2012 kasım bebekleri büyüyor..

Esin ne is yapiyo canim olsun dedigin gibi eve sag salim donsunde yilbasi okadar onemli degil bende hicbisey yapmiyorum zaten normal yemek yapicam okadar zaten kv.dede bizde sadece onunla yeni yila girmek istemiyorum ama neyse ben inanmiyorum zaten yeni yila nasil girersen oyle gecermis diye hepsi palavra normal bigun gibi geciricem ben bugunu.

Hic yeni yil havamda degilim canim inanmiyorum ama yinede kv.ile yeni yila girmek istemiyorum neyse ben hic bilette almadim simdiye kadar zaten esimde almaz napayim elalemin haram parasini oyuzden bilet bile almam hediyeleriniz hayirli olsun insallah esin begenir canim bende esime hediye almak istiyorum ama yeni yil icin degil yani normal bi hediye bayadir bisey almadim kocama ama benim kocamda oyle konularda cok titiz ya herseyi begenmez cok zor begenir kazak falan riskli yani oyuzden bana fikir verin ya ne hediye alabilirim acaba.evlenmeden once kendi resmimi kubaya bastirmistim.sozlendikten sonra sozlenirken cektirdigimiz fotografi kalpli yastiga bastirdim bikerede cerceve alip icine fotografimi koymustum onlari cok begenmisti tabi kazak tisort falanda almistim ama begenmemisti cok zor begeniyo evlendikten sonra baya zevkini ogrendim ama ne bileyim kararsizim.

biz kocamla gecircez cnm yok.cnm nasil gecerse oyle olmaz ona bende inanmiom ama kocamla opusup sarilarak gecirmeyi terch.ederim :)gecen yil masal 1.5 ayLikti kuzum babannemiz bizimleydi hicde butun yilim.onunla gecmedi :)2yada3kez gordum koca yilda :) maksat yeni bir yila girmek pozitif enerjiyle okarsilamak die egleniyoruz ozel bisey yapmiyoruz herzmnki yemek eglence tv olcak ama bilet konusunda saygi duyarim dusuncene ama.ben hersene alirim hep amorti kazanirim busefer baklim masal cekti nolcak acaba
hediye konusuna gelince herseyi.begenmiosa bi fikir veremeyiz cunku sen bilirsin anca neyden hoslandigini
benm esime ben siir yaziodum kitap haline getirdim onu verdim aglamisti 300tane siir ona ozel 2003ten itibaren dusunun artik:)
askerdeyken 460sayfa not kagidi hazirlamistik ona heegun tarih atark biseyler yazmistim gunluk gbi onlar falan hala durur gecengun cok ozel hos olan kisimlarini isartleyip vermistim pakette tekrardan askimizi deprestirdi :)ya biz herseyden.etkilenioz esimde herseyi.begenir sikinti olmuo
not yaz ozel biseyler yaz oglunun adindan guzel bi hikaye yaz degisik bisey etkilenebilir

bizde ıkı kez beraberdık 1 e doğru gelıcek eve
aynen canım sağ salım gelsınde gunun pek bı onemı yok

eşim polis canım bende inanmiyorum nasıl girerseniz öyle geçermiş lafına ben hep uyuyarak girerim her sene yanlız giriyordum çok şükür iki senedir kızım yaninda sarılır uyur öyle gireriz yılbaşına
bende esime hediye alırken zorlanirim ne zaman kiyafet alsam mutlaka olmaz cuzdan kartlık falan alabilirsin canım yada atkı orebilirsin bebek var evde biraz zor olur o gerçi eldiven atkı satın alabilirsin sevdiği renklerde

bizde ıkı kez beraberdık 1 e doğru gelıcek eve
aynen canım sağ salım gelsınde gunun pek bı onemı yok
evet canım onların canı sağolsun
kızlar hepımızın yenı yılı kutlu olsun
sağıklı mutlu huzurlu sevdıklermızle bır yıl daha gecırırız ınsallah
inşallah canım herkese iyi yıllar Rabbim sağlık sıhhat versin herkese

