- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.861
Buarada efe de halen geceleri sık uyaniyor biberon almıyor maalesef uykusuz günlere devam
Yok aglamiyordu cnm tryeye gidene kadar sonra başladı ay çok zor olmuştür bide 3 sene(inşallah efe 3 sene ağlamaz
cnm sonradan alışması zor oluyır
benım ablamız kızıda ılk a6 ay anne sutu aldı bıberon almadığı ıcın sonradan almadı
bende o sebepten dolayı tecrübe edındım arasa ara ara sutumu sağıp bıberonla verdım ondan dolayı bıberonuda bıldı gerçekten rahat oldu sımdı hıc sıkıntı yok
ınsalla eskı dzene gırer verebılcegım tavsıyemde yok kelın ılacı olsa mısalı
uykusuzluk ta zoır tabı cnm ya kafa sersem olur aras ta emıyor ama ole cok sık kalkmıyor yatmadan devam sutu ıcıyor o tok tutuyor sanırım bırde dogdu dogalaı aras ole ılk 6 ay sadece anne sutu aldı ama hıc ıkı saatten once emmedı duzenlı dogdu ole devam ettı
masalla senın kuzucuk ta aglamıyırmus
yarın okul var degılmı erken mı gıdıyorsun
cnm sen niye bozasin ki ne düşünüyorsan onu söyledin. Bu gayet normal. Yaşadığın şeylerin yardımi olur diye tavsiyede bulundunAslinda sizde haklisiniz anliyorum sizi bende ayni sizin gibiyim yapi olarak bazen laflar agzima geliyo susuyodum sonradan pisman bile oluyodum keske soyleseydim diye hep kendim gizli gizli aglardim ama ben anne olduktan sonra degistim ne bileyim bazi konularda kendimi cok guclu hissediyorum oglum herseyim yani ama aslinda anne olduktan sonra cokta affedici bagislayici olumlu oldum daha cok duygusal oldum ama gel gor iste bu kaynanalar yokmu onlar neyse ben onceki yazdiklarimi en sinirli oldugum zamanda yazdim gercek dusuncelerimi yazdim tabiki ama neyse canim hic ailenle falan arani bozmak istemem sen yine iyi ol.
Aynen cnm. Allah biliyor benim içimi. Kötüluk yapanlar düşünsün. Cnm biz de ankaradayken çok mutluyduk. Kv uzakta olduğu için karışan kimse yoktu. Ruh sağlığım yerindeydi.aslında nekdar kendımıze zarar versekde en dogrusunu yapıyrz ılerısı ıcın gercek dunya ıcın ..onemlı olanda bu esımle cok mutluyum allhım korusun kotu gozden.baskada bısey ıstemem kızım esım ben harıka bı dunyamız var kv tıııınnnnn bı noktadan sonra..
Allah razi oldun arkAdasim
Arasta 3.aziyi cikartiyor bugun biraz huzirsiz yanaguni tutuyor agri kesici verdim
11.disimiz bugun yaramazlik yapti oglumu uzdi
cnm sonradan alışması zor oluyır
benım ablamız kızıda ılk a6 ay anne sutu aldı bıberon almadığı ıcın sonradan almadı
bende o sebepten dolayı tecrübe edındım arasa ara ara sutumu sağıp bıberonla verdım ondan dolayı bıberonuda bıldı gerçekten rahat oldu sımdı hıc sıkıntı yok
Evet canim oglumu uyutmustum ders caliyodum bende sinav var arapcadan ama bu sene cok zorladilar ya stres oluyorum bende boyle nolucak bilmem.sabahta 8:30da basliyo ders bende yine 7 gibi kalkarim 2:30dada dersler bitiyo ama benim kafa davul gibi oluyo neyse sinifta kalmayayimda gerisi onemli degil artik napayim.sende zor zamanlar geciriyosun dimi canim tekrar basin sagolsun hatirlatmakta istemem ama iste hayat geride kalanlar icin herzaman devam ediyo.
cnm sen niye bozasin ki ne düşünüyorsan onu söyledin. Bu gayet normal. Yaşadığın şeylerin yardımi olur diye tavsiyede bulundun
Aynen cnm. Allah biliyor benim içimi. Kötüluk yapanlar düşünsün. Cnm biz de ankaradayken çok mutluyduk. Kv uzakta olduğu için karışan kimse yoktu. Ruh sağlığım yerindeydi.
