- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.121
kime emiremikulaklik tak 5dak aglasa bisey olmaz yaaaa:) sen keyfine bak takilma
saka biyana park yataksa geceleri oturma odasinda yatsin bebisin sizde keyfinize bakin
ee nie bekliosunuzki kv nin.gitmesini yatak odaniz yokmu bacimmm
biz hic etkilnmeyiz misafirden falan anı yasariz ertelemeyiz hic adetim olunca bile4gun suruo nzmn bitcek nzmn kavuscaz kimse ayiramadi.bizi bi bu her ay ayirio der:) yaa biz cok asigizzz ama ya hamileyken bile tehlike yoktu dogumdan 10gun oncesine kadar devam ettik :)
kime emiremitakayım kulaklık hayatta yatmaz çok sıkıntılı benimoğlan dışarı çıktığımızda bere zorduruyor kafada . evet canım park yatak .o olabilir bak onu dışarı çıkart tekrar yatak odasına al off ne çok iş dimiya . üzülüyorum ama eşimle ilişkimiz çok güzeldi. şimdi özel hiçbir şey yapamıyorum kıyafet anlamında yadane bileyim ya şöyle hiç düşünmeden özgürce birlikte olmak varya stressiz öyle olmuyor işte.ve emir kalkınca hep ağlar çok nadirdir ağlamadan uyandığı , düşünsene canım ağlarken nasıl devam etcen birde öyle görse kıyamet koparır vallahi
selam cnm ben daha farklı birkonu açsam ve konuları birleştirsekmi ne dersin. aslında birsorun galiba benimki. şöyleki oğlum acayip ses alan ve uykumuzda neredeyse öksürük tutsa öksüremiyoruz.espiriyle nefes alıştan uyanıyor desem yeridir yani.
bizim odamızda yatıyormalesef evim şuan müsait değil odasını ayırmaya ve eşimle düzgün birlikte olamıyoruz maalesef. bende yatak odasından başka yerde hiç sevmiyorum .sorunada cevap vereyim. önceden ne gecelikler giyerdim. ama şimdi malesef bibirimizi bulup görüşsek şükrederdurumdayız ama sadece o iş olsun diyede yapılmazki off vallahine yapcaz bilmiyorum daha hiç oesnada uyanmadı ama kıpırdasa homurdansa biliyorumkiuyanmak üzere benim bütün konsantrem gidiyor işte o anda
banada birileri akıl versin :18:
Ben bu tarz konularda daha tutucuyum misafir buyuklerin oldugu ortamda cok etik gelmiyor bana
Hani bu askla ilgili degilde dusunce rarzi ile ilgili
:))))) ben coj sewewrim ama sinirle attim hepsini ayyy kizdim esime giyorum okadar para veriom 5dak uzerimde durdurmuin die
ya direkt temasa gecio bizimki oyuzden sewmio kiyafet bnde attim ama hic beyaz sutyenimcamasirim yoktur rekli giyerim oda zaten seksi oluo :)kirmzi syah fusya leopar bayiliommmmm
ee nie bekliosunuzki kv nin.gitmesini yatak odaniz yokmu bacimmm
biz hic etkilnmeyiz misafirden falan anı yasariz ertelemeyiz hic adetim olunca bile4gun suruo nzmn bitcek nzmn kavuscaz kimse ayiramadi.bizi bi bu her ay ayirio der:) yaa biz cok asigizzz ama ya hamileyken bile tehlike yoktu dogumdan 10gun oncesine kadar devam ettik :)
Masallah size ne diyem ama ben evde misafir varken istemem yani utanmam tabiki kendi evim ama yani bide kv. var canim hic istemiyorum o varken yapmayi zaten evde misafir varken esimde istemez ama boyle durumda ben israr etsem kabul eder ama icim istemiyo o gitmeden rahat yok bana.
