2012 kasım bebekleri büyüyor..

gel canım op
bırak canım yurusun efe cok mutlu olacaktır emınım sende mutlu olacaksın buyuduğunu gordukce

Öptüm canim

Bak heyecanlandım canim zaman ne kadar hızlı geçiyor demi allaha şükürler olsunki bana oğlumu verdiği için çok güzel bir duygu gerçek kollarıni açıyorum koşarak geliyor bide öpücük veriyor ne kadar hariks birsey

evet canım cok guzel gercekten bende acıyorum kollarımı gel annem yap dıyorum gelıyo sarılıyo opuyo paha bıcılemez bır duygu

Inanirmisin bir haftada karar verdik desem
Onun akrabasi benim arkadasimdi öyle oldu tanismàmiz
Artik ask mi dersin mantik mi birsey bizi birbirimize bagladi bir sene nisanli kaldik
Ve nasil basladiysa öyle devam ediyo allahima binlerce sukur beni hayatimin askiyla cocuklarimin babasiyla tanistirdi

oh ne kadar hos cnm yıllarca flört edıp gecınemeyende cok var
rabbım utandırmamış ne gzuel
bırlıkte nıce senelere ınsalla mutlulukla

Hadı uyku saatı ben cıktım ıyı geceler cnm
kapıyı kılıtlemeyı unutma
Wavs cnm ben yazarken cıktın herhal
Sanada ıyı geceler

Erdem aksam 9dan beri atesli aksam biraz düştü uyuduk ben yarim saatte bir kontrol ettim bi baktim 1 bucuk gibi 39.2 e cikmis hemen soydum fitil verdim ama an itibariyle ancak 38.5 i gördüm dayanamadi simdi uyudu basinda bekliyorum korkuyorum havele geçirir diye

cnm
buraya yaz hemen sonucu bizi merakta bırakma hayırlı haberler inşallahhh:

ah cnm dişler ne yapıcaz bilmiyorum
ay iyiki geldin aramıza ben çok sevindim seni tanıdığıma..

kesinlikle portakaldır cnm yasmindende biliyorum ben..

Ay sorma cnm ya ay bazen gun yetmiyor yahu
Ginduz giremez oldum kk ya

kız bide bizi düşün biz ne yapalım ..
:):)

cnm kıyamam ay çok geçmiş olsun şimdi nasıl paşam
doktora götür hemen
ay bu salgın çok fena ya ne yapıcaz bilmiyorum ..

kızlar herkese günaydınnnn:
umarım herkes iyidir..

Gunaydin cnm iyiyz .cok.sukur hatta cok.mutyuz kardesim artik bizmle masal cok.mutlu
pzrtsi kardsm geldi giremedim dundr univ den arkdsla rla toplandik
sbh kahvaltiya gittok aksam geldik babamz cok ozlemsi bizi:)
Oda yanliz basina evde takilmis dun izinliydi klavye sokup temzilemis masal yokken die:)
Gecmisi okuyamadim daha umarim bebisler iyidir

herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...ay ne çok geçmiş birikmiş oku oku bitiremedim ama gececiler size bozuğum hiç gündüz uğramıosunuz az kaldı protesto etcem sizi he
biberon cnm portakal bizde de fena pişik yapıo ben artık vermiyorum bezden kurtuluncaya kadar da vermiycem seneye yesin ne yapayım. beysal cnm çok geçmiş olsun bende ateşten çok korkarım bizim de bi türlü düşmeyen ateşimiz vardı 10 gün önce. ne yaptıysak olmadı fitil ateş düşürücü duş hiçbiri fayda etmedi. bilmiyorum belki denk geldi ama 1 çay kaşığı sirke içirdim ve düştü ateşi. inş. senin ki bizim ki kadar inatçı aateş değildir o havale korkusunu çok ii bilirim rabbim korusun tüm yavruları inş.
biz bu sabah burun akıntısıyla uyandık ve sağ yanağımız şişmiş düşme filan olmadı diştir herhalde di mi. var mu diş sürecinde şişlik yaşayan kızlaaaar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…