Kiyafet konusunda begenmiyo canim diger tarzda seyleri begenir bakalim dusunucem bende.yeni yil ve bilet konusunda kimseye bisey demem herkes istedigini yapar tabi yargilamam benim kendi hakkimdaki kisisel dusuncelerim onlar.daha onceden yeni yilda bende biseyler yapardim ozenirdim falan ama insan olgunlastikca fikirleri degisiyo tabi.yani bu yeni yilda yabancilarin cikardigi bisey dinimizde nekadar yeri varki bugun yapicam seyleri ben erteledim mesela baska bigun yapicam yemek cerez cips kocamla oglumla basbasa sonrada ereni uyutup kocacimla film falan izleriz artik gerini soylemiyim.ama onemli olan benim icin bugun yapmamak neyse canim bosver canini skmyim seninde boyle konusup herkes icin guzel hayirli bir yil olsun insallah.

Sagol canim dusunucem soylediklerinide.bende polis olmayi istiyodum hatta lise sinavlarina katilmistim ama cevap gelmemisti ne bileyim ozamanki sartlar bide koydeydik hic arastirma imkanim olmamisti.hala merak ediyorum osinavin sonucunu ama gecti artik.

ben kızıma şort ekose kırmızı, krem rengi bady ve üstüne kırmızı bolero aldım. Eşime de kol düğmesi aldım. Bana her zamanki gibi bişey yok. Zaten kv lerdeyiz.

Ben de bilet almam cnm çıkmaz zaten

cnm ben yeni yili kutluyorum yani yeni yasi nasil kutluyosak partiler yapip hazirliklar yapip o gbi ben o niyetle kutluyrum yabancilarinda bayrami.bu ama 25aralik.aslinda 1ocakda degil onlar icin
bende karsiyim noel babalar cam agaclari suslemeler falan bunlar iste baskalarinin bayram uzantilari
bizler sadece yeni yili kutluyoruz ozel bisey yapmioysak sorun degil bence sende kocanla cipsini yiyip filmini izleyebilirsin sonucta hep yapialan sey.bunlar

gule guke giysinler yeni yilda saglikla giysinler ins yine mi kv desiniz yaafff
bana hep amorti cikar enazindan parami kurtarmis oluombakalim busene fark olcakmi
bak.nedicem defneyi uyut kvne birak siz kocisinle takilin cikin disari

yeni yil yeni yil yeni yil sizlere kutlu olsun
yeni.yil yeni yil yeni yil bizlere kutlu olsun ......

mutlu yillarrrr tum dilekleriniz gercek olsun inssssssss
suan itibari ile masal uyudu ve ben kocisimle basbasa kaldimmmmm
kirmizi ic camasirmi giydim ugur getirirmis ya(maksat eglence)
3.2.1deyinceee kocama atlicam:)

Benimde gecen yil.dayimlar ablamlar vardi esim.yine calisiyordu
Esim olmasada illa aile ile beraber olurruz birseyler yapariz bende yeni yili kutlamayi karsilamayi seviyorum biz noel degil yeni yil kutluyoruz
Kutlamak dediginde bir araya gelmej
Bu sene acimiz buyuk icim goturmedi
Yarene babasi kocaman yilbasi sirin babasi almis:)
Bu sene bilet te alamadik;(

sisst kocası olan var olmayan var

valla 3 2 1 dıyınce aklıma ılk sen gellcen:)
hadı masalla 12 de göster kendını:)

he lafın ustune olmayan kocası olmayan bır kadın daha geldı
doğru dıyın valla
eşim evde olsaydı ve bende onun üstüne atlicak olsaydim kesin elif uyanirdi valla yürü be ayşegül
valla 3 2 1 dıyınce aklıma ılk sen gellcen:)
hadı masalla 12 de göster kendını:)

valla benimde aklıma gelecek masalda uyanirmis ne komik olur dimi

eşim evde olsaydı ve bende onun üstüne atlicak olsaydim kesin elif uyanirdi valla yürü be ayşegül

valla benimde aklıma gelecek masalda uyanirmis ne komik olur dimi

haha aysegul kaçmış bıle beklemedımı dersın 3 2 1 ı valla kalkara benı bırkac gun kımse bulamaz benı burada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…