2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar uzun aradan sonra selamlar. Herkesın yenı yılı kutlu olsun. Yuvalarımızdan mutluluk huzur sağlık eksık olmasın allah her daım yuzumuzu guldursun.
Esım calısıyo ve ben yatıcam bırazdan uykum geldı :)))

sagol cnm ıyı dıleklerın ıcın
dur az muhappet edelım bızımde eslerımız yok

iyi akşamlar kızlarr

takipteyim ama yazamadım uzun zamandır nasılsınız bakalım?

berrayla günlerimiz nasıl geçiyo anlamıyorum valla. bi de eşim evdeydi bu hafta o yüzden hiç fırsat yok. sınav sonuçları açıklandı bugün beklediğimden iyi geldi çok şükür:)) reces ve özcanan sizinkiler nasıl?

gözümde bi batma var dünden beri çok ağrı yapıyo bugün dr a gittik bişey göremedi. damla verdi geçmezse takip edelim dedi. zorlanıyorum yazarken o yüzden çok duramıycam sanırım. herkese mutlu yıllarrr

cnm benım ozletıorsun kendını
gozun ıcın gecmıs olsun neden oldukı acaba ınsalla damla ıyı gelır
berra nasıl ıyılestımı cnm

Canım kalmak ısterdım ama hastayım malesef boğaz agrısı malum öğretmen hastalıgı faranjıt. Butum vucudum dokuluyo resmen baska zaman ınsallah benı affedın bu seferlık

gecmıs olsun cnm kendıne dıkkaat et
neysekı yarın tatıl kv ınsalla dınlenme sansın olur

kızlar dun arasn kontrolü vardı
bu ayda 550 gr almış bebeloc devam sütünden berı kg almaa başladı hemsıre nınde ılgısını cektı
oncekı ayda 450 almıştı
devam sütünden once kg alımı tamamen durmustu

cnm benım ozletıorsun kendını
gozun ıcın gecmıs olsun neden oldukı acaba ınsalla damla ıyı gelır
berra nasıl ıyılestımı cnm

k. bakma canım geciktim mutfağı toplayıp geldim benim işler berra uyudktan sonraya kalıyo:) ama o bulaşık makinesini kapatıp çalıştırıyorum ya içim bi rahatlıyo sorma

gözüm neden oldu bilmiyorum canım birden başladı ama zorluyor beni. ağrısı oluyo. inşallah iyi gelir canım çok sağol.

berra iy çok şükür. iştahı da iyi gibi bu ara. biz de aras abimiz gibi güzel kilo alırız inşallah:)

bu arada maşallah arasa ne güzel kg almış öyle

haha aysegul kaçmış bıle beklemedımı dersın 3 2 1 ı valla kalkara benı bırkac gun kımse bulamaz benı burada:)

aynen oyle 3 2 1 i beklemedik bizzzz belki tekrara olur dedik dayanamadik:) bizde hic masal uyanmadi dogdugndan beri kuzum sevio annesini babasini hep uyur odasida ayri ya bizde rahatiz oda sukurrr bize hic engel olmadi bizi daha cok.birbirimze bagladi kuzucuk

sorma cnm aras ta hemöen makıne tepesınde çıkma cabasında gecende müge anlı uyardı bebegın gözüne gırmış makınenın telı aman korktum artık kapağını bıle açmıyorum uyuyunca yada babası varken

ınsalla gozun hemencık gecsın çocukla her hastlık zor

fıstığın güzel yemesıne pek sevındım devamın belerız
arasa bende sasırdım ma sütten berı farkettı vıtademır ıcerıklı olduğundan yedıgını n emılımı arttı sanırım

yaa nasıl girmş canım yaa berra da kapağına çok çıkıyo boşaltırken bana yardım ediyo kuzucum ama bak çok korktum şimdi

aynen cnm bende severim ailen akrabam.olsa davet ederdim kesin
ayy cok.mutlu olmustur yaren kesin aras aalmamismi babasi yazikk:)
seneye alirsin bilet cnm sendearas secer hem

aynen cnm bende severim ailen akrabam.olsa davet ederdim kesin
ayy cok.mutlu olmustur yaren kesin aras aalmamismi babasi yazikk:)
seneye alirsin bilet cnm sendearas secer hem

sımdılık yok ama bılemıyoruz ılerleyen saatlerde belkı
sahıle oyuncakçı gelmıs yarene begenmıs erkek oyuncağı yokmuş malum aras tuglu oyuncaklara yanaşmıyor
gecen yıl yılbaşı sabaha karsı getırmıstı banada pandof almıştı:)
ama bu sene bılemedım malum neşe yok

babaniz dusunceli merak etme sanda arasada alir mutlaka ama aciniz buyuk ve taze oyuzden normal cnm hersey keyifliyken oluo malum oyuzden normal cnm.almasada smski sarilin yeter

babaniz dusunceli merak etme sanda arasada alir mutlaka ama aciniz buyuk ve taze oyuzden normal cnm hersey keyifliyken oluo malum oyuzden normal cnm.almasada smski sarilin yeter

yok cnm benım zaten beklemiyorum
bu ara annemın olum ıslemlerı ıle uğraşıyor oldukça yoğun yaren mutlu oldu yetr saat 00.00 da ara benı o yeter bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…