2012 kasım bebekleri büyüyor..

bende daha sıkaralıklarla vermeye çalışayım bakayım cnm ne olacak. birde emdikten sonra üstümdeki tsortumu kapatıyor :)) bu ara yine dişçıkartıyor cnm ondanda olabilir tabi. acayip kaşınıyor dişleri.ne bulsa ağzına sokup kaşıyor.vallahi bu alt üst dişler bizi böyle zorluyor ben azıları düşünemiyorum yandık dentinox kullanıyorum ama sanırım etkisi çabuk geçiyor sürekli sürmek lazım.

canımsenin bırakman arası çok etkilemiş ya kıyamam . nasılda bağlı sana.bizimkide bu ara çok babacı oldu. babasına hayran(

13 haftalık oldu teyzesi ama kızım da yoruyo beni sanırım hissediyo hiç kucaktan inmiyo şimdi uyuttum ama kıpırdanıyo yanına gidiym diye

Oh masalla tehlikeli donemi atlatmissiniz iki arkadasim var ayni arasi az olan onlarda ikinciyi daha zor gecirdiler dinlenemediler bizim bebeleer de ana kuzusu
Insakka simdiden sonraki donem rahat gecer
Ikili test sonucunuz nasil

Aaa demek birde oglun olcak siraliymis:)
Hayirli evkat olsun insalla
Bu arada cimcime nasil

amin inşallah evet ama doktor dedi ki yadın sen oğlun olsun bak o zaman nasıl zor :)bir kız bir erkek annesi olarak sen daha iyi bilirsin tabi:)senden daha çok yardım alcaz yani:)
cimcime iyi masallah yürüyo artık konuşmak istiyo ağzı laf dolu hiç susmuyo ama çıkaramıyo daha
yememiz iyi ama kilomuz sanırım az 11 kilo
bizde haberler böyle aras nasıl yarenin okul sorunları düzeldi umarım sen iyisin keyfin yerinde inşallah

13 haftalık oldu teyzesi ama kızım da yoruyo beni sanırım hissediyo hiç kucaktan inmiyo şimdi uyuttum ama kıpırdanıyo yanına gidiym diye

canım maşallah bebeğin büyümüş. nasıl geçiyo hamilelğin . hamileyken en sevdiğim şey uykuydu. ve uykudan onun tekmeleriyle uyanmak :)) kızın izin veriyormu uyumana.

Desene tersine dondu bizim.bebeler
Ama dedigim gibi verincw emiyor ama yoksada huysuzlanmiyor

Ben jel.dencol kullaniyorum azo diste biraz ustahsizlik huzursuzluk oldu agri kesici ve jel ile atlattik 5 gun surdu iki azi cikti
Sende bu dinemde kullan cnm rahatlasin beben

Oh masalla tehlikeli donemi atlatmissiniz iki arkadasim var ayni arasi az olan onlarda ikinciyi daha zor gecirdiler dinlenemediler bizim bebeleer de ana kuzusu
Insakka simdiden sonraki donem rahat gecer
Ikili test sonucunuz nasil

sonucu çarşamba alacaz inş sorun çıkmaz
ne biliym sanki sürekli kızın peşinden koşuyorum diye mi ilk doğumdaki kilolardan mı bilmem ama bel ağrım çok oluo

canım maşallah bebeğin büyümüş. nasıl geçiyo hamilelğin . hamileyken en sevdiğim şey uykuydu. ve uykudan onun tekmeleriyle uyanmak :)) kızın izin veriyormu uyumana.

saol canım
kızım uyumama değil nefes almama izin vermiyo o yüzden bu çok zor geçiyo çok yoruluyorum

neyse kızlar kızım beni yanına istiyo ben çıkıyorum kendinize ve bebişlerinize çok dikkat edin öpüyorum sonra görüşmek üzere
iyi geceler

