- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.021
geçmiş olsun canım hemen geçsin inşallah
ohh gule gule giysinler
benimde eşim çalışacak bu gece zaten biz evlendigimizden beri iki defa falan yılbaşında beraberdik hep ayrı oluyoruz neyse sabah sağ saglim eve gelsinde önemli degil
herkese merhaba kızlar nasılsiniz
Hic yeni yil havamda degilim canim inanmiyorum ama yinede kv.ile yeni yila girmek istemiyorum neyse ben hic bilette almadim simdiye kadar zaten esimde almaz napayim elalemin haram parasini oyuzden bilet bile almam hediyeleriniz hayirli olsun insallah esin begenir canim bende esime hediye almak istiyorum ama yeni yil icin degil yani normal bi hediye bayadir bisey almadim kocama ama benim kocamda oyle konularda cok titiz ya herseyi begenmez cok zor begenir kazak falan riskli yani oyuzden bana fikir verin ya ne hediye alabilirim acaba.evlenmeden once kendi resmimi kubaya bastirmistim.sozlendikten sonra sozlenirken cektirdigimiz fotografi kalpli yastiga bastirdim bikerede cerceve alip icine fotografimi koymustum onlari cok begenmisti tabi kazak tisort falanda almistim ama begenmemisti cok zor begeniyo evlendikten sonra baya zevkini ogrendim ama ne bileyim kararsizim.bugun nıe kımse yok hazırlık mı yapıosunuz aksamaaaa
bızde masalla dısarı cıktık babamıza ve masal ahedıye aldım babamızın kazaga ıhtıyacı vardı kazak aldım kızımada kapsunlu polar kazak aldım polar taytla cok seker oluo dıe :)
aksamada pasta yaptım cıps cerez aldım yemekde kofte kızartma falan yapcam ben yenı yılı unutup tavugu dun yapmıstımda:)bız köfte yıcez artk:)masal yılbası bıletı cektı bakalım ugurlu gelcekmı :)
sizler ne yapıosunuz bız p.t.t modundayız :)
Hic yeni yil havamda degilim canim inanmiyorum ama yinede kv.ile yeni yila girmek istemiyorum neyse ben hic bilette almadim simdiye kadar zaten esimde almaz napayim elalemin haram parasini oyuzden bilet bile almam hediyeleriniz hayirli olsun insallah esin begenir canim bende esime hediye almak istiyorum ama yeni yil icin degil yani normal bi hediye bayadir bisey almadim kocama ama benim kocamda oyle konularda cok titiz ya herseyi begenmez cok zor begenir kazak falan riskli yani oyuzden bana fikir verin ya ne hediye alabilirim acaba.evlenmeden once kendi resmimi kubaya bastirmistim.sozlendikten sonra sozlenirken cektirdigimiz fotografi kalpli yastiga bastirdim bikerede cerceve alip icine fotografimi koymustum onlari cok begenmisti tabi kazak tisort falanda almistim ama begenmemisti cok zor begeniyo evlendikten sonra baya zevkini ogrendim ama ne bileyim kararsizim.
geçmiş olsun canım hemen geçsin inşallah
ohh gule gule giysinler
benimde eşim çalışacak bu gece zaten biz evlendigimizden beri iki defa falan yılbaşında beraberdik hep ayrı oluyoruz neyse sabah sağ saglim eve gelsinde önemli degil
herkese merhaba kızlar nasılsiniz
eşim polis canım bende inanmiyorum nasıl girerseniz öyle geçermiş lafına ben hep uyuyarak girerim her sene yanlız giriyordum çok şükür iki senedir kızım yaninda sarılır uyur öyle gireriz yılbaşınaEsin ne is yapiyo canim olsun dedigin gibi eve sag salim donsunde yilbasi okadar onemli degil bende hicbisey yapmiyorum zaten normal yemek yapicam okadar zaten kv.dede bizde sadece onunla yeni yila girmek istemiyorum ama neyse ben inanmiyorum zaten yeni yila nasil girersen oyle gecermis diye hepsi palavra normal bigun gibi geciricem ben bugunu.
bende esime hediye alırken zorlanirim ne zaman kiyafet alsam mutlaka olmaz cuzdan kartlık falan alabilirsin canım yada atkı orebilirsin bebek var evde biraz zor olur o gerçi eldiven atkı satın alabilirsin sevdiği renklerdeHic yeni yil havamda degilim canim inanmiyorum ama yinede kv.ile yeni yila girmek istemiyorum neyse ben hic bilette almadim simdiye kadar zaten esimde almaz napayim elalemin haram parasini oyuzden bilet bile almam hediyeleriniz hayirli olsun insallah esin begenir canim bende esime hediye almak istiyorum ama yeni yil icin degil yani normal bi hediye bayadir bisey almadim kocama ama benim kocamda oyle konularda cok titiz ya herseyi begenmez cok zor begenir kazak falan riskli yani oyuzden bana fikir verin ya ne hediye alabilirim acaba.evlenmeden once kendi resmimi kubaya bastirmistim.sozlendikten sonra sozlenirken cektirdigimiz fotografi kalpli yastiga bastirdim bikerede cerceve alip icine fotografimi koymustum onlari cok begenmisti tabi kazak tisort falanda almistim ama begenmemisti cok zor begeniyo evlendikten sonra baya zevkini ogrendim ama ne bileyim kararsizim.
