- 9 Nisan 2013
- 2.170
- 556
- 398
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.301
Ewet cnm allaha cok sukur kg su cok iyi sutum masallah cok iyi yariyo kusura AMA iste musade etmiyoki sut olsun
Emzik gibi kullaniyo cok zor aynen yarim saatte bir kalkmak inanirmisin cnm geceyle yatiyoruz. Geceyle kalkiyoruz hirbir
Sosyal hayatimiz kalmadi buarada oglun warmis altta gordum Allah bagislasin ismide cok guzel aras ismini cok sewiyorum
Cnm kusura bakma sana tekrar birsey sormak istiyorum kesersem nasil kesiyim
Wavss gelmedi bugün
canım 2ay hiç emmeyip naısl süt bitmedi çok şaşırdım neyse maşallah diyeyim. sütün nasıl senin cnm benim çok azaldı , süt olsun diye önceki gibi dikkat etmiyorum ondan mı acaba mesela çok su içerdim artık yarım litreyi zor bitiriyorum.senin ansıl süt olsun diye hala dikkat ediyormuusn. birde emir gündüz çok emmiyor 1 yada iki kere emiyor. ama geceher uyandığında veriyorum gündüz nedense öyle memeye düşkün değil.oh hadı gecmıs olsu annesı uyuttun berracıgı
dedıgın gıb ı gelır artık pesıne dıslerı
cnm benım arasta hıc ayara olmadı gogusleerım damalarıyla sıkıstırıyormu acaba berra
aa bak ne anlaytıcam hanı aras nerdeyse ıkı aydır sadece tek gogsumu emıyordu ya aksamdan berı dıgerınıde emmeye başladı sütte var gayette mutlu emıyor eksımemıs demekkı eksıse ıcmezdı dımı nette baktım eksımez yazıyor
koca ıkı ay gectı dusun
canım kefiri biberona mı koyup veriyorsun.eksimis yogun.koyu.kivamda ayran gbi canim masal.sevdi.ama.sevmeseydi.meyveyle karistirop.vercektim dojtorumz onerdi.cunku
istersen netten.bi.bak kanser bagirsak.duzeni enfeksiyon herseye iyi.gelio en onemli.de gripte inanailmaz etkili
kani.temizlio falan masala coktandir iciriom ben.hic icmemistim onun icin aldim200ml lik aliyom bi sabah.bide ertesi.sabah yariya bolup iciriom taze kullan cnm mutlaka
çok geçmiş olsun cnm çok zor geçiyor çocukların hastalığı huyları bile değişiyor. bi ran evvel atlarırsınız inşallah.herkese günaydın kızlar... hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için . Rabbim kimsenin kuzusuna kötü gün göstermesin dermanlı dert versin. dermansızını göstermesin inş. benim bal böcüğüm bizi çok korkuttu ateşi 40 a dayandı düşüremedik bi türlü ne ılık duş ne ateş düşürücü ne de fitiil fayda etmedi... acillere taşındık. tahliiller yapıldı. sonra kendi dr una gittik kulağı ve boğazı kızarmış dedi salgın varmış. ishal yüksek ateş ve kusma şeklinde. kuzum öyle çıkardı ki hiç bişey yemeyen çocuktan o kadar şey nasıl çıktı şaşırdık ne yatak kaldı ne yorgan ne çarşaf o derece yani alezi bile aşıp yatağa geçmişti o derece yani.neyse antibiyotğe başldaık inatçı ateşimiz düştü çok şükür. bugünde tahlil sonucumuzu aldk temiz çıktı parazit yokmuş çok şükür. 10 buçukta da dr yi ziarete gitcez inş güzel haberler alırız.dua edin bize... iyileşsin kuzum artık
gunaydin guzel annelerrrrrr ve ennn tatli bebisleriiiiiiiii
zeynep ilay ins iyi gcer bgun kontrolun umqrim iyilesiosundur
guldencim nil nasil hiriltisi gectimi biraz buarada doktoruna sordunmi ventolin ilacini kafana takilmiatiya ne dedi
cvr emir ins uyumustur bugece artikda sende dinlenmissondir
opyrummmm hepnizi bugun misafirlerim var hazirlik yapicam simdi
bgun giremicem opuyorum sizi
canım 2ay hiç emmeyip naısl süt bitmedi çok şaşırdım neyse maşallah diyeyim. sütün nasıl senin cnm benim çok azaldı , süt olsun diye önceki gibi dikkat etmiyorum ondan mı acaba mesela çok su içerdim artık yarım litreyi zor bitiriyorum.senin ansıl süt olsun diye hala dikkat ediyormuusn. birde emir gündüz çok emmiyor 1 yada iki kere emiyor. ama geceher uyandığında veriyorum gündüz nedense öyle memeye düşkün değil.
canım kefiri biberona mı koyup veriyorsun.
