2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh maaşallah masala suyu sevmesi ne güzel efe de bayilirdi ama türkiye yaptiramadik devamli soğuktu evler bide hasta olmuştu maalesed

Hosbulduk canim inşallah cnm:))

doktorlar hastaykende mutlaka yıkayın dıo aslında daha kolay ıylesır mıkrop atar sınuslerı acılır dıolar ıns alısır tekrardan

gecmıs olsun cnm cok zor ya hastalgı uykusuz huzursuz zor olmustr nerelydın cnm zeytın toplama deyınce merak ettım benım annemlerde denızlıde onlarda bahsettı komsular gdıo zeytıne dıe

annem izmirde canım.aslında hemşeri sayılırız annemin babası denizli çallıydı ordan izmire gelmiş gençliğinde.senin iş durumuna da çok sevindim.ne güzel kardeşin de gelebiliyorsa çok iyi olmuş.ama babası bence istese bezini de çok rahat değiştirir.biz de eşimle dönüşümlü bakıyoruz eceye ama bez konusunda hiç şikayet ettiğini bilmem sağolsun oğlumdan alışık.bizim derdimiz babamız çok sosyal olduğundan eve kapanmak onu sıkıyor. ama 1 yıl idare etcez mecbur sneye ben de kreş düşünüyorum

Herkese iyi hafta sonları
Sanada canim.benum

Canim Allah razi olsun dualarimiz o yonde

Senide.ozledik yahu ece ne yapar ne eder hic bilgimiz yok arada yaz aydinlat bizi miniginim hasta ilmus gecmis.olsun ne zirdur insanin yavrusunun hasta olmasi
Oglun nasil.yeni.arkadaslarina okuluna alistimi

Herkese iyi hafta sonları

canım mikropla savaşıyordur.37 - sen daha iyi bilirsin gerçi ama - yüksek sayılmaz gece takip et annesi geçmiş olsun

Bilemedim ki cnm ole bir saat yukseldi sonra gecti savasi kazandimiki acaba aras pasa
Aslinda dusuk.bir ates bellkide azi disi cikiyor ondan olabiilir biraz mizmiz can

ece şimdi iyi teyzesi alışverişten balon vermişlerdi abisiyle onu oyuyorlar.daha yürümüyoruz ama emekleme ve tutunarak yürümede oldukça hızlıyız.iştahı bu aralar az ben de çok üstelemiyorum.her gün bir kaç kaşıkla idare ediyor geri kalanı emiyor.abimiz okula oldukça çabuk alıştı ben bile şaşırdım biraz çekingen bir çocuktur çünkü. sınıf başkanı bile oldu.bu konuda öğretmenin tecrübeli olması çok yaarlı oldu.ilk günden barış çok iyi niyetli bir çocuk ama maalesef hayatın böyle olmadığını ona öğretmek zorundayız yoksa ilerde çok zorlanır dedi ve çok ilgilendi.tek olumsuz yanı biraz suratsız bir bayan ama o da onun karakteri çocuklara karşı iyi olsun da gerişi boş. ben de yareni merak ettim okulu nasıl öğretmeniyle arası nasıl bi de kuzucuk babaannesinin ölümünü nasıl karşıladı çok üzülmüştür demi kıyamam

Oh ne guzel.oynuuor demek.
Yurumeye gelince acele.yok aras 13 aylik.yurudu
Baris icin sevindim demek.ortam cevrw bunlarda cok onemli
Ogretmen uyi olsun baris mutlu olsun da varsin gulmesin cnm
Bizim ogretmene gelince yaptiklarini asla tekrarlamani ben bir iki kez daha laf arasinda teokimi belirttim.simdilik iyi
Egitim.anlaminda slklnti yok cok odev verip bunalrmiyor da okul a agirlik veriyor

Babannemizin olumune gelince ilk gece cok agladi ama sinrasinda babannem cok iyi biri cennete gitmistir orda mutludir diye bahsediyor
Birde ruyasinda babannesi onu gel evime gotureyik demis cennet bahxesinw goturmus orda bir bebegi varmi(annemin bir bebegi olmus)o ruyadan sonra hep ole canlandiriyor

Amin canım sınavı hiç bilmiyorum nasıl olur sonucu.Eşimde erenin küçüklüğünden beri ara sıra değiştiriyodu altını alışkın yani kakasi falan sorun değil daha onceden karışık kahvaltisini hazirliyodu ben okuldayken bu sabahta ilk defa normal kahvalti yaptirdi portakal suyu falan skmis sonra uyutmus oglen corba yogurt yedirmis guzel bakiyo babasi ogluma bide gecen sene eren yeni dogdugundan itibaren zaten ben biberona sutumu sagip birakiyodum babasi acikinca veriyodu gecen sene sadece arapca dersi vardi 3saat kaliyodum ama bu sene cok ders eklediler okulda nerdeyse butun gunum gidiyo neyseki esiminde isi esnekte bide bu aralar isleri musait Allah yardim ediyo heralde okuyana hic boyle olmuyodu isleri neyse maasida az olsun farketmez borclarimizda bitti sayilir bide su okulu bitireyimde Allahin izniyle hersey yoluna girer.ayy cokmu konustum ben ya.

