2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar iştahı iyi dediğim kızım dünden beri beni çıldırtıyor ne versem çıkarıyor diliyle itiyor. artık sabrım kalmadı sabahtan beri yarım yumurtadan başka bişey yediremedim

nilde bu ara huy edindi onu ağzını açıp yese bile hop çıkartıyo sonra hatta meyvelere çok yapıyo
deligibi meyve yiyen çocuk bu ara pek meyve yemiyo..

öpme huyu defnede de var cnm
hem de öyle bir sarılıp öpüyor ki anlatamam
bende seni öpüyüm diyorum yanağını uzatıyoor

allah kolaylık versin şimdiden cnm
aslında ben de rahat edemem başkası varken ama kocam evde misafir olmasına hiç aldırmaz direkt ister bişeyler yapmayı
hatta dün kvlerde kaldık.gece mesaisi istedi.annenler var hatta kardeşin daha yatmadı,duyar rezil oluruz dedim. niye rezil olalım,nikahlı karımsın niye rezil olalım gayet normal dedi ve direkt faaliyete geçti.kocam kitler kapıyı ve mesai başlar

Kizlar aysegulden esinlenerek bu aksamki konuyu ben acmak istiyorum ama nasil desem kocalarinizla gece mesaisi yaparken gecelik gibi ozel seyler giyiyormusunuz ay biraz utanarak soruyorum ama nasil sorsam bilemedim.
ben giymiyorum cnm
aslında çok özeniyorum ama nedense giymiyorum
öyle seksi iç çamaşırım da hiç yok
kendimi bi garip hissederim öyle giyinince

defne de öyle.azıcık yüksek sesle konuşsam başlar ağlamaya.ya da küssem gelir bana kendini affettirmeye çalışır.
her sorduğuma evet ya da hayır anlamında başını sallar, istediğini kelimelerle olmasa bile hareketleriyle anlatıyor.buaralar defnede de geç uyuma alışkanlığı oluştu.9 da uykusu geliyorsa en erken 10 buçukta uyuyor

slm kızlar, umarım herkes iyidir. telefonum bozuldu nete giremiyorum
biz yılbaşında kvlerdeydik
11 buçukta eşim ve kaynımla dışarı çıkıp sahile gittik.hava fişekleri izledik.biraz yürüyüş yapıp döndük.
dün de bütün gün evi temizledim.bir tek camları silmedim.
kapılar,dolaplar her yeri sildim süpürdüm
her yeri temizledim. loc gerçekten güzelmiş ama inşallah temizlikte uzun süre gider.face de bir yazı görmüştüm.bebek olan evde temizlik olmaz diye.gerçekten çok güzel bir laf
akşam yine kvlerdeydik

bende istiyom nil beni öpsün yaaaa:
ama benimkızım hiç sıkıntıya gelemiyo uzun süre sarılmaz bile..
annesi gibi bende pek sevmem öyle herhalde sadece bu hyyu bana çekti..

ohh negüzel en azdından bu hafta sonunu defneme ayırır bol bol zaman geçirirsin cnm:
güzel sözmüş bunu tuttum
bebek olan evde temizlik olmaz bencede
zaten bizim oyuncaklarımız bir dağılıyo anlatamam o oyuncaklar sonra heryere götürülüyo..
bu arada loc beğendin dimi evet bence de çok güzel hem kokusu yok hemde gerçekten güzel yapıyo bende dün koltuklları halıları sildim hem
loc hemde axpirix koydum içine
bu arada tabi mutfak dolaplarımı sildim
onuda locla yaptım cnm güzel parlatıyo..

Ah benim pasama bir tik ses yukseltip hayir desem o dudak bukulur gelir oper ay ne tatli olur
Cok tatkolar dimi reces birde onu birakio gittigim zamandan beri aras bir bana dustu ki sorna baba ayakalti annesi basusutu

Evde baska biri varken ben yapamam canim hem esimde istemez hele baskasinin evinde asla yapamam ben bizim icin oyle anlarda ozeldir yani yalniz kalicaz film falan acariz ama izlemeyiz pek ben giyinir gelirim azcik fantazi yapariz falan evlendigimizden beri boyle oldugu icin esimde okadar acele etmez onunda hosuna gidiyo boyle tadini cikariyoruz bende gecelik giymessem hic yapamam ya havaya giremiyorum oyle alistim oyle gidiyo esim bazen hava soguk bosver giyinme yada burda giyin ben gozumu kaparim diyo ama onun yanindada giyinemem onu gonderiyorum odadan ben giyiniyorum tabi bide bastan dislerde fircalaniyo ya yazarken fark ettimbizim gibi hazirlik yapan yoktur heralde.

Benim oglumda bebekliginden beri hic skntiya gelemiyo doya doya sarilamadim hic bende kisa kisa surekli kucagima alip opup sariliyorum onu cok skmadan.su loc dediginiz temizlik urunu ne icin kullaniyo canim bende 15 tatilde temizlik yapicam kendimi cok pis hissediyorum bayadir koklu temizlik yapamadim su dersler bitsinde oyuzden nerde temizlikle ilgili yazi gorsem dikkatimi cekiyo halilari falanda silicem ama iste temizlik icin alisveris zamanimda geldi sizden ogrenirsem yeni biseyler ona gore alirim bende.

cnm loc anvayın bi ürünü genel temizlik ben her yere kullanıyorum camlara toz almaya yerlere dolaplara
sadece ılık suya yapıyosun ama hiç kokmuyo onu söyliyeyim.

koltuk ve halılar içinde hem loc hemde az öncede yazdığım gibi axprx koydum

axsprxte leke çıkarıcı özelliği var..