çok geçmiş olsun cnm çok zor geçiyor çocukların hastalığı huyları bile değişiyor. bi ran evvel atlarırsınız inşallah.
ah cnm maalesef artık gündüz bir kere uyanıyor , gece de 9 da yatırıyorum. gece12 yada1 gibi uyanıyor yatmak istemiyor. dünce gece1 saatt ayağımda salldım gece2 de uyudu. bu sfeerde geç yattığı için sabah 10 a kadar uyuyor.uyku düzeni değişti resmen ama 1 dişimiz daha patlamış gördüm.
İyi geceler herkese bugun pek giren yok sanirim varmi yoksa.
Bu gecede kimse yok sanirim neyse bende cikiyorum ozaman iyi geceler herkese.
emziren annler sütünüz nasıl benim sütüm çok azaldı birde emir gündüz öyle memeye düşkün değilgündüz 1 yada 2 kere emiyor. oda 5-10 dk. süt olması için hala dikkat ediyormusunuz sıvı alımına ben çok azalttım sıvı alımını malum kışın okadar su içemiyorum.
gündüz gece ne sıklıkla veriyorsunuz.
uykusuzluk çok var canım. yemeğe gelince normal yiyiyorum ama süt yapacakşeyler değil tabi ben acaba çok emmiyor ondanmı azaldı diyorum.bende gösterince geliyor ayaktayken bile emip gidiyor ama önceden çok uzun emerdi şimdi öyle değil az emiyor.şimdi memeyi bıraktırmaya kalksamçok rahat bırakır ama hiç içim el vermiyor o öyle güzel bir bağki aramızda hiç koparmak istemiyorum.sen kefir veriyormusun cnım. evet tabikendin yapmak daha mantıklı sanki.Bende saskinim.canim.nasik birseyse anlamadim
Sutum doluo tasmiyor ama var ama beslenme yorgunluk stres uykusuzlik bunlarda azalmasina sebep.oluyor annemi kaybettigimizde ben bir hafta hic birseybyiyemedim.desem yeri ozaman sutum yok denilcek kadar azdi hatta gecede birkez emmeye kalkan aras 4 kez falan kalktigi oldu yemek yemege baslayinca sutum artti arasta eski duzenini dondu
Sen yine beslenmene dikkat et cnm
Aras simdilerde daha seviyor ginduz emmeyi gosteriyorim.kosa kosa geliyor emzigide atiyor:)
Kefire gelince cnm nette tarifleri varmis beysalda yapmis kendin yapman daha uygun hemen taze tuketilmesi gerekiyormus
Hazir satilanlarda eksime basladigunda mayalnma olup bira gibu alkole donusme olabiliyormus dinimizde caiz olmuyormus evde yapma sansin varsa yao derim riske atma
Farkli gorusller ve din adamlari tarafindan tartismaya alinmis bir konu indan dolayi garantiye alip evde yaoma imkani varsa yapmak daha mantikli geldi bana
Canim.ben cok fazla dikkat etmiyorum ama normaldede sutuketmeyi severim
Gece erken yattiysa iki nirmal.vakitte yattiysa birkez emiyor
Gunduz ise 4 kesin zaman zaman 5 olabilir
uykusuzluk çok var canım. yemeğe gelince normal yiyiyorum ama süt yapacakşeyler değil tabi ben acaba çok emmiyor ondanmı azaldı diyorum.bende gösterince geliyor ayaktayken bile emip gidiyor ama önceden çok uzun emerdi şimdi öyle değil az emiyor.şimdi memeyi bıraktırmaya kalksamçok rahat bırakır ama hiç içim el vermiyor o öyle güzel bir bağki aramızda hiç koparmak istemiyorum.sen kefir veriyormusun cnım. evet tabikendin yapmak daha mantıklı sanki.
tok ise, yanimesela hemen yemeğin arkasına emiyormu canım sanki emir tokken çok emmek istemiyor.
iyi akşamlar herkes iyidir umarım
ben normalde zaten zor giriyordum hamilelikte oluncxa hepten zorlandım
bu hamilelik ilkinden daha ağır geciyo sanki bilmiyorum
sizleri bebişler nasılsınız
bu arada dün doktora gittim ikili test için cinsiyeti deöğrendim doktorumuz .erkek dedi
Merhaba ur uzun zamadir yoktu sen nutraks hevin gebelerimiz giremiyor artik
Ne kadarlik oldu annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?