evet ya benim bu değişk oda fobiisnden kendimi kurtarmam lazım.ay ne bileyim yatak odası çok romantik geliyo bana .mesela biraz önce yine ağladı gittim karnı tok diye emzirmedim ayağımda salladım uyudu geldim. bizde sarılarak yatardık etkileşim olsun gece kaçolursa olsun farketmezdi şimdi benimde pilim bitiyor gecede 3-4kezkalk yat mahfoluyroum ya insanın halide kalmıyor erkekleriçin değilama kadınların cinsellikte beyin rahatlığı çokönemli.yok cnm kendine kulaklik tak romntik.muzik ac biyandan ohh duymzsin emiri catlmazya hemncik aglasa:)
ayy cok usengecsin kizzztembellik yapma park yatak bu nolcak al gotur 5dak oturma odana oldu bitti nevar bunda kizz
yada baska odalarda ki takintindan kurtul cnm secim senin
bize her yer yatak :)
canım benimkide önceleri emer uyurdu şimdiher defasında ayağa aldırıyor kendisini huy değiştirdi sanki.bazen tam iki saat salladığım oluyor.aykalarım uyuşuyor.benim eşimde çok sever öyle giyinmeyi giyinirdimde zaten gerçekten insan kendinide iyihissediyorZor bi durum canim ama boyle seylerde onemli seyler yani erkekler icin oyuzden sende ya oglani kisa sureligine oturma odasinda uyut isiniz bitince alirsin yaniniza yada siz gecin oturma odasina bende cok uykusuzluk cektigim icin anliyorum seni ama oglumla uyumaya basladigimdan beri geceleri uyanip emiyo hemen uyuyo daha onceleri gece uyandiginda agliyodu uyumuyodu cok zor gercektwn insallah bebisin kisa surede ogrenir uyumayi.
siz niye geçtiniz canım sorması ayıp siizn mnasıl oluyor aras uyanmıyor mu o esnada .Canim.buyuk ihtimalle seni ozledigi icin bu sekilde yapiyirdur
Bizde gecen 3 gece odamizi degistik arasta kalkti odaya geri gectik sorun bitti
evetya hata yapıyorum haklısın bir daha yapsın bakalım ağlasada sızlasada uyutucam . ama çok ağlıyor görsen illa onun dediği olacak. canım hayranım vallahigece uyandginda krsinlikle isik acip oyun oynama cok yanlis yapiosun alisknlik haline gelir bu ki oyle olmus zaten hep kalkio diosun ilgilnme uyuo numarasi yap cok agliosa uyut nap et uyut uyutma.disinda hic bisey yapma sonunda senin kararli oldgunu anlayip uyucak
iyi geceler kizlar ben cikiorummmm size bol sohbetler sabah heycanla okuyayimmm
2/3gunluk misafir olsa tamam ama bak birhafta olmus ve gitcegi gun belli degil ozledim dio ee oyuzden diorum bende ozlediysen yatak odan var sonucta o senin kocan uyudugundan eminsen hic bisey olmaz gitmesini bekleme belki daha2/3hafta kalcak napcak beklicek mi hala:)
2/3gunluk misafir olsa tamam ama bak birhafta olmus ve gitcegi gun belli degil ozledim dio ee oyuzden diorum bende ozlediysen yatak odan var sonucta o senin kocan uyudugundan eminsen hic bisey olmaz gitmesini bekleme belki daha2/3hafta kalcak napcak beklicek mi hala:)
ozamn ozleyin cnm hem iyi tarfindan bak askinizi alevlendirir kisa sureli ozlemler.kv nin faydasi bakkk:)
evet ya benim bu değişk oda fobiisnden kendimi kurtarmam lazım.ay ne bileyim yatak odası çok romantik geliyo bana .mesela biraz önce yine ağladı gittim karnı tok diye emzirmedim ayağımda salladım uyudu geldim. bizde sarılarak yatardık etkileşim olsun gece kaçolursa olsun farketmezdi şimdi benimde pilim bitiyor gecede 3-4kezkalk yat mahfoluyroum ya insanın halide kalmıyor erkekleriçin değilama kadınların cinsellikte beyin rahatlığı çokönemli.
canım benimkide önceleri emer uyurdu şimdiher defasında ayağa aldırıyor kendisini huy değiştirdi sanki.bazen tam iki saat salladığım oluyor.aykalarım uyuşuyor.benim eşimde çok sever öyle giyinmeyi giyinirdimde zaten gerçekten insan kendinide iyihissediyor
siz niye geçtiniz canım sorması ayıp siizn mnasıl oluyor aras uyanmıyor mu o esnada .
evetya hata yapıyorum haklısın bir daha yapsın bakalım ağlasada sızlasada uyutucam . ama çok ağlıyor görsen illa onun dediği olacak. canım hayranım vallahimaşallah masalada sizede. yılbaşındaki mesaj olayına koptumm
Hic uc haftalik misafirim olmadi:)
Ama ben senin yszdigina karsilik yazdim cnm
Hani misafirde olsa nezaman istersek diye yazdigundan
Ben sanirim.cok.fazla cilginligi sevmiyorum bu tarz durimlarda tutucuyum
Benimde en fazla annem geldiginde bir hafta kalmisti banada oyle pek yatiya misafir gelmez rahatim oyonde ama gelsede ben yinede yapamam hatta dusunuyorum yani gelin kaynana kayinpeder hani hep beraber yasayanlar onlar nasil yapiyoki ben hic istemem sevmem baskasiyla ayni evde yasamayi aman Allah yasatmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?