Bak sen
Banada ole dediler cnm gazi cok olur huysuz olir vb ama tam aksine aras sakin uysal bir bebekti hala da ole
Cimcumeye bak sen ne tatlidir kimbilir
Kg nizde masalla.cok iyi bencw tabi anneye herzaman azdir orasi ayri:)
Bizler iyiyiz cok sukur
Yarenin okul sorunlaei simdilik.duzeldi yarene hassas davraniuor wgitim anlaminda sorun yok kizim okuyor artik :)
Arasimda gezinip duruyor

saol canım
kızım uyumama değil nefes almama izin vermiyo o yüzden bu çok zor geçiyo çok yoruluyorum
ah canım çok zordur ama sonra çok rahat edeceksin. .bizimkide öyleoturmuş oyuncaklarıyla oynuyor odadan çıkayım hemen oyuncakları bırakıp koştura koştura oda arkamdan geliyor.3 yaşına kadar zor ah birde 2. yaş sendromu varmış geçen gün birblog yazısını okurken gördüm biizmkilerin yaşlarında bir kız çocuğu kardeşini öperken annesi resmini çekmiş bayıldım fotoya.

darısı başımıza canm .kimiçocukta hiç anlşılmazmış diş çıkarmasıı ya bzen özeniyorum . yzlnız diş çıkasrırken şunu farkettim normalden daha fazla su içiyor ve içi ferahlatıcı şeyler yemeyi seviyor sıcak şeyler yemek istemiyor. .örneğin yoğurt , portakal suyu bu tazr şeyleri daha severek içiyor.canm bizde tencere tava yerlerde yemek yapıp birde bana uzatıyor olmuşmu diye bende oh çok gzüel olmuş diyorum bir seviniyorki sorma en sevdiği oyuncaklar şuan tencere ve tavalar

Ah o iko yas sendromunu iyi bilirim heo.inkar yaren cok guzeel konisuyordu birde herseyi reddeyordu ama.cokta tatliydi

Arasta bu ara cok su pprtakal mandalina tarzi tuketiyor demek disten

Ay ne gizel.oyunlariniz var ole arasta legenlerin oldugi dolaba cok heyecanli hepsini cikartiyor
Birde buzdolabini acmayi cok seviyor

Günaydın kızlar, süt konuşuluyor.defne ekimd bıraktı emmeyi ama benim hala sütüm var

iyi pazarlar kızlar
uzun zamandır giremedim ama telefondan elimden geldiği kadar geçmişi okumaya çalışıyorum,

Songülüm başınız sağolsun çok üzüldüm okuduğumda, Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.

Beni soracak olursanız Kaan ve içimdeki melek büyüdükçe dahada zorlanıyorum herşeyde,
Kaan malesef 2 haftadır öğle uykusunda çok diretiyor kendinii parçalıyor resmen uyumamak için,
zorda olsa uyutuyorum yinede bence çok erken öğlen uykusunu kaldırmak istemesi
onun dışında dişler çıkmaya devam, malesef haşa yürümyoruz ama ilerlemeler var,
parmak ucunda sıralamıyor artık, ellerini bırakıp durabiliyor ayakta, bir iki defa adımda attı ama o kadar gerisi gelmedi henüz.

İçimdeki meleğe gelince hatırlarsanız prenatologa gittik, malesef ordada sonuç aynıydı ense kalınlığı görüldü ama doktor sorun kesinlikle yok bebek sapasağlam dedi yani amniyosentez kesinlikle önermedi.
Çarşamba kendi doktorumda organ ultrasonu yapılcak, ayın 13ündede yine prenatologda randevu var oda bakmak istedi.
İnşallah hayırlı haberler alırız.

Bu arada yüzde 90 Kaana erkek kardeş geliyor, algılamaya başlayınca çok sevinecek paşam

Tekrar hepinizin yeni yılı kutlu olsun, öpüldünüz şekerler
Fırsat buldukça gelicem yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…