Oh ne guzel.canim
Benimde.esim.alisik.gunduz evde oldugunda birywrw gidicegim.zaman kimseye ihtiyacik.olmas babasina birakirim.cok ta guzel.bakar kaka temizlemisligude coktur:)

Oh ne guzel.canim
Benimde.esim.alisik.gunduz evde oldugunda birywrw gidicegim.zaman kimseye ihtiyacik.olmas babasina birakirim.cok ta guzel.bakar kaka temizlemisligude coktur:)

Evet canim sonucta butun yuk annelerin biz hayatimizi bile askiya aliyoruz evlatlarimiz icin bizim gece bile mesai devam yani birazda babalarin yardimi dokunsun mesela erene aksam yemeginde hep babasi yediriyo yemegini sonra kendi yiyo tabi bende rahatca yiyorum yemegimi hem esimde aksama kadar calisiyo eve geldiginde biraz ogluyla ilgilenmesi iyi oluyo eren icinde.

Hem fikiriz canim bu konuda ne guzel esininde ilgili olmasi
Sagolsun esimde cok ilgilenir gerci artik babalar cok ilgili uykuda cocuk sevme donemi geride kaldi sanirim

Hem fikiriz canim bu konuda ne guzel esininde ilgili olmasi
Sagolsun esimde cok ilgilenir gerci artik babalar cok ilgili uykuda cocuk sevme donemi geride kaldi sanirim

Ee artik buyuduler canim valla benim oğlum gozume artik kocaman gorunuyo kocaman kucuk adambizim ustumuz teras alt katimizdada esimin amcasi ve karisi oturuyo amcamla esim terasa kafes yaptilar guvercinler icin bide hint bulbulleri diye minicik kuslar var yazin esim isten geldiginde kuslara bakmaya cikiyodu bende erenide veriyodum bebek arabasinda oturuyodu beraber takiliyolardi havalarda iyiydi oglumada iyi oluyodu simdi esim gelene kadar aksam oluyo zaten hem havada soguk ilk defa bu aksam ustu cikardim oglumu guvercinlerde yerdeydi oglumda kosarak gidiyo ucuruyo guvercinleri cok tatliydi ama yaz gelsin artik babasiyla bidaha terastan eve inmez.

Oh ne guZel zaman geciriyorlar baba ogul bu yaz daha buyik olcak daha fazla keyif alir hem
Biz haftada 4 gun yareni okuldan almaya gidiyiruz illaki hava aliyor
Dun okul bahcesine biraktim ay nasil.mutku gezdi
Eve geldik bahcede gezdi tabi eve girince isyan cikti heo bebek arabada oluyordu eve gireeken sesi cikmiyirdu

Valla benim 14 subattabir yil olcak hala klavye alisamadin
Masalla sen eksiksiz yaziyirsun benim.heo icu basi belli degil kendi yazdigimida anlayamiuorum o derece

Ben anliyorum canim senin yazdigini. ereninde evde cani skliyo bu aralar uzuluyorum onada benimde bu aralar dersler sinavlar yogun zaten bende yeterince ilgilenemiyorum firsat buldukca oyun oynamaya calisiyorum onunla neyseki 15 tatile az kaldi bende tatili iple cekiyorum bakalim cocuklar gibi.eren benimle uyuyo simdi yanimda uyuyo zaten ama ilk defa uykusunda konusur gibi yapti cok tatli.bide oglumun kucuklugunden beri bi huyu var boyle alnini yavasca getiriyo bizim alnimiza degdiriyo bide yaparken ayy diyo hatta pelus oyuncaklara falanda oyle yapiyo bizede oglumla aramizda olan guzel bi iletisim oluyo hatira kalir artik bizede.

Haha valla kapasitenize hayran kaliyorum herkez anliyor bazen ben cozemiyorum ama birini daah buldum yanima.masalece ile yarisiyoruz:)

Ay simdi.gozimde canlandirdim.ne seker gorundu gozume.eltimin kizida yapardi onu.kut yao dediklerinde
Ay bizim.aras pelus.oyuncak.tutamiuir.tiskiniyor bu aksam.yarenin oyun hamir.veedim.eline ay surati bir eksitti.nasil.atacagini sasirdi.huylu.oglum.islak bir gidayida.tutmak.istemez
He bu arada ara ara cikarmaya calis canim.gunes ciktigi zamanlar

Bilemedim ki cnm ole bir saat yukseldi sonra gecti savasi kazandimiki acaba aras pasa
Aslinda dusuk.bir ates bellkide azi disi cikiyor ondan olabiilir biraz mizmiz can

37ates degilki cnm ya norml yani bnm hep 37.5tur vucut isim kardesimn 35tir yani ateslenmk kisiye gore degiri oyuzden aras normlde35ise ewet atesi var demktir ama 37gnl anlmda ates degil cnm uzulme norml yani bide oyun oynayip yorulunca kosup yuruyunce yemkten sonra ruya gordugunde yeni uyandiginda aglarken ates artarmis belki o anlarda olcmussundur ondan tekrar etmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…