2012 kasım bebekleri büyüyor..

benım yokta almayı dusunuyorum
netten arastrdım kafam karıstı hangısını alacağımı sasırdım acıkcası mağazalardanda baktım cesıt cok olunca secılmıyo
kac lıtre senınkı

Canim.kac lt re tam bilmiyorim.ama en buyuk boyu annecugim ceyize almisti
Ama cok rahatlik pratik varmimaklinda marka

Canim.kac lt re tam bilmiyorim.ama en buyuk boyu annecugim ceyize almisti
Ama cok rahatlik pratik varmimaklinda marka

ben 7lt almayı dusunuyorum
pek yok aslında cok pahalı bısey almak ıstemıyorum
kutahya porselen cıkarmıs duduklu tencere bır tane 6 lt tencere bır tane 7 lt tencere bırının kapağı duduklu bırınınkı normal tencere kapağı ıkısınıde değişik kullanabılıyosun 210 lıra sence nasıl

Kizlar kusura bakmayin.emir yine agladi uyandi hemen cikmak zorunda kaldim.sinirlerim cok bozuk artik.kaldiramiyorum emzireyim dedim.bu sefer emdi neyse sonra kafasini kaldirmis bana ce yapiyo neyse yine agayima aldim salladim emzigi atiyo agliyo kalkmaya calisiyo uyutmak icin cok hgrastim ama nasil agliyo kalkcam diye sesi kesildi artik tabiki sonunda o galip geldi baba diyo iceri gitmek istiyo aldim goturdum oynadi biraz sonra saat 12:50 de tekrar yatirmaya calistim uyumadi ataklarim uyustu sallamaktan kalktim sut isittim icti calpol verdim simdi yeni uyudu.esimde iceride beni bekliyodu adam uyuyup kalmis koltukta sabah ise gitcez bu saatten sonra insanin da cinsellikmi kalir .cok sikildim artik bu cocugun uyku probleminden bazen gece olsun istemiyorum ( gunduzde oyle cok uyumuyor niye boyle yapiyo anlamadim.yarin gece fitilmi atsam yatmadan once diye simdiden dusunuyorum offf Allahim yardim etsin cok siinrli oluyorum boyle olunca bir suru laf saydim cocuga simdide pisman oluyorumm(

kızlar herkese günaydın tam geçmişe bakamadım açıkç.ası ama sanıytorum yatak odaları konuşulmuş bide konuşma mı konuştunuz bebişlerdeki
herhalde sadece anne demiyen nil kaldı değilmi
offf:

günaydın kızlar
guldencim nil nasıl oldu geçti mi oksurugu
elif bi kaç gündür anne diyo ama korktugunda ağlarken bi de benim.kucağıma gelmek istediğinde

oku oku bitmedi geçmiş :) Ayşegül sabah sabah çok güldürdün bennii :)

wavs canım benim tefal düdüklüm ve çoook memnunum düdüklü önemli bence markalı bişi al tefalin 210 a modellerini bulabilirsin kkütahya porselen adı üstünde porselen markası yan kuruluşa yaptırıyordur güvenli olmaz düdüklüsü bence
fisler korkmaz emsan bunların da düdüklüleri iyi diye biliyorum.

herkese günaydın kızlar bizim evdede misafir patlaması oldu dün akşam dün güya tatildi sabahdan akşama temizlik yemekle uğraştım akşam kv kp geldiler annemler geldiler ablamlar süpriz yapmış onlar geldi onlar gelince abimler geldi yani anlayacağınız patlama oldu evde yeni yıla bol misafirli başladım tüm senem böyle geçsin sıkıntı yok severim :)

süper erdem :) dedesi ve babannesini gördüğü için çok mutlu her istediği oluyor malum bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum iyiyıllar

yaa nasıl girmş canım yaa berra da kapağına çok çıkıyo boşaltırken bana yardım ediyo kuzucum ama bak çok korktum şimdi

ya nilde resmen bılaşık makinesinin üzerine çıkıp otueruyo hatta bikeresinde yüzü koyun yatttı hatta öyle fotoğrafı var
makineyi kapatırsam çalıştırıyo hafif aralık bırakırsamda açıp üzerine çıkıyo off ne yapıcaz bilmiyorum annemde öyle bişeyler anlattı ama bilemedimki..

hahahahahahahaha allah iyiliğini versin emi sabah sabah sana nasıl güldüm anlatamam allah ta sni güldürsün...

