- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.361
Ayy yerim.ben.onun dede diyen dillerini :)
Masalda cok icten abba abba abba dio :)bana dio anne yerine :)inanilmaz tatli oluo yaa allhima binkez sukrediorum iyiki kizim var rabbim.bebek.istyen herkese versin ins
emio teyzesi çok şükür. zaten yemediği için iice emmeye düştü. yapışıp duruyo yakamı çekiştirio memme diye kuzum çok tatlı yaa :) ama yese daha tatlı olcak çünkü sütüm yetmio. e şimdi yanında da değilim sordum hiç bişey yememişCnm zeynep.ilay nasil.ins toparlanmistir birazdaha haftasonu.nasildi iyimiydi kuzucuk aklim.ondaydi inanki emio dimi hala kiyamm boyle hastaliklarda emwn.cocuklar iyi oluo iste enazindan ordan vitamin alir
Merhaba arkadaslar..
sonunda bende geldim (kabul edersenız) 😊
Kendımden bahsedeyim bıraz, iki kızım var allah bagıslarsa buyugum 3,5 kucugum 14 aylık, yurt dısında yasıyorum kucuk kızım vesılesıyle tanıdım sızlerı, normalde 7 kasımda dogacaktı 24 ekımde dogdu mınıgım zaten o kadar durması mucızeydı..
Sıkıntılı bır hamılelık ve sonrası gecırdım.. 6.aydan sonra hep yatmak zorundaydım sadece wc ye ızın vardı o derece sonrasında allah herkese nasıp etsın dedıgım bı dogum yaptım yaklasık bır saat ıcınde hersey bıtmıstı agrı ıgnesız tabırı caızse catır catır 😄
Ama sonrasında buyuk bı ımtıhan vardı bızım ıcın😔bebegım dogduktan yaklasık bır saat sonra nefessız kaldı ve ben fark ettım kalp masajıyla bır saat ıcınde ıkıncı kez dunyaya merhaba dedı allahıma bınlerce kez sukur, 10 gun yogun bakımda kaldı butun kontrollerı normal cıktı erken farkedıldıgı ıcın..
Suan hersey yolunda allaha sukur rabbım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın cok zor gunlerdı..
14 aylık olduk ama daha yenı yuruyoruz 7 dısımız var, bır yas kontrolunde kılo 9 boy 79 cm dı..
Bızden boyle ıste ozetlemeye calıstım ama bıraz uzun oldu okurken sıkılmazsınız umarım..
hamılelıgımden bu yana takıp etmeye calısıyorum sızlerı cok yararlı paylasımlar oluyor cok guzel dostluklar olusuyo ınsallah hep boyle devam eder..
Hasta bebekler vardı allah sıfa versın gulen yuzlerı hıc solmasın..
Son olarak songul kv ne burdakı herkes gıbı bende cok uzuldum basınız sag olsun allahım cennetınde kavustursun ınsallah..
Hepinızı opuyorum
aynen cnm, birlikte vakit geçirmek çok güzel
işle uğraşmış olsak da başbaşa olmak güzel
gerçi akşamları kvlere oturmaya gittik ama en azından gündüzleri başbaşaydık
defneyle temizlik zor olsa da hallettik
günaydın canım çok şükür iyi dede manyağı oldu çıktı öyle bir dede diyişi varki görmelisiniz :)
cnm bişey yapmıyorum kesilir diye bekliyorum ama kesilmiyor. çok ağrı yaptığı zaman sağıp döküyorum. büyükler defneyi çok içten sevdiğim için sütümün kesilmediğini söylüyorlar ama bilmiyorum
yerim ben onun dede deyişini
buarada herkese günaydın kızlar
haftasonu temizlik, çamaşır yemek ve defneyle geçti
güzeldi, eşimle birlikte evimzin eksiklikleriyle ilgilendik
zaten haftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum
Saol cnm ama inmedi daha 9da bindi sabah 3.30gbi falan.iner ozman.almaya gidicem babamiz bakcak.masala ayy kardes yapmixam.diorum vazen ama.kardesime.duydugum sevgiyi dusunune kizimda yasamali diorum:)
Merhaba arkadaslar..
Kendımden bahsedeyim bıraz, iki kızım var allah bagıslarsa buyugum 3,5 kucugum 14 aylık, yurt dısında yasıyorum kucuk kızım vesılesıyle tanıdım sızlerı, normalde 7 kasımda dogacaktı 24 ekımde dogdu mınıgım zaten o kadar durması mucızeydı..