evet canım onların canı sağolsunbizde ıkı kez beraberdık 1 e doğru gelıcek eve
aynen canım sağ salım gelsınde gunun pek bı onemı yok
inşallah canım herkese iyi yıllar Rabbim sağlık sıhhat versin herkesekızlar hepımızın yenı yılı kutlu olsun
sağıklı mutlu huzurlu sevdıklermızle bır yıl daha gecırırız ınsallah
eşim polis canım bende inanmiyorum nasıl girerseniz öyle geçermiş lafına ben hep uyuyarak girerim her sene yanlız giriyordum çok şükür iki senedir kızım yaninda sarılır uyur öyle gireriz yılbaşına
bende esime hediye alırken zorlanirim ne zaman kiyafet alsam mutlaka olmaz cuzdan kartlık falan alabilirsin canım yada atkı orebilirsin bebek var evde biraz zor olur o gerçi eldiven atkı satın alabilirsin sevdiği renklerde
ben kızıma şort ekose kırmızı, krem rengi bady ve üstüne kırmızı bolero aldım. Eşime de kol düğmesi aldım. Bana her zamanki gibi bişey yok. Zaten kv lerdeyiz.bugun nıe kımse yok hazırlık mı yapıosunuz aksamaaaa
bızde masalla dısarı cıktık babamıza ve masal ahedıye aldım babamızın kazaga ıhtıyacı vardı kazak aldım kızımada kapsunlu polar kazak aldım polar taytla cok seker oluo dıe :)
aksamada pasta yaptım cıps cerez aldım yemekde kofte kızartma falan yapcam ben yenı yılı unutup tavugu dun yapmıstımda:)bız köfte yıcez artk:)masal yılbası bıletı cektı bakalım ugurlu gelcekmı :)
sizler ne yapıosunuz bız p.t.t modundayız :)
ben tekım galıba bu aksam esım ıste olacak kımse gelmezse oğlusumla yalnız olacaz
tavuğu oncekı gun kofteyı dun yaptım:26: bugun ne yapıcam bılmıyorum
bızde alp tuğraya cektrdık bıletı sımdıye kadar aldık amortı bıle tutmadı bakalım sımdı neolacak
bende aynı moddayım canım
Kiyafet konusunda begenmiyo canim diger tarzda seyleri begenir bakalim dusunucem bende.yeni yil ve bilet konusunda kimseye bisey demem herkes istedigini yapar tabi yargilamam benim kendi hakkimdaki kisisel dusuncelerim onlar.daha onceden yeni yilda bende biseyler yapardim ozenirdim falan ama insan olgunlastikca fikirleri degisiyo tabi.yani bu yeni yilda yabancilarin cikardigi bisey dinimizde nekadar yeri varki bugun yapicam seyleri ben erteledim mesela baska bigun yapicam yemek cerez cips kocamla oglumla basbasa sonrada ereni uyutup kocacimla film falan izleriz artik gerini soylemiyim.ama onemli olan benim icin bugun yapmamak neyse canim bosver canini skmyim seninde boyle konusup herkes icin guzel hayirli bir yil olsun insallah.
ben kızıma şort ekose kırmızı, krem rengi bady ve üstüne kırmızı bolero aldım. Eşime de kol düğmesi aldım. Bana her zamanki gibi bişey yok. Zaten kv lerdeyiz.
Ben de bilet almam cnm çıkmaz zaten
cnm ben yeni yili kutluyorum yani yeni yasi nasil kutluyosak partiler yapip hazirliklar yapip o gbi ben o niyetle kutluyrum yabancilarinda bayrami.bu ama 25aralik.aslinda 1ocakda degil onlar icin
bende karsiyim noel babalar cam agaclari suslemeler falan bunlar iste baskalarinin bayram uzantilari
bizler sadece yeni yili kutluyoruz ozel bisey yapmioysak sorun degil bence sende kocanla cipsini yiyip filmini izleyebilirsin sonucta hep yapialan sey.bunlar
sisst kocası olan var olmayan varyeni yil yeni yil yeni yil sizlere kutlu olsun
yeni.yil yeni yil yeni yil bizlere kutlu olsun ......
mutlu yillarrrr tum dilekleriniz gercek olsun inssssssss
suan itibari ile masal uyudu ve ben kocisimle basbasa kaldimmmmm
kirmizi ic camasirmi giydim ugur getirirmis ya(maksat eglence)
3.2.1deyinceee kocama atlicam:)
yeni yil yeni yil yeni yil sizlere kutlu olsun
yeni.yil yeni yil yeni yil bizlere kutlu olsun ......
mutlu yillarrrr tum dilekleriniz gercek olsun inssssssss
suan itibari ile masal uyudu ve ben kocisimle basbasa kaldimmmmm
kirmizi ic camasirmi giydim ugur getirirmis ya(maksat eglence)
3.2.1deyinceee kocama atlicam:)
sisst kocası olan var olmayan var
eşim evde olsaydı ve bende onun üstüne atlicak olsaydim kesin elif uyanirdi valla yürü be ayşegülhe lafın ustune olmayan kocası olmayan bır kadın daha geldı
doğru dıyın valla
valla 3 2 1 dıyınce aklıma ılk sen gellcen:)
hadı masalla 12 de göster kendını:)
eşim evde olsaydı ve bende onun üstüne atlicak olsaydim kesin elif uyanirdi valla yürü be ayşegül
valla benimde aklıma gelecek masalda uyanirmis ne komik olur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?