- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.261
Ay bu ara hatta kv kaybettugimizden beri ayni.moddayim canim.is guc yapmak.istemiuor sanki
Ama.yaomak.lazim.heryer daginiz geliyor
Atas uyudu yarrn odasinda senin ufaklik.nasil iyimi bu ara
songül bişey söyliycem ama korkuyorum. inşallah nazar falan değdirmem. berra eskiden bi paket kaşık mamasını bi ayda bitiremzdi. kalanını atardık bi ay dolduğu için. uzun zamandır vermiyrdum geçen aldık maşallah diyim bi hafta oldu paket bitti bugün.
aynen canım yapma lazım da içinden gelmeyince de olmuyo pöff
iyi şükür canım çikolata yiyordum ortak oldu çikolatama elimden kapacak nerdeyse:) berra bugün 7 de yatıp 9 da kalktı kaçta yatar artık bilmiyorum
Insalla kacirmamisimdir seni
aynen canım yapma lazım da içinden gelmeyince de olmuyo pöff
iyi şükür canım çikolata yiyordum ortak oldu çikolatama elimden kapacak nerdeyse:) berra bugün 7 de yatıp 9 da kalktı kaçta yatar artık bilmiyorum
Aman masalla cnm ya ne kadar cok sevindim.insalla.boyle devaam eder severek mo yiyor
Arasta cok tatlici
Eltim aradi yazamadim kusura bakma cnn
Ben de seni bekledim canim gelmeyince mutfaga girdim kestane pisiriyordum gece yeni basliyo bize benim de surekli bişeyler yiyesim var. Dedigin gibi en azindan biri bulur diye düşünüyorum ben de
songül bişey söyliycem ama korkuyorum. inşallah nazar falan değdirmem. berra eskiden bi paket kaşık mamasını bi ayda bitiremzdi. kalanını atardık bi ay dolduğu için. uzun zamandır vermiyrdum geçen aldık maşallah diyim bi hafta oldu paket bitti bugün.
Cnm sende hala yediriomusun kasik.mamasi.muhallebi falan
ben arada bi veriom aksam yemek yio yatarkende sut iciriom oyuzden muhallebi kasik mamasi yedirmiom ben
sen ?
Yatmadan sut veriyorum
Sabahlari tahilli kasik mama veriyorum
Pek cok sey yasak arasa kahvaltida sonrada bizimle yiyebildiklerini yiyor
Anladin cnm ins arasta yer bian ince yumurta falan kahvaltida peki kahvalti icin hangisini kullanion
bende degisiklik olsun die yulafli balli kahvalti die vardi bebelac alcaktim bisize sorqyim kullanan varmi die almadim
Ben de bazen cok ozlerim canin eski gunleri. Geceleri oturup biseyler yiyip shbrt etmek cok guzel olurdu. Yine siz de kalabaliksiniz yaren renk katiyordur. Benim kizimda büyüyünce daha zevkli geçer belki aksamlarimizOh geri gelmissin ne hos
Ay aaile sadeti var desene ay bende kestane bir sevmem ki sorma ama yarenim.bayilir
Ailede herkez pek bir sever
Ah ccocuklugum.geldi aklima babam bicakla yarat annecigim.pisirirsi evde uc tane kiz cocugu civil civil simdi iki.kuru kafalariba kaldi ayy bir kestane nerelere goturdu beni
Ben de bazen cok ozlerim canin eski gunleri. Geceleri oturup biseyler yiyip shbrt etmek cok guzel olurdu. Yine siz de kalabaliksiniz yaren renk katiyordur. Benim kizimda büyüyünce daha zevkli geçer belki aksamlarimiz
Gece veriyorum canim kasik mamasini uzun zamandr muhallebi yapiyordum kasik mamasini ozlemis heralde kuzum. Bugun sabah yumurtanin beyazini yedi sadece mumkun değil sarisini yediremdim. Oglen yarim kase corba yedi. Aksam pek bisey yemedi biraz once de yarim kase kasik mamasi. Bizim istahi acolmis halimiz bu canimMasallh.cok sevindm cnm ama yemek yemiomu kasik.mamasi gerek yok bence ama yemek yedirip yatarkende sut icmio sa ozman muhallebi en iyisi tok tutar cnm sut iciosa gerk yok
Gece veriyorum canim kasik mamasini uzun zamandr muhallebi yapiyordum kasik mamasini ozlemis heralde kuzum. Bugun sabah yumurtanin beyazini yedi sadece mumkun değil sarisini yediremdim. Oglen yarim kase corba yedi. Aksam pek bisey yemedi biraz once de yarim kase kasik mamasi. Bizim istahi acolmis halimiz bu canim
Yatirmiycaktim ben de zaten ama gündüz gezmedeydk uykusunu alamadi. O yüzden aksam cok mizladi. Bu sonucu göze alarak uyuttumKeske uyuymasaydin 7de cok yanlis bizamn osaatte yatinca gunduzki gbi yatimsaat uyumaz beebekler daha uzun uyur oyuzdende gece uyamaz yankis bi.zman normalde 4den sonra yatirmayin derler uyku egitmenleri gece deliksiz uyku icin
eer masal 3gbi uyumazsa bidaha uyutmamm oyalarim9a kadar cunku uyudumu kalkmaz kaldirsam uykusunu alamadigi icin hic durmaz oyuzden uyutmam ben
bizde azonce cerez yioduk masalda bana yedirio kuru dut a bayilio masal
Sukur cnm.ole ole acilcak insalla
Eskiye gore oldukca iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?