2012 kasım bebekleri büyüyor..

coook gecmıs olsun canım
evet salgın varmıs bende duydum
demekkı yıyormus bıseyler senden gızlı bal boceği
hayırlı haberlerını beklıyoruz tatlım

Cok gecmis olsun canim insallah simdi iyidir bal bocegin eminim cok zor olmurtur senin icinde tahmin edebiliyorum ya bu salgin nasil acaba bizde cocuklarimizi koruyabilirmiyizki bulasici falanmi disari ciktigimizda dikkat edelim.

ayyy cok.gecmis olsun canim yaaa cok.uzuldum perisan.olmussundur onu.oyle gorunce allhim bian.once sifa versin ins olumlu.sonuclanir bian.once tpparlanir ins

Cok gecmis olsun canim insallah simdi iyidir bal bocegin eminim cok zor olmurtur senin icinde tahmin edebiliyorum ya bu salgin nasil acaba bizde cocuklarimizi koruyabilirmiyizki bulasici falanmi disari ciktigimizda dikkat edelim.

canim cok.zor salgindan korumak sen.biyere cikmasanda esin isten gelio o.baskasindan.kapip getirebilir misafir elir ondan.bulasabilir icme suyu.hazir kullanbiliosun ama ymegw falan.cesme suyu.kullaniosan.ordan.bulasabilir korumak.mumkun.degil cnm ya
bol c vitamini onerio.bagisklik icin.doktorlar.
bide kefir icirin nerdeyse yuzde yuz koruma saglio arastirin.isterseniz.
ben.masal a iciriom cok sevio ama eksimsi sevmezlerse meyvelisi var onu alin yaa siz meyve suyu yada puersi ekleyip hergun yarim bardak kadar icirin
doktorum tavsiye etmisti

kızlar yasminle konuştum zeynep biraz daha iyimiş antibiyotiğe devam edicekler ama yasmin gelemediği için ben yazayım dedimmm

kolay gelsin canim aksam def.e yorgungunu alir kesin opuceuklere bogarak seni
kesinlikle evet,zaten onun bana bir güşlümsemesi yetiyor.
hele de gelip öpmesi ve öptürmesi yetiyor
buaralar defne seni öpebilirmiyim diyorum yanağını uzatıyor ya bayılıyorum
defne en çok benim boynumdan öpmeyi seviyor.hem kokumu içine çekiyor hem de öpüyor.kızımı çoooook seviyorum.allah bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın

Ben kefir hic icmedim canim ya almadimda zaten ama oglum icin bi alip deneyeyim bakalim.ben her sabah portakal suyu skyorum kahvaltida iciriyorum meyvede yiyyo ama kefiride bi alip deneyelim bakalim belki sever.

oy kuzum çok geçiş olsun bir daha yaşatmasın rabbim

geldi geçti canım unuttuk masal hanım ne yapıyor

selam kızlar bugün giremedim şu sıra çok yoğunum bir sürede öyle gidicek hepinizi öpüyorum..

şu kefirin tadı nasıl ayşegülcüm
bende merak ediyorum nile yedireyim hem üst yolunum enfksyonunada iyi geliyomuş..

şu kefirin tadı nasıl ayşegülcüm
bende merak ediyorum nile yedireyim hem üst yolunum enfksyonunada iyi geliyomuş..

eksimis yogun.koyu.kivamda ayran gbi canim masal.sevdi.ama.sevmeseydi.meyveyle karistirop.vercektim dojtorumz onerdi.cunku
istersen netten.bi.bak kanser bagirsak.duzeni enfeksiyon herseye iyi.gelio en onemli.de gripte inanailmaz etkili
kani.temizlio falan masala coktandir iciriom ben.hic icmemistim onun icin aldim200ml lik aliyom bi sabah.bide ertesi.sabah yariya bolup iciriom taze kullan cnm mutlaka

bgun.misafirim.vardi biri19biri20aylik.bebisler vardi.masalda onlarla oynadi.hayran.kaldim.ona oyincaklarini.paylasio verio ellerinden.tutuo guluo cok.eglendi cnm bide kopek nasil yapio diorum hav hav.dio.kafasinida sallio ayy cok sekwr oluo.ozamn yiyesm.gelio. yaaa
sanada.kolay gelsin.cnm.yorulcan desene bisure.iste.erdem seni.dinlendirsin.inss

cnm araştırdım çok iyi gerçekten
ama ev yapımını öneriyolar bak sende tarifine istersen gurma bebekte var..

Rica ederim.ozurluk.bir durum.yok

Sonunda denk gelebildik.nasilsin

iyi olmaya çalışıyorum canım. canım sıkılıyo biraz. yapcak çok iş var ama hiç bişi yapasım gelmiyo boş boş oturasım var ondan da sıkılıyorum. ayyy bunalımda mıyım ne.

sen nasılsın canım aras paşa nasıl

Ay bu ara hatta kv kaybettugimizden beri ayni.moddayim canim.is guc yapmak.istemiuor sanki
Ama.yaomak.lazim.heryer daginiz geliyor

Atas uyudu yarrn odasinda senin ufaklik.nasil iyimi bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…