- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.241
herkese günaydın kızlar... hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için . Rabbim kimsenin kuzusuna kötü gün göstermesin dermanlı dert versin. dermansızını göstermesin inş. benim bal böcüğüm bizi çok korkuttu ateşi 40 a dayandı düşüremedik bi türlü ne ılık duş ne ateş düşürücü ne de fitiil fayda etmedi... acillere taşındık. tahliiller yapıldı. sonra kendi dr una gittik kulağı ve boğazı kızarmış dedi salgın varmış. ishal yüksek ateş ve kusma şeklinde. kuzum öyle çıkardı ki hiç bişey yemeyen çocuktan o kadar şey nasıl çıktı şaşırdık ne yatak kaldı ne yorgan ne çarşaf o derece yani alezi bile aşıp yatağa geçmişti o derece yani.neyse antibiyotğe başldaık inatçı ateşimiz düştü çok şükür. bugünde tahlil sonucumuzu aldk temiz çıktı parazit yokmuş çok şükür. 10 buçukta da dr yi ziarete gitcez inş güzel haberler alırız.dua edin bize... iyileşsin kuzum artık
Günaydın kızlar, nasılsınız? Bugün çok işim var, çok yoğunum...
herkese günaydın kızlar... hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için . Rabbim kimsenin kuzusuna kötü gün göstermesin dermanlı dert versin. dermansızını göstermesin inş. benim bal böcüğüm bizi çok korkuttu ateşi 40 a dayandı düşüremedik bi türlü ne ılık duş ne ateş düşürücü ne de fitiil fayda etmedi... acillere taşındık. tahliiller yapıldı. sonra kendi dr una gittik kulağı ve boğazı kızarmış dedi salgın varmış. ishal yüksek ateş ve kusma şeklinde. kuzum öyle çıkardı ki hiç bişey yemeyen çocuktan o kadar şey nasıl çıktı şaşırdık ne yatak kaldı ne yorgan ne çarşaf o derece yani alezi bile aşıp yatağa geçmişti o derece yani.neyse antibiyotğe başldaık inatçı ateşimiz düştü çok şükür. bugünde tahlil sonucumuzu aldk temiz çıktı parazit yokmuş çok şükür. 10 buçukta da dr yi ziarete gitcez inş güzel haberler alırız.dua edin bize... iyileşsin kuzum artık
Cok gecmis olsun canim insallah simdi iyidir bal bocegin eminim cok zor olmurtur senin icinde tahmin edebiliyorum ya bu salgin nasil acaba bizde cocuklarimizi koruyabilirmiyizki bulasici falanmi disari ciktigimizda dikkat edelim.
kesinlikle evet,zaten onun bana bir güşlümsemesi yetiyor.kolay gelsin canim aksam def.e yorgungunu alir kesin opuceuklere bogarak seni
canim cok.zor salgindan korumak sen.biyere cikmasanda esin isten gelio o.baskasindan.kapip getirebilir misafir elir ondan.bulasabilir icme suyu.hazir kullanbiliosun ama ymegw falan.cesme suyu.kullaniosan.ordan.bulasabilir korumak.mumkun.degil cnm ya
bol c vitamini onerio.bagisklik icin.doktorlar.
bide kefir icirin nerdeyse yuzde yuz koruma saglio arastirin.isterseniz.
