2012 kasım bebekleri büyüyor..

Yazamama konusunda yarisiyoruz dimi :)ayy haklisin keske tuslu olsaydi yaa klavye telde hic sewmiom minicik bisey hizli yaxio bide kasio kilitlenio bi bakmisim gnderio kendiliginden amnnnn sinirim ziplio bazen ama napiim idare edin artik pc yi masal actirmio ordan yaxamiom:) ayy yerim ben o huylu pasayi ayy coj seker olmustur kesin gozumde canlandi hamuru atisi:)

Yok canim.uykudaydi.asil sahibeli olan ise olcme yontemi dudak.ile ay bulamadim ya ates olceri ama normalden fazla oldugu kesin dudagima gire 37.2 37.3 gibiydi
Arasim atedi.genelde 36 yada 35.9

Ay o ifadeyi gorsen nasil igrendi belli degil
Ay yazms konusinda ortakcim var acaba diyorum icimiz tez hizli yazalim.diyrmi boyle oluyor
Bende oc acamiyorum teldem hep aras hemen dibunde bitiyor

Bu arada annenlerle ara nasil konusmalar sicakmi

Havalar hep soguktu iste bikacgundur iyi bugun esim beni okuldan almaya gelirken erenide getir demistim cocuk bi hava alsin diye oda getirdi zaten arabaya binince bizimkinin keyfine diycek yok.ama senin oglunda daha kucuk ama oyle huyu olmasina uzuldum insallah zamanla gecer cunku ilerde yine kendisi zorlanicak.eren seviyo pelus oyuncaklarida ben ona bebeklikten beri hayvanlari konusturuyorum hatta kayyu bebegi var bende sesimi degistirip eren napiyon falan diyorum cok hosuna gidiyo benim ona guzel gostererek tanittigim herseyi cok seviyo hatta bitane bebek yorgani almistim ama buyuk tek kisilik ustu resimli falan onu ilk gosterdigimde yere koyup oyun yaptim ustune yattim erenide cagirdim o gunden beri yorgani nezaman getirsem hemen geliyo guluyo ustune yatiyo oyun yapiyo bende ona eslik ediyorum oyuzden biseyi ilk ogretirken ilk gordugunde iyiyse iyi olarak zararli biseyse kotu olarak tanitiyorum cok iyi oluyo.

Oh ne guzel.canim
Benimde.esim.alisik.gunduz evde oldugunda birywrw gidicegim.zaman kimseye ihtiyacik.olmas babasina birakirim.cok ta guzel.bakar kaka temizlemisligude coktur:)

Ooohh neguzel cnm bizim babamiz aras gbi huylu biraz islak bisee dokunamaz cabuk midesi bukanir yol tutar sebze yemez marul disinda titizdir heryetde wc ye girmez herywrde ywmek.yiyemz masalin gazini cikarmayi omzunda uyutmayi severdi ama jusunca napcagini bilemezdi eli ayagi titrerdi.al all all die ciglik atcak duruma gelirdi yani.miyminti titiz hassas bisey herkonuda oyuzden hic teklif etmedim altini degistirirmisin die bwn desem.istemesede yapardi ama cok zorlanirdi kiyamam ona yaa:)

Yok canim.uykudaydi.asil sahibeli olan ise olcme yontemi dudak.ile ay bulamadim ya ates olceri ama normalden fazla oldugu kesin dudagima gire 37.2 37.3 gibiydi
Arasim atedi.genelde 36 yada 35.9

Aayyy inanmiyorum yaaa tamm yuksek oldgunu dudaginla anlarsinda derece sini nasil anladin aayy cok.guldum kizz tecrube bu olsa gerek:)

Oh neguzel.cnm ne kadar keyifli gorundu gozume
Yarenin peluslar hep oten cinsten aras uzaktan bakar ama elleuince yuzu burusur gerci avantaj bize cunku dr un verdigi listede pelus iyincak yasak bize
Yorgan olayida cok sekermis arasts hemen atiyor kendini ustine ablasininkoleri

Ayy benimde cenem dustu cok konusuyorum bu gece yaa ama ben sizi cok uzun zamandir takip ediyodum bi turlu uye olamamistim gec uye oldum oyuzden konusamadiklarimin acisi cikiyo heralde k.bakmayin artik.

Ayy benimde cenem dustu cok konusuyorum bu gece yaa ama ben sizi cok uzun zamandir takip ediyodum bi turlu uye olamamistim gec uye oldum oyuzden konusamadiklarimin acisi cikiyo heralde k.bakmayin artik.
Ay olurmi ole sey ask olsun boyke yazinca hosuma gidiyor neden bunca zaman uye olmamis diyorum
Hatta su anda forumun en cok yazan ikinuyesi ile basbasadin degilmi masalece

Aman bizim.cocukta esine benzocek desene
Burcu nedir esinin
Aras mesela.yemek.yweken eline yanagina agzina birsey bulassin hemen onu akir atar agzina birakmaz
Esinde cok slklsirsa degisir alt ben gittigimde aras genelde aksi gibi kaka yapar:)

Gecmis olsun canim dogru senin oglun hastaydi galiba tam hatirlayamadim boyle konusma olmayinca insanin aklinda pek kalmiyo neydi canim sizin rahatsizlik.

