- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.081
evde yolda vs her an konuşuyorum bebekliğinden beri.. herşeyi anlatırım.. kızımla neredeyse sohbet ediyoruz.. işaretlerle taklit yaparak sesler çıkarark herşeyi anlatıyor.. bir arkadaşım konuşamayan bebekle 5dakika sohbet ettiniz gözlerime inanamıyorum dedi geçen gün.. belki de burada hata yapıyorum, her demek istediğini anlayıp hemen karşılıyorum isteklerini.. konuşması için gerek bırakmıyorum
saat ç buçuk oldu bu arada grç yatınca bebeklerede yeterince iyi bakamadğımı düşünüyorum ben yorgunluktan ama ne yapalım tekkendimize ait boş vaktimiz bu kalıyor:)
bız hepımız bu sekılde rahatlıyoruz bazı sorunların sadece kendıne aıt olmadığını yada normal bırseyı abarttığını farketmek foru sayyesınde ıyı geliyorYa ne bileyiminsan böyle komplekse giriyor acaba konuşamıyormu eksikmi dönemindekilere göre durumu ney...
Allah hakkımızda hep hayırlısını versin..
hep kafama takılan bir şey olursa buraya bakıyorum rahatlıyorum Allah sizden razı olsun...
burayı karşıma çıkardığı içinde Allaha şükürler olsun binlerce kere...
Tekrar Allah razıolsun hepinizden...
saat üç buçuk oldu bu arada grç yatınca bebeklerede yeterince iyi bakamadğımı düşünüyorum yemek yedirken yorgun oluyorumkısa kesiyorumherşeyi vs...ben yorgunluktan ama ne yapalım tekkendimize ait boş vaktimiz bu kalıyor:)
neyse selamlrımla Allah rahatlık vrsin...
herkes uyumadan kafamı dinleyemediğim anlar oluyor benim de.. normalde de çok az uyurum.. beni çok etkilemez.. yarın sabah eşimle programları var diye de rahatım.. ama geç yatınca kızıma iyi bakamamak gibi bir durumum olsa erken yatmaya çalışırdım.. canım böyle bir endişeniz varsa haydi uykuya bakalım:) yoksa sohbete devam:)
benımde uykudan cok çocuklarım yatınca kafa dınlemeye kendıme zaman ayırmaya ıhtıyacım oluyor ozellıkle kk da ıı sohğet ıyı geliyor
bende uykusuz kaldığımda sıkıntı cekmıyorum ogşum sabah erkekn kalkmıyor
sızde durumlar nasıl ufaklık uykucumu
Bizimki biraz iştahsız bir bebek gibi en azından diğer bebekler gibi hiçkarşıma oturtupta yemek yedirebildiği hatırlamıyorum sürekipeşiden dolaşıyorum o zamanda yoruluyorum enerji gerekiyorbuna dünde çok geç yatmıştım bugün o yüzden sadece o bırakınca çok uğraşamdım..hep geç yattığım günlerde böyle olduğunu farkettim canım sanırım yorgunluktan sanırım canımherkes uyumadan kafamı dinleyemediğim anlar oluyor benim de.. normalde de çok az uyurum.. beni çok etkilemez.. yarın sabah eşimle programları var diye de rahatım.. ama geç yatınca kızıma iyi bakamamak gibi bir durumum olsa erken yatmaya çalışırdım.. canım böyle bir endişeniz varsa haydi uykuya bakalım:) yoksa sohbete devam:)
benimki 22:30 uyur sağolsun 8:00-9:00 gibi kalkar.. ara ara değişiyor ama genelde böyle..
Bizimki biraz iştahsız bir bebek gibi en azından diğer bebekler gibi hiçkarşıma oturtupta yemek yedirebildiği hatırlamıyorum sürekipeşiden dolaşıyorum o zamanda yoruluyorum enerji gerekiyorbuna dünde çok geç yatmıştım bugün o yüzden sadece o bırakınca çok uğraşamdım..hep geç yattığım günlerde böyle olduğunu farkettim canım sanırım yorgunluktan sanırım canım
hım acaba etkısı olabılır mıkı?
bu konu ıle ılgılı olmasada buna benzer bır konuda bılgı sahıbım kızıma da uygulamışımdır mesela çocuğa usudun mu acıktın mı susadın ı gıbı sorular sorup yerıne getirmek cok yanlışmış çocuk hazırcılığa alışırmış kendısını hıssedıp anlatmasına ızın vrmek gerekıyormus
maalesef bızım toplumuuzda bu cok var hep korumacılık hazırcılık oysakı onlara yanlış yapıyoruz
aras saat 9.30 da yattı uykuyu yarıladı bende uyku yok Allahtan erken kalkmıyor
annemı kaybettıgımden berı böyle sukur onalra karsı enerımde düşme yok ama yasadıgım cok sağlıksız bır durum
sıze Allah rahatlık versın
annesi onu anlıyor hemen onunla ilgileniyor bunu bilsin hissetsin diye konuşamadığı için strese girmesin diye yapıyorum ama konuşmasını teşvik etmemiş oluyorum sanırım.. haklısınız babaannem çok "ilgili" ol çok "ilgilenme" derdi:) acıktın mı? dememeye çalışıyorum "acıkınca bana haber verir misin" derim genelde.. tamam der.. gerçekten de acıkınca mutfağa gelir göbeğini ovuşturur:) birşeyler yapmaya çalışıyorum kendimce.. annelik ne zor iş yaaaa:)
başınız sağolsun..allah size çocuklarınıza güzel uzun ömür versin..
allah razı olsun cnm
bu arada gecelerı kk ya gırermısınız
bızden bırkac ay buyuk bebegı olan annelerede ıhtıyacımız var tecrubelerınzı paylasırsız zaman zaman sevınırız
sık sık giriyorum aslında.. kızım mayıs 2012 doğumlu.. naçizane bi faydam olacaksa tabi paylaşmaya çalışırım..
herzaman beklerız
ben sımdılık musade ısteyım hayırlı geceler
Kızlar kelimedağarcıkları nasıl acaba merak ediyorum da kaçkelime...
söyeleyebiliyorlar genelde selamlarımla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?