- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.821
Kızlar sabah sabah sinirlerim acayip bozuldu. Kv yine benim moralimi bozmaya yetti. Hakkımı hiçbir zaman helal etmiyorum.
Eşim benim araba kullanmamı çok beğenir.her zamanda söyler. Sen benden daha dikkatli kullanıyorsun diye.
Biraz önce eşim aradı naber ne yapıyorsun diye. Sonra sana bişey söyleyeceğim ama yanlış anlama dedi.ne söyleyeceksin dedim.araba kullanırken acemi olduğunu görenler olmuş,ufak hatalar yaptığını söylediler bana dedi.izmirde akşamları yada haftasonları benimle ya da kardeşimle şehir içinde direksiyon çalış istersen dedi.şok oldum birden.nasıl yani dedim. Tamam direksiyon çalışmak sorun değil dedim. Sonra aklıma dank etti.kim söyledi dedim. Boşver kim olduğunu dedi. Ben ısrar ettim.emrah (kv nin binanın apartman görevlisi), kiracı (kv ile aynı apartmanda oturuyor), enştesi (ki adam beni araba kullanırken hiç görmedi). Anladım ki kv eşimi kışkırtmış yine. çünkü kv araba ile işe gidip gelmemi hiç istemiyor. Otobüslerde sürünecekmişim.bunu bikaç kez söylemişti.sanki ona kaldı benim ne ile işe gideceğim.eşime dedim ki bu kişiler beni ne zaman araba kullanırken görmüşler?o da yani araba kullanırken değil de park ederken sorun yaşıyormuşsun vs dedi. Ben sana zaten araba kullanma demiyorum tam tersine daha çok kullan diyorum dedi. Benim sinirlenmeme o da şaşırdı. Dedim ki bundan sonra millet arkamdan konuşmasın, bişey diyeceklerse gelsin bana söylesin.e ne deyim gidip millete karımın ardından konuşmayın mı deyim dedi. Insanları değiştiremezsek biz değişelim diyor.sorun değil ben yine eşimle araba kullanırım , hatta kendimi daha çok geliştirmiş olurum ama sırf kv nin böyle ortalığı karıştırması beni çıldırtıyor.
Ki bu söylediği kişiler gerçekten beni araba kullanırken görmedi.sadece arabayı parkettiğimi görmüş olma ihtimalleri var.biliyorum ki bu iş kv nin başının altından çıktı. Sırf arabayı ben kullanmayım diye. Ya o arabayı biz eşimle birlikte aldık.kullanmak tabi ki hakkım. 5 yıllık ehliyetim var. Direksiyon sınavı dahil en yüksek puanlarla geçtim.herkes iyi kullandığımı söyler. Kadının yaptığına bak ya.
çok sinirlendim. Hem de çok. Eşim de sakinleştiğinde ara sesini duyma istiyorum dedi.
Yok böyle bişey ya.zaten son zamanlarda sürekli kv bana "arabayla işe gidip geliyorsun, rahatın yerinde, sen de otobüsle gitsen ne olur vs" diyip duruyordu.
Bütün gün benim bu sinirim geçmez artık. Tüm günümün içine etti.hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum
cnm sürekli götürdüğünüz dr di mi nilimi takip eden dr. yani nili biliyor. o yüzden biraz içim rahat ama yine de çok ağır bi ilaçsa, yani fikrim yok ilaç konusunda, görmeden vermesi doğru mu bilemedim....yine de dr u en ii sen bilirsin cnm
annemde kızıyo şimdikler çocuğu internetle büyütüyolar herşeyi öğreniyorlar ,bu günahsız çocuklar ne çekio elinizden diye
cnm sürekli götürdüğünüz dr di mi nilimi takip eden dr. yani nili biliyor. o yüzden biraz içim rahat ama yine de çok ağır bi ilaçsa, yani fikrim yok ilaç konusunda, görmeden vermesi doğru mu bilemedim....yine de dr u en ii sen bilirsin cnm
annemde kızıyo şimdikler çocuğu internetle büyütüyolar herşeyi öğreniyorlar ,bu günahsız çocuklar ne çekio elinizden diye
cnm nediyeyimki ben artık ..
hani eşin demişya sinirin geçince beni ara diye
bugün akşama kadar aramaki nekadar sinirlendiğini rahatsız olduğunu anlasın
en azından birdaha sana söyleyip seni sinir etmesin..