Kızlar kelimedağarcıkları nasıl acaba merak ediyorum da kaçkelime...
söyeleyebiliyorlar genelde selamlarımla..

nil baba, dede, gel, uyku, abla, mama gibi şeyler söylüyo başka şeylerde var ama şimdi aklıma gelmiyo anne sadece ağlarken diyo malesef.
bide bu ara öğrendi nil nasıl şaşırıyo deyince hiiiiiiiii diyo.

19 aylık kızım 2 kelime söylerken ben de merak ettim cevapları her bebek farklı benim kızımın durumu da farklı ama yine de merak işte:)

merhaba:

hangi kelimeleri söylüyo acaba merak ettim .

heheh songül unuttum sormayı kaç kilo olmuş aras cnm:
boyu kaç?

bende çok seviniyorum yeni bişeyi duyunca ama ikinciye soruyorum
asla söylemiyo..

ben şuanda bile acaba pedegoka götürsemi diye düşünüyorum..
anne demediği için.
bide bana inat yapar gibi bikere söyleyip birdaha söylemiyo

amin cnm amin
gerçekten insan sitres oluyo..

hahahahaha cansınmı hehehe:

iyimiş..

günaydın kızlar
guldencim nil nasıl oldu geçti mi oksurugu
elif bi kaç gündür anne diyo ama korktugunda ağlarken bi de benim.kucağıma gelmek istediğinde

günaydın cnm nil iyi çok az hırıltı duyuyorum ama çok şükür ateşimiz falan çıkmadı
ama hırıltı geçsede kurtulsak..

günaydın cnm ..

gunaydin kizlar evet komik bi saya birikti yilbasi ecesi sayemde safligimla:)
ayy hepinizin gulun ins hep mutlu olun
emsan korkmaz onlarin duduklusunu oneririm cnm 7/9kg olqnini al kullanisli.oluo ama almisken iyisini al cnm
gulden cok takiosun kafana anne demesini oyuzden demio.cnm
cunku.bebekler oyleymis baski yada israr olursa yapmazmis
ustune.gitme masalda aba dio hala hic anne.demedi
baba gel mama vey adda did
yani adda gidelim:)
hersey.dio.ama asla anne.demio hic ustemiom artik.

gulden59, baba ve dede diyor aslında bi de mama var o kadar.. en kolay çıkarılan sesler b ve d o yüzden :)

ay nebileyim cnmya insan üzülüyo işte elimde değil ay biran önce anne deselerde mutlu olsak..

gulden59, baba ve dede diyor aslında bi de mama var o kadar.. en kolay çıkarılan sesler b ve d o yüzden :)

ay anne olmak ne zor cnm ya insan herşey eksiksiz olsun istiyo ve herşeyi biran önce yapsınlar istiyo
belkide onlardan çok şey bekliyoruz..

evet anne olmak acayip bişey.. aşırı sorumlu hissediyoruz kendimizi herşeyden..

kızım 2 dil anlıyor, uzmana sordum 3 yaşına kadar sarkabilir konuşması dedi, ben daha çok beklerim yani:) bi de ne anlatmaya çalışsa hooop anlıyorum koşa koşa yapıyorum, hata işte zorlamıyor kendini.. anne gözümden anlıyor ne konuşacağım yoracağım kendimi diyor sanırım:)

canım tefal fısler cok pahalı okadar para vermek ıstemıyorum bu aralar cok acıldık 300 400 arası onlar
almısken ıyısı ılsunda dıyorum ama bılemıyorum
ben kutahya ıcın oyle de dusunuyorum yan urun pısırmesı ıyı olmayabılır kısa surede pısırmezse almamın bır anlamı olmaz zaten bıde patlar falan Allah korusun bıraz daha arastırayım canım ben sağol cvb ın ıcın
oh neguzel erdemım mutlu olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…