2012 kasım bebekleri büyüyor..

hg canım evet uzun zamandır yoktun
ama haklısın bebısler artık cok zorluyo coğumuzu sen bıde hamılesın ıkı kat yoruluyosundur rabbım kolaylık sağlasın sana
pasa tembel cıktı desene ama yakında yurur canım merak etme
ınsallah guzel haberler alırsın canım kontrolde meleğın sapasağlamdır ınsallah
2. erkek gelıyo yanı hayırlısı olsun canım
senınde kutlu olsun canım yenıyılın ıyı bak kendıne ve bebıslerıne arada gel yaz bızede kontrolden sonrada yaz

Hosgldin cnm merak etmistim seni sonucuna sevnmdm bisey yoktur doktruna guven cnm kaan ogle uykusumu istemio ayy cok erken bunun icin bende 1kez uyusun istiom illa aglio uyut die eee ee dio yatio falan
Peki napio yurumuoda tum gun uyumadan neker yapiosunz
yuruse hadi biseuler karstirio oyalanio dersin simdi napio cnm yaa cok zor isin
hamile olarak ise bikat daha zor allhm kolayllik versin sana

kızlarr berrayla iki gecedir uykularımız berbat. saat başı bazen daha sık uyanıyor. normalde uykusu güzeldir sıkıntısı olunca böyle yapar. ama ne derdi var anlayamıyorum uyanıkken hiç bi sorun yok neden olabilir sizce? uykusuzluktan perişan oldum hiç dayanamıyorum uykusuzluğa

Dis cnm dis masal da hic uyanmayan cocukken8gun boyunca yarim saat arayla kalkmisti nevrim donmustu alisk olmayinca :)
Gundz uykusu yada keyfi yerindydi cildircktim ama bi baktim 5dis gorunuo
2si cikti ustteki dgerleri cikmk uzere simdi 3kez falan kLkio yine dis geliio sanirim

Gunaydin kizlar bugun babamiz 10da nobetten gelcek disariya gelin
kahvalti yapalim sonra parka gtrelim masali arbasini alma yurusun
onu izleyelim dediayy cok mutlu oldm
babasinin onu dusnmesi ilglnmesi cok hosuma gidio..

günaydın kızlar
nasılsınız biz.iyiyiz çok şükür kızımla
9. disimizi gördüm dün gece ama uykularimiz hala sıkıntılı üç tane daha arka dis var gelen ne zaman bitecek bu sıkıntı
sizler nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti ben çalıştım hafta sonu

günaydın cnm bizde iyiyiz çok şükür nilin hırıltısı geçti şuan daha iyi
ama hafta sonu hep kucağımı istedi

dişimizde çıkıyo sanıyorum gerideki artık iyice huysuz olduk..

Günaydın kızlar, süt konuşuluyor.defne ekimd bıraktı emmeyi ama benim hala sütüm var

nasıl yani fundam ya ee ne yapıyosun pekıi sütleri
ayy keşke benimde sütüm olsaydı
ya ben hala çok üzülüyorumm bu duruma..

merhaba cnm hayırlı olsun
oyyy demek kağana arkadaş geliy oçok sevindim
bence 2 erkek yada 2 kız olunca bu işe en çok çocuklar seviniyo çünkü kendilerine arkadaş gelyo değilmi
sonuçlarda inşallah sıkıntı çıkmıyacak cnm hayırlısıyla al kucağına bebişini..

diş cnm diş bunun adı diş..

günaydın kızlar
hepinizi öpüyorum

günaydın cnm erdem paşa nasıl
?

bu aradaayşegül gözün aydın sanıyorum kardeşin gelmiştir..

kızler herkese kocaman bi günaydınnnn:

günaydın canım çok şükür iyi dede manyağı oldu çıktı öyle bir dede diyişi varki görmelisiniz :)

herkese günaydın nasılsınız bakalım. benim nette sorun var alıntı yapamadım. yine bebişlerin diş sıkıntısı var sanırım. tüm bebeişlere rabbim şifa versin inş. içinde benim kuzuma da:)

cnm bişey yapmıyorum kesilir diye bekliyorum ama kesilmiyor. çok ağrı yaptığı zaman sağıp döküyorum. büyükler defneyi çok içten sevdiğim için sütümün kesilmediğini söylüyorlar ama bilmiyorum

