2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayy yerim.ben.onun dede diyen dillerini :)
Masalda cok icten abba abba abba dio :)bana dio anne yerine :)inanilmaz tatli oluo yaa allhima binkez sukrediorum iyiki kizim var rabbim.bebek.istyen herkese versin ins

amin cnm amin. bence de kardeşsiz olmaz. yani sağlık sorunu yoksa. rabbimde nasip ederse 2. bebek olmalı kesinlikle ama ne zaman:) eşime göre hemen bana göre daha çooook var. rabbim nasip etsin inş. kendimizi düşünüp onları tek başına bir hayata mahkum etmemeliyiz bence. yani bu benim şahsi fikrim. düşünüyorumda abim ablam ii ki varlar her zaman yanımdalar hayat onlarla güzel keşke daha çok olsaymışız kalabalık aile güzel. ev hanımı olsam 3 isterdim kesinlikle ama hayat işte. rabbim 2. nasip etsin inş. hayırlı zamanda.güldennnnnnnnnnnn nerdesin:)

Cnm zeynep.ilay nasil.ins toparlanmistir birazdaha haftasonu.nasildi iyimiydi kuzucuk aklim.ondaydi inanki emio dimi hala kiyamm boyle hastaliklarda emwn.cocuklar iyi oluo iste enazindan ordan vitamin alir
emio teyzesi çok şükür. zaten yemediği için iice emmeye düştü. yapışıp duruyo yakamı çekiştirio memme diye kuzum çok tatlı yaa :) ama yese daha tatlı olcak çünkü sütüm yetmio. e şimdi yanında da değilim sordum hiç bişey yememişama sağlık durumu ii çok şükür hsonu öksürük başlıo gibiydi korktum ateşliykn üşüttük herhalde diye hemen soğansuyuna başladım ii geldi sanırım dün bi kez öksürdü.benimle birlikte dolandı durdu merdiven tepelerinde pek mutluydu.senin de kardeşin geliyormuş cnm gözün aydın.

hoşgeldin cnm rabbim kuzularını sana bağışlasın. tamda konunun üstüne geldin nasıl bi duygu 2 çocuk sahibi olmak anlat bize... ama güzelliklerini anlat ki 2. bebekten kaçan arkadaşlar var aramızda:)

Amın cnm..
Ikıncı cocuga gelınce o kadar guzel bı duygu kı anlatamam yasamak lazım gercekten😄
Kardes olmalı dıyenlerdendım..
Benim kizlar simdiden cok baglilar birbirine buyuk kizim kardesiz biryere gitmez
Biz onu alalim derler cigligi basar bizim diye😄
Yarim gunlugune krese gidiyo o yokken kucuk hep dibimde ama geldigi zaman cok guzel vakit geciriyolar
Hem yas araligida fazla olmayinca arkadas gibi buyuyecekler ins..
Bazen bana 24 saat yetmiyo ama onlarin bir gulusu herseye deger..
Kesinlikle tavsiye ederim..

Ohh bizde temizlik.yaptik.masalla bizim.babamiz nobetteydi yalnizdik.kuzucukla
cok.guzel oyunlar oynadik yakalamac oynadik bayiliom o kahkasina
teyzesinin odasini yaptik hazirladik carsaflarini bisaatte serdim masal atlio tam carsafi sercegimde nasil hosuna gdio ya:)
Bizde anneme yapardik onu hatirlatti.bana annem kizardi biz yine yapardik:)
Olsun gundz evde berabermissiniz ya bunada sukur dielim artik:) aksamda film izleyelim desen kabul ederdi belji esin

günaydın canım çok şükür iyi dede manyağı oldu çıktı öyle bir dede diyişi varki görmelisiniz :)

yerim onun dede diyen ağzını..

negüzel keşke benimde sütüm olsaydı.

eşinle vakit geçirmek güzel gelmiştir..

Saol cnm ama inmedi daha 9da bindi sabah 3.30gbi falan.iner ozman.almaya gidicem babamiz bakcak.masala ayy kardes yapmixam.diorum vazen ama.kardesime.duydugum sevgiyi dusunune kizimda yasamali diorum:)

ohh nil masal gibi olsaydı ben şimdiye kesin yapardım cnm:

ama artık eşimde 2. çocuk istemiyo..