Ay o ifadeyi gorsen nasil igrendi belli degil
Ay yazms konusinda ortakcim var acaba diyorum icimiz tez hizli yazalim.diyrmi boyle oluyor
Bende oc acamiyorum teldem hep aras hemen dibunde bitiyor

Bu arada annenlerle ara nasil konusmalar sicakmi

Aynene esim oyle dio katilioym aslinda sen bian once yazmak istion aklindakleri yazmak.istion.acele edion ondan oluo sakin relax die dalga gecio tlf yetisenio hizina akli yetmio sana akilli tlfnn dio :) annemlerle hicbisey olmams gbiyiz :)okadr uzuldum agladim ama cuma gunu dayanamayip aradim her cuma izellikle arardim jutlamak icin yani4gun hic konusmadik sadece:)ama ben aramasam aramicaklardi ve bende onlarda beklenti icinde oldugumzdan kin oluscakdi aramzda ven aradim kusmuyuz baba evet kirilabilirz ama herxamn ayni fikirde olmayabilirz anlayisla.karsilamak lazim dimi dedim ve konustuk baya sonra annemi aradim baya agladik konustuk bisey yok yani simdi cnm hersey eskisi gbi

Alt tarafi bi mail hesabim yoktu acmayi bilmiyodum esimde denedim ama acilmiyo cok zor demisti bigun kafama geldiler girdim internetten mail hesabi falan dedim cok basitmis hemen actim ya hatta sonra esimde istedi onada actim bilsem cok onceden acardim.

Yengec burcu canim cokda duygusal romntik evine.bagli hic gezmeyi sevmeyen hep benmle ve masalla ikgilenmek isyeten harika bi es burcunun ozelluklerini tasio keske tiztizlk konusunda biraz uymasaymis burcuna:)ama alistik o halleune guluyoruz hep ekinden atar surat degisir aynen aras da iyle olcak ozman:)
Evet yaa ben cok fena baglandim.bu siteye vallaha is yaparken giriom bakiom.arada yazuom bide :)

Aysegul hanim meraba hic bizi gormuyon.;-)benim oglusumda yanimda uyandi emdi simdi uyumaya calisiyo tekrar oraya buraya yatip duruyo bende gec yazdigim icin sana yazmaya firsatim olmadi ancak yazabildim azcik yavas olun sizde yaa.

Songul kactiii ins aras uyandi demez emzirip gelir ins ama ben kaciyorum kizlar masalim artik besikde kendi uyuo ya pispisda yapmiom ya birakiom cikiom idaan alisti buna 3gecedir 9da besigine gidio.tirmanmaya caliso aglio napcan annem ne istiosun diorum boynunu bukuo eee eedio ayy esim cok saskin bendeama caktirmiom ee kimin.kizi kim ogretti kuzuma uyumayi falan.die sisiom :) bugunde 9da oyle yapti banyo yaptirdim biraktim besigine uyud kuzucuk ben yatayimm opuyrmm siziii

Gecmis olsun canim dogru senin oglun hastaydi galiba tam hatirlayamadim boyle konusma olmayinca insanin aklinda pek kalmiyo neydi canim sizin rahatsizlik.
canım arasın bunyesı alerık yapılı krnık bronsıt ondan dolayı bır takım tedbırlerımız var tedavımız var
ay aynen valla gec kalmış gıbı yazmaktan oluyor benım telde hızıma yetısemıyor:)
annenlerle aranızın ıyı olmasına sevındım haklı olsakta kucuklugumuzu gostemek gerekiyor bazen sen en doğru olanını yapmısıın
ay cok ta ıyı olmuş bak ıyıkı almıssın
ay bakalım benım arasımda ole olucak mıkı
benım esımde dağınıktır ama hıc gocunmam kızmam rahat etsın evıne adamcağız çocuklar ıcı kac kez topluyorum

Ayy valla cok guldum hatta sesli gulmusum esim noluo dio:)yesin kocan o 7yillik anadudaklarini yerim o dudaklarini diyecwktim garip olcakti oyuzden kocan dedim.dahami garip oldu :)

haha yok valla tam yerınde olmuş esım duysa hoşuna gıder köfte dudaklarımı cok begenırde soylemesı ayıp

Aysegul hanim meraba hic bizi gormuyon.;-)benim oglusumda yanimda uyandi emdi simdi uyumaya calisiyo tekrar oraya buraya yatip duruyo bende gec yazdigim icin sana yazmaya firsatim olmadi ancak yazabildim azcik yavas olun sizde yaa.

Slmm cnm.songulun ates olcme teknigine takildim coj hisuma gitti bide arasin huyu esime cok.benzeyince onlara yazayim derken firsat bulamadim cnm ben.asla masalla uyuyamam onun nwfes alisinda bile uyaniom.o uyuo ben.uykusuz kakiom.alismisim dogdugundan beei.ayri odada ve suan.cok.mutluyum.odasina gidip besigine tirmanmaya.caliso eee sie aglio kuzum okadar mutluki.kendi uyumaktan dun esim nobetteydi yanima alsammiki.dedim vazgectim.alsiti pispislamadan sallamadan uyumaya bozma duzenini.dedim.kendime vazgctim

he yok yok ablam aradı onunla konuştum geldım cnm
oh masalla masalcıga annesı yerınıde bılırmıs
valla sen bu gece rekor kırdın:)
bana gece yenı baslıuor ıyı geceler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…