Kıyamam kuzuma, allah yardımcısı olsun.
dilekefem hoşgeldin cnm. İnşallah en kısa zamanda efe tekrar banyoyu sever hale gelir
cnm sen niye bozasin ki ne düşünüyorsan onu söyledin. Bu gayet normal. Yaşadığın şeylerin yardımi olur diye tavsiyede bulundun
Aynen cnm. Allah biliyor benim içimi. Kötüluk yapanlar düşünsün. Cnm biz de ankaradayken çok mutluyduk. Kv uzakta olduğu için karışan kimse yoktu. Ruh sağlığım yerindeydi.
dilekefem hoşgeldin cnm. İnşallah en kısa zamanda efe tekrar banyoyu sever hale gelir
Iyi geceler cnm kaciyormusun
Biberon
cnm ins dersler sinavlqrin guzel.gecer de bitirisin ins kalmadan bugun 2ye kadar sen gelene kadar esinmi bakcak bebeise gerci kv den de geldi ama normalde kim bakiodu ozmna kadar
Dilekefem
masal suya bayilio cikariom die aglio kis olmasina ragmen hala2gune bi banyo yapio ve uzun sure oyun oynuo banyomuz cok kucuk oyuzden sicacik oluo usumuoda ins efede tekrar sever ama.nir tr de az yikadinki yikasaydin keske hep
Reces
cnm izmire mecbur gittiniz dimi hani ankarda bizde mutlyduk uzak olunca dedin ya uzuldum yaa keske kalma imkaniniz olaaydi
ankarada nerde oturuyodunz semt olarak
Biberon
cnm ins dersler sinavlqrin guzel.gecer de bitirisin ins kalmadan bugun 2ye kadar sen gelene kadar esinmi bakcak bebeise gerci kv den de geldi ama normalde kim bakiodu ozmna kadar
Dilekefem
masal suya bayilio cikariom die aglio kis olmasina ragmen hala2gune bi banyo yapio ve uzun sure oyun oynuo banyomuz cok kucuk oyuzden sicacik oluo usumuoda ins efede tekrar sever ama.nir tr de az yikadinki yikasaydin keske hep
Reces
cnm izmire mecbur gittiniz dimi hani ankarda bizde mutlyduk uzak olunca dedin ya uzuldum yaa keske kalma imkaniniz olaaydi
Biberon
Dilekefem
Reces
herkese iyi hafta sonları diliyorum.
yarencim dönmüşsün çok sevindim tekrar başın sağolsun Allah mekanını cennet etsin.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama yazma fırsatım pek olmuyor.günler yetmiyor bana da 2 çocuk okul ev.bu yıl zor oldu bi de yeni yere alışma süreci.neyse kuzularımın canları sağolsun da her şey yoluna giriyor bi şekilde.15 tatili iple çekiyorum.
geçen hafta ece hastaydı.tam 5 gece hiç dalamadı uykuya yatırdım 15-20 dk sonra uyandı.gündüzleri de huysuz haliyle.şimdi iyi şükür ama ben mahvoldum.uykusuz yorgun üzgün.annemi de çağıramadım tam zeytin toplama zamanı bizim orda.
hepinizi çok öptüm
Günaydın herkese ben okuldayım canım şimdi sınav bitti çok karışıktı ya kolay görünen zor bi sınavdi inşallah sonucu biraz iyi olur.erenede eşim bakıyo canım kv. bakamaz zaten yoksa bırakmam cocugumu ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?