- 14 Kasım 2013
- 2.093
- 466
- 163
- 35
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.201
cnm defne de sıkıntıya gelemez ama benim ona sarılmama,onu öpücüklere boğmama bayılır, o da bana sımsıkı sarılır,beni öper.birbirimizi sevgimizle şımartmaya bayılırız. ama bunları sadece bana yapar. beni gördüğü anda gözü başkasını görmez. ben sarılıp öpmeyi çok severim.sanırım o da bu yönden bana çekti
loc u ben de beğendim.baya güzel.sen loc ile sildikten sonra kuruluyor musun?ben kuruluyorum da.
ben kızıma aşığım resmen. o kadar tatlı ki onu çok seviyorum.bebklerimiz hep tatlı.allah acılarını göstermesin bize
defne için ben hep baştacıyım, baba ise istenmeyen kişi.onu kendine rakip olarak görüyor.
bir de bana başka biri sarıldığı zaman(kadın,erkek,çocuk hiç farketmez) defne çok kızıyor.
siz baya baya hazırlık yapıyorsunuz cnm. sanırım bu yetişmekle alakalı bişey.ben de başta çok rahatsız oluyordum ama eşim o kadar rahat ki bu konuda anlatamam.zaten anne tarafı da öyle rahat onlarda. ben rahatsız olduğumusöyleyince çok saçma geliyor.onlar için çok doğal bişey.karı koca olduğumuza göre bu bizim en doğal hakkımız diyor. bir de biz eşimle haftaiçinde sürekli ayrı kaldığımız için sanırım eşimin hazırlık yapmaya pek sabrı kalmıyor
canım loc amway diye bir markanın.nereden alındığını bilmiyorum bana annem aldı ankaradan
Cnm benim ailem de çocuk konusunda evhamlidir.ben de evhamliyimm.sanırım yetişmetarzindan. Aslında rahatolmak gerekli ama defne sözkonusu olunca rahat olamıyorumnazar dgr tabıkı ama okadarda degıl cnm sen dedın dıe degıl dır mutlaka bı sebebı vardır uykuya dalamama dıs problemı mesela uykusu var ama dalamz dalar sık uyanır gbı kendını suclama soyledım nazar ettım dıe hergunde oku ben uyuturken okuyorum aman bırazda evhamdan oluo nazar çok korumacı yada pımpırıklı kısıler herseyı nazara baglıo bence
mesela eskıler hep neder bızımkıler bı yatardı bıdaha kalkmazdı sukadar yerdı bunu yerdı bız eve bırakır ıs yapardık hıc bızeyde olmazdı derler
sahsen benm kv ve aılesındıkı buyukler hep oyle dıo hıc nazar degmezdı sımdı sız sımartıosunuz huyunu sız bozuosunuz cok ustune dusuosunuz ondan böyle oluo dıolar bırazda haklılar hıc aglatmıosuznz bırakın aglasın bırakın ac kalsın kendı gelıp aclıgını hıssetsın yesın yemegın önemını anlasın sureklı huy halıne getırmesın derler
katılıom rahatım doksun kırsın sacsın batsın suyla oynasın fayansa otursun hıc hasta olcak aman bısey olcak demedım rahat olunca çoçukda rahat ve kolay oluo bence nekadar ustune dusersen okadar ters tepıo
ayrıca dıorum ya bak her cocuk bır olmuo aynı anne yetıstırsede 2.masal gbı olmazsa dıe korkumdan yapmak ıstemıom :)
ben yorgun olunca yA da bir kırgınligim varsa eşim de saygı gösteriyor ama başkasi var diye çekinmezYa canim kari kocayiz diyede herseyi yapamayizki herseyin bi mahremiyeti var sana bi lafim yokta esin cok rahat baksana benimki oyle olsa ben katiyen istemem bazen yorgun oldugum zaman bile istemiyosan tamam istediginde yapariz diyo zorlamiyo bile ama herkes farkli tabi oda oyle yetismis sende mecbur kaliyon.
