2012 kasım bebekleri büyüyor..

Herkese tünaydinlar masallah ne cok sayfa birikmis oku oku bitmedi bizde her aksamki gibi cay cekirdek falan yedik kv.gitti odaya oglusumuda uyuttum esimede tatil diye bi film denk geldi tv.den onu izledik sonra uyuduk tam 12de havai fisekler patladi kv.hemen seslendi ogluna noluyo diye korktumu anlamadim neyse yalniz aysegul sana cok guldum ya neymis o aksamki maceralar oyle yilbasi macerasi unutmassin artik. benim oglumda normal basit seyleri soyluyo ama onceden beri kizdigimda falan bana cvp veriyo konusuyo ama agzindan duzgun kelimeler cikmiyo sadece neyse oda olur zamanla benim okadar acelem yok Allah izin verdikce her gecen gun yeni bisey ogreniyo yapiyo zaten sadece bana anne diyip sarilica gunu ozlemle bekliyorum okadar.

Kizlar 2014 e okadar guzel.basladinki anlatamam
Sabah aras uyandi aldim.emzirdim kucagima oturdu hemen iki.kez dudagimdan optu ay o anda koptum
Benum ogluma bu ara opme hastaligi geldi gelip gelio beni opuyor birdw butun dislerini cikarirsanasina guluyor
Cok.mutlu ediyor beni.opmesi
Ay birde izin vermicegim.birseydede opuyor

yeni yiliniz Kutlu olsun saglik mutluluk getirsin.........

Eklentiler

• $vukx7.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 49
canım gece senı yalnız bırakmıcaktım ama ablamla babam geldı surprız yaptılar bana yoksa yalnzdım alp tuğrayı uyutup kk ya gırerım dıyodum ama olmadı
ama yalnız kalmamısın muhabbet olmus
aras ın opucuğunede bayıldım sen ye onu annesı benım yerımede
tekrar mutlu yıllar hepımıze

Merak ettim aksma.mesajlara dinus olsumu
Birde seda sayanin programini demistin ya gervekten cok komikmis

sadece annem ve gorumcem dondu dalga geciolar yaninda degilmi kocan nie msj ation siz evde konusmuonuzmu diolar ayy digerleri.dinmwdi allhtan rezillik diz boyuydu aynen bugun esimde evdeydi cok.gulduk cok eglenceli

bizimki yarim saat.surdu.havaifisekler masalda tik yok eren korkmustu rbelki ayy sorma aksam cok.e.glendim rezillik diz boyu annem ve gorumcem dinus yapti sadece allhtan :) konusma hercocukta farkli ya tipki huylari gbi eninde sonunda konuscak aceleye gerwk.yok

ayy yerim onu masal da oyle buara hele ilgilwnmeyip tlle ugrastigimda falan dikkatini cekmek icin egilip bakio bakmazsam opuo hemen gulup kacio bide cok tatli oluo yaaa allhim nasil muu ediolar dimi annelerini bizdiklar can onlar ya can
ayy bide buara ben cansinnnn canimsin die seviom acaba 2.kiz olursa yaparsam tabi:)
cansın mi koysama adini oglqna can mi koysam cok anlamli geldi yaa

Erende hic uyanmadi havai fiseklere burdada baya surdu ama benim oglusum guzelce uyuyodu bende kalkip bakmadim bile uyku modundaydim yatiyodum.aksam kocanlada baya eglendiniz galiba bende kocami ozledim ama kv gitmeden malesef bisey yapamiyoruz bir hafta oldu geleli bakalim nezaman gidicek bekliyorum bende.

sadece annem ve gorumcem dondu dalga geciolar yaninda degilmi kocan nie msj ation siz evde konusmuonuzmu diolar ayy digerleri.dinmwdi allhtan rezillik diz boyuydu aynen bugun esimde evdeydi cok.gulduk cok eglenceli
Hic unutulmucak bir ani

Cnm.tahmim ettim bir aksilik oldiginu.cok sevindim sevdiklerinle beraber olmana
Ah aj yagmurcandanla birlikte girecejtik ama uykuci dayanamadi

Kizlar aysegulden esinlenerek bu aksamki konuyu ben acmak istiyorum ama nasil desem kocalarinizla gece mesaisi yaparken gecelik gibi ozel seyler giyiyormusunuz ay biraz utanarak soruyorum ama nasil sorsam bilemedim.