Sıkıntılı bır hamılelık ve sonrası gecırdım.. 6.aydan sonra hep yatmak zorundaydım sadece wc ye ızın vardı o derece sonrasında allah herkese nasıp etsın dedıgım bı dogum yaptım yaklasık bır saat ıcınde hersey bıtmıstı agrı ıgnesız tabırı caızse catır catır 😄
Ama sonrasında buyuk bı ımtıhan vardı bızım ıcın😔bebegım dogduktan yaklasık bır saat sonra nefessız kaldı ve ben fark ettım kalp masajıyla bır saat ıcınde ıkıncı kez dunyaya merhaba dedı allahıma bınlerce kez sukur, 10 gun yogun bakımda kaldı butun kontrollerı normal cıktı erken farkedıldıgı ıcın..
Suan hersey yolunda allaha sukur rabbım kımseyı evladıyla ımtıhan etmesın cok zor gunlerdı..
14 aylık olduk ama daha yenı yuruyoruz 7 dısımız var, bır yas kontrolunde kılo 9 boy 79 cm dı..
Bızden boyle ıste ozetlemeye calıstım ama bıraz uzun oldu okurken sıkılmazsınız umarım..
hamılelıgımden bu yana takıp etmeye calısıyorum sızlerı cok yararlı paylasımlar oluyor cok guzel dostluklar olusuyo ınsallah hep boyle devam eder..
Son olarak songul kv ne burdakı herkes gıbı bende cok uzuldum basınız sag olsun allahım cennetınde kavustursun ınsallah..
Hepinızı opuyorum
amin cnm amin. bence de kardeşsiz olmaz. yani sağlık sorunu yoksa. rabbimde nasip ederse 2. bebek olmalı kesinlikle ama ne zaman:) eşime göre hemen bana göre daha çooook var. rabbim nasip etsin inş. kendimizi düşünüp onları tek başına bir hayata mahkum etmemeliyiz bence. yani bu benim şahsi fikrim. düşünüyorumda abim ablam ii ki varlar her zaman yanımdalar hayat onlarla güzel keşke daha çok olsaymışız kalabalık aile güzel. ev hanımı olsam 3 isterdim kesinlikle ama hayat işte. rabbim 2. nasip etsin inş. hayırlı zamanda.güldennnnnnnnnnnn nerdesin:)
amin cnm amin. bence de kardeşsiz olmaz. yani sağlık sorunu yoksa. rabbimde nasip ederse 2. bebek olmalı kesinlikle ama ne zaman:) eşime göre hemen bana göre daha çooook var. rabbim nasip etsin inş. kendimizi düşünüp onları tek başına bir hayata mahkum etmemeliyiz bence. yani bu benim şahsi fikrim. düşünüyorumda abim ablam ii ki varlar her zaman yanımdalar hayat onlarla güzel keşke daha çok olsaymışız kalabalık aile güzel. ev hanımı olsam 3 isterdim kesinlikle ama hayat işte. rabbim 2. nasip etsin inş. hayırlı zamanda.güldennnnnnnnnnnn nerdesin:)
Hosgeldin cnm aramiza burasi dedigin gbi.cok guzel bi topllulk hepimiz acimizi mutlulugumzu bebeislerimzn neler yaptigini paylasioruzMerhaba arkadaslar..
Hepinızı opuyorum
Cnm yaa masal huy.degistirirse kardesi.olunca ben.yalniz.nasil.basa cikcam yada biri uyaninca dgeride uyansa falan huysuzluk yaparlar uykusunu alamayincaa hangi biriyle ugrascam ayyy cok zor yaa dusunnce bile yokk yokk diorum.tirsiorum yada 2.masal gbi olmazsa ayyy naparim ozman 2tane cocuklayerim onun dede diyen ağzını..
negüzel keşke benimde sütüm olsaydı.
eşinle vakit geçirmek güzel gelmiştir..
ohh nil masal gibi olsaydı ben şimdiye kesin yapardım cnm:
ama artık eşimde 2. çocuk istemiyo..
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun.
bundan sonrada bekleriz sürekli
yokummmmmmmmm:
Cnm yaa masal huy.degistirirse kardesi.olunca ben.yalniz.nasil.basa cikcam yada biri uyaninca dgeride uyansa falan huysuzluk yaparlar uykusunu alamayincaa hangi biriyle ugrascam ayyy cok zor yaa dusunnce bile yokk yokk diorum.tirsiorum yada 2.masal gbi olmazsa ayyy naparim ozman 2tane cocukla
yaparsamda 6yas enaz fark olsun dioruz esimde.oyle dio bakalim nasip hayirlisi siz tamamen mi vazgectiniz neden.cnm peki
cnm senin yaş bize göre daha müsait . ben 27 de ilk bebişimi doğurdum 30 da da rabbim nasip ederse 2. yi diyorum ama daha erken yada geç olursada nasip. senin yaşında anne olsam ben de 6-7 yaş düşünürdüm arada. bu ara üstüne gitmiycem cnm bal böcüğünün bugün keyfi daha ii belki bi kaç güne normale döner başalrım bende çabalamaya.Ohh sevindm cnm emmesine ya onuda istemseydi hepten ac kalirdi annesi bak.toparlanmis sen.yanindayken temizlik bile yapmis seninle
,masallh kuzucuga
yer annesi zaten normakde iatahli egil.hastayken nasil.yesin bosver.meyve yaa suyunu.bardakla kasikla oyn oynatir gbi icir
ben.masala da kasik verion o karsitiro oynuo derken.bendeki kasikla da iciriom meyve sularini falan meyve yio ama suyunu.o sekilde oyunla iciriom
sen de dene bakalim oyun.oynarken.icer belki annesi
2.olursaa esimde bende 6 7yas olsun dioz zaten allhtan o konuda hemfikiriz :)guldennnnn bak ne konusuyoruz bizzz yetisss
bi anneye yalan hiç yakışıo mu çok ayıp biliyorum orda olduğunuyerim onun dede diyen ağzını..
