- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.921
canım arasın bunyesı alerık yapılı krnık bronsıt ondan dolayı bır takım tedbırlerımız var tedavımız var
ay aynen valla gec kalmış gıbı yazmaktan oluyor benım telde hızıma yetısemıyor:)
annenlerle aranızın ıyı olmasına sevındım haklı olsakta kucuklugumuzu gostemek gerekiyor bazen sen en doğru olanını yapmısıın
ay cok ta ıyı olmuş bak ıyıkı almıssın
ay bakalım benım arasımda ole olucak mıkı
benım esımde dağınıktır ama hıc gocunmam kızmam rahat etsın evıne adamcağız çocuklar ıcı kac kez topluyorum
haha yok valla tam yerınde olmuş esım duysa hoşuna gıder köfte dudaklarımı cok begenırde soylemesı ayıp
canım arasın bunyesı alerık yapılı krnık bronsıt ondan dolayı bır takım tedbırlerımız var tedavımız var
ay aynen valla gec kalmış gıbı yazmaktan oluyor benım telde hızıma yetısemıyor:)
annenlerle aranızın ıyı olmasına sevındım haklı olsakta kucuklugumuzu gostemek gerekiyor bazen sen en doğru olanını yapmısıın
benım esımde dağınıktır ama hıc gocunmam kızmam rahat etsın evıne adamcağız çocuklar ıcı kac kez topluyorum
haha yok valla tam yerınde olmuş esım duysa hoşuna gıder köfte dudaklarımı cok begenırde soylemesı ayıp
Ayy simdide beni guldurdunyaa bu seferde ben gelicem kofte yemeye.:-D
Aynen cnm hakkiydim ama kucuktum onkar ailemdi aradim detayli tekrarasan konustuk.iste sukur hallettik hatta babam.gnderyim heray elimden geldgince dedi ben.bisey demwdim ama esim.o olaydan sonra ben almam artik onun parasini dedi esim kirgin tabiki bisey diemuom hakli sobucta ben ailem okunca aradim yoksa bense kirgindm ama esimle ailwmin boylw olmasian uzgunum ins zamnla eskisi gbi olurlar
buaraa ohh guzel.demisim ozman tekrar soylwywyim esin yesin o ana koftesi dudaklarini:)
Yok yok alma yanina boyle alismisken hic bozma ben simdiye kadar cok uykusuzluk cektim anlatamamSlmm cnm.songulun ates olcme teknigine takildim coj hisuma gitti bide arasin huyu esime cok.benzeyince onlara yazayim derken firsat bulamadim cnm ben.asla masalla uyuyamam onun nwfes alisinda bile uyaniom.o uyuo ben.uykusuz kakiom.alismisim dogdugundan beei.ayri odada ve suan.cok.mutluyum.odasina gidip besigine tirmanmaya.caliso eee sie aglio kuzum okadar mutluki.kendi uyumaktan dun esim nobetteydi yanima alsammiki.dedim vazgectim.alsiti pispislamadan sallamadan uyumaya bozma duzenini.dedim.kendime vazgctim
haha ay sen benı gordun mu kız merak ettım bak
Yok yok alma yanina boyle alismisken hic bozma ben simdiye kadar cok uykusuzluk cektim anlatamam
yani simdiye kadar hic uykusuz sorunum olmamisti oglumla beraber onuda yasadim neyse canim esimle erkek kardesim geldi kardesimde bizde kalicak bugece ben cikayim artik iyi geceler herkese.
Yok gormedim canim ben hep telden giriyom burdan bakamadim bizim pc bozuktu yeni yaptirdik ama internet yok simdilik insallah oda olur yakinda ordan bakarim bende merak ediyorum sizleri aysegulu faceden gordum senin varmi face neyse canim ben yatayim artik sabah devam ederiz insallah.
Kizlar acil bir sekilde bizim odamisza donmemiz lazim anasi kilikli aras pasayi normalde emziririm popoyu doner uykuya devam eder anaaa bir bakiyor farkli oda hemen inio gezmek istiyor odayi yadirgadi yavrucak bu ara havalaeda guzel
Bende alismisim serin odaya dilim damagim.kuruyor
Kizlar acil bir sekilde bizim odamisza donmemiz lazim anasi kilikli aras pasayi normalde emziririm popoyu doner uykuya devam eder anaaa bir bakiyor farkli oda hemen inio gezmek istiyor odayi yadirgadi yavrucak bu ara havalaeda guzel
Bende alismisim serin odaya dilim damagim.kuruyor
Gunaydin canim sen bilirsin tabi sizin icin nasil iyi oluyosa oyle yapin ama belki arasi gunduzde odada vakit gecirmesini saglarsan alisir odaya gecede yadirgamaz ama en iyisini sen bilirsin tabi.benim erende 8:30da uyandi kahvaltidan sonra uykusu geldi heralde simdi uyuttum hic bukadar erken uyumamisti ama bakalim napicak.
Heralde canim aslinda aksamda 9da uyudu ozamanda erken yatirmistim ama ne bileyim babamizda yok zaten napsin cocuk uyusun bari.Canim.odaya alisik ama orda uyumaya alisiik degil:)
Erencik uykuyu tamamlayamadi demek annnesi yada pazar keydi yapiyor
Bencede degistir yadirgiyosa alisana kaar zor olur yada huyu degisir erken kalkar bidaha uyumaz duzeniniz bozulur bosver gec odaniza soguk oluo diosan.aras icin dedgim gbi dene cibinlin cubuklarina sabitle polari sineklik tulu yerine polar olur sicacik olur nefesiyle isinir dusme imkanida yok. İcin ahat olur cnm yada hasta olcagi tutmustur cnm uzeri sicaksa basindan bisey olmaz bence doktorlara oyle dio ski giydirin odalari serin olsun bunltmak terlwtmek hastqlik yapar serin havada mikropta olmaz sicakda olur der doktorumz icin rahat olsun gecin odaniza bencede kacta kalkti aras
Hafta sonuda kimse girmiyo buraya yaren masalece ve ben kaldikmi 3 silahsorler olarak.
Ah bende ozledim kocami yaa bi pazar kahvaltisi bile yapamadim kocamla neyse canim bende cikayim ozaman gorusuruz sonra.Herkezin esi evde oluyir ondan olsa gerek
Bende simdi kacayim
Kofte dudaklarla opup uyandirayim evimin diregini gece gorusmek uzere:)
Hafta sonuda kimse girmiyo buraya yaren masalece ve ben kaldikmi 3 silahsorler olarak.
Ah bende ozledim kocami yaa bi pazar kahvaltisi bile yapamadim kocamla neyse canim bende cikayim ozaman gorusuruz sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?