- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #30.981
kizkar yaa bugun giremedim kanald de sedanin.programi var ya ona baktim okadar kaptirmismki.kendimi ogle namazimida kacirdimama cok eglendim ya gelin kaynana kocalari yarisio sorular soruluo ama ne soru be keain nisanli olan.bi cift vardi ayrilirlar heralde pkadat kapistilar yani :)
evde yangin ciksa annen ve esin yerde yatio kimi ilk kurtarirsin kim daha degerli annenmi.esinmi
kimdaha zeki falan.gbi allhim damatlar okadar terlediki ikiarada kalmaktan ayyy cok.eglwnceli acaba biz olsak napardik demwkten kendimi alamadim adamin biri hep annem dedi dgeri esim dedi ayyy ne zor ama ne eglwnceli yarisma olmus bayildim
zaten aynı evde yaşıyor gibiyiz cnm farkeden pek bişey olmazdı ama yine de allah korusunhadi sevsen yine katlanır insanda ay senin ka. Validen hiç çekilmez gerçekten
iyi aynı evde oturalım demiyolar cnm:
Ay dilimi ısırayım bide derlermiş....
amin inşallah cnmhakikaten çok can sıkıcı cnm yaa.... Eşin doğru olanı bulur bir an önce inş.
amin cnmayyy cok zor isin cnm ya kv ile anlassanda olmaz ki ya insan esiyle cocuguylae evinde olmak istemezmi dimi ama nekadar can skci rabbim sabir versin esinese biraz akil
zaten aynı evde yaşıyor gibiyiz cnm farkeden pek bişey olmazdı ama yine de allah korusun
amin inşallah cnm
bir de bana sor ne kadar sıkıcı olduğunu
arkadaşımıza oturmaya gidiyoruz ve kvlerde geliyor düşün yani
onlarsız hiçbir şey yapmıyoruz(yatak odası hariç)
amin cnm
ben eşimle çocuğumla vakit geçirmek istiyorum ama olmuyor
bazen biran önce kaynım evlense de kvler biraz da onlarla takılsa,hatta kv diğer gelinini çok sevse de onlara gitse diye dua ettiğim bile oluyor düşün yani
Gercekten cok komikmis yaa bence kim hafifse onu cikarsin disari.Ayy ne geldi aklima biz esimle evlendikten sonra yetenek sizsiniz turkiye bursaya gelmisti onun cekimlerine gittik seyirci olarak orda juri uyeleri gelmeden bi sunucu cikti yarisma yapti butun esleri davet etti sahneye esimle bizde ciktik toplam 7-8 cift vardi sevgililer falan ve yarismada soyleydi erkekler eslerini kucaklarina alicak kim en cok dayanirsa yarismayi o kazanicakti ben biraz utanmistim ama esim beni kucagina aldi yarisma basladi veeeeee biz kazandik yarim saate yakin olmustur esim beni kucaginda tuttu ve odulde muzik calar appide shaffle varya onlardan bide acun ılıcalıyla fotograf cektirmekti bizde cektirdik kuliste bide hulya avsarla cekildik bizede hatira kaldi.
geçmiş olsun cnm
valla benim kv hep aynı bi değişiklik yok cnm
yarın akşam izmire gidiyorum bütün bi akşam orada olacağız
sağolsun eşim hiçbir akşam evimizde oturalım da baş başa vakit geçirelim demediği için
neyse sinirlenmek istemiyorum
ben allaha sığındım, rabbim korusun beni
elif iyi canım çok şükür nile dr ne dedi canımsağol cnm elifim nasıl nil 4te doktor amcasının yolunu tutucak bakalım nediyecek.
evliligin ilk zamanları bizde oyleydik canım ama sonradan alistilar bizimde bi evimiz hayatimiz oldugunu yani bizim kv istiyodu bizi hep yaninda ama senin esinde hep onlarla olmak istiyo heralde senin.işin biraz zor önce onun kabul etmesi lazım sonra kv zaten alışıryok cnm nerede hep annesigile gidiyoruz
yada onlar bize geliyor
bi sabah kahvaltımız bbile yok
bitek yatak odasına ailesinden ayrı giriyoruz o kadar yani
bense eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum
nereye gitsek birlikteyiz
geçen hafta kaplıcadan gelince eşimle sinemaya gittik, eşim yokken kv laf çarptırıyor sinemaya gittiniz diye
yılbaşındada birlikteyiz
eşime dedim ki biz ankaradayız sen de buraya gel diye
ama malesef kabul etmedi.
