- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.621
gel canım op
bırak canım yurusun efe cok mutlu olacaktır emınım sende mutlu olacaksın buyuduğunu gordukce
Ikı cocukla ugrasmak hem zor hem kolay bazen dalıp cok guzel oynuyolar
Sonra ben gelıyorum akıllarına
Buyugum yarım gun krese gıdıyo 3 yasında basladı
Aralarında 2 yas 3 ay var benım yasım 34 oldugu ıcın arayı fazla acmak ıstemedımsenın yas musaıtse araları 3 yada 4 olabılır bence
Ama mutlaka kardes olmalı dıyenlerdenım[/QUOTE
benıme ablamla aramda 2 yas 9 ay var harıka bırseu helekı sımdılerde
Ablamla bizim aramizdada 2,5 yas var insallah benim kizlarda bizler gibi olur
Öptüm canim
Bak heyecanlandım canim zaman ne kadar hızlı geçiyor demi allaha şükürler olsunki bana oğlumu verdiği için çok güzel bir duygu gerçek kollarıni açıyorum koşarak geliyor bide öpücük veriyor ne kadar hariks birsey
Ablamla bizim aramizdada 2,5 yas var insallah benim kizlarda bizler gibi olur
oh cnm benım ne kadar güzel
bızde kılıtleyıp cıkalımmmı ne dersın
ay nasıl tanıştınız cok mu meraklı oldum sankı ama hep merak ederım derın ask hıkayelerı olur cunku
bu arada kac yasındaydın ben den küçüksen bu soruyu es gec hıc görme buyıksen rahatlıkla yazabılırsın
ay cok sevdım takıbını
elıf mnayı bende merak edıyorum
Kizlar ben artik yatiyorum iyi gecelerr hepinize ...optum bebislerinizi ve sizi
Inanirmisin bir haftada karar verdik desem
Onun akrabasi benim arkadasimdi öyle oldu tanismàmiz
Artik ask mi dersin mantik mi birsey bizi birbirimize bagladi bir sene nisanli kaldik
Ve nasil basladiysa öyle devam ediyo allahima binlerce sukur beni hayatimin askiyla cocuklarimin babasiyla tanistirdi
oh cnm benım ne kadar güzel
bızde kılıtleyıp cıkalımmmı ne dersın
Evet canim kilitliyelim bencede
Gunun yorgunlugu var ustumde
Katreinur cnm hosbulduk
Sinavin insallah guzel gecer
Berraya da bol uykular
oh ne kadar hos cnm yıllarca flört edıp gecınemeyende cok var
rabbım utandırmamış ne gzuel
bırlıkte nıce senelere ınsalla mutlulukla
selam kızlar, kaan anneannesiyle oynarken hemen yazayım dedim,
bizimde malesef iştahsızlık başladı hiç birşeyi istemiyor yemek gördüğü anda kaçmak istiyor,
bir dişimiz çıkmak üzere şişmiş baya yanakları kıpkırmızı yavrumun içmediği kadar su içiyor bu günlerde,
artık patlasada rahatlasa paşam,
valla bu diş olayı ne zormuş Rabbim hepimizin yavrularının ve bizim yardımcısı olsun inşallah
hb canım amin valla çok zor ama Rabbim sağlık versin de gerisi önemli değil,
sorma ya aşırı tembel çıktı valla ama bebekkende böyleydi
inşallah canım yarın akşam belli olcak herşey Allahın izniyle,
evet 2. paşa geliyor valla bakalım benim durumum ne olcak evde 3 erkekle (eşim dahil) ah ahhh
hşb canım sorma ya 3 haftadır böyle aşırı direniyor bir iki defa uyutmadım akşam 5den sonra kıyameti kopardı uykusuzluktan e o saatten sonrada ben uyutmak istemiyorum geceye kadar kalır diye, hala ağlayaraak zorlada olsa uyutuyorum öğlenleri,
ama bi uyuyuncada 2 saat uyanmıyor sıpam
emekleme ustası oldu valla heryere öyle gidiyor, tabi duvardan tutunarakta gidiyor ayakta çok duruyor ama adım atmak istemiyor ellerini bırakıpta :26:
sağol canım evet gerçekten çok sevinecek algılamaya başladığında tabi sonra nolur bilmem,
süper dadıyı izliyorumda bazen 2 erkekli olanlar eyvah eyvah Rabbim yardımcımız olsun
amin canım inşallah çok sağol
hoşgeldin aramıza
bende malesef bayadır fazla uğrayamıyorum topice ama çok severim ve özlerim burdakileri,
burdaki sohbetler diğer topiclerden daha samimi ve farklı sende farkedeceksin bunu zaten eminim
Sorduğunu görüyordüm canım sağol
inşallah songlm dediğin gibi olur korkmuyorda değilim hani hayırlısı bakalım
inşallah bizimde öyle olur canım ya valla bu hamileliğimden hiç bişey anlamadım korkmaktan başka,
bari şu son bi kaç ayı rahat geçirsem diyorum artık,
yarın belli olcak hayırlısıyla herşey
Iyı aksamlar arkadaslar
Hevın hosbulduk cnm
Hamılelıgın hayırlı olsun allah tamamına erdırsın ınsallah
Insallah yarın hayırlı haberlerle gelırsın..
Ikı cocuklu olmak harıka bı duygu
Arkadas gıbı buyuyecekler ne guzel..
Istahsızlık bızde de var maalesef dıs yuzunden dun aksam kac kez uyandı huzursuzdu sabah baktım
8. Dısımız patlamıs , cok cekıyolar dıs yuzunden..
Beysal cnm gecmıs olsun
Hakkında hayırlısı olur ıns.
Ya arkadaslar oglum bikac gundur pisik oluyo hep kaka yapinca anliyorum zaten oturamiyo huzursuz rahatsiz oluyo bu aksamda agliyodu yanima geldi biseyler anlatmaya calisiyo yardim istiyo kuzum hareketlerinden kaka yaptigini anladim hemen bezini degistirdim biraz kanamis pisik olan yerleri.daha oncede hafif pisik olsada dalin pisik kremi hep iyi geliyodu oyle cok pisik olmuyodu ben sabahlari portakal suyu skyorum kahvaltida acaba ondanmi boyle oluyo bakalim bikac gun vermiycem portakal suyu degisme olucakmi.sizin varmi bi fikriniz.
Ay sorma cnm ya ay bazen gun yetmiyor yahu
Ginduz giremez oldum kk ya
Erdem aksam 9dan beri atesli aksam biraz düştü uyuduk ben yarim saatte bir kontrol ettim bi baktim 1 bucuk gibi 39.2 e cikmis hemen soydum fitil verdim ama an itibariyle ancak 38.5 i gördüm dayanamadi simdi uyudu basinda bekliyorum korkuyorum havele geçirir diye
kızlar herkese günaydınnnn:
umarım herkes iyidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?