- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.961
günaydın cnm:
kızlar herkese günaydın..
umarım keyifler iyidir herkeste
ayşegül pek geçmişe bakamdım ailenlemi konuştun nedir son gelişmeler:
ben hastayım galiba kızlar buazım acıyo offf:
heryerim ağrıyo sanki
nil iyi bugün doktor amcasına gidecek ama bi hırıltı dudyuyorum oyüzden bi dinlesin doktor amcası bakalım nnediyecek..
fundam günaydın nedir son durumlar k. validede..
cok basit un su tuz bukadar yogur ac icine ic harcini dok teflon tavada az yagda kiazart bukadar cnm cok kisa surede hazir ic harc icin peynir maydnoz yada ispannak pazi pirasa kabak rendesi patats hepsini kullnabilirsin ben dun pataedi hasladim catalla ezdim hamurun icine koydum ustunede kasar rendesi koydum cok gzel oldu cnm
geçmiş olsun cnm
valla benim kv hep aynı bi değişiklik yok cnm
yarın akşam izmire gidiyorum bütün bi akşam orada olacağız
sağolsun eşim hiçbir akşam evimizde oturalım da baş başa vakit geçirelim demediği için
neyse sinirlenmek istemiyorum
ben allaha sığındım, rabbim korusun beni
Gunaydin herkese güzel bir hafta diliyorum
saol cnm bn kus kalamam cnm zaten hmn aradim dayanmdim
esime bayliom iyiki yengec burcu harika ozellijleri var tek kusuru evine cok duskun disari cikmk istemio istemyerek gezer :)
geçmiş olsun cnm
valla benim kv hep aynı bi değişiklik yok cnm
yarın akşam izmire gidiyorum bütün bi akşam orada olacağız
sağolsun eşim hiçbir akşam evimizde oturalım da baş başa vakit geçirelim demediği için
neyse sinirlenmek istemiyorum
ben allaha sığındım, rabbim korusun beni
sa kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür kızımla
yasemincim geçen bizde markete.gittik elif kendi dolasti öyle.mutlu oldukki onu öyle gorunce bide 3-4 yaslarinda bi erkek çocuğun yanına gitti elini tutmak istedi zor.aldım yanından herkese gülücükler attı çok sevgililer dışarıda dimi
guldencim geçmiş olsun tatlım
aysegulcum ellerine sağlık bi.pazar kahvaltisina bende geleyim kalabalık kahvaltilari çok severim ben
herkese hayırlı günler kızlar
yok cnm nerede hep annesigile gidiyoruzayy cnm hakketten bi aksamda basbasa oturmuomusunz ya bak.benm.esimde yengec burcu ama dedgim gbi hic evden cikmak.istemz dun.film actik beraber izledik o yetrki evde olsun uyurken bile yatak idasina git yat derim yatmaz sen yatarken.kaldir beni der dizime yatar masalda tepemizde tabiki:) keske esin.tam burcun izelligini.tasisaydi cok.mutlu ederdi seni kesin
yok cnm nerede hep annesigile gidiyoruz
yada onlar bize geliyor
bi sabah kahvaltımız bbile yok
bitek yatak odasına ailesinden ayrı giriyoruz o kadar yani
bense eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum
nereye gitsek birlikteyiz
geçen hafta kaplıcadan gelince eşimle sinemaya gittik, eşim yokken kv laf çarptırıyor sinemaya gittiniz diye
yılbaşındada birlikteyiz
eşime dedim ki biz ankaradayız sen de buraya gel diye
ama malesef kabul etmedi.
Ben evimizde oturalım, başbaşa vakit geçirelim istiyorum.öyle oraya buraya gezmeye gidelim bile demiyorum.sadece kızım ve kocamla başbaşa kalmak istiyorum. Ama yok.2 saat başbaşa kalsa kv hemen arıyor nerdesiniz ne yapıyorsunuz diye
evet cnm yaa çok sevimliler gün geçtikçe de tatlılaşıolar ama zabdetmekte bir o kadar zorlaşıo rabbim hepsine can sağlığı versin inş.sa kızlar nasılsınız
yasemincim geçen bizde markete.gittik elif kendi dolasti öyle.mutlu oldukki onu öyle gorunce bide 3-4 yaslarinda bi erkek çocuğun yanına gitti elini tutmak istedi zor.aldım yanından herkese gülücükler attı çok sevgililer dışarıda dimi
aysegulcum ellerine sağlık bi.pazar kahvaltisina bende geleyim kalabalık kahvaltilari çok severim ben
mutlaka bizleri de haberdar et cnm gelişmelerden çıksam da ben telden takip ediyorum.sağol cnm elifim nasıl nil 4te doktor amcasının yolunu tutucak bakalım nediyecek.
hakikaten çok can sıkıcı cnm yaa.... eşin doğru olanı bulur bir an önce inş.yok cnm nerede hep annesigile gidiyoruz
yada onlar bize geliyor
geçen hafta kaplıcadan gelince eşimle sinemaya gittik, eşim yokken kv laf çarptırıyor sinemaya gittiniz diye
yılbaşındada birlikteyiz
Ben evimizde oturalım, başbaşa vakit geçirelim istiyorum.öyle oraya buraya gezmeye gidelim bile demiyorum.sadece kızım ve kocamla başbaşa kalmak istiyorum. Ama yok.2 saat başbaşa kalsa kv hemen arıyor nerdesiniz ne yapıyorsunuz diye
evet cnm yaa çok sevimliler gün geçtikçe de tatlılaşıolar ama zabdetmekte bir o kadar zorlaşıo rabbim hepsine can sağlığı versin inş.
mutlaka bizleri de haberdar et cnm gelişmelerden çıksam da ben telden takip ediyorum.
bugün pek kimse uğramadı songül filan yoklar ...nerde köfte dudak tuttum bunu
haberdar ederim cnm:
kim o köfte dudak beeee
yok cnm nerede hep annesigile gidiyoruz
yada onlar bize geliyor
yılbaşındada birlikteyiz
sa kızlar nasılsınız
sağol cnm elifim nasıl nil 4te doktor amcasının yolunu tutucak bakalım nediyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?