- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.181
Kızlar iştahı iyi dediğim kızım dünden beri beni çıldırtıyor ne versem çıkarıyor diliyle itiyor. artık sabrım kalmadı sabahtan beri yarım yumurtadan başka bişey yediremedim
öpme huyu defnede de var cnmKizlar 2014 e okadar guzel.basladinki anlatamam
Sabah aras uyandi aldim.emzirdim kucagima oturdu hemen iki.kez dudagimdan optu ay o anda koptum
Benum ogluma bu ara opme hastaligi geldi gelip gelio beni opuyor birdw butun dislerini cikarirsanasina guluyor
Cok.mutlu ediyor beni.opmesi
Ay birde izin vermicegim.birseydede opuyor
allah kolaylık versin şimdiden cnmErende hic uyanmadi havai fiseklere burdada baya surdu ama benim oglusum guzelce uyuyodu bende kalkip bakmadim bile uyku modundaydim yatiyodum.aksam kocanlada baya eglendiniz galiba bende kocami ozledim ama kv gitmeden malesef bisey yapamiyoruz bir hafta oldu geleli bakalim nezaman gidicek bekliyorum bende.
ben giymiyorum cnmKizlar aysegulden esinlenerek bu aksamki konuyu ben acmak istiyorum ama nasil desem kocalarinizla gece mesaisi yaparken gecelik gibi ozel seyler giyiyormusunuz ay biraz utanarak soruyorum ama nasil sorsam bilemedim.
defne de öyle.azıcık yüksek sesle konuşsam başlar ağlamaya.ya da küssem gelir bana kendini affettirmeye çalışır.evim.nt soruyosan burdan alışveriş yapan arkadaşlarım var cnm sıkıntı olmadı ama bilemiyorum.
ah cnm bi bilsem neden uyanıyolar tek bildiğimiz diş işte başkada bşey bilmiyorum.
nihayet babamızı ikna ettim artık gidip salonda uyuyacak
ben nil uyanınca sinirlenmiyorumda babamız çok sinirli bizim oyüzden o solona gitsin bizde kızımla baş başa kalalım yapıcak bişey yok onlar ne isterse şimdilik o .
bizimkide pek alıngan geçen bana vurdu ütüsüle küstüm resmen kucağıma tırmanıyo tamam dedim sarıl özür dile barışacaz nasıl anlıyo sarıldı
sonra ne oldu dedi babası dedim küstük ona yine küstüm zanetti başladı yine ağlamaya haha:
çok komikler çokkk:
herşeyi anlıyolar cnm ama cevap veremiyolar ..
bu arada sağol nil şimdi daha iyi sadece hırıltımız kaldı birazdaha onun dışında sıkıntı yok allahıma şükür..
öpme huyu defnede de var cnm
hem de öyle bir sarılıp öpüyor ki anlatamam
bende seni öpüyüm diyorum yanağını uzatıyoor
allah kolaylık versin şimdiden cnm
aslında ben de rahat edemem başkası varken ama kocam evde misafir olmasına hiç aldırmaz direkt ister bişeyler yapmayı
hatta dün kvlerde kaldık.gece mesaisi istedi.annenler var hatta kardeşin daha yatmadı,duyar rezil oluruz dedim. niye rezil olalım,nikahlı karımsın niye rezil olalım gayet normal dedi ve direkt faaliyete geçti.kocam kitler kapıyı ve mesai başlar
ben giymiyorum cnm
aslında çok özeniyorum ama nedense giymiyorum
öyle seksi iç çamaşırım da hiç yok
kendimi bi garip hissederim öyle giyinince
defne de öyle.azıcık yüksek sesle konuşsam başlar ağlamaya.ya da küssem gelir bana kendini affettirmeye çalışır.
her sorduğuma evet ya da hayır anlamında başını sallar, istediğini kelimelerle olmasa bile hareketleriyle anlatıyor.buaralar defnede de geç uyuma alışkanlığı oluştu.9 da uykusu geliyorsa en erken 10 buçukta uyuyor
slm kızlar, umarım herkes iyidir. telefonum bozuldu nete giremiyorum
biz yılbaşında kvlerdeydik
11 buçukta eşim ve kaynımla dışarı çıkıp sahile gittik.hava fişekleri izledik.biraz yürüyüş yapıp döndük.
dün de bütün gün evi temizledim.bir tek camları silmedim.
