2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm nilde beni çok kıskanıyo yeğenlerimi kucağıma alınca kıyamet kopuyo babası bana sarılamaz öpemez öpersede kıyamet kopar hemen kucağıma gelir ama öyle sürekli sarılan öpen bi bebek değil ..

ayn bende nil artık düzeldi dersem hop ardından tekrar eskiye dönüyoruz vallaha benim nazarım çok deyiyo ama sadece nille ilgili değil
mesela ay eşimle uzun süredir tartışmadık diyeyim mutlaka tartışırız..

bende çok rahat bi sezeryan geçirdim ilk akşam nil çok kustu hastanede sürekli kucağımdaydı ve öyle odada gezdik sürekli oyüzden tekrar doğursam yine aynı doktorda aynı hepidural sezeryan yaparım
ama bence sen 2. yı hemen düşün rahatım diyosunya bence 2. çocukta öyle olur cnm
ben rahat değilim yalan yok
okadar rahatta olamam
hele kendi ağzımdan bişeyi asla vermem
ay bide çiyneyip
veriyolar ayyy :

cnm doktorum bana 5 litre su tüketiceksin dedi ayrıca kahve ve bol bol bihter çukulata dedi yemez ve içmezsen 3 gün sonra ağrılarla gelirsin tekrar yaytarsın haberin olsun dedi oyüzden ben çok rahattım..

cnm akşam hırıltı yine duydum bu akşamda duyarsam tekrar gidicez doktora
ventolin veriyorum çünkü nili muaine etti ve ben ona telefonda anlattım oda bana anlattı:

o diğer konuya gelince ben zaten yorum bile yazmadm farkındaysanız herkesin özeli kendnde kalmalı diye düşünenlerdenim:

bu arada herkese kocaman günaydınnnn

günaydın şekerim naber bakalım elifim nasıl?
senin kurs nasıl gidiyo
öğrencilerin ne durumda başarılılarmı?

javwsla aranız nasıl?

Günaydın kızlar, nasılsınız? Bugün çok işim var, çok yoğunum...

günaydın cnm

Sana normal.gelen durum beni rahatsiz etti dile getirdim sadece benim.rahatsiz olmadigimi okuyunca gordum
Dertlesmeye gelince sahsim.adina hic bir zamsn rahatsiz olmadim yapim geregi rahatsiz oldugum seyi icimde.tutamiyorum. rahatsiz olsam dile getirirsim zaten aksamdaki ornek gibi
Aksamda belirttim hertur sohoet tabiki yapilabilir diye ama mahrem.olmasi sana normal geldigi kadar bana normal gelmedi

Canim.bir gosterin bakalom.ne gosterck durum belkide hava verirler

herkese günaydın kızlar... hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için . Rabbim kimsenin kuzusuna kötü gün göstermesin dermanlı dert versin. dermansızını göstermesin inş. benim bal böcüğüm bizi çok korkuttu ateşi 40 a dayandı düşüremedik bi türlü ne ılık duş ne ateş düşürücü ne de fitiil fayda etmedi... acillere taşındık. tahliiller yapıldı. sonra kendi dr una gittik kulağı ve boğazı kızarmış dedi salgın varmış. ishal yüksek ateş ve kusma şeklinde. kuzum öyle çıkardı ki hiç bişey yemeyen çocuktan o kadar şey nasıl çıktı şaşırdık ne yatak kaldı ne yorgan ne çarşaf o derece yani alezi bile aşıp yatağa geçmişti o derece yani.neyse antibiyotğe başldaık inatçı ateşimiz düştü çok şükür. bugünde tahlil sonucumuzu aldk temiz çıktı parazit yokmuş çok şükür. 10 buçukta da dr yi ziarete gitcez inş güzel haberler alırız.dua edin bize... iyileşsin kuzum artık

günaydın şekerim naber bakalım elifim nasıl?
senin kurs nasıl gidiyo
öğrencilerin ne durumda başarılılarmı?

javwsla aranız nasıl?

günaydın cnm
elif iyi canım çok şükür iyiyiz
bu sene öğrencilerim çok iyiler basarililar beni hiç uzmuyplar sağ olsunlar

çok geçmiş olsun canım iyi olsun biran önce bal böceğin insanın yavrusu hastayken bi yeri eksik kalıyor kendini çok kötü.hissediyor Rabbim hepsini korusun sağlık versin

Canim.bir gosterin bakalom.ne gosterck durum belkide hava verirler

sanıyorum öyle yapıcaz cnm
ama sadece hırıltı var bu normalmi başka hiç bişey yok ne öksürük kaldı
Yasemin bugunde mi.yok

amin cnm aminnn

cnm kaç yaşında buseneki öğrencilerin acaba?

