2012 kasım bebekleri büyüyor..

kulaklik tak 5dak aglasa bisey olmaz yaaaa:) sen keyfine bak takilma
saka biyana park yataksa geceleri oturma odasinda yatsin bebisin sizde keyfinize bakin
kime emiremi takayım kulaklık hayatta yatmaz çok sıkıntılı benimoğlan dışarı çıktığımızda bere zorduruyor kafada . evet canım park yatak .o olabilir bak onu dışarı çıkart tekrar yatak odasına al off ne çok iş dimiya . üzülüyorum ama eşimle ilişkimiz çok güzeldi. şimdi özel hiçbir şey yapamıyorum kıyafet anlamında yadane bileyim ya şöyle hiç düşünmeden özgürce birlikte olmak varya stressiz öyle olmuyor işte.ve emir kalkınca hep ağlar çok nadirdir ağlamadan uyandığı , düşünsene canım ağlarken nasıl devam etcen birde öyle görse kıyamet koparır vallahi

Ben bu tarz konularda daha tutucuyum misafir buyuklerin oldugu ortamda cok etik gelmiyor bana
Hani bu askla ilgili degilde dusunce rarzi ile ilgili

yok cnm kendine kulaklik tak romntik.muzik ac biyandan ohh duymzsin emiri catlmazya hemncik aglasa:)
ayy cok usengecsin kizzztembellik yapma park yatak bu nolcak al gotur 5dak oturma odana oldu bitti nevar bunda kizz
yada baska odalarda ki takintindan kurtul cnm secim senin
bize her yer yatak :)

Zor bi durum canim ama boyle seylerde onemli seyler yani erkekler icin oyuzden sende ya oglani kisa sureligine oturma odasinda uyut isiniz bitince alirsin yaniniza yada siz gecin oturma odasina bende cok uykusuzluk cektigim icin anliyorum seni ama oglumla uyumaya basladigimdan beri geceleri uyanip emiyo hemen uyuyo daha onceleri gece uyandiginda agliyodu uyumuyodu cok zor gercektwn insallah bebisin kisa surede ogrenir uyumayi.

Ben bu tarz konularda daha tutucuyum misafir buyuklerin oldugu ortamda cok etik gelmiyor bana
Hani bu askla ilgili degilde dusunce rarzi ile ilgili

2/3gunluk misafir olsa tamam ama bak birhafta olmus ve gitcegi gun belli degil ozledim dio ee oyuzden diorum bende ozlediysen yatak odan var sonucta o senin kocan uyudugundan eminsen hic bisey olmaz gitmesini bekleme belki daha2/3hafta kalcak napcak beklicek mi hala:)

Ayy valla ben gecelik giymeden havaya giremiyorum evlendigimizden beri boyle ama biraz sexi gecelikler tabi oyle kapali degil hem esimde seviyo bende kendimi daha sey hissediyorum iste anlaguzel oluyo yani.;-)

Masallah size ne diyem ama ben evde misafir varken istemem yani utanmam tabiki kendi evim ama yani bide kv. var canim hic istemiyorum o varken yapmayi zaten evde misafir varken esimde istemez ama boyle durumda ben israr etsem kabul eder ama icim istemiyo o gitmeden rahat yok bana.

ozamn ozleyin cnm hem iyi tarfindan bak askinizi alevlendirir kisa sureli ozlemler.kv nin faydasi bakkk:)

evet ya benim bu değişk oda fobiisnden kendimi kurtarmam lazım.ay ne bileyim yatak odası çok romantik geliyo bana .mesela biraz önce yine ağladı gittim karnı tok diye emzirmedim ayağımda salladım uyudu geldim. bizde sarılarak yatardık etkileşim olsun gece kaçolursa olsun farketmezdi şimdi benimde pilim bitiyor gecede 3-4kezkalk yat mahfoluyroum ya insanın halide kalmıyor erkekleriçin değilama kadınların cinsellikte beyin rahatlığı çokönemli.

canım benimkide önceleri emer uyurdu şimdiher defasında ayağa aldırıyor kendisini huy değiştirdi sanki.bazen tam iki saat salladığım oluyor.aykalarım uyuşuyor.benim eşimde çok sever öyle giyinmeyi giyinirdimde zaten gerçekten insan kendinide iyihissediyor
Canim.buyuk ihtimalle seni ozledigi icin bu sekilde yapiyirdur

Bizde gecen 3 gece odamizi degistik arasta kalkti odaya geri gectik sorun bitti
siz niye geçtiniz canım sorması ayıp siizn mnasıl oluyor aras uyanmıyor mu o esnada .

evetya hata yapıyorum haklısın bir daha yapsın bakalım ağlasada sızlasada uyutucam . ama çok ağlıyor görsen illa onun dediği olacak. canım hayranım vallahi maşallah masalada sizede.yılbaşındaki mesaj olayına koptumm

Kiz ne iki uc haftasi dilini isir yok artik okadar kalmaz evi tuttular badana yaptilar yarinda esyalari alicaklardi insallah biran once esya iside halledilsinde bidaha bitiyo sonra gidicek iste az kaldi hem artik onlarda buraya tasindigina gore bidaha bizde kalma gibi bisey soz konusu olamaz oyuzden sabirla bekliyorum kocami annesi konusunda sabrediyorum hersey onun icin cunku kocami cok seviyorum.:-*opucuk ona.

Hic uc haftalik misafirim olmadi:)
Ama ben senin yszdigina karsilik yazdim cnm
Nezaman istersek ertelemeyiz diye yazdigundan
Ben sanirim.cok.fazla cilginligi sevmiyorum bu tarz durimlarda tutucuyum

Son düzenleme:
ozamn ozleyin cnm hem iyi tarfindan bak askinizi alevlendirir kisa sureli ozlemler.kv nin faydasi bakkk:)

Evet canim iyi tarafini dusuneyim ama zatwn eren dogdugundan beri bozuldu duzenimiz yeni yeni bende toparlamaya kocama daha cok guzel anlar yasatmaya baslamistim ama neyse artik olsun az kaldi mutlu sona.

Aras derin uykuya dalinca ses algilamiyor vnm

Hic uc haftalik misafirim olmadi:)
Ama ben senin yszdigina karsilik yazdim cnm
Hani misafirde olsa nezaman istersek diye yazdigundan
Ben sanirim.cok.fazla cilginligi sevmiyorum bu tarz durimlarda tutucuyum

Benimde en fazla annem geldiginde bir hafta kalmisti banada oyle pek yatiya misafir gelmez rahatim oyonde ama gelsede ben yinede yapamam hatta dusunuyorum yani gelin kaynana kayinpeder hani hep beraber yasayanlar onlar nasil yapiyoki ben hic istemem sevmem baskasiyla ayni evde yasamayi aman Allah yasatmasin.

Bende yatiyorum artik ya sozde ders calisicaktim ben yaa yine burdan cikamadim ayy hafta sonu sinavlar var ayvayi yedim.herkese iyi geceler.

Evet cnn gwrcekten cok zor olmali mahreminin baskasinin hissetmesi bilmesi insani kotu hissettir cok

valla bende mısafır varsa gıtmesnı beklerım ısterse 1 ay kalsın
rahat edememkı zaten herkesın dusuncesı farklı ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…