günaydın canım çok şükür iyi dede manyağı oldu çıktı öyle bir dede diyişi varki görmelisiniz :)

yerim ben onun dede deyişini

buarada herkese günaydın kızlar
haftasonu temizlik, çamaşır yemek ve defneyle geçti
güzeldi, eşimle birlikte evimzin eksiklikleriyle ilgilendik
zaten haftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum

cnm yaa çok sevindim eşinle vakit geçirmişsiniz ne güzel. birlikte ev ile ilgili şeylerle uğraşmak zevkli oluoyor.:) bizde de hsonu temizlik vardı ben camları silip perde yıkadım eşim perdeleri asıp balkonları temzledi:) kuzumda merdiven tepelerinde gezdi

aynen cnm, birlikte vakit geçirmek çok güzel
işle uğraşmış olsak da başbaşa olmak güzel
gerçi akşamları kvlere oturmaya gittik ama en azından gündüzleri başbaşaydık
defneyle temizlik zor olsa da hallettik

ayy cny insan hiç mi demez e oğlum evinizde su mu çıktı bi akşamda aevinizde otursaydınız diye, ama niye desin ki seni sinir etmek varken neyse ki gündüzden gitmemişsiniz cnm evinizde başbaşa kalmışsınız bu da güzel. ee defnecik nasıl

Saol cnm ama inmedi daha 9da bindi sabah 3.30gbi falan.iner ozman.almaya gidicem babamiz bakcak.masala ayy kardes yapmixam.diorum vazen ama.kardesime.duydugum sevgiyi dusunune kizimda yasamali diorum:)

Ayy yerim.ben.onun dede diyen dillerini :)
Masalda cok icten abba abba abba dio :)bana dio anne yerine :)inanilmaz tatli oluo yaa allhima binkez sukrediorum iyiki kizim var rabbim.bebek.istyen herkese versin ins

herkese günaydın nasılsınız bakalım. benim nette sorun var alıntı yapamadım. yine bebişlerin diş sıkıntısı var sanırım. tüm bebeişlere rabbim şifa versin inş. içinde benim kuzuma da:)

Cnm zeynep.ilay nasil.ins toparlanmistir birazdaha haftasonu.nasildi iyimiydi kuzucuk aklim.ondaydi inanki emio dimi hala kiyamm boyle hastaliklarda emwn.cocuklar iyi oluo iste enazindan ordan vitamin alir

Merhaba arkadaslar..
sonunda bende geldim (kabul edersenız) 😊
Kendımden bahsedeyim bıraz, iki kızım var allah bagıslarsa buyugum 3,5 kucugum 14 aylık, yurt dısında yasıyorum kucuk kızım vesılesıyle tanıdım sızlerı, normalde 7 kasımda dogacaktı 24 ekımde dogdu mınıgım zaten o kadar durması mucızeydı..
Sıkıntılı bır hamılelık ve sonrası gecırdım.. 6.aydan sonra hep yatmak zorundaydım sadece wc ye ızın vardı o derece sonrasında allah herkese nasıp etsın dedıgım bı dogum yaptım yaklasık bır saat ıcınde hersey bıtmıstı agrı ıgnesız tabırı caızse catır catır 😄
Ama sonrasında buyuk bı ımtıhan vardı bızım ıcın😔bebegım dogduktan yaklasık bır saat sonra nefessız kaldı ve ben fark ettım kalp masajıyla bır saat ıcınde ıkıncı kez dunyaya merhaba dedı allahıma bınlerce kez sukur, 10 gun yogun bakımda kaldı butun kontrollerı normal cıktı erken farkedıldıgı ıcın..
Suan hersey yolunda allaha sukur rabbım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın cok zor gunlerdı..
14 aylık olduk ama daha yenı yuruyoruz 7 dısımız var, bır yas kontrolunde kılo 9 boy 79 cm dı..
Bızden boyle ıste ozetlemeye calıstım ama bıraz uzun oldu okurken sıkılmazsınız umarım..
hamılelıgımden bu yana takıp etmeye calısıyorum sızlerı cok yararlı paylasımlar oluyor cok guzel dostluklar olusuyo ınsallah hep boyle devam eder..
Hasta bebekler vardı allah sıfa versın gulen yuzlerı hıc solmasın..
Son olarak songul kv ne burdakı herkes gıbı bende cok uzuldum basınız sag olsun allahım cennetınde kavustursun ınsallah..
Hepinızı opuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…