Ben evimizde oturalım, başbaşa vakit geçirelim istiyorum.öyle oraya buraya gezmeye gidelim bile demiyorum.sadece kızım ve kocamla başbaşa kalmak istiyorum. Ama yok.2 saat başbaşa kalsa kv hemen arıyor nerdesiniz ne yapıyorsunuz diye
amin canım onlar iyi olsunlar ins artık küçük insan onlar herşeyi anlıyorlarevet cnm yaa çok sevimliler gün geçtikçe de tatlılaşıolar ama zabdetmekte bir o kadar zorlaşıo rabbim hepsine can sağlığı versin inş.
mutlaka bizleri de haberdar et cnm gelişmelerden çıksam da ben telden takip ediyorum.
bugün pek kimse uğramadı songül filan yoklar ...nerde köfte dudak tuttum bunu
bende gördüm prpgrami biraz izledim onlar nisanliydi demek kesin ayrilirlar adam hep annem dedi kız çok bozuldu yakizkar yaa bugun giremedim kanald de sedanin.programi var ya ona baktim okadar kaptirmismki.kendimi ogle namazimida kacirdimama cok eglendim ya gelin kaynana kocalari yarisio sorular soruluo ama ne soru be keain nisanli olan.bi cift vardi ayrilirlar heralde pkadat kapistilar yani :)
evde yangin ciksa annen ve esin yerde yatio kimi ilk kurtarirsin kim daha degerli annenmi.esinmi
kimdaha zeki falan.gbi allhim damatlar okadar terlediki ikiarada kalmaktan ayyy cok.eglwnceli acaba biz olsak napardik demwkten kendimi alamadim adamin biri hep annem dedi dgeri esim dedi ayyy ne zor ama ne eglwnceli yarisma olmus bayildim
masalda cok.sicakkanli bayilio yasitlarina buyklerine falan asla arabaya binmio artik yuruo hep markette avm de disarda
allhim bu hallerine bayiliommmm artik
gel.cnm kahvaltya yemege ben.sana.neler neler yaparim masalda yardim edio.zaten bana oda arkadisna ikram.eder yaptgini beraber yerler dimi
ay nr.güzel bi aniniz olmuş gerçekten canım yaGercekten cok komikmis yaa bence kim hafifse onu cikarsin disari.Ayy ne geldi aklima biz esimle evlendikten sonra yetenek sizsiniz turkiye bursaya gelmisti onun cekimlerine gittik seyirci olarak orda juri uyeleri gelmeden bi sunucu cikti yarisma yapti butun esleri davet etti sahneye esimle bizde ciktik toplam 7-8 cift vardi sevgililer falan ve yarismada soyleydi erkekler eslerini kucaklarina alicak kim en cok dayanirsa yarismayi o kazanicakti ben biraz utanmistim ama esim beni kucagina aldi yarisma basladi veeeeee biz kazandik yarim saate yakin olmustur esim beni kucaginda tuttu ve odulde muzik calar appide shaffle varya onlardan bide acun ılıcalıyla fotograf cektirmekti bizde cektirdik kuliste bide hulya avsarla cekildik bizede hatira kaldi.
zaten aynı evde yaşıyor gibiyiz cnm farkeden pek bişey olmazdı ama yine de allah korusun
amin inşallah cnm
amin cnm
bazen biran önce kaynım evlense de kvler biraz da onlarla takılsa,hatta kv diğer gelinini çok sevse de onlara gitse diye dua ettiğim bile oluyor düşün yani
cok guzel bi hatira olmus iste size nekadar guzel.cnm oyke yarisma ya girsek eminim esim kazanir cunku 37kg idim dogumdan once simdide 45kgm :)ufqcik biseyim yani
elif iyi canım çok şükür nile dr ne dedi canım
evliligin ilk zamanları bizde oyleydik canım ama sonradan alistilar bizimde bi evimiz hayatimiz oldugunu yani bizim kv istiyodu bizi hep yaninda ama senin esinde hep onlarla olmak istiyo heralde senin.işin biraz zor önce onun kabul etmesi lazım sonra kv zaten alışır
amin canım onlar iyi olsunlar ins artık küçük insan onlar herşeyi anlıyorlar
bende gördüm prpgrami biraz izledim onlar nisanliydi demek kesin ayrilirlar adam hep annem dedi kız çok bozuldu ya
o zaman hemen geliyoruz kızımla teyzesi
Bende 41 kg. ile hamile kaldim simdi en fazla 44 falanim aslinda hamileyken guzel kilo aldim ama dogumdan sonra gitti iste uykusuzluk falan derken gitti kilolar esimde beni oyuzden okadar tasidi iste.
