- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.161
Kizlar kusura bakmayin.emir yine agladi uyandi hemen cikmak zorunda kaldim.sinirlerim cok bozuk artik.kaldiramiyorum emzireyim dedim.bu sefer emdi neyse sonra kafasini kaldirmis bana ce yapiyo neyse yine agayima aldim salladim emzigi atiyo agliyo kalkmaya calisiyo uyutmak icin cok hgrastim ama nasil agliyo kalkcam diye sesi kesildi artik tabiki sonunda o galip geldi baba diyo iceri gitmek istiyo aldim goturdum oynadi biraz sonra saat 12:50 de tekrar yatirmaya calistim uyumadi ataklarim uyustu sallamaktan kalktim sut isittim icti calpol verdim simdi yeni uyudu.esimde iceride beni bekliyodu adam uyuyup kalmis koltukta sabah ise gitcez bu saatten sonra insanin da cinsellikmi kalir .cok sikildim artik bu cocugun uyku probleminden bazen gece olsun istemiyorum( gunduzde oyle cok uyumuyor niye boyle yapiyo anlamadim.yarin gece fitilmi atsam yatmadan once diye simdiden dusunuyorum offf Allahim yardim etsin cok siinrli oluyorum boyle olunca bir suru laf saydim cocuga simdide pisman oluyorumm (
gunaydin kizlar evet komik bi saya birikti yilbasi ecesi sayemde safligimla:)
ayy hepinizin gulun ins hep mutlu olun
emsan korkmaz onlarin duduklusunu oneririm cnm 7/9kg olqnini al kullanisli.oluo ama almisken iyisini al cnm
gulden cok takiosun kafana anne demesini oyuzden demio.cnm
cunku.bebekler oyleymis baski yada israr olursa yapmazmis
ustune.gitme masalda aba dio hala hic anne.demedi
baba gel mama vey adda did
yani adda gidelim:)
hersey.dio.ama asla anne.demio hic ustemiom artik.
evet anne olmak acayip bişey.. aşırı sorumlu hissediyoruz kendimizi herşeyden..
kızım 2 dil anlıyor, uzmana sordum 3 yaşına kadar sarkabilir konuşması dedi, ben daha çok beklerim yani:) bi de ne anlatmaya çalışsa hooop anlıyorum koşa koşa yapıyorum, hata işte zorlamıyor kendini.. anne gözümden anlıyor ne konuşacağım yoracağım kendimi diyor sanırım:)
canım ya nekadar zor bı durum hem calısıyosun genelde bakıyorumda calısan annelerın bebeklerınde gece uykusuzluk cok oluyo sızlerı ozledıklernden heralde
caresızlık cok kotu bazen hakım olamıyoruz sınırlerımıze e bızde ınsanız sonucta
sana gunboyu doyamıyo gece oynamak ıstıyo heralde
sen yınede hergece uğras canım uyutmaya sonuna kadar nekadar zor bılıyorum ama belkı sen kazanırsın
canim nilde bunu sik yapiormu bizimki distenmi acaba diyorum ama kalip oyun oynarken yok bir seyi.evet en büyük hatamız bu ama işte annelik diyoruz..
aynen cnm nilde akşam 1 buçuk ta uyandı 4te uyudu
offf
bu arada düdüklüm karaca benim çok memnu u bilgin olsun..
şekerim alp nasıl bu arada
yasminnnn öyleden sonra gel buraya sensiz olmuyoooooo:):)
Günaydın herkesee guzel bir gün diliyorum hepinize
Sago cnm benim .dun gece 2 de yatti calpol verdigi halde surekli aglayarak uyandi herseferinde kalkip yatirdim.cok zor gercekten.sersem gibiyim ve asiri sinirli oluyorumcanım ya nekadar zor bı durum hem calısıyosun genelde bakıyorumda calısan annelerın bebeklerınde gece uykusuzluk cok oluyo sızlerı ozledıklernden heralde
caresızlık cok kotu bazen hakım olamıyoruz sınırlerımıze e bızde ınsanız sonucta
sana gunboyu doyamıyo gece oynamak ıstıyo heralde
sen yınede hergece uğras canım uyutmaya sonuna kadar nekadar zor bılıyorum ama belkı sen kazanırsın
selam kızlarrr
berranın bu ara dili biraz açıldı gibi. bilinçli pek kelimesi yok ama her söylediğimizi taklit etmeye çalışıyor çok tatlı oluyo. ve ağlarken anne demeye başladı artık:)
wavss canım benim düdüklüm de karaca. ben memnunum ama diğerleriyle kıyaslayamıycam çünkü sadece bunu kullandım:)
Gunaydin kizlar.guldencim sadece sen degil emirde anne demiyor(
canim nilde bunu sik yapiormu bizimki distenmi acaba diyorum ama kalip oyun oynarken yok bir seyi.
