- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.221
cnm defne de sıkıntıya gelemez ama benim ona sarılmama,onu öpücüklere boğmama bayılır, o da bana sımsıkı sarılır,beni öper.birbirimizi sevgimizle şımartmaya bayılırız. ama bunları sadece bana yapar. beni gördüğü anda gözü başkasını görmez. ben sarılıp öpmeyi çok severim.sanırım o da bu yönden bana çekti
loc u ben de beğendim.baya güzel.sen loc ile sildikten sonra kuruluyor musun?ben kuruluyorum da.
ben kızıma aşığım resmen. o kadar tatlı ki onu çok seviyorum.bebklerimiz hep tatlı.allah acılarını göstermesin bize
defne için ben hep baştacıyım, baba ise istenmeyen kişi.onu kendine rakip olarak görüyor.
bir de bana başka biri sarıldığı zaman(kadın,erkek,çocuk hiç farketmez) defne çok kızıyor.
siz baya baya hazırlık yapıyorsunuz cnm. sanırım bu yetişmekle alakalı bişey.ben de başta çok rahatsız oluyordum ama eşim o kadar rahat ki bu konuda anlatamam.zaten anne tarafı da öyle rahat onlarda. ben rahatsız olduğumusöyleyince çok saçma geliyor.onlar için çok doğal bişey.karı koca olduğumuza göre bu bizim en doğal hakkımız diyor. bir de biz eşimle haftaiçinde sürekli ayrı kaldığımız için sanırım eşimin hazırlık yapmaya pek sabrı kalmıyor
canım loc amway diye bir markanın.nereden alındığını bilmiyorum bana annem aldı ankaradan
cnm nilde beni çok kıskanıyo yeğenlerimi kucağıma alınca kıyamet kopuyo babası bana sarılamaz öpemez öpersede kıyamet kopar hemen kucağıma gelir ama öyle sürekli sarılan öpen bi bebek değil ..
canım maşallah de nazar değdireceksin çocuğa.
sürekli de dile getirme. insanın kendinin bile çocuğuna nazarı değiyor
şahsen ben defne ne güzel akşam en geç 9 buçukta uyuyor dedim herkese, nazarım değdi.şimdi defne uykusuzluktan ölüyor ama bir türlü dalamıyor.
allah hepimize kolaylık versin
ayn bende nil artık düzeldi dersem hop ardından tekrar eskiye dönüyoruz vallaha benim nazarım çok deyiyo ama sadece nille ilgili değil
mesela ay eşimle uzun süredir tartışmadık diyeyim mutlaka tartışırız..
bende sezeryan oldum epıdural.annem 15gun kaldı ama ben hastanede ılkgun yuruyup gezmeye basladım cok rahattım evdede annem sadece yemek yaptı bıkez bıle alt degıstırtmedım yıkatmadım uyutmadım gıydırtmedım herseyını ben yaptım annem ben bosa duruom dedı 3.gun gıtcektı :)ben göndermedım gelmısken kal dıe yanı mısafır gbıydı annem evde benım sezaryan ama doktorum bıle yok artık demıstı bendekı enerjıye:)hastanede kaldgımız gun bıle altını ben degıstırdım yaaa bak ogunlerı ozledımmmmmm sımdı:)ama dedgım gbı 2.ıstemıom ınankkı korkuo masal gbı olmazsa dıe ben uykusuzlugua gelemeyen bırıyım anca masal 8yasına falan gelırse bana yardım edebılcek duruma gelsın :)bebeıs yaraamz olursa ablası oyalar enazından dıe:) sende cok zorlanmıssın ıns artık rahata erersın cnm benm
bende çok rahat bi sezeryan geçirdim ilk akşam nil çok kustu hastanede sürekli kucağımdaydı ve öyle odada gezdik sürekli oyüzden tekrar doğursam yine aynı doktorda aynı hepidural sezeryan yaparım
ama bence sen 2. yı hemen düşün rahatım diyosunya bence 2. çocukta öyle olur cnm
ben rahat değilim yalan yok
okadar rahatta olamam
hele kendi ağzımdan bişeyi asla vermem
ay bide çiyneyip
veriyolar ayyy :
Ayy bak seni cok kiskaniyorum anlattikca haberin olsun yani o zor gunlerime uzuleyimmii yoksa gecti diye sevineyimmi bilemedim.benimde spinal anestezi yanlis yazmadiysam oyle oldu ama benim ne bileyim okadar zorduki anlatamam hastanede zorla bende yurumustum ama nekadar aci cektigimi anlatamam bigece kaldim zaten eve bi gittim sezeryanda belden asagisi uyustugu icin evdeyken belden yukariya agrilar basladi once belim sonra sirtim sonra boynum boynumdanda kafama boyle siddetli zonklamalar seklinde cok fena agrilardi ilk 3gun hic yatmadan hep oturdum gece gunduz uyumadan.boynumu hic ceviremiyodum cevirdigim an cok kotu agrilar basliyodu boyle halde nasil ogluma bakayim iste bir hafta sonra baya azalmisti sanirim ama o bir hafta nasil gectii hic sorma hep aglamakla gecti desem yeridir hatta esim aglarken kullandigim pecetelerin fotografini cekmis ilerde bana gostermek icin yani dusun bak senin dogumunu cocugunu dusununce sanki tatile cikmissin gibi hissettim o derece yani.bi senin dogumunu cocugunu dusun bide benim dogumumu cocugumu arada nekadar zitlik var acaba cokmu gunahim vardi benim.
cnm doktorum bana 5 litre su tüketiceksin dedi ayrıca kahve ve bol bol bihter çukulata dedi yemez ve içmezsen 3 gün sonra ağrılarla gelirsin tekrar yaytarsın haberin olsun dedi oyüzden ben çok rahattım..
gunaydin guzel annelerrrrrr ve ennn tatli bebisleriiiiiiiii
zeynep ilay ins iyi gcer bgun kontrolun umqrim iyilesiosundur
guldencim nil nasil hiriltisi gectimi biraz buarada doktoruna sordunmi ventolin ilacini kafana takilmiatiya ne dedi
cvr emir ins uyumustur bugece artikda sende dinlenmissondir
opyrummmm hepnizi bugun misafirlerim var hazirlik yapicam simdi
bgun giremicem opuyorum sizi
cnm akşam hırıltı yine duydum bu akşamda duyarsam tekrar gidicez doktora
ventolin veriyorum çünkü nili muaine etti ve ben ona telefonda anlattım oda bana anlattı:
o diğer konuya gelince ben zaten yorum bile yazmadm farkındaysanız herkesin özeli kendnde kalmalı diye düşünenlerdenim:
bu arada herkese kocaman günaydınnnn