Kizlar aysegulden esinlenerek bu aksamki konuyu ben acmak istiyorum ama nasil desem kocalarinizla gece mesaisi yaparken gecelik gibi ozel seyler giyiyormusunuz ay biraz utanarak soruyorum ama nasil sorsam bilemedim.

selam cnm ben daha farklı birkonu açsam ve konuları birleştirsekmi ne dersin. aslında birsorun galiba benimki. şöyleki oğlum acayip ses alan ve uykumuzda neredeyse öksürük tutsa öksüremiyoruz.espiriyle nefes alıştan uyanıyor desem yeridir yani.
bizim odamızda yatıyormalesef evim şuan müsait değil odasını ayırmaya ve eşimle düzgün birlikte olamıyoruz maalesef. bende yatak odasından başka yerde hiç sevmiyorum .sorunada cevap vereyim. önceden ne gecelikler giyerdim. ama şimdi malesef bibirimizi bulup görüşsek şükrederdurumdayız ama sadece o iş olsun diyede yapılmazki off vallahine yapcaz bilmiyorum daha hiç oesnada uyanmadı ama kıpırdasa homurdansa biliyorumkiuyanmak üzere benim bütün konsantrem gidiyor işte o anda

banada birileri akıl versin :18:

:))))) ben coj sewewrim ama sinirle attim hepsini ayyy kizdim esime giyorum okadar para veriom 5dak uzerimde durdurmuin die
ya direkt temasa gecio bizimki oyuzden sewmio kiyafet bnde attim ama hic beyaz sutyenimcamasirim yoktur rekli giyerim oda zaten seksi oluo :)kirmzi syah fusya leopar bayiliommmmm

kulaklik tak 5dak aglasa bisey olmaz yaaaa:) sen keyfine bak takilma
saka biyana park yataksa geceleri oturma odasinda yatsin bebisin sizde keyfinize bakin

kızlar hepinizin yeni yılını kutluyorum. bebeklerimizle daha nice senelere girelim inşallah.

bebeklerin konuşmasını söylemişsiniz. benim oğlumda baba , ba dede, dey., filan diyor babasını tanıyor direk bilinçli baba diyor ama bazen herşeye baba dediğide oluyor.yalnız bana bir şey anlatacağı zaman yadabir şey istediği zaman ıhhh diye blirtiyor bende hemen onu istiyosun al ennecim filan diyorum acaba hatamı ediyorum yaaa :18: e peki o şekilde istediği zaman anlamamzlıktan gelincede sinirlenip ağlıyor ne yapmalıki bu durumda :18: :18:

birde bu aralar her gece 2-3 te kallıyor oyun oynamak yatmak istemiyor resmen gidiyoruz oyuncaklara oyun oynuyoruz ayağımda sallıyorum uyumak istemiyor kalkmak istiyor ama yatırmaya çalışıncada ağlıyor , ve uykuya geçerken hep bacakalrını kendini kasıyor neden acaba doğduğundan beri böyle . vallahi uyuyan bebekelre hayranım daha doğduğından beri geceyatıp sabaha kadarhiç kakmadığı bir gecemiz olmadı.

of ne dertliymişim bende uzun zaman girmeyince böyle oluyor işte.

Canim yapacagin tel sey oda takintindan kurtulmak hem renk katar:)
Ya cocuk o zaman zarfunda baska odada uyucak yada.siz transfer olucaksiniz

Canim bu durum esini bur zaman sonra ihmal etmene neden olabilir
Aile sadeti icin birazcik takintlardam kurtulman gerek

ee nie bekliosunuzki kv nin.gitmesini yatak odaniz yokmu bacimmm
biz hic etkilnmeyiz misafirden falan anı yasariz ertelemeyiz hic adetim olunca bile4gun suruo nzmn bitcek nzmn kavuscaz kimse ayiramadi.bizi bi bu her ay ayirio der:) yaa biz cok asigizzz ama ya hamileyken bile tehlike yoktu dogumdan 10gun oncesine kadar devam ettik :)

Canim.buyuk ihtimalle seni ozledigi icin bu sekilde yapiyirdur

Bizde gecen 3 gece odamizi degistik arasta kalkti odaya geri gectik sorun bitti

gece uyandginda krsinlikle isik acip oyun oynama cok yanlis yapiosun alisknlik haline gelir bu ki oyle olmus zaten hep kalkio diosun ilgilnme uyuo numarasi yap cok agliosa uyut nap et uyut uyutma.disinda hic bisey yapma sonunda senin kararli oldgunu anlayip uyucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…