Canim arkadasim.bir kez daha gecmis olsunrabbim kotulerinden korusun
Esimde dedi arkadaslarinin cocuklari hep ayni hastaymis salgin var

amin cnm aminnn

Canim.aras brinsut olunca cok nadir oksurur en buyuk belirti hirilti.
Ama hava verilince rahatlar kuzim

amin cnm aminnn

yaşları değişiyor canım en kucugu 19 en buyugu 50 yaslarinda bu sene çok yaşlı öğrencim yok
ay gülden dün bi.kadın gördüm aynı sen ya senin ist ablan falan yok dimi o kadar çok benziyordu ki dedim insanlar çift yaratılmış gerçekten

Canim arkadasim.bir kez daha gecmis olsunrabbim kotulerinden korusun
Esimde dedi arkadaslarinin cocuklari hep ayni hastaymis salgin var

evet bizim doktorda söyledi bende hastayım diye ve bütün herkes hasta bi salgınvar dedi..

Canim.aras brinsut olunca cok nadir oksurur en buyuk belirti hirilti.
Ama hava verilince rahatlar kuzim

ya korkuyorum allahm korusunda zatüreye falan çevirir diye.
ofyaaa:

aaaa hadiya yok ablam istanbulda cnm
burda var i ablam ama oda bana benzemez
demekki boşuna demiyolar insanlar çift yaratılıyo diye herkesin bi benzeri vardiye

Günaydın herkeseeeee cumaniz mübarek olsun

Yasmin_tokat cooook geçmiş olsum ınşallah bal bocugu kısa zamanda atlatır hastalığı rabbim şifasini versiin bir an önce iyileşsin:)

Havalar çook soğuk burda kızlar buz gibi kaç haftadir efe yi dışarı çıkaramıyorum evde sıkıldi iyice devamli benimle oyun oynamak istiyor tek kalmak istemiyor

Bir an önce yaz gelsin istiyorummmmmmmmmm

Dün akşam süper dadı ya baktım rabbim kimseye hırçın sinirli bir evlat vermesin 5 yaşındaki çocuk evde terör estirdi resmen annesini dövdü camları kırdı bisikletlerini duvara vurdu kırdı o anneye allah sabirlik versin çok zor izledikçe ben korktum((

Günaydın herkeseeeee cumaniz mübarek olsun

Yasmin_tokat cooook geçmiş olsum ınşallah bal bocugu kısa zamanda atlatır hastalığı rabbim şifasini versiin bir an önce iyileşsin:)

günaydın cnm

Havalar çook soğuk burda kızlar buz gibi kaç haftadir efe yi dışarı çıkaramıyorum evde sıkıldi iyice devamli benimle oyun oynamak istiyor tek kalmak istemiyor

Bir an önce yaz gelsin istiyorummmmmmmmmm

nilde öyle hatta akşam önce biraz halay çoektik sonrada ya satarım bal satarım oynadık ama koptu nil çok hoşuna gitti ben ortada oturdum oda döndü ay bayıldı nasıl güldük eylendik anlatamammm

allahım yardım etsin çocuklarımızıdayardım etsin

Günaydın canimm ayy yerim ben nili demek hoşuna gitti oyunda çok güzel ama bende çok severim:))bizde efeyle tencereperi alıp yemek yapıyoruz haha:)lego oynuyoruz sıkıliyor sonra başlıyor hepsini atmayaa

Amin canim aminn rabbim kaldiramayacagimiz zorluklat göstermesin kimseye

geçmiş olsun cnm allah beterinden saklasın

haklisin cnm ama konunun uzama sebebi yilbasi tayilinden dolayi.kimse girmedi.sohbet olmadi girwnde enson.konusulan konuya yorum yapti konu konuyu acti dogal olarak.uzadi.ama zaten kapanmisti.konu cocuklarin uyku egitimini konusmustuk aksam hatta
yani
bide yanlis anlasilmasin ben mahremimi ulu orta yayan anlatan biri.degilim.inanain esimden bile hala utanirim
annemden.bile cekinirim sezaryan dogum.yaptim ilk odaya alindigimda ciplaktim annem ciksin desim pansumanda flan inanain cok.cekingen biriyim burda kizkiza oldugumz icin rahat.anlattim ama inanki.detayina girmedim.sadece esim misafiri beklemez dedim
rahatsiz ettigimz icin ozur dilerim hepinizden kimse olmadgindan girenler yazanlarla okobu hakkinda konustuk tatil.olmayan.birgun olsa bukadr uzamazdi tekrar ozur dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…