2012 kasım bebekleri büyüyor..

Iyi akşamlar canim hosgeldin inşallah sınavin iyi geçer

ıyı aksamlar canım hosgeldın
ıyı ettın slm vermekle
ozaman sana 10 puan verelım

Yarın babamız izinli alışverise gideceğiz efe yi yarın salacagim bol bol yürüsün yavrum ilk defa ortama çıkacak yürüdükten sonra nasıl olacak meraklardayim

Ikı cocukla ugrasmak hem zor hem kolay bazen dalıp cok guzel oynuyolar
Sonra ben gelıyorum akıllarına
Buyugum yarım gun krese gıdıyo 3 yasında basladı
Aralarında 2 yas 3 ay var benım yasım 34 oldugu ıcın arayı fazla acmak ıstemedım senın yas musaıtse araları 3 yada 4 olabılır bence
Ama mutlaka kardes olmalı dıyenlerdenım

Anladim canım bende ikinci çocuğu istiyorum zaten ama nezaman tam bilmiyorum suan efeyle uğraşmak zor ama herşey nasip yaşım müsait aslında ama diyorumki 30 a kadar yapabildiğim kadar çocuk sonra rahata kavusayim diyom hahah

Yarın babamız izinli alışverise gideceğiz efe yi yarın salacagim bol bol yürüsün yavrum ilk defa ortama çıkacak yürüdükten sonra nasıl olacak meraklardayim

ay cok keyıflı oluyor bılıyormusun neryee gıdıcegını sasırıyorlar avm de o dukkan senın bu dukkan benm
bende her aksam okul donuşu bahçede gezmesıne ızın verıyorum

ay cok keyıflı oluyor bılıyormusun neryee gıdıcegını sasırıyorlar avm de o dukkan senın bu dukkan benm
bende her aksam okul donuşu bahçede gezmesıne ızın verıyorum

Ay ne tatli oluyorlardir yaa bende yarın tadacagim inşallah salacagim alışveris merkezine bakalim nasıl tepki verecek yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…