2012 kasım bebekleri büyüyor..

fundam günaydın nedir son durumlar k. validede..

geçmiş olsun cnm
valla benim kv hep aynı bi değişiklik yok cnm
yarın akşam izmire gidiyorum bütün bi akşam orada olacağız
sağolsun eşim hiçbir akşam evimizde oturalım da baş başa vakit geçirelim demediği için
neyse sinirlenmek istemiyorum
ben allaha sığındım, rabbim korusun beni

Sagol canim hamur islerini bende severim ama eren dogdugundan beri yapmadim desem yeridir zaten borek icin hazir yufka kullandim uykusuzluk butun gunumu mahvediyodu bitaraftanda okul stresi vardi iste ama artik yavas yavas normal bi hayata donmek istiyorum boyle fikirler almakta iyi oluyo.

amin cnm amin nediyeyim..

Gunaydin herkese güzel bir hafta diliyorum

günaydın cnm nerelerdesin efecik nasıl?

herkese merhaba teyzoşlar...
yine yeni yeniden yeni bir yıla giriyoruz hayırlısıyla allahım önce sağlık sıhhat , huzur, bereket mutluluk ....dolu bir yıl nasip etsin herkese..ben ara ara girip okuyup çıkıyorum inanın vakit bulamıyorum kendime..2 kızım yanımda olunca ama olsun olnlar mutlu olsun da ben kendime vakit ayıramayım..
bizim küçük hanım daha yürümüyor kendi başına çok üşengeç poposunu kaldırmıyor ama tutuna tutuna tüm evi dolanıyor kendi başına ayrıca jet hızıyla emeklemeye devam...
var mı hala bizim gibi tembel yürümeyen bakalım...

saol cnm bn kus kalamam cnm zaten hmn aradim dayanmdim
esime bayliom iyiki yengec burcu harika ozellijleri var tek kusuru evine cok duskun disari cikmk istemio istemyerek gezer :)

Ailenle barismana cok sevindim canim ne olursa olsun can iste annen baban kus kalinmiyo.Benim esimde evine bagli ama seninki kadar degil tabi haftada bigun isyeri arkadaslariyla hali saha mac yapar bide guvercinleri var ama onun disinda hicbiyere gitmez hep beraber cikar gezeriz okuldan falan dondugumde yorgun oluyorum disarda yiyelim diyorum hic kirmaz benide hatta eren dogmadan once ara ara hep sinemaya giderdik buzda kaymaya giderdik tam ogrendim buzda kaymayi hamile kaldim bidaha gidemedik uludaga gittik balayina gittik falan yani gidebilecegimiz heryere gittik esiminde beraber gezmek hosuna gider illaki evde duralim demez.cok sukur istedigim gibi bi esim var.

ayy cnm hakketten bi aksamda basbasa oturmuomusunz ya bak.benm.esimde yengec burcu ama dedgim gbi hic evden cikmak.istemz dun.film actik beraber izledik o yetrki evde olsun uyurken bile yatak idasina git yat derim yatmaz sen yatarken.kaldir beni der dizime yatar masalda tepemizde tabiki:) keske esin.tam burcun izelligini.tasisaydi cok.mutlu ederdi seni kesin

sa kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür kızımla
yasemincim geçen bizde markete.gittik elif kendi dolasti öyle.mutlu oldukki onu öyle gorunce bide 3-4 yaslarinda bi erkek çocuğun yanına gitti elini tutmak istedi zor.aldım yanından herkese gülücükler attı çok sevgililer dışarıda dimi
guldencim geçmiş olsun tatlım
aysegulcum ellerine sağlık bi.pazar kahvaltisina bende geleyim kalabalık kahvaltilari çok severim ben
herkese hayırlı günler kızlar

sağol cnm elifim nasıl nil 4te doktor amcasının yolunu tutucak bakalım nediyecek.

yok cnm nerede hep annesigile gidiyoruz
yada onlar bize geliyor
bi sabah kahvaltımız bbile yok
bitek yatak odasına ailesinden ayrı giriyoruz o kadar yani
bense eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum
nereye gitsek birlikteyiz
geçen hafta kaplıcadan gelince eşimle sinemaya gittik, eşim yokken kv laf çarptırıyor sinemaya gittiniz diye
yılbaşındada birlikteyiz
eşime dedim ki biz ankaradayız sen de buraya gel diye
ama malesef kabul etmedi.
Ben evimizde oturalım, başbaşa vakit geçirelim istiyorum.öyle oraya buraya gezmeye gidelim bile demiyorum.sadece kızım ve kocamla başbaşa kalmak istiyorum. Ama yok.2 saat başbaşa kalsa kv hemen arıyor nerdesiniz ne yapıyorsunuz diye

hadi sevsen yine katlanır insanda ay senin ka. validen hiç çekilmez gerçekten
iyi aynı evde oturalım demiyolar cnm:
ay dilimi ısırayım bide derlermiş....

evet cnm yaa çok sevimliler gün geçtikçe de tatlılaşıolar ama zabdetmekte bir o kadar zorlaşıo rabbim hepsine can sağlığı versin inş.

sağol cnm elifim nasıl nil 4te doktor amcasının yolunu tutucak bakalım nediyecek.
mutlaka bizleri de haberdar et cnm gelişmelerden çıksam da ben telden takip ediyorum.
bugün pek kimse uğramadı songül filan yoklar ...nerde köfte dudak tuttum bunu

hakikaten çok can sıkıcı cnm yaa.... eşin doğru olanı bulur bir an önce inş.

haberdar ederim cnm:
kim o köfte dudak beeee

ayyy cok zor isin cnm ya kv ile anlassanda olmaz ki ya insan esiyle cocuguylae evinde olmak istemezmi dimi ama nekadar can skci rabbim sabir versin esinese biraz akil

kizkar yaa bugun giremedim kanald de sedanin.programi var ya ona baktim okadar kaptirmismki.kendimi ogle namazimida kacirdim ama cok eglendim ya gelin kaynana kocalari yarisio sorular soruluo ama ne soru be keain nisanli olan.bi cift vardi ayrilirlar heralde pkadat kapistilar yani :)
evde yangin ciksa annen ve esin yerde yatio kimi ilk kurtarirsin kim daha degerli annenmi.esinmi
kimdaha zeki falan.gbi allhim damatlar okadar terlediki ikiarada kalmaktan ayyy cok.eglwnceli acaba biz olsak napardik demwkten kendimi alamadim adamin biri hep annem dedi dgeri esim dedi ayyy ne zor ama ne eglwnceli yarisma olmus bayildim

masalda cok.sicakkanli bayilio yasitlarina buyklerine falan asla arabaya binmio artik yuruo hep markette avm de disarda
allhim bu hallerine bayiliommmm artik
gel.cnm kahvaltya yemege ben.sana.neler neler yaparim masalda yardim edio.zaten bana oda arkadisna ikram.eder yaptgini beraber yerler dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…