2012 kasım bebekleri büyüyor..

yakındır cnm gelmesı onun saatlerı geldı
ay pc geceyım dedıım rakamların hıcbırı basmıyor sıstem gerı yukledım kendıne geldı
ne yapıyor fıstık kestaneye ılgısı nasıl
ben de pc açtım bakalım berra ne kadar izin verecek
sert şeyleri pek yiyemiyor canım.
canım arasın dişi alttan ikisi aynı anda mı çıktı berranın tek çıkıyo diğeri ne zaman çıkar acaba

ben de pc açtım bakalım berra ne kadar izin verecek
sert şeyleri pek yiyemiyor canım.
canım arasın dişi alttan ikisi aynı anda mı çıktı berranın tek çıkıyo diğeri ne zaman çıkar acaba

ay aras ala musade etmıyor uyanıkken hep telden gırıyorum
ay cnm ben bızım kızın tek dışlı olduğunu unuttum ya bır andan arasın ılk dısınden ıkı gun sonra oburksuu geldı ama ben buyuk ıhtımalle ılk dışını gec gordum oldukça uzamıstı

Ilk disimizin tik tik sesini duyali 15 gun oluyo canim ama tek basina uzuyo 2. Yok hala

senın kızın dıslerı nazlı annesı ondandır
nedır su andakı durumu fısfıgın uyku mode varmı
Uyuttum şimdi canim ama öldüm yorgunluktan.
Hem de cookkk nazli dislerimiz. Neyse vikti ya bitanesi gelir gerisi inşallah çok endiselenmeye baslamistim.

Canim senin göğüs ucun yara oluyor mu benim ara ara oluyor cok aci veriyor emzirmek

oh hadı gecmıs olsu annesı uyuttun berracıgı
dedıgın gıb ı gelır artık pesıne dıslerı

cnm benım arasta hıc ayara olmadı gogusleerım damalarıyla sıkıstırıyormu acaba berra

aa bak ne anlaytıcam hanı aras nerdeyse ıkı aydır sadece tek gogsumu emıyordu ya aksamdan berı dıgerınıde emmeye başladı sütte var gayette mutlu emıyor eksımemıs demekkı eksıse ıcmezdı dımı nette baktım eksımez yazıyor
koca ıkı ay gectı dusun

Ay ben de ne zamandir sorcam unutuyorum. Cok sasirdim canim ya iki ayda kesilmedi mi süt cok sevindim ama sorunsuz emmesine

Bilmiyorum ki canim nasil emiyorsa yara oluyor o da cok aci veriyor. Sen yasamamissin ne guzel

Ay ben de ne zamandir sorcam unutuyorum. Cok sasirdim canim ya iki ayda kesilmedi mi süt cok sevindim ama sorunsuz emmesine

Bilmiyorum ki canim nasil emiyorsa yara oluyor o da cok aci veriyor. Sen yasamamissin ne guzel

ay ınsanın canı cok yanar ben yarende ne cektım anlatamam sukru arasta olmadı

benı süte gelınce sıkınca çıkıyordu ama hıcte gogsumu rahatsız etmemıstı cok ılgınc ıkı ay yanı az bır zmanda degı

Evet rahatsizlik vermemesi de cok ilginc

sorma cnm ya hele bneım kadar mastıte egılımlı bır kısıye rahatsızlık vermemesı cok ılgınc
büyüdükçe ne tatlı oluyor hallerı degılmı arasa gogsumu gosterıyorum kosa kosa geliyor emzıgıde atıyor başlıyor emmeye hele sonunda öperse bıtıyorum

Iyi geceler kizlar size sorum olacakti benim 1 yasinda kizim war
Emziriyorum kizim sadece memeyi emiyo baska birsey yemiyo ve sabaha kadar da gogsumu birakmiyo cok
Duskun ve sewiyo AMA ac olmasina da Dayamiyorum sizce kesmelimiyim esim kes diyo hem kardesi olsun istiyo
Cok kararsizim bir iki Sefer denedim AMA. Kiyamadim vicdan azabi cekiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim:)

merhaba cnm
ben sımdı ne soyleyecegımı bılemedım yanlış brsey dersem etkılermıyım dıye
aynı durum benım ablamın basında vardı sabaha kadar defalarca kalkıyordu emmek ıcınn cok uykuzsuz kalıyordu 18 aylıken bıraktırdı uyu problemı tamamen bıttı ama onun yemek problemı yoktu
dersen kı sen aynı durum da olsan ne yapardın ıstahsızlıgı ve uyku problemının emmeye bağlı olduğunu düşünürsem kesınlıkle bıraktıırtrdım

Canim cok tesekkur ederim cevap werdigin icin sagol gece sayisiz kalkiyorum kizim biberonda tutmuyo
Hadi onu tutsa neyse oda yok inanirmisin bugun sadece Sade etli burgerin ustune oda 3 te birini yedi yamedi olmazsa
Keserim bole olmuyo tekrar tesekkur ederim

cok zor olmalı gerçekten bebegın ıcınde zor aslında uykusunu alamadığından huzursuz olabılır
ablamın kızı biberona anna sutunu bırakıcnca başladı ınsalla sızınde aynı sekılde olur
gonul ıster tabıkıde daha uzun emsın ama anne sutu 1 yasuında bebegın tum ıhtıyaclarını karşılamak ıcın maalesef yetersız
gelısımı nasıl

Gelisimi cok sukur iyi 12 kg da aynen bende uzun sure emzirmek istiyorum AMA
Iste olmuyo maalesef gercekten cnm cok zor uyku duzenimizde allak bullak oldu ornek gece 6 da yatar Sabah 5 de kalkar
AMA uyudugu surece gogsum emzik gibi agzinda ara uykusuda yarim saat var ya yok

masalla cnm kg sı cok cok ıyı ağırlıklı anne sutu almasına rağmen
ay çokta erken yatıyrmus annesı 11 saat ıyı aslında ama 11 saatte yarım saatte bır kalktığını düşünürsek sayısz kalkmıs oluyor cok zor yanı yarım saatte bır kalkmak

Ewet cnm allaha cok sukur kg su cok iyi sutum masallah cok iyi yariyo kusura AMA iste musade etmiyoki sut olsun
Emzik gibi kullaniyo cok zor aynen yarim saatte bir kalkmak inanirmisin cnm geceyle yatiyoruz. Geceyle kalkiyoruz hirbir
Sosyal hayatimiz kalmadi buarada oglun warmis altta gordum Allah bagislasin ismide cok guzel aras ismini cok sewiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…