2012 kasım bebekleri büyüyor..

Buarada efe de halen geceleri sık uyaniyor biberon almıyor maalesef uykusuz günlere devam

cnm sonradan alışması zor oluyır
benım ablamız kızıda ılk a6 ay anne sutu aldı bıberon almadığı ıcın sonradan almadı
bende o sebepten dolayı tecrübe edındım arasa ara ara sutumu sağıp bıberonla verdım ondan dolayı bıberonuda bıldı gerçekten rahat oldu sımdı hıc sıkıntı yok

Bilseydim bende oypee yapardım cnm ya gerçekten çok zor memeyi bırakana kadar kesin böyle olur
Ikinci bebekte tecrübeli olurum insallah

Evet canim oglumu uyutmustum ders caliyodum bende sinav var arapcadan ama bu sene cok zorladilar ya stres oluyorum bende boyle nolucak bilmem.sabahta 8:30da basliyo ders bende yine 7 gibi kalkarim 2:30dada dersler bitiyo ama benim kafa davul gibi oluyo neyse sinifta kalmayayimda gerisi onemli degil artik napayim.sende zor zamanlar geciriyosun dimi canim tekrar basin sagolsun hatirlatmakta istemem ama iste hayat geride kalanlar icin herzaman devam ediyo.

cnm sen niye bozasin ki ne düşünüyorsan onu söyledin. Bu gayet normal. Yaşadığın şeylerin yardımi olur diye tavsiyede bulundun

Aynen cnm. Allah biliyor benim içimi. Kötüluk yapanlar düşünsün. Cnm biz de ankaradayken çok mutluyduk. Kv uzakta olduğu için karışan kimse yoktu. Ruh sağlığım yerindeydi.
Allah razi oldun arkAdasim
Arasta 3.aziyi cikartiyor bugun biraz huzirsiz yanaguni tutuyor agri kesici verdim
11.disimiz bugun yaramazlik yapti oglumu uzdi

Kıyamam kuzuma, allah yardımcısı olsun.

dilekefem hoşgeldin cnm. İnşallah en kısa zamanda efe tekrar banyoyu sever hale gelir

Ah benimkinin biberonla alakasida yok suyu meyve suyunu biberonla iciyo ama sutu icmiyo bende bir iki kere sutu isitirken yanimda erenide aldim onada gosterdim oyle biraz icmisti neyse k.bakmayin canim siz muhabbete devam edin beni zor bigun bekliyo yatayim artik ama daha sonra mutlaka sohbete kalicam sizlere iyi geceler.

sagol arkadaşım ne yapalım hayat devam edıyır evlatlarımız var rabbım onların acısını gostermesın
senın ıcın olukça yorucu ama sonu ıyı olcak ınsalla esınınde destek olması cok guzel

amın arkadasımm

amın arkadasımm .......

Biberon
cnm ins dersler sinavlqrin guzel.gecer de bitirisin ins kalmadan bugun 2ye kadar sen gelene kadar esinmi bakcak bebeise gerci kv den de geldi ama normalde kim bakiodu ozmna kadar

Dilekefem
masal suya bayilio cikariom die aglio kis olmasina ragmen hala2gune bi banyo yapio ve uzun sure oyun oynuo banyomuz cok kucuk oyuzden sicacik oluo usumuoda ins efede tekrar sever ama.nir tr de az yikadinki yikasaydin keske hep

Reces
cnm izmire mecbur gittiniz dimi hani ankarda bizde mutlyduk uzak olunca dedin ya uzuldum yaa keske kalma imkaniniz olaaydi
ankarada nerde oturuyodunz semt olarak

İş nedeniyle gittik cnm. Keşke kalabilseydik. Incirlide oturuyorduk cnm

Günaydın herkese ben okuldayım canım şimdi sınav bitti çok karışıktı ya kolay görünen zor bi sınavdi inşallah sonucu biraz iyi olur.erenede eşim bakıyo canım kv. bakamaz zaten yoksa bırakmam cocugumu ona.

herkese iyi hafta sonları diliyorum.
yarencim dönmüşsün çok sevindim tekrar başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yazma fırsatım pek olmuyor.günler yetmiyor bana da 2 çocuk okul ev.bu yıl zor oldu bi de yeni yere alışma süreci.neyse kuzularımın canları sağolsun da her şey yoluna giriyor bi şekilde.15 tatili iple çekiyorum.
geçen hafta ece hastaydı.tam 5 gece hiç dalamadı uykuya yatırdım 15-20 dk sonra uyandı.gündüzleri de huysuz haliyle.şimdi iyi şükür ama ben mahvoldum.uykusuz yorgun üzgün.annemi de çağıramadım tam zeytin toplama zamanı bizim orda.

hepinizi çok öptüm

Oh maaşallah masala suyu sevmesi ne güzel efe de bayilirdi ama türkiye yaptiramadik devamli soğuktu evler bide hasta olmuştu maalesed

Hosbulduk canim inşallah cnm:))

gecmıs olsun cnm cok zor ya hastalgı uykusuz huzursuz zor olmustr nerelydın cnm zeytın toplama deyınce merak ettım benım annemlerde denızlıde onlarda bahsettı komsular gdıo zeytıne dıe

cmrtsı pazar calıscam ya esımde altını degıstıremm dedı yedrıo uyutuo banyo yaptırıo oynuo ama altını degıstıremm dıo kakasını yanı oyuzden kardesımı dusunduk o gelcek cnm senın esın degıstırıomu bezını sınavında ıns ıyı sonuclanır cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…