2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım ya nekadar zor bı durum hem calısıyosun genelde bakıyorumda calısan annelerın bebeklerınde gece uykusuzluk cok oluyo sızlerı ozledıklernden heralde
caresızlık cok kotu bazen hakım olamıyoruz sınırlerımıze e bızde ınsanız sonucta
sana gunboyu doyamıyo gece oynamak ıstıyo heralde
sen yınede hergece uğras canım uyutmaya sonuna kadar nekadar zor bılıyorum ama belkı sen kazanırsın

oyle yapıcam canım bıraz daha arastırayım bakalım

evet en büyük hatamız bu ama işte annelik diyoruz..

aynen cnm nilde akşam 1 buçuk ta uyandı 4te uyudu
offf
bu arada düdüklüm karaca benim çok memnu u bilgin olsun..
şekerim alp nasıl bu arada
yasminnnn öyleden sonra gel buraya sensiz olmuyoooooo:):)

selam kızlarrr

berranın bu ara dili biraz açıldı gibi. bilinçli pek kelimesi yok ama her söylediğimizi taklit etmeye çalışıyor çok tatlı oluyo. ve ağlarken anne demeye başladı artık:)

wavss canım benim düdüklüm de karaca. ben memnunum ama diğerleriyle kıyaslayamıycam çünkü sadece bunu kullandım:)

canim nilde bunu sik yapiormu bizimki distenmi acaba diyorum ama kalip oyun oynarken yok bir seyi.

Günaydın herkesee guzel bir gün diliyorum hepinize

Gunaydin cnm

Sago cnm benim .dun gece 2 de yatti calpol verdigi halde surekli aglayarak uyandi herseferinde kalkip yatirdim.cok zor gercekten.sersem gibiyim ve asiri sinirli oluyorum

ağlarken bile söylediklerinde nekadar muıtlu oluyosun dimi nilde ağlarken söylüyo ama bana normalde abla diyooooo:

Gunaydin kizlar.guldencim sadece sen degil emirde anne demiyor (

günaydın cnm:
ah ah bi konuşsalarda rahatlasak..

canim nilde bunu sik yapiormu bizimki distenmi acaba diyorum ama kalip oyun oynarken yok bir seyi.

Gunaydin cnm

cnm nil bunu 1 aydır falan yapıyo kalkmaya çalışıyo ben izin vermiyorum biraz ağlıyo söyleniyo ama yatıyo ama uyumuyo bi oraya dönüyo bi oraya baba diyo söyleniyo öyle uyanık kalıyo işte diş diyorum bende ama nasıl bi dişse çıkamadı
normalde hiç yapmıyo öyle nilde bende akşam carpol verdim öyle uyudu

masallah berra ma
karaca yı da arastryorum canım

alp ıyı canım uyuyo suan uyandıktan sonra dedemıze gıdıcez 1 2 gun ordayız kuzumla
off nıye uyanrkı bunlar ya gecelerı naptınız pekı 2,5 saat
yasmın nerde

Sago cnm benim .dun gece 2 de yatti calpol verdigi halde surekli aglayarak uyandi herseferinde kalkip yatirdim.cok zor gercekten.sersem gibiyim ve asiri sinirli oluyorum

ah bu annelık cok zor
bızde uyku problemı pek yokta masallah dıyeyım
bızdede yeme problemı cok oldu ara arada oluyo benıde bu cok sınrlı ve asabı yapıyo anlıyorum yanı canım senı
bıde gunduzlerı bazen cok huysuz oluyo herseye ağlıyo sureklı pesımde oluyo hıcbısey yapamıyorum

ah cnm bu disler cok gec ve zor cikiyo bizimde.bizimkide baba diyor uyaninca.bizimkininde uykusu bu kadar degildi uyanirdi ama emip yatardi.bu arada cnm hasaydiiz okudum asil oldu imdi iyimi nil.

Biz anneler istiyorux hep istedigimiz gibi olshn demi cocuklar.gece uyusunlar.gunduz cok zorlamasinlat
Bazen hysuz oluyolar cnm emie oyle bazen tersinden kalkti bugun dyorum herhalde.birde beyimize hic laf soylenmiyo gorsen hemen aliniyoruz.gecen gun off be annecim dedim dusun bagirma filan yok yani dudaklar bukuldu agliycak.masallah alp tugranin uykusuna cnm.nasil cnm yemiou yemekmi seciyo mesela bizimkide oyle bir tabagi zor bitirir.ama begenmesin asla yemez.

Merhabalar herkese bende oglumu uyuttum simdi yaa benim oglusumda gece bi uyandi 2 bucukta emdi uyumak istemedi oyun oynucakmis zorla yatirdim yine uyudu ama 4gibiydi heralde uyandi yine uyumadi ya oynamak istiyo naptiysam uyutamadim sinirleniyorum bende ya geceleri artik sabrim kalmadi tam duzeliyo derken yine uyumuyo neyse insallah bi gecelik biseydirde bidaha yapmaz gercekten zor oluyo artik butun uyumayan bebisler uyusun lutfen.

guzelmıs canım fıyatıda tefal e gore uygun
bu sıte guvenılırmı pekı ben hıc burdan alısverıs yapmadım

evim.nt soruyosan burdan alışveriş yapan arkadaşlarım var cnm sıkıntı olmadı ama bilemiyorum.

alp ıyı canım uyuyo suan uyandıktan sonra dedemıze gıdıcez 1 2 gun ordayız kuzumla
off nıye uyanrkı bunlar ya gecelerı naptınız pekı 2,5 saat
yasmın nerde

ah cnm bi bilsem neden uyanıyolar tek bildiğimiz diş işte başkada bşey bilmiyorum.
nihayet babamızı ikna ettim artık gidip salonda uyuyacak
ben nil uyanınca sinirlenmiyorumda babamız çok sinirli bizim oyüzden o solona gitsin bizde kızımla baş başa kalalım yapıcak bişey yok onlar ne isterse şimdilik o .

bizimkide pek alıngan geçen bana vurdu ütüsüle küstüm resmen kucağıma tırmanıyo tamam dedim sarıl özür dile barışacaz nasıl anlıyo sarıldı
sonra ne oldu dedi babası dedim küstük ona yine küstüm zanetti başladı yine ağlamaya haha:
çok komikler çokkk:
herşeyi anlıyolar cnm ama cevap veremiyolar ..
bu arada sağol nil şimdi daha iyi sadece hırıltımız kaldı birazdaha onun dışında sıkıntı yok allahıma şükür..

vawsum bal böceği hastaymış yasminim oyüüzden gelememiş salı bugünde bi,raz yoğundu:
ama kimse beni hatırlamadı sormadı diye sitemide var Ç:).):)

Kızlar iştahı iyi dediğim kızım dünden beri beni çıldırtıyor ne versem çıkarıyor diliyle itiyor. artık sabrım kalmadı sabahtan beri yarım yumurtadan başka bişey yediremedim

guzelmıs canım fıyatıda tefal e gore uygun
bu sıte guvenılırmı pekı ben hıc burdan alısverıs yapmadım

canım arkadaşım almıştı güvenilir bilindik bi site ben 2 sene önce yaklaşık bu fiyata aldım 6 lt de yetio bana fazl fazla adediğim gibi tavsiye edeirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…