Ben sandim.yilbasi tatili ile haftasonuna kadar izin aldi
Neyse mesaj attim belki balbocegi uyuyordur diyee aramayim dedim

döner muhtemelen tatlım
antibiyotik içiyomuş bal böcüğü yarın sabah konturole gidecekler..

cnm defne de sıkıntıya gelemez ama benim ona sarılmama,onu öpücüklere boğmama bayılır, o da bana sımsıkı sarılır,beni öper.birbirimizi sevgimizle şımartmaya bayılırız. ama bunları sadece bana yapar. beni gördüğü anda gözü başkasını görmez. ben sarılıp öpmeyi çok severim.sanırım o da bu yönden bana çekti

loc u ben de beğendim.baya güzel.sen loc ile sildikten sonra kuruluyor musun?ben kuruluyorum da.

Ah benim pasama bir tik ses yukseltip hayir desem o dudak bukulur gelir oper ay ne tatli olur
Cok tatkolar dimi reces birde onu birakio gittigim zamandan beri aras bir bana dustu ki sorna baba ayakalti annesi basusutu
ben kızıma aşığım resmen. o kadar tatlı ki onu çok seviyorum.bebklerimiz hep tatlı.allah acılarını göstermesin bize
defne için ben hep baştacıyım, baba ise istenmeyen kişi.onu kendine rakip olarak görüyor.
bir de bana başka biri sarıldığı zaman(kadın,erkek,çocuk hiç farketmez) defne çok kızıyor.

siz baya baya hazırlık yapıyorsunuz cnm. sanırım bu yetişmekle alakalı bişey.ben de başta çok rahatsız oluyordum ama eşim o kadar rahat ki bu konuda anlatamam.zaten anne tarafı da öyle rahat onlarda. ben rahatsız olduğumusöyleyince çok saçma geliyor.onlar için çok doğal bişey.karı koca olduğumuza göre bu bizim en doğal hakkımız diyor. bir de biz eşimle haftaiçinde sürekli ayrı kaldığımız için sanırım eşimin hazırlık yapmaya pek sabrı kalmıyor

canım loc amway diye bir markanın.nereden alındığını bilmiyorum bana annem aldı ankaradan

benımde az bı sesım yukselse ağlıyo
bızım yemek yememız 1 saatı buluyo oyle cokta yemıyo zaten ama bunada sukredıyorum neler cektım bugune gelene kadar

sızleı okudukca çok uzuluyorum yaaa ınanın dua edıyorum yesınler uyusnlar dıe bıyandanda masala masallhhhhh demeden gecemıyorum yer uyur allhım hala sadece3saat uyanık kalabılıo hemn eee eeee der gözler kızarırr tek uyku yapayım dıorum artık ama ne mumkun 9.30da kalktı 11,30da gerı uyudu 1,30a gelıodu kalktı 4,30da yıne uyudu hala uyuo aksamda9da baslar eee demeye besıgıne tırmanmaya sabaha kadar enfazla2kez kalkar amaa uyanmaz oynamaz yanı hıc otyrup oynamadık daha ve hıc 11ı gecmedı uyuması 11e kadar da 3kez falandır yanı buzamana kadar bıde her ısımı onunla yaparım cam sılme kek pasta yemek ütu falan
sımdı sız boyle dedıkce 2.cocuk hıc ıstemıom ya masal gbı olmazsa bende sanırım cok sınırlı olurum cocugada yansıtırm dıe
allhımmmm tum bebeıslere ıstah uyku versın ınssssssss
kızımada masallhhhhh

döner muhtemelen tatlım
antibiyotik içiyomuş bal böcüğü yarın sabah konturole gidecekler..[/QUOTE]

gecmıs olsun yasmınnnnnn zeynep ılayımıza ıns hemncık ıylesır

canım maşallah de nazar değdireceksin çocuğa.
sürekli de dile getirme. insanın kendinin bile çocuğuna nazarı değiyor
şahsen ben defne ne güzel akşam en geç 9 buçukta uyuyor dedim herkese, nazarım değdi.şimdi defne uykusuzluktan ölüyor ama bir türlü dalamıyor.
allah hepimize kolaylık versin

nazar dgr tabıkı ama okadarda degıl cnm sen dedın dıe degıl dır mutlaka bı sebebı vardır uykuya dalamama dıs problemı mesela uykusu var ama dalamz dalar sık uyanır gbı kendını suclama soyledım nazar ettım dıe hergunde oku ben uyuturken okuyorum aman bırazda evhamdan oluo nazar çok korumacı yada pımpırıklı kısıler herseyı nazara baglıo bence
mesela eskıler hep neder bızımkıler bı yatardı bıdaha kalkmazdı sukadar yerdı bunu yerdı bız eve bırakır ıs yapardık hıc bızeyde olmazdı derler
sahsen benm kv ve aılesındıkı buyukler hep oyle dıo hıc nazar degmezdı sımdı sız sımartıosunuz huyunu sız bozuosunuz cok ustune dusuosunuz ondan böyle oluo dıolar bırazda haklılar hıc aglatmıosuznz bırakın aglasın bırakın ac kalsın kendı gelıp aclıgını hıssetsın yesın yemegın önemını anlasın sureklı huy halıne getırmesın derler
katılıom rahatım doksun kırsın sacsın batsın suyla oynasın fayansa otursun hıc hasta olcak aman bısey olcak demedım rahat olunca çoçukda rahat ve kolay oluo bence nekadar ustune dusersen okadar ters tepıo
ayrıca dıorum ya bak her cocuk bır olmuo aynı anne yetıstırsede 2.masal gbı olmazsa dıe korkumdan yapmak ıstemıom :)

bütün bebişlere maşallah

bal böcüğü geçmiş olsuun

hepinizi öpüyorum görüşürz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…