Ah canim valla ben senin gibi olsam hic cocuk buyuttum demezdim hicbi zahmeti olmamiski masalin nerdeyse kendi buyumus tabi ayni zamanda kiskaniyorumda keske hepimizin bebisleri uyusa yese ama nerdee ya nekadar zor oldugunu tahmin edemessin yani insallah bidaha bebegim olursa masal ablasi gibi olsun bende hamileyken bol bol uyucam.
Cnm benim ailem de çocuk konusunda evhamlidir.ben de evhamliyimm.sanırım yetişmetarzindan. Aslında rahatolmak gerekli ama defne sözkonusu olunca rahat olamıyorum
ben yorgun olunca yA da bir kırgınligim varsa eşim de saygı gösteriyor ama başkasi var diye çekinmez
Ya canim bende yalnizim burda kimsem yok hamilelikte bende zorluk cekmedim guzel gecirdim cok sukuraynen cnm hic zorlanmadim annemde hep der yanliz.oldugun icin ne hamilelikte ne buyutmekte.hic zorluk cekmedin allh yatdim etti sana der herkes sasirrdi imrenirdi ama dedigim gbi yaslilar hep.der iste sen rahat oldugundan biz gbi oldugundan cocuk boyke okuo simdikinler cok evhamli titiz buda ters tepio derler onlar masali.gorunce bizimkinlerde boyleydi hep derler
kv bana emzik konusunda cok kizar biraktir yere dusuo.geri alio hasta olcak flan die hakli gbi gorunuo ama hic ayy yere dustu yikayip vereyim demedim kendim once yalayip sonra verdim hic de bisey olmadi.ya gercekten rahatim tek sey disiplinliyim uyku saati yeme saati oyun saati die vakitlerimz aynidir sasmaz misafirde gelse biyerede gitsem bozmam duzenini o.bize degil.ben ona uyarim bebekler rutini.sever ve kabullenir hergun ayni.rituelleri.uyguluom dogdugundan beri oda bu duzene uyum sagladi uyandiginda ilgilenmedim agladi.ama konusmadim yat annem.yat.annem.derken eninde.sonunda uyuodu.ve sonra uyanmamayi.ogreniodu aglio die yat ka lk biktimm die kaldirp oyun oynamadim 2saat git gel yapsamda bikmadim boylece vZgecti cnm alisti gece gunduz duzenine
benim esimde ayni cnm ben istemezsem asla israr etmez ama misafir var die ertelwmz aynen
Ya canim bende yalnizim burda kimsem yok hamilelikte bende zorluk cekmedim guzel gecirdim cok sukur
ama oglum dogdugunda annem vardi yanimda sezeryan oldugum icin cok zorlandim iki hafta annem kaldi eren hep uyuyodu tam annem gitti ertesi gun erenin aglamalari gaz sancilari basladi o ilk zamanlar cok kotuydu benim icin daha iyilesmemistim bile bide okula gidiyodum gunduz uyku yok gece uyku yok cok kotu haldeydim esimde surekli mesaiye kaliyodu bir aylikken esimin sayesinde emzik aldi ondan sonra biderece susmaya basladi ama emdigi icin zirt pirt kalkiyodu geceleri uykusuzluktan bitmistim bide ozamanlar k.pederim vefat etti gittik bir hafta koyde kaldik ama gel birde bana sor iskence gibiydi simdiki aklim olsa kalmazdim tabi.yani onceleri cok cektim canim anlatmakla bitmez ama senin kiz dogustan uykucuymus zaten oda bi istisna tabi aman masallah aynen devam etsin hic bozmasin.
