- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.841
Ayy seni okudukca ben sinirleniyorum canim yaa oraya gelip kv.nin sacini basiniama nekadar sinir bozucu bisey zaten esinede kiziyorum ama sanada kiziyorum k.bakma yani cok firsat veriyosun hem kv.dene hem esine ben sana saygisizlik yap demiyorum ama arada kv. sana bisey dediginde cvp ver yani kendini ezdirip duruyosun kv.nin amaci belli seni sevmiyo ve surekli sana laf soyleyerek bunu belli ediyo bide onu kaplicaya falan goturdunuz dimi yazik valla yaa para onemli degil bu durumda ama sende odul verir gibi kaplica falan yani akli basinda calisan birisin sende niye bukadar taviz veriyosun anlamiyorum esinede olan herseyi anlat her seferinde oda ana kuzusu ama bunu senin gibi kv.si olan biri olarak soyluyorum ama benimki aksam geldi degismis yani gayet iyi davraniyo hatta nasil diyim mahcup gorunuyo falan yani insallah seninkide degisir sen bide boyle kadina cocuk baktiriyosun ay ben dusunemiyorum ozellikle cocugum soz konusuysa kimseyi tanimam k.bakma soylediklerim icin okuyunca sinirlendim iyice sert konustum ama belki sende bi durup dusunursun ben ailenle aranida bozmak istemem ama sanada yazik uzuluyorum yani durumuna oyuzden boyle konustum iste dost aci soyluyo.
Dogru soyluosun belki ama yapi meselesi inanki agzima kaar grkir hic.bisey soyleyemm hatta haklisin bile derim ben sustgum duymazliktan gekdgim surece bende kv ile cok iyiyim birsuru sey okuo ama hic bisey diemem yapim boyle kendimden buyuk birine karsi cvp vereemm asla aglarim uzukuum bidaha soylicem derim ama asla soyleyemm oyle yetismisim yapimda bu.malesef.kendimi yiprattigimi bildgm halde soyleyemm esimde bilir anneaini o bana birqkmadan cvp verir onun destgi bana yetio onu annesi ve benm.aramda birakmak.istemm sonucta kotude olsa annesi elinden.bisey gelm ikimzdende vazgecemez oyuzden surekli.aramizda geceni esime anlatamm yazik onada oyuzden ben konusamm hic mesela tam.cvp vercek olsam.aglarim giderim kp ile dertlesirim onunla aram.cok iyigorumcemle dertlesirim arkadasim gbi cok iyi anlasiriz sorunun bende olmadigini onlarin bilmesi.destgi.bana yetio artik.takmamaya calisiom.kv nin.dediklerini.
cnm bende aynen senin gibiyim. ağzımı açıp ses edemiyorum.neden bilmiyorum. geçen bi çok dolduğumda eşime annesinin yaptıklarını falan anlatıp isyan ettim. ama çok nadir olur. 3 yılda sadece 2 kere söyleyebildim. bir de benim annem evlenirken sakın kimseyi kırma kv ne annen gibi davran yoksa hakkımı helal etmem dedi. sanırım biraz da onun etkisi var. bir de benim kv eşime sanki beni düşündüğü için söylüyormuş gibi yaptığından, olmamış şeyleri olmuş gibi anlattığından çok inandırıcı oluyor. o yüzdwen eşim annesini kırmak istemiyor. ama diyorum ya allaha havale ediyorum. hacda çok yorulduğunu, defnenin onu çok yorduğunu söylemiş eşime. eşim de onlar yaşlı o yüzden götürelim mi dedi. ben de eşimi kırmak istemedim. ama yine söylüyorum bu kadar kötü olduğu için hakkımı helal etmiyorum. allah bildiği gibi yapsın başka da bişey demiyorum. şu cuma günü beni ne kadar üzdü anlatamam. benim ailem bana kalp kırmamayı, kalp kırmanın kabenin taşını çatlatmaya eş dceğer olduğunu öğretti. o yüzden kimseyi kıramıyorum. kendim çok kırılıyorum ama kimseyi kıramıyorum.