evetcnm aynı doktor ama işte beni de o düşündürüyo sonuçta nili görmediki offf:
Canim hani bilmedigim ilac olsa yorum yapmam ama bizim cok gindemimizde olan bir surup
Aras gibi bronsite yatkin bir cocuga bile dr normal grip oksurukre verilmiyor cunku dedigim gibi bronslarinin durumuna gore veriliyor ama dinlemediki yani nil in durumundan hbr i yok
Bak burda miniklerimiz yada cevrekizde pek cok cocuk grip oluyor ben hic ventolin kullanan duymadim
Bir arkadasim kullaniyor oda aras gibi kronik bronsit
cnm biz izmire sabite geçebilmek için yani iş nedeniyle taşındık.çünkü ankarada sabit için bakan torpili geregiyor e oda bizde yoktu.mecburen izmire gittik yani.kendi kullanamıyor cnmcnm benim yaa üzme kendidini sinir hastası edecek bu kv seni. Acaba izmire gitmek ii bi karar mıydı sizin ki. şimdi daha çok görüşüyorsunuz daha çok fırsat buluo seni üzecek. Sen kendini biliosun boşver inadına devam et araba kullanmaya. Ona ne ki. Kendi kullanamıyorsa ondandır bu tavrı. Gıcık oludm he...
cnm ben eşime daha çok kızıyorum ama annesinin ona nasıl anlattığını hayal edebiliyorum.sanki bana bişey olmasından korkuyormuş gibi anlatmıştır.ayrıca benzinin parasını ben veriyorum ona ne.canim bence kv senin rahat etmenden hoslanmiyor araba varken sabahin soguginda neden otobuse bindiresinki anlamsiz yani
esinede onun lafina uyup sana geri donmesine kiziyorum
ben de bişey diyemiyorum cnm allaha havale ediyorum ve hakkımı hiç helal etmiyorum.arabayı aldık alalı bütün kazaları eşim yaptı bense 1 çizik bile yapmadım ve eşim bunu hep söyler. Bir de beni salak yerine koymasına kızıyorum. Sinirim geçer mi onu da bilmiyorum. Bir insan nasıl bu kadar kötü olabilir anlamıyorum.söylediği kişiler konuşmaz bile hakkımda, çünkü onlar ilgilenmez.ayrıca kim gider de başkasıana ya senin gelin arabayı kötü kullanıyor der durduk yerde.cnm nediyeyimki ben artık ..
Hani eşin demişya sinirin geçince beni ara diye
bugün akşama kadar aramaki nekadar sinirlendiğini rahatsız olduğunu anlasın
en azından birdaha sana söyleyip seni sinir etmesin..
Evetcnm aynı doktor ama işte beni de o düşündürüyo sonuçta nili görmediki offf:
ay işte bnde zaten oyüzden korktum
neyse şimdilik vermiyecem bakalım takipteyim .
Bu rada fundam sakın k. Validene kızıp yada onu dinleyip tamam ben otobüsle gidicem deme bak önce sana ben kızarım hem defnmi düşün hemde kendini seni senden başka hiç kimse düşümez unutma hele senin k. Validen hiç düşünmezz...
cnm sırf ona inat daha çok kullanacağım zaten
ya zaten diyorum ya onu gideceği yere götürürken iyi ama kendim işe giderken kötü
Tunaydin kizlar masal gec kalkio kahvalti edioz derken anca firsat bulup girebildim bugun temizlik gunu ilan eddim yatak oasini temizlidm hakikarini falan kaldirdim dip kose temizledim masal su dolu viledayi devirdi halinin ustune ayy kizamiomda varya nasil.kurucak bu sogukda bilmiom kica haliyi balkona serdim artiksalona gecicektim bi size bakayim dedim
fundammm senin bu kv cok.garip kesin kiskandi seni okadar gezme merakli kadin altinda arba olsa ohhh ee tabi.bilmeyince kiskandi.kizm sen sakin dinleme inadina bin kendine guveniosan eainde busefer kotu davranmamis sana daha uygun dikke anlatmis yapici ol esine kars mesafeli olma sinirin gexince ara
yasminnnnnn iyiki dogdunn iyiki dogdun mutlu yillar sanaaaa balboceginle esinle sevdiklerinle nice yillara canm mutlu yilaarrrr tum dileklerin gerceklessin ins
guldenim.hic ilac kullnmayan.biri olaraktan yardimci olamicam ama songulum bildigine gore bence kullanma cnm dokt muayeneye gotur kafanin karsitigini sor gecmis olsun.burada cnm
beysal o beyaz sabun harika bisey gercekten tskler cnm tekrardan
cvr cnm kervizi.ben.pek sevmiom ama masal surekli.yediriom ispnak yemegi yparkende icine kerevzide rendeliom daha cok demir.vitamini oluoms cok yararli emirin yemwsine sevindm boylece sebzede yemis oldu aferin onaaa
aynen cnm da gelde anlat işte.Canim ole de yanlis olan cok seyi ogreniyoruz
Mesela aras iki aylikken egzama oldu dr bir krem verdi cikt dr u meger kortizonluymus ben ilk beysaldan diydum sonra kk ve nettenarastirdim kremin sakincalarini
Hemen sr degistirdik hic kortizon kullanmadan dr un tavsiyeleri ile tamamen gecti 12 aydir bir daha hic olmadi
Net olmasa arasa surekli kullanicaktim
