- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.041
Kızlar uzun aradan sonra selamlar. Herkesın yenı yılı kutlu olsun. Yuvalarımızdan mutluluk huzur sağlık eksık olmasın allah her daım yuzumuzu guldursun.
Esım calısıyo ve ben yatıcam bırazdan uykum geldı :)))
sagol cnm ıyı dıleklerın ıcın
dur az muhappet edelım bızımde eslerımız yok
iyi akşamlar kızlarr
takipteyim ama yazamadım uzun zamandır nasılsınız bakalım?
berrayla günlerimiz nasıl geçiyo anlamıyorum valla. bi de eşim evdeydi bu hafta o yüzden hiç fırsat yok. sınav sonuçları açıklandı bugün beklediğimden iyi geldi çok şükür:)) reces ve özcanan sizinkiler nasıl?
gözümde bi batma var dünden beri çok ağrı yapıyo bugün dr a gittik bişey göremedi. damla verdi geçmezse takip edelim dedi. zorlanıyorum yazarken o yüzden çok duramıycam sanırım. herkese mutlu yıllarrr
Canım kalmak ısterdım ama hastayım malesef boğaz agrısı malum öğretmen hastalıgı faranjıt. Butum vucudum dokuluyo resmen baska zaman ınsallah benı affedın bu seferlık
cnm benım ozletıorsun kendını
gozun ıcın gecmıs olsun neden oldukı acaba ınsalla damla ıyı gelır
berra nasıl ıyılestımı cnm
haha aysegul kaçmış bıle beklemedımı dersın 3 2 1 ı valla kalkara benı bırkac gun kımse bulamaz benı burada:)
k. bakma canım geciktim mutfağı toplayıp geldim benim işler berra uyudktan sonraya kalıyo:) ama o bulaşık makinesini kapatıp çalıştırıyorum ya içim bi rahatlıyo sorma
gözüm neden oldu bilmiyorum canım birden başladı ama zorluyor beni. ağrısı oluyo. inşallah iyi gelir canım çok sağol.
berra iy çok şükür. iştahı da iyi gibi bu ara. biz de aras abimiz gibi güzel kilo alırız inşallah:)
bu arada maşallah arasa ne güzel kg almış öyle
aynen oyle 3 2 1 i beklemedik bizzzz belki tekrara olur dedik dayanamadik:) bizde hic masal uyanmadi dogdugndan beri kuzum sevio annesini babasini hep uyur odasida ayri ya bizde rahatiz oda sukurrr bize hic engel olmadi bizi daha cok.birbirimze bagladi kuzucuk
sorma cnm aras ta hemöen makıne tepesınde çıkma cabasında gecende müge anlı uyardı bebegın gözüne gırmış makınenın telı aman korktum artık kapağını bıle açmıyorum uyuyunca yada babası varken
ınsalla gozun hemencık gecsın çocukla her hastlık zor
fıstığın güzel yemesıne pek sevındım devamın belerız
arasa bende sasırdım ma sütten berı farkettı vıtademır ıcerıklı olduğundan yedıgını n emılımı arttı sanırım
Benimde gecen yil.dayimlar ablamlar vardi esim.yine calisiyordu
Esim olmasada illa aile ile beraber olurruz birseyler yapariz bende yeni yili kutlamayi karsilamayi seviyorum biz noel degil yeni yil kutluyoruz
Kutlamak dediginde bir araya gelmej
Bu sene acimiz buyuk icim goturmedi
Yarene babasi kocaman yilbasi sirin babasi almis:)
Bu sene bilet te alamadik;(
yaa nasıl girmş canım yaa berra da kapağına çok çıkıyo boşaltırken bana yardım ediyo kuzucum ama bak çok korktum şimdi
aynen cnm bende severim ailen akrabam.olsa davet ederdim kesin
ayy cok.mutlu olmustur yaren kesin aras aalmamismi babasi yazikk:)
seneye alirsin bilet cnm sendearas secer hem
yaa nasıl girmş canım yaa berra da kapağına çok çıkıyo boşaltırken bana yardım ediyo kuzucum ama bak çok korktum şimdi
sımdılık yok ama bılemıyoruz ılerleyen saatlerde belkı
sahıle oyuncakçı gelmıs yarene begenmıs erkek oyuncağı yokmuş malum aras tuglu oyuncaklara yanaşmıyor
gecen yıl yılbaşı sabaha karsı getırmıstı banada pandof almıştı:)
ama bu sene bılemedım malum neşe yok
İştahlı dediysem de biz masala yetisemeyiz canim ama buna şükür:) sagol canim.cnm seninde yeni yilin kutlu olsun oyyy annesine yardimda edermis fistik ins istahini hep devam.eder gozun icinde gecmis olsun cnm
babaniz dusunceli merak etme sanda arasada alir mutlaka ama aciniz buyuk ve taze oyuzden normal cnm hersey keyifliyken oluo malum oyuzden normal cnm.almasada smski sarilin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?