Gunaydin cnm
http://www.evim.net/pisiriciler/tefal-clipso-control-one-6lt-bej_p11554?from=
bak benimki bundan kesinlikle tavsiye ederim
selam kızlarrr
berranın bu ara dili biraz açıldı gibi. bilinçli pek kelimesi yok ama her söylediğimizi taklit etmeye çalışıyor çok tatlı oluyo. ve ağlarken anne demeye başladı artık:)
wavss canım benim düdüklüm de karaca. ben memnunum ama diğerleriyle kıyaslayamıycam çünkü sadece bunu kullandım:)
evet en büyük hatamız bu ama işte annelik diyoruz..
aynen cnm nilde akşam 1 buçuk ta uyandı 4te uyudu
offf
bu arada düdüklüm karaca benim çok memnu u bilgin olsun..
şekerim alp nasıl bu arada
yasminnnn öyleden sonra gel buraya sensiz olmuyoooooo:):)
Sago cnm benim .dun gece 2 de yatti calpol verdigi halde surekli aglayarak uyandi herseferinde kalkip yatirdim.cok zor gercekten.sersem gibiyim ve asiri sinirli oluyorum
ah cnm bu disler cok gec ve zor cikiyo bizimde.bizimkide baba diyor uyaninca.bizimkininde uykusu bu kadar degildi uyanirdi ama emip yatardi.bu arada cnm hasaydiiz okudum asil oldu imdi iyimi nil.ağlarken bile söylediklerinde nekadar muıtlu oluyosun dimi nilde ağlarken söylüyo ama bana normalde abla diyooooo:
günaydın cnm:
ah ah bi konuşsalarda rahatlasak..
cnm nil bunu 1 aydır falan yapıyo kalkmaya çalışıyo ben izin vermiyorum biraz ağlıyo söyleniyo ama yatıyo ama uyumuyo bi oraya dönüyo bi oraya baba diyo söyleniyo öyle uyanık kalıyo işte diş diyorum bende ama nasıl bi dişse çıkama
normalde hiç yapmıyo öyle nilde bende akşam carpol verdim öyle uyudu
Biz anneler istiyorux hep istedigimiz gibi olshn demi cocuklar.gece uyusunlar.gunduz cok zorlamasinlatah bu annelık cok zor
bızde uyku problemı pek yokta masallah dıyeyım
bızdede yeme problemı cok oldu ara arada oluyo benıde bu cok sınrlı ve asabı yapıyo anlıyorum yanı canım senı
bıde gunduzlerı bazen cok huysuz oluyo herseye ağlıyo sureklı pesımde oluyo hıcbısey yapamıyorum
guzelmıs canım fıyatıda tefal e gore uygun
bu sıte guvenılırmı pekı ben hıc burdan alısverıs yapmadım
alp ıyı canım uyuyo suan uyandıktan sonra dedemıze gıdıcez 1 2 gun ordayız kuzumla
off nıye uyanrkı bunlar ya gecelerı naptınız pekı 2,5 saat
yasmın nerde
ah cnm bu disler cok gec ve zor cikiyo bizimde.bizimkide baba diyor uyaninca.bizimkininde uykusu bu kadar degildi uyanirdi ama emip yatardi.bu arada cnm hasaydiiz okudum asil oldu imdi iyimi nil.
Biz anneler istiyorux hep istedigimiz gibi olshn demi cocuklar.gece uyusunlar.gunduz cok zorlamasinlat
Bazen hysuz oluyolar cnm emie oyle bazen tersinden kalkti bugun dyorum herhalde.birde beyimize hic laf soylenmiyo gorsen hemen aliniyoruz.gecen gun off be annecim dedim dusun bagirma filan yok yani dudaklar bukuldu agliycak.masallah alp tugranin uykusuna cnm.nasil cnm yemiou yemekmi seciyo mesela bizimkide oyle bir tabagi zor bitirir.ama begenmesin asla yemez.
guzelmıs canım fıyatıda tefal e gore uygun
bu sıte guvenılırmı pekı ben hıc burdan alısverıs yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?