2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy simdide beni guldurdunyaa bu seferde ben gelicem kofte yemeye.:-D

Ayy simdide beni guldurdunyaa bu seferde ben gelicem kofte yemeye.:-D

Aynen cnm hakkiydim ama kucuktum onkar ailemdi aradim detayli tekrarasan konustuk.iste sukur hallettik hatta babam.gnderyim heray elimden geldgince dedi ben.bisey demwdim ama esim.o olaydan sonra ben almam artik onun parasini dedi esim kirgin tabiki bisey diemuom hakli sobucta ben ailem okunca aradim yoksa bense kirgindm ama esimle ailwmin boylw olmasian uzgunum ins zamnla eskisi gbi olurlar
buaraa ohh guzel.demisim ozman tekrar soylwywyim esin yesin o ana koftesi dudaklarini:)

evet cnm benım ama senın hatrın ıcın esınde alttan alır muhtemelen sukur kı bak aksı bır esın yok yoksa bu durum cok buyuyeblırdı kabul etmemekle ıyı etmıssın rabbım sana esıne sağlık versın odersınız elbet

Yok yok alma yanina boyle alismisken hic bozma ben simdiye kadar cok uykusuzluk cektim anlatamam
yani simdiye kadar hic uykusuz sorunum olmamisti oglumla beraber onuda yasadim neyse canim esimle erkek kardesim geldi kardesimde bizde kalicak bugece ben cikayim artik iyi geceler herkese.

haha ay sen benı gordun mu kız merak ettım bak

Yok gormedim canim ben hep telden giriyom burdan bakamadim bizim pc bozuktu yeni yaptirdik ama internet yok simdilik insallah oda olur yakinda ordan bakarim bende merak ediyorum sizleri aysegulu faceden gordum senin varmi face neyse canim ben yatayim artik sabah devam ederiz insallah.

ıyı geceler cnm

yok cnm kullanmıyorum o hesabı
neyse pc hallolsun gorursun artık bye

Kizlar acil bir sekilde bizim odamisza donmemiz lazim anasi kilikli aras pasayi normalde emziririm popoyu doner uykuya devam eder anaaa bir bakiyor farkli oda hemen inio gezmek istiyor odayi yadirgadi yavrucak bu ara havalaeda guzel
Bende alismisim serin odaya dilim damagim.kuruyor

Bencede degistir yadirgiyosa alisana kaar zor olur yada huyu degisir erken kalkar bidaha uyumaz duzeniniz bozulur bosver gec odaniza soguk oluo diosan.aras icin dedgim gbi dene cibinlin cubuklarina sabitle polari sineklik tulu yerine polar olur sicacik olur nefesiyle isinir dusme imkanida yok. İcin ahat olur cnm yada hasta olcagi tutmustur cnm uzeri sicaksa basindan bisey olmaz bence doktorlara oyle dio ski giydirin odalari serin olsun bunltmak terlwtmek hastqlik yapar serin havada mikropta olmaz sicakda olur der doktorumz icin rahat olsun gecin odaniza bencede kacta kalkti aras

Gunaydin canim sen bilirsin tabi sizin icin nasil iyi oluyosa oyle yapin ama belki arasi gunduzde odada vakit gecirmesini saglarsan alisir odaya gecede yadirgamaz ama en iyisini sen bilirsin tabi.benim erende 8:30da uyandi kahvaltidan sonra uykusu geldi heralde simdi uyuttum hic bukadar erken uyumamisti ama bakalim napicak.

Canim.odaya alisik ama orda uyumaya alisiik degil:)
Erencik uykuyu tamamlayamadi demek annnesi yada pazar keydi yapiyor

Yok sabah erken kalkmasi 9 bucuga geliyirsi ama gece 2.5 ta emzirmeye kalktiginda inemk.istedi
Polar isi cix bana gore degol.anlattim.ya
Yattigimiz odada aras terlemedi hic ama odasini yadirgadi
Arasin uyku tulumu var kendi bizim odamizda usumuyor qma son gece cok soguktu kafamizi cikaramasik biz yorgandan o gece kafasi usudu cnm yatarken birseyinyoktu esimin de kulagi agirdi
Bu aralar havalar guzel artik ya sapka takarim yada ole okursa transfer oluruz

Hafta sonuda kimse girmiyo buraya yaren masalece ve ben kaldikmi 3 silahsorler olarak.

ben telden girdigim icin ara ara bakip cikiom.yaziom.falan sorun olmuo ama.pcden.girenler esi oldgundan.acmak.istemiodur beraber vakit gecirmk istiodur ondan kimse olmuo bide cogu isyerinden girio haftasonu evinde okuo oyuzdendir cnm

Ah bende ozledim kocami yaa bi pazar kahvaltisi bile yapamadim kocamla neyse canim bende cikayim ozaman gorusuruz sonra.

calisiomu haftasonu ne is yapio biz bugun cok guzel kahvalti yaptik ohhh pazar kahvaltisina bayiliom gozleme yaptim pirasali kasarli patatsli masalda cok sevdi kendi kahvaltisini yapti bide bizke gozleme yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…