- 1 Mart 2012
- 6.101
- 1.513
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.001
Cnm benim kv hacca gitti ama hiç hacı gibi davranmiyor. Hacca gideceği zaman elimizde çok para yoktu ucuzuyla git dedik çıldırdı." Bu benim lüksum. Bir kere gidiyorum. Ben öyle herkesle aynı odada kalamam. Hirlisi var hırsızi var. En lüksuyle göndereceksiniz" diye diretip en pahalı grupla gitti.hacdan gelince ilk işi kaynimi sevdiği kızdan ayırmak oldu. Yalan, dedikodu,insanlari aşağılamak onda. Sadece 5 vakit namaz kılıp , başını kapatmakla olmaz. Ya insan namazda konuşur mu ? Namaz kılarken bize laf yetiştirir. Lafta çok mutlu hacca gittigi için ama yorulduvundan sürekli dert yanıyor. Öyle bir kadın işte.
ya canım izmire taşınmadan önce herşey çok güzeldi ama artık eşim için bişey ifade ettiğimi düşünmüyorum
ben kötü niyetli olamıyorum, huysuzluk yapamıyorum.
Ya düşünsene 1 aylık evliydik,eşim şehir dışındaydı.kv bana geldi ve 1 ay kaldı. Sebepse bizim düğünde ablasıyla kavga ettiği için psikolojisi bozulmuş. Benim yanımda psikolojisini düzeltecekmiş.
Yeni evli çiftin evinde o kadar kalınır mı?
Hergün işten geliyordum.yatıncaya kadar ablasının dedikodusunu yapıyordu.
Haziranda "bak hacca gideceksin ablandan helallik alman lazım" diye ben barıştırdım ablasıyla.kadın hacca giderken annemden helallik bile istemedi.annem buna rağmen kv ve kp e güle güle gidin diye hediye bohçası hazırlayıp gönderdi. Kadın ankaraya geldi de 5 dakika annemlere uğramadı.
şimdi ablasıyla bir olup beni ezmeye çalışıyor.ablası kv ile küsmekte çok haklıymış onu anladım.eniştesine bir sürü laf söylüyordu şimdi eniştesinden değerli kimse yok.
Yani benim kv işine nasıl gelirse öyle davranıyor.allah ıslah etsin.
Cnm benim kv hacca gitti ama hiç hacı gibi davranmiyor. Hacca gideceği zaman elimizde çok para yoktu ucuzuyla git dedik çıldırdı." Bu benim lüksum. Bir kere gidiyorum. Ben öyle herkesle aynı odada kalamam. Hirlisi var hırsızi var. En lüksuyle göndereceksiniz" diye diretip en pahalı grupla gitti.hacdan gelince ilk işi kaynimi sevdiği kızdan ayırmak oldu. Yalan, dedikodu,insanlari aşağılamak onda. Sadece 5 vakit namaz kılıp , başını kapatmakla olmaz. Ya insan namazda konuşur mu ? Namaz kılarken bize laf yetiştirir. Lafta çok mutlu hacca gittigi için ama yorulduvundan sürekli dert yanıyor. Öyle bir kadın işte.
Günaydın kızlar
ya canım izmire taşınmadan önce herşey çok güzeldi ama artık eşim için bişey ifade ettiğimi düşünmüyorum
ben kötü niyetli olamıyorum, huysuzluk yapamıyorum.
Ya düşünsene 1 aylık evliydik,eşim şehir dışındaydı.kv bana geldi ve 1 ay kaldı. Sebepse bizim düğünde ablasıyla kavga ettiği için psikolojisi bozulmuş. Benim yanımda psikolojisini düzeltecekmiş.
Yeni evli çiftin evinde o kadar kalınır mı?
Hergün işten geliyordum.yatıncaya kadar ablasının dedikodusunu yapıyordu.
Haziranda "bak hacca gideceksin ablandan helallik alman lazım" diye ben barıştırdım ablasıyla.kadın hacca giderken annemden helallik bile istemedi.annem buna rağmen kv ve kp e güle güle gidin diye hediye bohçası hazırlayıp gönderdi. Kadın ankaraya geldi de 5 dakika annemlere uğramadı.
şimdi ablasıyla bir olup beni ezmeye çalışıyor.ablası kv ile küsmekte çok haklıymış onu anladım.eniştesine bir sürü laf söylüyordu şimdi eniştesinden değerli kimse yok.
Yani benim kv işine nasıl gelirse öyle davranıyor.allah ıslah etsin.
Günaydın kızlar
Bu arada herkese gunaydin benim oglan erken uyandi aksamda gec yatmisti ya kizdiriyo benide uyumuyo benim hala uykum var gecede surekli kalkiyo zaten simdi ayagimda salliyorum insallah uyursa bende azcik daha yaticam ayy cok hasretim rahat rahat soyle uzunca uyumaya ama emmeyi nezaman birakirsa artik.
gunaydinnn cnm sen nslsin nil nslmis dktr amcmnz nededisenin ka. valide ıslah falan lacak gibi değil tatlım bn artık tek duam allahım sana sabır versin
ama allahım çok büyük mutlaka bunların mükefatını göreceksin ama seni çok zorlu bi süreç bekliyo haberin olsun..
nasıl bir acılık ben anlamadım namaz kılmayla dediğin gibi başını kapatmayla hacca gitmekle olmyo bu iş malesef insanda azıcık vijdan olacak bu malesef onda hiç yokkkk:
alllahım korusun onn şerrinden seni nediyeyimki cnm:
tek istediğim defnemin biran önce kıreşe başlaması onn gibi bi kadınla büyümemesi..