negüzel keşke benimde sütüm olsaydı.
eşinle vakit geçirmek güzel gelmiştir..
ohh nil masal gibi olsaydı ben şimdiye kesin yapardım cnm:
ama artık eşimde 2. çocuk istemiyo..
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun.
bundan sonrada bekleriz sürekli..
yokummmmmmmmm:
eee çocuğa gelince sinirlerine hakim olcak cnm yok öyle şey, benim eşimde sinirlidir ama zeynep ilaya gelince akan sular duruyor. sabırlı oluveriyro. tabi şimdiliksende haklısın ee zaten senin yaşında müsait 2. yıda yap 30ında boşver en güzeli budur bence..
cnnm vaz geçtik deyip büyük konuşmak istemiyorum ama 1 . yaş 2. çalışıyorum çokzor 3. eşim çok sinirli nil şu 2 gündür çook huysuz ve babamızın hiç tahamülü yok..
hakkımızda hayırılısı
Masalece
Hosbulduk cnm kızımın adı nida
Masl kadar olmasa da genelde uslu aynı zamanda
hareketlı bı bebek karıstırdıgı yerlerde tehlıkelı olacakları
kaldırdım evın ıcınde ıstedıgı gıbı gezıyo
Yemek konusu bıraz sıkıntılı onuda cözucez ıns.
cnm senin yaş bize göre daha müsait . ben 27 de ilk bebişimi doğurdum 30 da da rabbim nasip ederse 2. yi diyorum ama daha erken yada geç olursada nasip. senin yaşında anne olsam ben de 6-7 yaş düşünürdüm arada. bu ara üstüne gitmiycem cnm bal böcüğünün bugün keyfi daha ii belki bi kaç güne normale döner başalrım bende çabalamaya.
bi anneye yalan hiç yakışıo mu çok ayıp biliyorum orda olduğunu
eee çocuğa gelince sinirlerine hakim olcak cnm yok öyle şey, benim eşimde sinirlidir ama zeynep ilaya gelince akan sular duruyor. sabırlı oluveriyro. tabi şimdilikbebiş knonusuna gelince siz biraz daha düşünün nil için derim nacizane fikrim...
maşallah bebeğine cnm, iştahsızlık bizim en vefalı sorunumuz...
Alinti yaparak cevaplayam dedim becerenedim
Daha acemıyım yavas yavas ögrenıcem ıns.
Gulden
Hosbulduk cnm
Keske dusunsenız ıkıncı bebısı ama hayat bu bellıde olmaz demı?
Bu sorular bıtmez ıkıncı oluncada ucuncuyu soruyolar
Mesala bana ama ben allah ısteyene versın dıyorum cocuk buyutmek zor gercekten
aynen cnm kısmet diyorum bende senin gibi ben 34 yaşındayım yani bu saatten sonra zor tabi imkansız değil ama benim yeğenimvar 3 yaşında nille ikisi bi araya gelince çok zor oluyo gerçekten
nil zaten resmen 3 yaşındaki çocuğa kafa tutuyo ve o ne yaparsa yapıyo
bu arada nil kapıları açmaya başladı artık kızlar..
e bak işte nilim kocaman kız olmuş eğer düşünceksen arayı açıp elin soğumadan 2. düşün cnm:) nill de küçük annelik yapar baksana kapıyo bile açıo maşallah... babanızda daha sabırlı olur bi an evvel inş.
aynen cnm kısmet diyorum bende senin gibi ben 34 yaşındayım yani bu saatten sonra zor tabi imkansız değil ama benim yeğenimvar 3 yaşında nille ikisi bi araya gelince çok zor oluyo gerçekten
nil zaten resmen 3 yaşındaki çocuğa kafa tutuyo ve o ne yaparsa yapıyo
bu arada nil kapıları açmaya başladı artık kızlar..
kızlar songül yarenin odasını temiliyormuş slm ı var... ben kaçaar sohbetinize doyum olmadı bugün... ii bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?