2012 kasım bebekleri büyüyor..

ben telden girdigim icin ara ara bakip cikiom.yaziom.falan sorun olmuo ama.pcden.girenler esi oldgundan.acmak.istemiodur beraber vakit gecirmk istiodur ondan kimse olmuo bide cogu isyerinden girio haftasonu evinde okuo oyuzdendir cnm

Evet canim oyledir heralde olsun kocasiyla cocuguyla ilgilensinler yarin herkes gelir nasilsa ben birazda espri olsun diye oyle dedim anliyorum hepsini.bende telden giriyom hatta ana ekrana kisa yol ekledim hemen bakip cikiyom rahatca.

calisiomu haftasonu ne is yapio biz bugun cok guzel kahvalti yaptik ohhh pazar kahvaltisina bayiliom gozleme yaptim pirasali kasarli patatsli masalda cok sevdi kendi kahvaltisini yapti bide bizke gozleme yedi

Ohh afiyet olsun masala ne guzel istahi yerinde. esim kalip merkezinde calisiyo otomotiv uzerine hafta sonu calismiyo aslinda cumartesi okula gittigim icin gitmiyo pazarda tatil zaten ama esimin ablasi bursaya tasiniyo kv. bizde kaliyo simdi hani demistimya iste evi tuttular bugun esimde onlara yardima gitti evde yapilcak isler icin ay kocamla yalniz kalmayi ozledim simdiden.

Canim ya su gozlemenin tarifini versene oglusum dogdugundan beri uyku sorunumuz oldugu icin esimle sabahlari hic kahvalti edemiyoruz oda ben uykusuz kaliyorum diye hic kalvalti istemiyo senden tarifi alayimda kocacigima bigun guzel bi kahvalti hazirlarim. (soylemesi ayip daha once pek gozleme yapmadimda ama ne demisler bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip):-D

Kizlar arasin sabah 7 gini atesi cikti biraz 37 civarlarinda bir daha dustu bir daha da gelmedi nedir anlamadim
Dişten olabilir cnm
Cnmcok sevindim ne olursa olsun onlar senin ailen
Benim kocamda yengeç

Dişten olabilir cnm

Cnmcok sevindim ne olursa olsun onlar senin ailen

Benim kocamda yengeç

recescim seninle bir ortak noktamız daha çıktı benim kociş de yengeç(benim adım da funda ve izmirliyim sen ne kadar izmirli olmasan da orda yaşıyorsun)

kızlar aklıma gelmişken bir şey sorucam.kızım park yatakta yatıyor 2 aydır alt kademeye geçtik.ben ilk başta kendim pamuk yatak yapmıştım daha sonra alırım yatağını diye ertelemiştim.şimdi karar veremiyorum.sizler ne kullanıyorsunuz yaylı yatak mı visco mu sünger mi.açıkcası bir kaç yıl için çok para vermek istemiyorum ama bir taraftan omurga gelişimleri için önemli diyorum.karasızlıktan 2 aydır bi şey alamadım.:18:

Canim.ben sunger aldim.visco onermediler

recescim seninle bir ortak noktamız daha çıktı benim kociş de yengeç(benim adım da funda ve izmirliyim sen ne kadar izmirli olmasan da orda yaşıyorsun)

aaa gerçekten mi cnm? düşünsek belki daha çok ortak nokta buluruz

cnm defne de pamukta yaatiyor. Ebebekten almıştim. Visco için erken bence

cok basit un su tuz bukadar yogur ac icine ic harcini dok teflon tavada az yagda kiazart bukadar cnm cok kisa surede hazir ic harc icin peynir maydnoz yada ispannak pazi pirasa kabak rendesi patats hepsini kullnabilirsin ben dun pataedi hasladim catalla ezdim hamurun icine koydum ustunede kasar rendesi koydum cok gzel oldu cnm

gunaydin herkeseeeeee tum guzel annislere ve bebislerineee

günaydın cnm:

kızlar herkese günaydın..
umarım keyifler iyidir herkeste
ayşegül pek geçmişe bakamdım ailenlemi konuştun nedir son gelişmeler:
ben hastayım galiba kızlar buazım acıyo offf:
heryerim ağrıyo sanki
nil iyi bugün doktor amcasına gidecek ama bi hırıltı dudyuyorum oyüzden bi dinlesin doktor amcası bakalım nnediyecek..

herkese günaydın kızlarrr nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz. biz kızımla çok güzel bir haftasonu geçirdik burda hava çok güzeldi. dün dışarı çıktık babamızla kuzuma ayakkabı aldık anatomik.kuzum bayıldı ayakkabısına mağazada hemen aşağı inmek istedi pıtış pıtış dolandı. eşimle çok şaşırdık çokta mutlu olduk çünkü zeyenp ilay evden başka hiçbiryerde tek başına yürümemişti hiç. sonra benim bal böcüğüne mağaza dar geldi kaldırıma indi. allahım nasıl güzel bir duygu, isteyen herkese yaşatsın rabbim inş. sonra yemeğe gittik nasıl çığlıklar atıyor mutluluktan kuzum herkesi kendine hayran bıraktı ne anledıysa restauranttan çok mutlu oldu. sonra da eve dönerken kucağımda uyudu kaldı prensesim...bizden haberler böyle.
ayşegül ailenle aran düzelmiş canım çok sevindim. alıntı yapamadım kızlar bebişlerle ilgili bi sıkıntı filan olumadım çok şükür herkes ii sanırım:) hmmm bi de aklımda köfte dudaklar kaldı kimdi ki acep

oyyy zeynep yerimseinniiiii:

negüzel eylenmiş kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…