kapılar,dolaplar her yeri sildim süpürdüm
her yeri temizledim. loc gerçekten güzelmiş ama inşallah temizlikte uzun süre gider.face de bir yazı görmüştüm.bebek olan evde temizlik olmaz diye.gerçekten çok güzel bir laf
akşam yine kvlerdeydik
aslında ben de rahat edemem başkası varken ama kocam evde misafir olmasına hiç aldırmaz direkt ister bişeyler yapmayı
hatta dün kvlerde kaldık.gece mesaisi istedi.annenler var hatta kardeşin daha yatmadı,duyar rezil oluruz dedim. niye rezil olalım,nikahlı karımsın niye rezil olalım gayet normal dedi ve direkt faaliyete geçti.kocam kitler kapıyı ve mesai başlar
ben giymiyorum cnm
defne de öyle.azıcık yüksek sesle konuşsam başlar ağlamaya.ya da küssem gelir bana kendini affettirmeye çalışır.
her sorduğuma evet ya da hayır anlamında başını sallar, istediğini kelimelerle olmasa bile hareketleriyle anlatıyor.buaralar defnede de geç uyuma alışkanlığı oluştu.9 da uykusu geliyorsa en erken 10 buçukta uyuyor
vawsum bal böceği hastaymış yasminim oyüüzden gelememiş salı bugünde bi,raz yoğundu:
ama kimse beni hatırlamadı sormadı diye sitemide var Ç:).):)
ben giymiyorum cnm
Eee ben onu istanbula ablasina gitti saniyorum ondan sormadim ya
bende istiyom nil beni öpsün yaaaa:
ama benimkızım hiç sıkıntıya gelemiyo uzun süre sarılmaz bile..
annesi gibi bende pek sevmem öyle herhalde sadece bu hyyu bana çekti..
ohh negüzel en azdından bu hafta sonunu defneme ayırır bol bol zaman geçirirsin cnm:
güzel sözmüş bunu tuttum
bebek olan evde temizlik olmaz bencede
zaten bizim oyuncaklarımız bir dağılıyo anlatamam o oyuncaklar sonra heryere götürülüyo..
bu arada loc beğendin dimi evet bence de çok güzel hem kokusu yok hemde gerçekten güzel yapıyo bende dün koltuklları halıları sildim hem
loc hemde axpirix koydum içine
bu arada tabi mutfak dolaplarımı sildim
onuda locla yaptım cnm güzel parlatıyo..
yok şekerim nisanda gelecek istanbula..
Benim oglumda bebekliginden beri hic skntiya gelemiyo doya doya sarilamadim hic bende kisa kisa surekli kucagima alip opup sariliyorum onu cok skmadan.su loc dediginiz temizlik urunu ne icin kullaniyo canim bende 15 tatilde temizlik yapicam kendimi cok pis hissediyorum bayadir koklu temizlik yapamadim su dersler bitsinde oyuzden nerde temizlikle ilgili yazi gorsem dikkatimi cekiyo halilari falanda silicem ama iste temizlik icin alisveris zamanimda geldi sizden ogrenirsem yeni biseyler ona gore alirim bende.
Ben sandim.yilbasi tatili ile haftasonuna kadar izin aldi
Neyse mesaj attim belki balbocegi uyuyordur diyee aramayim dedim
vawsum bal böceği hastaymış yasminim oyüüzden gelememiş salı bugünde bi,raz yoğundu:
ama kimse beni hatırlamadı sormadı diye sitemide var Ç:).):)
bende istiyom nil beni öpsün yaaaa:
ama benimkızım hiç sıkıntıya gelemiyo uzun süre sarılmaz bile..
annesi gibi bende pek sevmem öyle herhalde sadece bu hyyu bana çekti..
ohh negüzel en azdından bu hafta sonunu defneme ayırır bol bol zaman geçirirsin cnm:
güzel sözmüş bunu tuttum
bebek olan evde temizlik olmaz bencede
zaten bizim oyuncaklarımız bir dağılıyo anlatamam o oyuncaklar sonra heryere götürülüyo..
bu arada loc beğendin dimi evet bence de çok güzel hem kokusu yok hemde gerçekten güzel yapıyo bende dün koltuklları halıları sildim hem
loc hemde axpirix koydum içine
bu arada tabi mutfak dolaplarımı sildim
onuda locla yaptım cnm güzel parlatıyo..