sağol cnm benim.siz de ii ki varsınız.Tunaydin kizlar masal gec kalkio kahvalti edioz derken anca firsat bulup girebildim bugun temizlik gunu ilan eddim yatak oasini temizlidm hakikarini falan kaldirdim dip kose temizledim masal su dolu viledayi devirdi halinin ustune ayy kizamiomda varya nasil.kurucak bu sogukda bilmiom kica haliyi balkona serdim artiksalona gecicektim bi size bakayim dedim
fundammm senin bu kv cok.garip kesin kiskandi seni okadar gezme merakli kadin altinda arba olsa ohhh ee tabi.bilmeyince kiskandi.kizm sen sakin dinleme inadina bin kendine guveniosan eainde busefer kotu davranmamis sana daha uygun dikke anlatmis yapici ol esine kars mesafeli olma sinirin gexince ara
yasminnnnnn iyiki dogdunn iyiki dogdun mutlu yillar sanaaaa balboceginle esinle sevdiklerinle nice yillara canm mutlu yilaarrrr tum dileklerin gerceklessin ins
guldenim.hic ilac kullnmayan.biri olaraktan yardimci olamicam ama songulum bildigine gore bence kullanma cnm dokt muayeneye gotur kafanin karsitigini sor gecmis olsun.burada cnm
beysal o beyaz sabun harika bisey gercekten tskler cnm tekrardan
cvr cnm kervizi.ben.pek sevmiom ama masal surekli.yediriom ispnak yemegi yparkende icine kerevzide rendeliom daha cok demir.vitamini oluoms cok yararli emirin yemwsine sevindm boylece sebzede yemis oldu aferin onaaa
Tesekkur ederim canim mutlaka deniycem bu arada dogum gunun kutlu olsun Allah saglikli mutlu uzun omurler versin ailenle birlikte gecmisi okuyamadim birikmis benim kv. aksam geldi simdilik iyi bakalim pek eskisi gibi degil biraz degismis gorunuyo neyse o iyi oldukca bende iyi olurum ona karsi bakalim zaman gectikce belli olur benim oglusumda bir haftadir normal kahvalti yapiyo portakal suyu skyorum ona yumurta zeytin peynir recel tereyag salca ekmegi bandirip yediriyorum guzelce yiyo.
İns hep iyi davranir sorun yasamazsiniz ins erene de masallh masallda tek tek sevio hem ona ozel tabak hazirlank cigneyisini gormek hosuma gidio karisimida yio ama coktandir yapmiom bide artik cignemek hisuna gdio dunde spagetti yedi gercekten hup yapio icine cekio allhim cok seker gorunuo dudaklari kuzumunnnn
İns hep iyi davranir sorun yasamazsiniz ins erene de masallh masallda tek tek sevio hem ona ozel tabak hazirlank cigneyisini gormek hosuma gidio karisimida yio ama coktandir yapmiom bide artik cignemek hisuna gdio dunde spagetti yedi gercekten hup yapio icine cekio allhim cok seker gorunuo dudaklari kuzumunnnn
sağol cnm
ya nilede kereviz yedirdim ben ama annem yapmıştı bende yapmadım herşşekilde yapa biliyomuyuz
bende yedireyim kuzuya..
Benim oglumunda yemek cignemek konusunda pek skntisi olmadi cok sukur yazin bile kucuktu ozaman yesil fasulyeyi yiyodu bende yedigi seyleri hep vermeye calistim tabi dikkatli bisekilde ilk zamanlar korkuyodum bogazina takilicak diye ama kisa zamanda alisti simdi hemen hemen herseyi yiyo bide spagetti deneyeyim normal makarnayi cok seviyo bakalim onu yerken napicak.
evet ya nilde sıpagettiyi çok severek yiyo gerçekten..
Ayy seni okudukca ben sinirleniyorum canim yaa oraya gelip kv.nin sacini basiniama nekadar sinir bozucu bisey zaten esinede kiziyorum ama sanada kiziyorum k.bakma yani cok firsat veriyosun hem kv.dene hem esine ben sana saygisizlik yap demiyorum ama arada kv. sana bisey dediginde cvp ver yani kendini ezdirip duruyosun kv.nin amaci belli seni sevmiyo ve surekli sana laf soyleyerek bunu belli ediyo bide onu kaplicaya falan goturdunuz dimi yazik valla yaa para onemli degil bu durumda ama sende odul verir gibi kaplica falan yani akli basinda calisan birisin sende niye bukadar taviz veriyosun anlamiyorum esinede olan herseyi anlat her seferinde oda ana kuzusu ama bunu senin gibi kv.si olan biri olarak soyluyorum ama benimki aksam geldi degismis yani gayet iyi davraniyo hatta nasil diyim mahcup gorunuyo falan yani insallah seninkide degisir sen bide boyle kadina cocuk baktiriyosun ay ben dusunemiyorum ozellikle cocugum soz konusuysa kimseyi tanimam k.bakma soylediklerim icin okuyunca sinirlendim iyice sert konustum ama belki sende bi durup dusunursun ben ailenle aranida bozmak istemem ama sanada yazik uzuluyorum yani durumuna oyuzden boyle konustum iste dost aci soyluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?