- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.341
iyi pazarlar kızlar
uzun zamandır giremedim ama telefondan elimden geldiği kadar geçmişi okumaya çalışıyorum,
Songülüm başınız sağolsun çok üzüldüm okuduğumda, Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Beni soracak olursanız Kaan ve içimdeki melek büyüdükçe dahada zorlanıyorum herşeyde,
Kaan malesef 2 haftadır öğle uykusunda çok diretiyor kendinii parçalıyor resmen uyumamak için,
zorda olsa uyutuyorum yinede bence çok erken öğlen uykusunu kaldırmak istemesi
onun dışında dişler çıkmaya devam, malesef haşa yürümyoruz ama ilerlemeler var,
parmak ucunda sıralamıyor artık, ellerini bırakıp durabiliyor ayakta, bir iki defa adımda attı ama o kadar gerisi gelmedi henüz.
İçimdeki meleğe gelince hatırlarsanız prenatologa gittik, malesef ordada sonuç aynıydı ense kalınlığı görüldü ama doktor sorun kesinlikle yok bebek sapasağlam dedi yani amniyosentez kesinlikle önermedi.
Çarşamba kendi doktorumda organ ultrasonu yapılcak, ayın 13ündede yine prenatologda randevu var oda bakmak istedi.
İnşallah hayırlı haberler alırız.
Bu arada yüzde 90 Kaana erkek kardeş geliyor, algılamaya başlayınca çok sevinecek paşam
Tekrar hepinizin yeni yılı kutlu olsun, öpüldünüz şekerler
Fırsat buldukça gelicem yine
Hosgldin cnm merak etmistim seni sonucuna sevnmdm bisey yoktur doktruna guven cnm kaan ogle uykusumu istemio ayy cok erken bunun icin bende 1kez uyusun istiom illa aglio uyut die eee ee dio yatio falaniyi pazarlar kızlar
uzun zamandır giremedim ama telefondan elimden geldiği kadar geçmişi okumaya çalışıyorum,
Songülüm başınız sağolsun çok üzüldüm okuduğumda, Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah.
Beni soracak olursanız Kaan ve içimdeki melek büyüdükçe dahada zorlanıyorum herşeyde,
Kaan malesef 2 haftadır öğle uykusunda çok diretiyor kendinii parçalıyor resmen uyumamak için,
parmak ucunda sıralamıyor artık, ellerini bırakıp durabiliyor ayakta, bir iki defa adımda attı ama o kadar gerisi gelmedi henüz.
İçimdeki meleğe gelince hatırlarsanız prenatologa gittik, malesef ordada sonuç aynıydı ense kalınlığı görüldü ama doktor sorun kesinlikle yok bebek sapasağlam dedi yani amniyosentez kesinlikle önermedi.
Çarşamba kendi doktorumda organ ultrasonu yapılcak, ayın 13ündede yine prenatologda randevu var oda bakmak istedi.
Bu arada yüzde 90 Kaana erkek kardeş geliyor, algılamaya başlayınca çok sevinecek paşam
kızlarr berrayla iki gecedir uykularımız berbat. saat başı bazen daha sık uyanıyor. normalde uykusu güzeldir sıkıntısı olunca böyle yapar. ama ne derdi var anlayamıyorum uyanıkken hiç bi sorun yok neden olabilir sizce? uykusuzluktan perişan oldum hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
günaydın kızlar
nasılsınız biz.iyiyiz çok şükür kızımla
9. disimizi gördüm dün gece ama uykularimiz hala sıkıntılı üç tane daha arka dis var gelen ne zaman bitecek bu sıkıntı
sizler nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti ben çalıştım hafta sonu
Günaydın kızlar, süt konuşuluyor.defne ekimd bıraktı emmeyi ama benim hala sütüm var
iyi pazarlar kızlar
kızlarr berrayla iki gecedir uykularımız berbat. saat başı bazen daha sık uyanıyor. normalde uykusu güzeldir sıkıntısı olunca böyle yapar. ama ne derdi var anlayamıyorum uyanıkken hiç bi sorun yok neden olabilir sizce? uykusuzluktan perişan oldum hiç dayanamıyorum uykusuzluğa
günaydın kızlar
hepinizi öpüyorum
günaydın cnm bizde iyiyiz çok şükür nilin hırıltısı geçti şuan daha iyi
ama hafta sonu hep kucağımı istedi
dişimizde çıkıyo sanıyorum gerideki artık iyice huysuz olduk..
nasıl yani fundam ya ee ne yapıyosun pekıi sütleri
ayy keşke benimde sütüm olsaydı
ya ben hala çok üzülüyorumm bu duruma..
merhaba cnm hayırlı olsun
oyyy demek kağana arkadaş geliy oçok sevindim
bence 2 erkek yada 2 kız olunca bu işe en çok çocuklar seviniyo çünkü kendilerine arkadaş gelyo değilmi
sonuçlarda inşallah sıkıntı çıkmıyacak cnm hayırlısıyla al kucağına bebişini..
diş cnm diş bunun adı diş..
günaydın cnm erdem paşa nasıl
?
bu aradaayşegül gözün aydın sanıyorum kardeşin gelmiştir..
kızler herkese kocaman bi günaydınnnn:
günaydın cnm bizde iyiyiz çok şükür nilin hırıltısı geçti şuan daha iyi
bence 2 erkek yada 2 kız olunca bu işe en çok çocuklar seviniyo çünkü kendilerine arkadaş gelyo değilmi
?
günaydın canım çok şükür iyi dede manyağı oldu çıktı öyle bir dede diyişi varki görmelisiniz :)
cnm bişey yapmıyorum kesilir diye bekliyorum ama kesilmiyor. çok ağrı yaptığı zaman sağıp döküyorum. büyükler defneyi çok içten sevdiğim için sütümün kesilmediğini söylüyorlar ama bilmiyorum
yerim ben onun dede deyişini
buarada herkese günaydın kızlar
haftasonu temizlik, çamaşır yemek ve defneyle geçti
güzeldi, eşimle birlikte evimzin eksiklikleriyle ilgilendik
zaten haftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum
cnm yaa çok sevindim eşinle vakit geçirmişsiniz ne güzel. birlikte ev ile ilgili şeylerle uğraşmak zevkli oluoyor.:) bizde de hsonu temizlik vardı ben camları silip perde yıkadım eşim perdeleri asıp balkonları temzledi:) kuzumda merdiven tepelerinde gezdi
aynen cnm, birlikte vakit geçirmek çok güzel
işle uğraşmış olsak da başbaşa olmak güzel
gerçi akşamları kvlere oturmaya gittik ama en azından gündüzleri başbaşaydık
defneyle temizlik zor olsa da hallettik
Saol cnm ama inmedi daha 9da bindi sabah 3.30gbi falan.iner ozman.almaya gidicem babamiz bakcak.masala ayy kardes yapmixam.diorum vazen ama.kardesime.duydugum sevgiyi dusunune kizimda yasamali diorum:)günaydın cnm bizde iyiyiz çok şükür nilin hırıltısı geçti şuan daha iyi
?
günaydın canım çok şükür iyi dede manyağı oldu çıktı öyle bir dede diyişi varki görmelisiniz :)
herkese günaydın nasılsınız bakalım. benim nette sorun var alıntı yapamadım. yine bebişlerin diş sıkıntısı var sanırım. tüm bebeişlere rabbim şifa versin inş. içinde benim kuzuma da:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?