senle gercwkden benzioruz yaa ben.uykusuzluk.falan cekmedim ama bunyem boyle cok.yerim ama cok harektliyim ve ailemde hep zayif hele babam cop gbidir ama bi oturusda 2ekemk yer ben.bugun kahvaltida butun ekmek yedim dusun ama 45kgm iste:)bunye meselesi napsam alamiom ama suan cok iyi girunuom daha kadinsi duyo enazindan giydiklerim :)cocuk gbiydim hamileyken bile
cnm ben hep kötülüğün insana bişey katmadığını düşünürümayy kiyamm ama duan bike guzel ya nekadr temiz kalplisin sen yaaa kendin.ixin isterken bile iyi olark dua ediosun ya helal sana cnm yaa
cnm kv nin ev bize arabayla 10 dakika uzaklıkta ama mesafe engel değil benim kv içinah canim yaa nekadar zor bi durum hic sevmem bende surekli oraya buraya gitmeyi bende sadece kocam ve cocugumla yalniz kalmayi severim tabi arada gelis gidis olurda sizde evde durmak yok baksana bende aslan burcu oldgum icin biraz otoriter dedigim dedik biriyim kocamada sozum geciyo yani hatta esimin ablasigiller demistimya bursaya tasiniyo diye bizim yan taraflarda bi kiralik ev varmis esim soyledi bende acikca dedim sakin yakinlarda ev bulma diye istemedigimi anlattim ona esimde tamam dedi bende dibimde zirt pirt gelip giden istemem yani rahatsiz olurum ama tabi normal anlamda misafiri severim ona diycek sozum yok.
cnm geçen söyledimay nr.güzel bi aniniz olmuş gerçekten canım ya
olur ins canım ya eşine soylesen ben seni çok özlüyorum yanlız kalalım.gitmeyelim falan diye onu ikna etsen
amin inşallah cnm
amin cnm
amin inşallah cnm
amin cnm
ya canim esinle bence konus arada yalniz kalmak istedigini soyle birazda kararli ol yani bune boyle arkadasim boyle hayatta olmaz ama sen cok iyi niyetli oldugun icin esinde kv.dende seni istedigi gibi kullaniyo esinin gozunde senin hic degerin yokmu hic soz hakkin yokmu hadi kv.ni gectim esinle bir ömrü paylasiyosun kari kocasiniz daha ötesi yokki oyuzden esinle her konuda anlasmalisiniz yani sende bi dusun ve esinle konus guzelce.
ya canım izmire taşınmadan önce herşey çok güzeldi ama artık eşim için bişey ifade ettiğimi düşünmüyorum
ben kötü niyetli olamıyorum, huysuzluk yapamıyorum.
Ya düşünsene 1 aylık evliydik,eşim şehir dışındaydı.kv bana geldi ve 1 ay kaldı. Sebepse bizim düğünde ablasıyla kavga ettiği için psikolojisi bozulmuş. Benim yanımda psikolojisini düzeltecekmiş.
Yeni evli çiftin evinde o kadar kalınır mı?
Hergün işten geliyordum.yatıncaya kadar ablasının dedikodusunu yapıyordu.
Haziranda "bak hacca gideceksin ablandan helallik alman lazım" diye ben barıştırdım ablasıyla.kadın hacca giderken annemden helallik bile istemedi.annem buna rağmen kv ve kp e güle güle gidin diye hediye bohçası hazırlayıp gönderdi. Kadın ankaraya geldi de 5 dakika annemlere uğramadı.
şimdi ablasıyla bir olup beni ezmeye çalışıyor.ablası kv ile küsmekte çok haklıymış onu anladım.eniştesine bir sürü laf söylüyordu şimdi eniştesinden değerli kimse yok.
Yani benim kv işine nasıl gelirse öyle davranıyor.allah ıslah etsin.
kofte dudak oglusunukontrole goturdu sekerımevet cnm yaa çok sevimliler gün geçtikçe de tatlılaşıolar ama zabdetmekte bir o kadar zorlaşıo rabbim hepsine can sağlığı versin inş.
Mutlaka bizleri de haberdar et cnm gelişmelerden çıksam da ben telden takip ediyorum.
Bugün pek kimse uğramadı songül filan yoklar ...nerde köfte dudak tuttum bunu
herkese merhaba teyzoşlar...
Yine yeni yeniden yeni bir yıla giriyoruz hayırlısıylaAllahım önce sağlık sıhhat , huzur, bereket mutluluk ....dolu bir yıl nasip etsin herkese..ben ara ara girip okuyup çıkıyorum inanın vakit bulamıyorum kendime..2 kızım yanımda olunca Ama olsun olnlar mutlu olsun da ben kendime vakit ayıramayım..
Bizim küçük hanım daha yürümüyor kendi başınaçok üşengeç poposunu kaldırmıyor ama tutuna tutuna tüm evi dolanıyor kendi başına ayrıca jet Hızıyla emeklemeye devam...
Var mı hala bizim gibi tembel yürümeyen bakalım...
Dünde canim sey aklima geldi hani kv.den hacda cok yoruldugunu falan söylemisya yani insan haciya giderde o mübarek yerlerde nasil yoruldugunu söyler heryere yuruyerek gitmis falan filan yaa insanin oraya gitmesi yeter ya gece gündüz yürüse nolucak belki beden yorulur ama insanin kalbi kus gibi hafif mutlu olur yorgunluk aklina gelmez yani bunlari düsündüm durduk yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?