ben.masal a iciriom cok sevio ama eksimsi sevmezlerse meyvelisi var onu alin yaa siz meyve suyu yada puersi ekleyip hergun yarim bardak kadar icirin
doktorum tavsiye etmisti
oy kuzum çok geçiş olsun bir daha yaşatmasın rabbimherkese günaydın kızlar... hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için . Rabbim kimsenin kuzusuna kötü gün göstermesin dermanlı dert versin. dermansızını göstermesin inş. benim bal böcüğüm bizi çok korkuttu ateşi 40 a dayandı düşüremedik bi türlü ne ılık duş ne ateş düşürücü ne de fitiil fayda etmedi... acillere taşındık. tahliiller yapıldı. sonra kendi dr una gittik kulağı ve boğazı kızarmış dedi salgın varmış. ishal yüksek ateş ve kusma şeklinde. kuzum öyle çıkardı ki hiç bişey yemeyen çocuktan o kadar şey nasıl çıktı şaşırdık ne yatak kaldı ne yorgan ne çarşaf o derece yani alezi bile aşıp yatağa geçmişti o derece yani.neyse antibiyotğe başldaık inatçı ateşimiz düştü çok şükür. bugünde tahlil sonucumuzu aldk temiz çıktı parazit yokmuş çok şükür. 10 buçukta da dr yi ziarete gitcez inş güzel haberler alırız.dua edin bize... iyileşsin kuzum artık
geldi geçti canım unuttuk masal hanım ne yapıyorhaklisin cnm ama konunun uzama sebebi yilbasi tayilinden dolayi.kimse girmedi.sohbet olmadi girwnde enson.konusulan konuya yorum yapti konu konuyu acti dogal olarak.uzadi.ama zaten kapanmisti.konu cocuklarin uyku egitimini konusmustuk aksam hatta
yani
bide yanlis anlasilmasin ben mahremimi ulu orta yayan anlatan biri.degilim.inanain esimden bile hala utanirim
annemden.bile cekinirim sezaryan dogum.yaptim ilk odaya alindigimda ciplaktim annem ciksin desim pansumanda flan inanain cok.cekingen biriyim burda kizkiza oldugumz icin rahat.anlattim ama inanki.detayina girmedim.sadece esim misafiri beklemez dedim
rahatsiz ettigimz icin ozur dilerim hepinizden kimse olmadgindan girenler yazanlarla okobu hakkinda konustuk tatil.olmayan.birgun olsa bukadr uzamazdi tekrar ozur dilerim
şu kefirin tadı nasıl ayşegülcüm
bende merak ediyorum nile yedireyim hem üst yolunum enfksyonunada iyi geliyomuş..
oy kuzum çok geçiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim
geldi geçti canım unuttuk masal hanım ne yapıyor
selam kızlar bugün giremedim şu sıra çok yoğunum bir sürede öyle gidicek hepinizi öpüyorum..
eksimis yogun.koyu.kivamda ayran gbi canim masal.sevdi.ama.sevmeseydi.meyveyle karistirop.vercektim dojtorumz onerdi.cunku
istersen netten.bi.bak kanser bagirsak.duzeni enfeksiyon herseye iyi.gelio en onemli.de gripte inanailmaz etkili
kani.temizlio falan masala coktandir iciriom ben.hic icmemistim onun icin aldim200ml lik aliyom bi sabah.bide ertesi.sabah yariya bolup iciriom taze kullan cnm mutlaka
kızlar yasminle konuştum zeynep biraz daha iyimiş antibiyotiğe devam edicekler ama yasmin gelemediği için ben yazayım dedimmm
cnm araştırdım çok iyi gerçekten
ama ev yapımını öneriyolar bak sende tarifine istersen gurma bebekte var..[/QUOT
ben ev yapımı yapıyordum kendim hiç içmöedim ama eşim çok seviyordu sonra mayamı attığım için kaldı erdeme yapayım bari
yasminim çookk geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah.
haklisin cnm ama konunun uzama sebebi yilbasi tayilinden dolayi.kimse girmedi.sohbet olmadi girwnde enson.konusulan konuya yorum yapti konu konuyu acti dogal olarak.uzadi.ama zaten kapanmisti.konu cocuklarin uyku egitimini konusmustuk aksam hatta
yani
bide yanlis anlasilmasin ben mahremimi ulu orta yayan anlatan biri.degilim.inanain esimden bile hala utanirim
annemden.bile cekinirim sezaryan dogum.yaptim ilk odaya alindigimda ciplaktim annem ciksin desim pansumanda flan inanain cok.cekingen biriyim burda kizkiza oldugumz icin rahat.anlattim ama inanki.detayina girmedim.sadece esim misafiri beklemez dedim
rahatsiz ettigimz icin ozur dilerim hepinizden kimse olmadgindan girenler yazanlarla okobu hakkinda konustuk tatil.olmayan.birgun olsa bukadr uzamazdi tekrar ozur dilerim
Sonunda denk gelebildik.nasilsin
iyi olmaya çalışıyorum canım. canım sıkılıyo biraz. yapcak çok iş var ama hiç bişi yapasım gelmiyo boş boş oturasım var ondan da sıkılıyorum. ayyy bunalımda mıyım ne.
sen nasılsın canım aras paşa nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?