2012 kasım bebekleri büyüyor..

Valla yazik o kadina canim ne diyim yaptiklarini duyunca aciyorum resmen haline insan bukadarda nasil kötü olurki belkide kalbi muhurlendi artik iyi biri olamaz yani Allah'ü Teala butun tovbe edenlerin dualarini kabul edermis geri cevirmezmis ama gercekten kotu olanlarin bizaman sonra kalbini muhurlermis dua edip tovbe isteyemesin diye ne bileyim kv.dende oylemi oldu acaba orasini Allah bilir artik.

Bu arada herkese gunaydin benim oglan erken uyandi aksamda gec yatmisti ya kizdiriyo benide uyumuyo benim hala uykum var gecede surekli kalkiyo zaten simdi ayagimda salliyorum insallah uyursa bende azcik daha yaticam ayy cok hasretim rahat rahat soyle uzunca uyumaya ama emmeyi nezaman birakirsa artik.

senin ka. valide ıslah falan lacak gibi değil tatlım bn artık tek duam allahım sana sabır versin
ama allahım çok büyük mutlaka bunların mükefatını göreceksin ama seni çok zorlu bi süreç bekliyo haberin olsun..

nasıl bir acılık ben anlamadım namaz kılmayla dediğin gibi başını kapatmayla hacca gitmekle olmyo bu iş malesef insanda azıcık vijdan olacak bu malesef onda hiç yokkkk:
alllahım korusun onn şerrinden seni nediyeyimki cnm:
tek istediğim defnemin biran önce kıreşe başlaması onn gibi bi kadınla büyümemesi..

Günaydın kızlar

günaydın cnm:

kızlar herkese kocaman bi günaydın nasılsınız bakalım

bosver cnm bukar surekli bahsedip anlatma sen gunaha giriosun allh herseyi goruo allhq havale et cnm

Günaydın kızlar

günaydın senin kvalidenle nasıl gidiyo cnm...

gunaydinnn cnm sen nslsin nil nslmis dktr amcmnz nededi

gunydn cnm aksam erken yat sende dinlenirsin ozmn ins uyur oZmn ama uynmisken uytma artik khvalti yapsin sonra uuysun

Bilmiyorum ki cnm.
Amin cnm benim. Sabretmekten başka çare yok zaten
günaydın cnm.:
doktor amcamızda ciyerlerninden gelen hafif hırıltıyı duymuş citi bişey değil ama buronşit başlangıcı gibi demiş:
ventolin ve asist vermiş bakalım kllanıcaz nasıl gelecek..

Geçmiş olsun cnm, inşallah hemen iyileşir nil prenses

Bilmiyorum ki cnm.

Amin cnm benim. Sabretmekten başka çare yok zaten

Geçmiş olsun cnm, inşallah hemen iyileşir nil prenses

sağol cnm
ay nili görsen sanki hasta falan değil allahım ya onasıl bienerjidir öyle hiçmi yerinde durmas insan:
nil nasıl şaşırıyo diyorum hiiiiiiiiiii diyo allahımya yiyesim geliyo.

günaydın cnm.:
doktor amcamızda ciyerlerninden gelen hafif hırıltıyı duymuş citi bişey değil ama buronşit başlangıcı gibi demiş:

gecmis olsun cnm hemn iylesir merak etme onlarin enerjisine yetislmez zaten cnm yerim ben onun sasiran halini masalda ovvv dio biseyi yere attiginda kapiyi kapattiginda falan cok seker oluo

bugun nıe kımse yok hazırlık mı yapıosunuz aksamaaaa
bızde masalla dısarı cıktık babamıza ve masal ahedıye aldım babamızın kazaga ıhtıyacı vardı kazak aldım kızımada kapsunlu polar kazak aldım polar taytla cok seker oluo dıe :)
aksamada pasta yaptım cıps cerez aldım yemekde kofte kızartma falan yapcam ben yenı yılı unutup tavugu dun yapmıstımda:)bız köfte yıcez artk:)masal yılbası bıletı cektı bakalım ugurlu gelcekmı :)
sizler ne yapıosunuz bız p.t.t modundayız :)

ben tekım galıba bu aksam esım ıste olacak kımse gelmezse oğlusumla yalnız olacaz
tavuğu oncekı gun kofteyı dun yaptım:26: bugun ne yapıcam bılmıyorum
bızde alp tuğraya cektrdık bıletı sımdıye kadar aldık amortı bıle tutmadı bakalım sımdı neolacak
bende aynı moddayım canım

günaydın senin kvalidenle nasıl gidiyo cnm...
İdare ediyoruz canim simdilik pek eskisi gibi davranmiyo cunku en son kaldiginda benim ona verdigim cvplardan sonra cekiniyo artik busey soylemeye kacgundur yine iyi idare ediyorum bende ya ama sabrim tasmak uzere yani ne sohbet ediliyo ne erene bakabiliyo iste ancak yiyyo oturuyo tv izliyo bide uyuyo ay neyse canim detaya girmiyim simdi ee nil nasil doktora gittimi.
gunydn cnm aksam erken yat sende dinlenirsin ozmn ins uyur oZmn ama uynmisken uytma artik khvalti yapsin sonra uuysun
Uyuttum canim onunda uykusu var biliyorum hemen uyudu zaten bende bi saat falan uyuduk yine yetti oda aslinda 2aksam 9da uyuttum guzel uyudu dun aksam hadi kendi uyusun sallamiyim dedim oyuzden gec uyudu iste odada gezindi durdu bidaha sallayip uyutucam napiyim sonrada ders calismam lazim hafta sonu donem sinavlarim var.

günaydın cnm.:

Ay gecmis olsun canim insallah ilaclarla hemen atlatir Allah devasiz dert vermesin yavrularimizin hepsi cok kiymetli.

günaydın cnm.:
geçmiş olsun canım hemen geçsin inşallah
ohh gule gule giysinler
benimde eşim çalışacak bu gece zaten biz evlendigimizden beri iki defa falan yılbaşında beraberdik hep ayrı oluyoruz neyse sabah sağ saglim eve gelsinde önemli degil

herkese merhaba kızlar nasılsiniz

kızlarrrr:
herkese güzel bir yıl diliyorum
umarım 2013te istediğiniz ve olmayan tüm dilekleriniz 2014te gerçekleşir
hepinizi öpüyorum bebişleride tabi..
kendinize iyi bakın
ben yarın çalışmıyorum giremiye bilirim
1 yıl sonra görüşmek üzere
ayy herzamanki kılasik espirimide yapmadan gidemedimmm:
öpüyorum sizi mutlu yıllar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…