Selamm kizlar uzun zamandır giremedim biz çok iyiyi oğlumda iyi üç tane azı dişi çıktı huysuzdu buraralar pek giremedim
Sizler iyisinizdir inşallah hasta bebek falan yoktur umarım
Geçmişe bi baktım
Masalece işin hayırlı olsun coke sevindim cnm
Yaren2007 .başinsagolsun çok üzüldüm allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
Yasmin_tokat doğum günün kutlu olsun nice yıllara ailenle
Reces senin işin çok zor kv dene allah akıl fikir versin
Hepinizi çok özledim seviyorum oğlum ve ben öpüyoruz sizi[/QUOTE
hosgeldın cnm bız daha 2dısşıyız deger ıkıısı mıncık daha ohhh masallh sıze saol cnm tsk ederım evt cok ıyı oldu bu iş
Selamm kizlar uzun zamandır giremedim biz çok iyiyi oğlumda iyi üç tane azı dişi çıktı huysuzdu buraralar pek giremedim
Sizler iyisinizdir inşallah hasta bebek falan yoktur umarım
Geçmişe bi baktım
Masalece işin hayırlı olsun coke sevindim cnm
Yaren2007 .başinsagolsun çok üzüldüm allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
Yasmin_tokat doğum günün kutlu olsun nice yıllara ailenle
Reces senin işin çok zor kv dene allah akıl fikir versin
Hepinizi çok özledim seviyorum oğlum ve ben öpüyoruz sizi
ıyı geceelr kızlarrrr mutlu haftasonu dılıyorum sızlereeee
Allah razi oldun arkAdasim
Arasta 3.aziyi cikartiyor bugun biraz huzirsiz yanaguni tutuyor agri kesici verdim
11.disimiz bugun yaramazlik yapti oglumu uzdi
Benim oglum pureyi ek gidaya yeni gecince yemisti kisa surede normal yemeye basladi zaten hani ben yesil fasulye yiyodu derkende normal haliyle bizim yedigimiz gibi yiyodu demek istedim zaten simdide cok sukur herseyi yiyo bide azi disleri ciksa napar bilmiyorum.Masala catalla eziom elimle parcaliom et tavuk.baligi oyle yio pure halinde 8aylikken.biraktik biz dun.kendimizie yapmistim spgetti denedim acayip tatli oluo yaa bayada yedi dokunur cok yedirme dedi.babamiz biraktik
Kiyamam ben ona canim yaa tabi ağrısı var annesi kuzuyu öp benim için çok
Efede çok huzursuzdü bi baktım üç azı birden çıkmış oğlumu anladım sonra neden husursu olduğunu kiyamam ben onlara çok zor kesin
Kızlar buarada banyo yaparken ağlayan bebis varmı oğlum çok korkuyor bütun banyo boyunca ağlıyor tek başıma zor yıkıyorum turkiyede bi korktu o korkuş
Benim oglum pureyi ek gidaya yeni gecince yemisti kisa surede normal yemeye basladi zaten hani ben yesil fasulye yiyodu derkende normal haliyle bizim yedigimiz gibi yiyodu demek istedim zaten simdide cok sukur herseyi yiyo bide azi disleri ciksa napar bilmiyorum.ama masalla benziyolar birbirlerine annelerinin benzedigi gibi.
Mwrhaba canim nasilsin
Arasta hic yutma tikanma.putue sorunu yasamadi arasa.pure bile vermedim.hep catalla ezdim arasin yedigi ya puturlu ya cok koyi olcak
Operim teyzesi diger azilarlda da 4 5 gun ara ara huzursuzluk.olmustu agri kesici verwlim annesi canlari yanmasin
Ay benim.yaren 3 yasuna kadar cok cok agladi heleki basindan asagi su geliyirsa eyvah yani tek kisi yikayamazdim
Arask .hic sesi cikmaz
İyiyim canim sen nasilsin aslinda evet ya blendir hic kullanmamistim catalla ezmistim bende zaten oglum yeme konusunda beni hic uzmedi benim onu buyuturken tek sorunum uykusuzluk emdigi icin zirt pirt kalkiyo artik yanimda uyudugu icin okadar sknti olmuyo ama yinede hala cok uyaniyo normal sutude icmiyo zaten.Bu arada banyo yaparken hic aglamiyo kucuk toplari var kuvete onlarida koyuyorum oyun yapiyorum hosuna gidiyo tabi kafasini en son yikiyorum yuzune su gelince oda hemen ayaga kalkiyo aglamasi yok ama rahatsiz oluyo.
İyiyim canim sen nasilsin aslinda evet ya blendir hic kullanmamistim catalla ezmistim bende zaten oglum yeme konusunda beni hic uzmedi benim onu buyuturken tek sorunum uykusuzluk emdigi icin zirt pirt kalkiyo artik yanimda uyudugu icin okadar sknti olmuyo ama yinede hala cok uyaniyo normal sutude icmiyo zaten.Bu arada banyo yaparken hic aglamiyo kucuk toplari var kuvete onlarida koyuyorum oyun yapiyorum hosuna gidiyo tabi kafasini en son yikiyorum yuzune su gelince oda hemen ayaga kalkiyo aglamasi yok ama rahatsiz oluyo.
Veriyorum zaten cnm ağrı kesici)
Ay ne güzel arasa maaşallah trde çok sık banyo yaptıramadigim için suyu unuttu korktu sanırım inşallah geçici bi durumdur
he önceden ağlamıyordu degılmı
bızım yaren varya dogdu ılk banyoda feryat baslado ve 3 sene surdu
bagrıyordu ımdattt benı yardım edın
ay mümkünse geccın canım cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?