin bir cocuga bile dr normal grip oksurukre verilmiyor cunku dedigim gibi bronslarinin durumuna gore veriliyor ama dinlemediki yani nil in durumundan hbr i yok
Bak burda miniklerimiz yada cevrekizde pek cok cocuk grip oluyor ben hic ventolin kullanan duymadim
Bir arkadasim kullaniyor oda aras gibi kronik bronsit

Canim bence kv senin rahat etmenden hoslanmiyor araba varken sabahin soguginda neden otobuse bindiresinki anlamsiz yani
Esinede onun lafina uyup sana geri donmesine kiZiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…