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun.
bundan sonrada bekleriz sürekli..

yokummmmmmmmm:

Ohh sevindm cnm emmesine ya onuda istemseydi hepten ac kalirdi annesi bak.toparlanmis sen.yanindayken temizlik bile yapmis seninle
,masallh kuzucuga
yer annesi zaten normakde iatahli egil.hastayken nasil.yesin bosver.meyve yaa suyunu.bardakla kasikla oyn oynatir gbi icir
ben.masala da kasik verion o karsitiro oynuo derken.bendeki kasikla da iciriom meyve sularini falan meyve yio ama suyunu.o sekilde oyunla iciriom
sen de dene bakalim oyun.oynarken.icer belki annesi
2.olursaa esimde bende 6 7yas olsun dioz zaten allhtan o konuda hemfikiriz :)guldennnnn bak ne konusuyoruz bizzz yetisss

Hosgeldin cnm aramiza burasi dedigin gbi.cok guzel bi topllulk hepimiz acimizi mutlulugumzu bebeislerimzn neler yaptigini paylasioruz
zor donemleri atlatmissiniz allhin.izniyle guzel gunler sizi beklio cnm ins
Kizinin ismi.ne neler yapio fistik yurumeye baslamis yaramzmi.uslumu

Cnm yaa masal huy.degistirirse kardesi.olunca ben.yalniz.nasil.basa cikcam yada biri uyaninca dgeride uyansa falan huysuzluk yaparlar uykusunu alamayincaa hangi biriyle ugrascam ayyy cok zor yaa dusunnce bile yokk yokk diorum.tirsiorum yada 2.masal gbi olmazsa ayyy naparim ozman 2tane cocukla
yaparsamda 6yas enaz fark olsun dioruz esimde.oyle dio bakalim nasip hayirlisi siz tamamen mi vazgectiniz neden.cnm peki

Alinti yaparak cevaplayam dedim becerenedim
Daha acemıyım yavas yavas ögrenıcem ıns.

Gulden
Hosbulduk cnm
Keske dusunsenız ıkıncı bebısı ama hayat bu bellıde olmaz demı?
Bu sorular bıtmez ıkıncı oluncada ucuncuyu soruyolar
Mesala bana ama ben allah ısteyene versın dıyorum cocuk buyutmek zor gercekten

sende haklısın ee zaten senin yaşında müsait 2. yıda yap 30ında boşver en güzeli budur bence..
cnnm vaz geçtik deyip büyük konuşmak istemiyorum ama 1 . yaş 2. çalışıyorum çokzor 3. eşim çok sinirli nil şu 2 gündür çook huysuz ve babamızın hiç tahamülü yok..

hakkımızda hayırılısı

Masalece
Hosbulduk cnm kızımın adı nida
Masl kadar olmasa da genelde uslu aynı zamanda
hareketlı bı bebek karıstırdıgı yerlerde tehlıkelı olacakları
kaldırdım evın ıcınde ıstedıgı gıbı gezıyo
Yemek konusu bıraz sıkıntılı onuda cözucez ıns.

cnm senin yaş bize göre daha müsait . ben 27 de ilk bebişimi doğurdum 30 da da rabbim nasip ederse 2. yi diyorum ama daha erken yada geç olursada nasip. senin yaşında anne olsam ben de 6-7 yaş düşünürdüm arada. bu ara üstüne gitmiycem cnm bal böcüğünün bugün keyfi daha ii belki bi kaç güne normale döner başalrım bende çabalamaya.

bi anneye yalan hiç yakışıo mu çok ayıp biliyorum orda olduğunu

eee çocuğa gelince sinirlerine hakim olcak cnm yok öyle şey, benim eşimde sinirlidir ama zeynep ilaya gelince akan sular duruyor. sabırlı oluveriyro. tabi şimdilik bebiş knonusuna gelince siz biraz daha düşünün nil için derim nacizane fikrim...

maşallah bebeğine cnm, iştahsızlık bizim en vefalı sorunumuz...

cnm nili çok seviyo nile bişey olsa kıyamet kopuyoda.
işte malesef sinirlrine hakim olamıyo
akşam diyo sanıyorum nil bana sabıurlı olmayı öğreticek diyo ama hiç sanmıyorum..

aynen cnm kısmet diyorum bende senin gibi ben 34 yaşındayım yani bu saatten sonra zor tabi imkansız değil ama benim yeğenimvar 3 yaşında nille ikisi bi araya gelince çok zor oluyo gerçekten
nil zaten resmen 3 yaşındaki çocuğa kafa tutuyo ve o ne yaparsa yapıyo
bu arada nil kapıları açmaya başladı artık kızlar..

e bak işte nilim kocaman kız olmuş eğer düşünceksen arayı açıp elin soğumadan 2. düşün cnm:) nill de küçük annelik yapar baksana kapıyo bile açıo maşallah... babanızda daha sabırlı olur bi an evvel inş.

kızlar songül yarenin odasını temiliyormuş slm ı var... ben kaçaar sohbetinize doyum olmadı bugün... ii bakın kendinize

Cnm 79 lusun galiba bende ikinciyi 33 te dogurdum
Ikinci icin hicte gec degil ama dedigin gibi kismet..
Nıle kocaman masallah buyudude kapılar acıyo bak
Nida da isigi acip kapamayi kesfetti suan tam yetisebildigi yerde
hatta biraz ayaklarini yukari kaldiriyo😊

En sevdigi yaramazlik kapiyi acik bulursa
merdivenden yukari cikip banyoyu karistirmak
Tabi acik bulursa artik daha cok dikkat etmemiz lazim
Buyuyolar kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…