günaydın cnm:
kızlar herkese kocaman bi günaydın nasılsınız bakalım
Bu arada herkese gunaydin benim oglan erken uyandi aksamda gec yatmisti ya kizdiriyo benide uyumuyo benim hala uykum var gecede surekli kalkiyo zaten simdi ayagimda salliyorum insallah uyursa bende azcik daha yaticam ayy cok hasretim rahat rahat soyle uzunca uyumaya ama emmeyi nezaman birakirsa artik.
gunaydinnn cnm sen nslsin nil nslmis dktr amcmnz nededi
Bilmiyorum ki cnm.Valla yazik o kadina canim ne diyim yaptiklarini duyunca aciyorum resmen haline insan bukadarda nasil kötü olurki belkide kalbi muhurlendi artik iyi biri olamaz yani Allah'ü Teala butun tovbe edenlerin dualarini kabul edermis geri cevirmezmis ama gercekten kotu olanlarin bizaman sonra kalbini muhurlermis dua edip tovbe isteyemesin diye ne bileyim kv.dende oylemi oldu acaba orasini Allah bilir artik.
Amin cnm benim. Sabretmekten başka çare yok zatensenin ka. valide ıslah falan lacak gibi değil tatlım bn artık tek duam allahım sana sabır versin
ama allahım çok büyük mutlaka bunların mükefatını göreceksin ama seni çok zorlu bi süreç bekliyo haberin olsun..
nasıl bir acılık ben anlamadım namaz kılmayla dediğin gibi başını kapatmayla hacca gitmekle olmyo bu iş malesef insanda azıcık vijdan olacak bu malesef onda hiç yokkkk:
alllahım korusun onn şerrinden seni nediyeyimki cnm:
tek istediğim defnemin biran önce kıreşe başlaması onn gibi bi kadınla büyümemesi..
günaydın cnm:
kızlar herkese kocaman bi günaydın nasılsınız bakalım
günaydın cnm.:
doktor amcamızda ciyerlerninden gelen hafif hırıltıyı duymuş citi bişey değil ama buronşit başlangıcı gibi demiş:
ventolin ve asist vermiş bakalım kllanıcaz nasıl gelecek..
Bilmiyorum ki cnm.
Amin cnm benim. Sabretmekten başka çare yok zaten
Geçmiş olsun cnm, inşallah hemen iyileşir nil prenses
günaydın cnm.:
doktor amcamızda ciyerlerninden gelen hafif hırıltıyı duymuş citi bişey değil ama buronşit başlangıcı gibi demiş:
günaydın cnm.:
bugun nıe kımse yok hazırlık mı yapıosunuz aksamaaaa
bızde masalla dısarı cıktık babamıza ve masal ahedıye aldım babamızın kazaga ıhtıyacı vardı kazak aldım kızımada kapsunlu polar kazak aldım polar taytla cok seker oluo dıe :)
aksamada pasta yaptım cıps cerez aldım yemekde kofte kızartma falan yapcam ben yenı yılı unutup tavugu dun yapmıstımda:)bız köfte yıcez artk:)masal yılbası bıletı cektı bakalım ugurlu gelcekmı :)
sizler ne yapıosunuz bız p.t.t modundayız :)
İdare ediyoruz canim simdilik pek eskisi gibi davranmiyo cunku en son kaldiginda benim ona verdigim cvplardan sonra cekiniyo artik busey soylemeye kacgundur yine iyi idare ediyorum bende ya ama sabrim tasmak uzere yani ne sohbet ediliyo ne erene bakabiliyo iste ancak yiyyo oturuyo tv izliyo bide uyuyo ay neyse canim detaya girmiyim simdi ee nil nasil doktora gittimi.günaydın senin kvalidenle nasıl gidiyo cnm...
Uyuttum canim onunda uykusu var biliyorum hemen uyudu zaten bende bi saat falan uyuduk yine yetti oda aslinda 2aksam 9da uyuttum guzel uyudu dun aksam hadi kendi uyusun sallamiyim dedim oyuzden gec uyudu iste odada gezindi durdu bidaha sallayip uyutucam napiyim sonrada ders calismam lazim hafta sonu donem sinavlarim var.gunydn cnm aksam erken yat sende dinlenirsin ozmn ins uyur oZmn ama uynmisken uytma artik khvalti yapsin sonra uuysun
günaydın cnm.:
geçmiş olsun canım hemen geçsin inşallahgünaydın cnm.:
ohh gule gule giysinlerbugun nıe kımse yok hazırlık mı yapıosunuz aksamaaaa
bızde masalla dısarı cıktık babamıza ve masal ahedıye aldım babamızın kazaga ıhtıyacı vardı kazak aldım kızımada kapsunlu polar kazak aldım polar taytla cok seker oluo dıe :)
aksamada pasta yaptım cıps cerez aldım yemekde kofte kızartma falan yapcam ben yenı yılı unutup tavugu dun yapmıstımda:)bız köfte yıcez artk:)masal yılbası bıletı cektı bakalım ugurlu gelcekmı :)
sizler ne yapıosunuz bız p.t.t modundayız :)
benimde eşim çalışacak bu gece zaten biz evlendigimizden beri iki defa falan yılbaşında beraberdik hep ayrı oluyoruz neyse sabah sağ saglim eve gelsinde önemli degilben tekım galıba bu aksam esım ıste olacak kımse gelmezse oğlusumla yalnız olacaz
tavuğu oncekı gun kofteyı dun yaptım:26: bugun ne yapıcam bılmıyorum
bızde alp tuğraya cektrdık bıletı sımdıye kadar aldık amortı bıle tutmadı bakalım sımdı neolacak
bende aynı moddayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?