Yani canim hadi ertelemediniz nasil dus aliyonuz yani odada belki rahatsinizdir ama dus almasi misafir varken zor olmuyomu tabi evi buyuk olanlarda yatak odasindada banyo varsa belki rahat olur ama ben hicbisekilde misafir varken yapamam yani cekindigimden degil tabi ben istemem.
bende sezeryan oldum epıdural.annem 15gun kaldı ama ben hastanede ılkgun yuruyup gezmeye basladım cok rahattım evdede annem sadece yemek yaptı bıkez bıle alt degıstırtmedım yıkatmadım uyutmadım gıydırtmedım herseyını ben yaptım annem ben bosa duruom dedı 3.gun gıtcektı :)ben göndermedım gelmısken kal dıe yanı mısafır gbıydı annem evde benım sezaryan ama doktorum bıle yok artık demıstı bendekı enerjıye:)hastanede kaldgımız gun bıle altını ben degıstırdım yaaa bak ogunlerı ozledımmmmmm sımdı:)ama dedgım gbı 2.ıstemıom ınankkı korkuo masal gbı olmazsa dıe ben uykusuzlugua gelemeyen bırıyım anca masal 8yasına falan gelırse bana yardım edebılcek duruma gelsın :)bebeıs yaraamz olursa ablası oyalar enazından dıe:) sende cok zorlanmıssın ıns artık rahata erersın cnm benm
Sahsen bana sayfalardir anlatilan sohpetten cok slklldm sadece benmiyim slkllan onuda bilemedim
Tabiki sadece bebeklerimizi konusmuca dertlerimiz sorunlarimiz normal sohpetlerimiz olucak ama biraZ doz asilarakmahremden bahsedilmeye baslandi
camasir sevmez fantazo sever yavas sever su kadar sabredemez vb bence bu kadari 2012 kasim bebekleri buyurken konusu icin biraz fazla
He diceksiniz sen konusmadin mi sincap vb takildik ama boyle sayfalarca surmedi
Bilmiyoruk kirilirmisiniz hakmi verirsiniZ ama rahatsiZligimi dile getirmeden edemedim
Sahsen bana sayfalardir anlatilan sohpetten cok slklldm sadece benmiyim slkllan onuda bilemedim
Tabiki sadece bebeklerimizi konusmuca dertlerimiz sorunlarimiz normal sohpetlerimiz olucak ama biraZ doz asilarakmahremden bahsedilmeye baslandi
camasir sevmez fantazo sever yavas sever su kadar sabredemez vb bence bu kadari 2012 kasim bebekleri buyurken konusu icin biraz fazla
Bilmiyoruk kirilirmisiniz hakmi verirsiniZ ama rahatsiZligimi dile getirmeden edemedim
Ayy bak seni cok kiskaniyorum anlattikca haberin olsun yani o zor gunlerime uzuleyimmii yoksa gecti diye sevineyimmi bilemedim.benimde spinal anestezi yanlis yazmadiysam oyle oldu ama benim ne bileyim okadar zorduki anlatamam hastanede zorla bende yurumustum ama nekadar aci cektigimi anlatamam bigece kaldim zaten eve bi gittim sezeryanda belden asagisi uyustugu icin evdeyken belden yukariya agrilar basladi once belim sonra sirtim sonra boynum boynumdanda kafama boyle siddetli zonklamalar seklinde cok fena agrilardi ilk 3gun hic yatmadan hep oturdum gece gunduz uyumadan.boynumu hic ceviremiyodum cevirdigim an cok kotu agrilar basliyodu boyle halde nasil ogluma bakayim iste bir hafta sonra baya azalmisti sanirim ama o bir hafta nasil gectii hic sorma hep aglamakla gecti desem yeridir hatta esim aglarken kullandigim pecetelerin fotografini cekmis ilerde bana gostermek icin yani dusun bak senin dogumunu cocugunu dusununce sanki tatile cikmissin gibi hissettim o derece yani.bi senin dogumunu cocugunu dusun bide benim dogumumu cocugumu arada nekadar zitlik var acaba cokmu gunahim vardi benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?