- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.141
ıyı geceler kızlar
dan dıye gırdım konuya valla gecmısı okurken yazyım dedım
Iyi etmissin cnm nasilsin
Of ben herajsam aynisinu diyirum ne mumkun ne olcak halimiZ bilmemıyıyım canım sağol sen nasılsın
hergun bugun erken yatıcam dıyorum ama ne mumkun daha mutfağı tplıcam sut mayalıcam
Of ben herajsam aynisinu diyirum ne mumkun ne olcak halimiZ bilmem
bende bılmıyorum valla
canım senın duduklu tenceren vardı dımı markası neydı
Vardi cnm korkmaz marka ama lastigi bozuldu yaprircaz bir gun insalla
Hayirmi cnm
benım yokta almayı dusunuyorum
netten arastrdım kafam karıstı hangısını alacağımı sasırdım acıkcası mağazalardanda baktım cesıt cok olunca secılmıyo
kac lıtre senınkı
Canim.kac lt re tam bilmiyorim.ama en buyuk boyu annecugim ceyize almisti
Ama cok rahatlik pratik varmimaklinda marka
Canim.sanirim ben bu gece erken yaticam.moda girdim yarun gorusmek uzereiui geceler
yaa nasıl girmş canım yaa berra da kapağına çok çıkıyo boşaltırken bana yardım ediyo kuzucum ama bak çok korktum şimdi
mutlu yillar cnm havai fisek izlioduk.o aa balkondan giremedim annemler falan aradi oyle iste ayyy kiz naptim bilionmu herkse msj attim esimde yaninda o da msj atio ark falan bende supriz olsun die seni seviyorum erkegim kocacimmmm yazmistim kocama atayim derken dokunmatik ya toplu olark attigim gruba gittiayyy rezillik diz boyu saftirik girdim saftirik cikcam heralde bu yil abdestsiz oldugumdan kesin ters gidio:)tovbeeee tovbeee
Kızlar kelimedağarcıkları nasıl acaba merak ediyorum da kaçkelime...
söyeleyebiliyorlar genelde selamlarımla..
19 aylık kızım 2 kelime söylerken ben de merak ettim cevaplarıher bebek farklı benim kızımın durumu da farklı ama yine de merak işte:)
dun dr kontrolüne gıttık bana sadece anne baba dıyr mu dıye sordu demek ılk basta beklenen bu
benım oğlum
anne baba abla vey mama meme bıy ıkı(tamamen ızletmeyın denılen bebek kanalından ogrendı)ucgen ve yuvarlakları atarken soyluyor dede ve gitti su anda hatrladıklarım
he brde gecen annem ve babm geldı o nları gordugunde aaaa dıye tepkı verdı bırkezde babasına yaptı
he burde atmasyon olanlar var onlara hıc gırmeyım bende anlamıyorum cunku
evet farklılar canım doğru diyorsun herşeyi aynı zamanda aynı şekilde yapmıyorlar.. kızım allaha şükür her açıdan çok iyi ama 2 kelimeye takık.. baba dede.. bana da dede diyor.. sanki takıldı.. bi kere "tamam" dedi.. şok oldum sevindim ne yazıkki ona da çok belli ettim.. bir daha söylemedi o kelimeyi.. sanki özellikle susuyor gibi geliyor baze.. ay aklım karıştı bu ara.. sevgiler
emınım faydasını goruceksındır annesı
benım yegenım 3.5 yasında ılm pılav dedı mesela cok ılgınc bır sekılde
aslında ben o yasa kadar konuşmasa sanırım cok endıselenırdım ama ablamlar rahattı sımdı susturamıyoruz fıstığı cok ta zekı okul bırıncılıgı olan bır kız
Ya ne bileyiminsan böyle komplekse giriyor acaba konuşamıyormu eksikmi dönemindekilere göre durumu ney...
Allah hakkımızda hep hayırlısını versin..
hep kafama takılan bir şey olursa buraya bakıyorum rahatlıyorum Allah sizden razı olsun...
burayı karşıma çıkardığı içinde Allaha şükürler olsun binlerce kere...
Tekrar Allah razıolsun hepinizden...
ayy yerim onu masal da oyle buara hele ilgilwnmeyip tlle ugrastigimda falan dikkatini cekmek icin egilip bakio bakmazsam opuo hemen gulup kacio bide cok tatli oluo yaaa allhim nasil muu ediolar dimi annelerini bizdiklar can onlar ya can
ayy bide buara ben cansinnnn canimsin die seviom acaba 2.kiz olursa yaparsam tabi:)
cansın mi koysama adini oglqna can mi koysam cok anlamli geldi yaa
günaydın kızlar
guldencim nil nasıl oldu geçti mi oksurugu
elif bi kaç gündür anne diyo ama korktugunda ağlarken bi de benim.kucağıma gelmek istediğinde
oku oku bitmedi geçmiş :) Ayşegül sabah sabah çok güldürdün bennii :)
wavs canım benim tefal düdüklüm ve çoook memnunum düdüklü önemli bence markalı bişi al tefalin 210 a modellerini bulabilirsin kkütahya porselen adı üstünde porselen markası yan kuruluşa yaptırıyordur güvenli olmaz düdüklüsü bence
fisler korkmaz emsan bunların da düdüklüleri iyi diye biliyorum.
herkese günaydın kızlar bizim evdede misafir patlaması oldu dün akşam dün güya tatildi sabahdan akşama temizlik yemekle uğraştım akşam kv kp geldiler annemler geldiler ablamlar süpriz yapmış onlar geldi onlar gelince abimler geldi yani anlayacağınız patlama oldu evde yeni yıla bol misafirli başladım tüm senem böyle geçsin sıkıntı yok severim :)
süper erdem :) dedesi ve babannesini gördüğü için çok mutlu her istediği oluyor malum bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum iyiyıllar
gunaydin kizlar evet komik bi saya birikti yilbasi ecesi sayemde safligimla:)
ayy hepinizin gulun ins hep mutlu olun
emsan korkmaz onlarin duduklusunu oneririm cnm 7/9kg olqnini al kullanisli.oluo ama almisken iyisini al cnm
gulden cok takiosun kafana anne demesini oyuzden demio.cnm
cunku.bebekler oyleymis baski yada israr olursa yapmazmis
ustune.gitme masalda aba dio hala hic anne.demedi
baba gel mama vey adda did
yani adda gidelim:)
hersey.dio.ama asla anne.demio hic ustemiom artik.
gulden59, baba ve dede diyor aslında bi de mama var o kadar.. en kolay çıkarılan sesler b ve d o yüzden :)
oku oku bitmedi geçmiş :) Ayşegül sabah sabah çok güldürdün bennii :)
wavs canım benim tefal düdüklüm ve çoook memnunum düdüklü önemli bence markalı bişi al tefalin 210 a modellerini bulabilirsin kkütahya porselen adı üstünde porselen markası yan kuruluşa yaptırıyordur güvenli olmaz düdüklüsü bence
fisler korkmaz emsan bunların da düdüklüleri iyi diye biliyorum.
herkese günaydın kızlar bizim evdede misafir patlaması oldu dün akşam dün güya tatildi sabahdan akşama temizlik yemekle uğraştım akşam kv kp geldiler annemler geldiler ablamlar süpriz yapmış onlar geldi onlar gelince abimler geldi yani anlayacağınız patlama oldu evde yeni yıla bol misafirli başladım tüm senem böyle geçsin sıkıntı yok severim :)
süper erdem :) dedesi ve babannesini gördüğü için çok mutlu her istediği oluyor malum bizden haberler böyle hepinizi öpüyorum iyiyıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?