ben kızıma aşığım resmen. o kadar tatlı ki onu çok seviyorum.bebklerimiz hep tatlı.allah acılarını göstermesin bizeAh benim pasama bir tik ses yukseltip hayir desem o dudak bukulur gelir oper ay ne tatli olur
Cok tatkolar dimi reces birde onu birakio gittigim zamandan beri aras bir bana dustu ki sorna baba ayakalti annesi basusutu
siz baya baya hazırlık yapıyorsunuz cnm. sanırım bu yetişmekle alakalı bişey.ben de başta çok rahatsız oluyordum ama eşim o kadar rahat ki bu konuda anlatamam.zaten anne tarafı da öyle rahat onlarda. ben rahatsız olduğumusöyleyince çok saçma geliyor.onlar için çok doğal bişey.karı koca olduğumuza göre bu bizim en doğal hakkımız diyor. bir de biz eşimle haftaiçinde sürekli ayrı kaldığımız için sanırım eşimin hazırlık yapmaya pek sabrı kalmıyorEvde baska biri varken ben yapamam canim hem esimde istemez hele baskasinin evinde asla yapamam ben bizim icin oyle anlarda ozeldir yani yalniz kalicaz film falan acariz ama izlemeyiz pek ben giyinir gelirim azcik fantazi yapariz falan evlendigimizden beri boyle oldugu icin esimde okadar acele etmez onunda hosuna gidiyo boyle tadini cikariyoruz bende gecelik giymessem hic yapamam ya havaya giremiyorum oyle alistim oyle gidiyo esim bazen hava soguk bosver giyinme yada burda giyin ben gozumu kaparim diyo ama onun yanindada giyinemem onu gonderiyorum odadan ben giyiniyorum tabi bide bastan dislerde fircalaniyoya yazarken fark ettimbizim gibi hazirlik yapan yoktur heralde.
canım loc amway diye bir markanın.nereden alındığını bilmiyorum bana annem aldı ankaradanBenim oglumda bebekliginden beri hic skntiya gelemiyo doya doya sarilamadim hic bende kisa kisa surekli kucagima alip opup sariliyorum onu cok skmadan.su loc dediginiz temizlik urunu ne icin kullaniyo canim bende 15 tatilde temizlik yapicam kendimi cok pis hissediyorum bayadir koklu temizlik yapamadim su dersler bitsinde oyuzden nerde temizlikle ilgili yazi gorsem dikkatimi cekiyo halilari falanda silicem ama iste temizlik icin alisveris zamanimda geldi sizden ogrenirsem yeni biseyler ona gore alirim bende.
ah cnm bu disler cok gec ve zor cikiyo bizimde.bizimkide baba diyor uyaninca.bizimkininde uykusu bu kadar degildi uyanirdi ama emip yatardi.bu arada cnm hasaydiiz okudum asil oldu imdi iyimi nil.
Biz anneler istiyorux hep istedigimiz gibi olshn demi cocuklar.gece uyusunlar.gunduz cok zorlamasinlat
Bazen hysuz oluyolar cnm emie oyle bazen tersinden kalkti bugun dyorum herhalde.birde beyimize hic laf soylenmiyo gorsen hemen aliniyoruz.gecen gun off be annecim dedim dusun bagirma filan yok yani dudaklar bukuldu agliycak.masallah alp tugranin uykusuna cnm.nasil cnm yemiou yemekmi seciyo mesela bizimkide oyle bir tabagi zor bitirir.ama begenmesin asla yemez.
sızleı okudukca çok uzuluyorum yaaa ınanın dua edıyorum yesınler uyusnlar dıe bıyandanda masala masallhhhhh demeden gecemıyorum yer uyur allhım hala sadece3saat uyanık kalabılıo hemn eee eeee der gözler kızarırr tek uyku yapayım dıorum artık ama ne mumkun 9.30da kalktı 11,30da gerı uyudu 1,30a gelıodu kalktı 4,30da yıne uyudu hala uyuo aksamda9da baslar eee demeye besıgıne tırmanmaya sabaha kadar enfazla2kez kalkar amaa uyanmaz oynamaz yanı hıc otyrup oynamadık daha ve hıc 11ı gecmedı uyuması 11e kadar da 3kez falandır yanı buzamana kadar bıde her ısımı onunla yaparım cam sılme kek pasta yemek ütu falan
sımdı sız boyle dedıkce 2.cocuk hıc ıstemıom ya masal gbı olmazsa bende sanırım cok sınırlı olurum cocugada yansıtırm dıe
allhımmmm tum bebeıslere ıstah uyku versın ınssssssss
kızımada masallhhhhh
canım maşallah de nazar değdireceksin çocuğa.
sürekli de dile getirme. insanın kendinin bile çocuğuna nazarı değiyor
şahsen ben defne ne güzel akşam en geç 9 buçukta uyuyor dedim herkese, nazarım değdi.şimdi defne uykusuzluktan ölüyor ama bir türlü dalamıyor.
allah hepimize kolaylık versin
bütün bebişlere maşallah
bal böcüğü geçmiş olsuun
hepinizi öpüyorum görüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?