- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.641
canım geçmiş olsun nasıl.oldunuz düştü mu erdemin ateşi haberdar et biziErdem aksam 9dan beri atesli aksam biraz düştü uyuduk ben yarim saatte bir kontrol ettim bi baktim 1 bucuk gibi 39.2 e cikmis hemen soydum fitil verdim ama an itibariyle ancak 38.5 i gördüm dayanamadi simdi uyudu basinda bekliyorum korkuyorum havele geçirir diye
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsınkızlar herkese günaydınnnn:
umarım herkes iyidir..
günaydın canım gözün aydın gelmiş kardeşinGunaydin cnm iyiyz .cok.sukur hatta cok.mutyuz kardesim artik bizmle masal cok.mutlu
pzrtsi kardsm geldi giremedim dundr univ den arkdsla rla toplandik
sbh kahvaltiya gittok aksam geldik babamz cok ozlemsi bizi:)
Oda yanliz basina evde takilmis dun izinliydi klavye sokup temzilemis masal yokken die:)
Gecmisi okuyamadim daha umarim bebisler iyidir
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...ay ne çok geçmiş birikmiş oku oku bitiremedim ama gececiler size bozuğum hiç gündüz uğramıosunuz az kaldı protesto etcem sizi he
biberon cnm portakal bizde de fena pişik yapıo ben artık vermiyorum bezden kurtuluncaya kadar da vermiycem seneye yesin ne yapayım. beysal cnm çok geçmiş olsun bende ateşten çok korkarım bizim de bi türlü düşmeyen ateşimiz vardı 10 gün önce. ne yaptıysak olmadı fitil ateş düşürücü duş hiçbiri fayda etmedi. bilmiyorum belki denk geldi ama 1 çay kaşığı sirke içirdim ve düştü ateşi. inş. senin ki bizim ki kadar inatçı aateş değildir o havale korkusunu çok ii bilirim rabbim korusun tüm yavruları inş.
biz bu sabah burun akıntısıyla uyandık ve sağ yanağımız şişmiş düşme filan olmadı diştir herhalde di mi. var mu diş sürecinde şişlik yaşayan kızlaaaar...
yasemincim yazmayı.unuttum bizim öyle.bi sisligimiz olmadı ins iyi olur bal böceğin
bizde anneme gittik pazartesi günü kaldik elif çok yoruldu orda herkese sirinlik yapacam diye çok.eğlendik bana.da çok iyi geldi annemleri çok ozlemisim
beni2012 Hosgeldin canım aramiza herkese hayırlı günler kızlar ben.sabah böyle bi ara oluyor.giriyorum sonra.bir.daha fırsat bulamiyorum
Erdem aksam 9dan beri atesli aksam biraz düştü uyuduk ben yarim saatte bir kontrol ettim bi baktim 1 bucuk gibi 39.2 e cikmis hemen soydum fitil verdim ama an itibariyle ancak 38.5 i gördüm dayanamadi simdi uyudu basinda bekliyorum korkuyorum havele geçirir diye
Ah kuzum benim ya kiyamam brnde atessten cok korkuyorum simdi nasil.cnnErdem aksam 9dan beri atesli aksam biraz düştü uyuduk ben yarim saatte bir kontrol ettim bi baktim 1 bucuk gibi 39.2 e cikmis hemen soydum fitil verdim ama an itibariyle ancak 38.5 i gördüm dayanamadi simdi uyudu basinda bekliyorum korkuyorum havele geçirir diye
Gunaydin tatlim nasilsinkızlar herkese günaydınnnn:
umarım herkes iyidir..
Haha valla bizde bozuguz arada bir gece ugra yahu hep ziyaretci olmuyorherkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...ay ne çok geçmiş birikmiş oku oku bitiremedim ama gececiler size bozuğum hiç gündüz uğramıosunuz az kaldı protesto etcem sizi he
biberon cnm portakal bizde de fena pişik yapıo ben artık vermiyorum bezden kurtuluncaya kadar da vermiycem seneye yesin ne yapayım. beysal cnm çok geçmiş olsun bende ateşten çok korkarım bizim de bi türlü düşmeyen ateşimiz vardı 10 gün önce. ne yaptıysak olmadı fitil ateş düşürücü duş hiçbiri fayda etmedi. bilmiyorum belki denk geldi ama 1 çay kaşığı sirke içirdim ve düştü ateşi. inş. senin ki bizim ki kadar inatçı aateş değildir o havale korkusunu çok ii bilirim rabbim korusun tüm yavruları inş.
biz bu sabah burun akıntısıyla uyandık ve sağ yanağımız şişmiş düşme filan olmadı diştir herhalde di mi. var mu diş sürecinde şişlik yaşayan kızlaaaar...
Merhaba cnm ana yemegi pek tatli.oluyor degilmiyasemincim yazmayı.unuttum bizim öyle.bi sisligimiz olmadı ins iyi olur bal böceğin
bizde anneme gittik pazartesi günü kaldik elif çok yoruldu orda herkese sirinlik yapacam diye çok.eğlendik bana.da çok iyi geldi annemleri çok ozlemisim
beni2012 Hosgeldin canım aramiza herkese hayırlı günler kızlar ben.sabah böyle bi ara oluyor.giriyorum sonra.bir.daha fırsat bulamiyorum
Bizde gece arada bekliyoruzzzzzzolsun canım sen en azından uğruyorsun bizi yalnız bırakmıyorsun benim lafım gececilere
bal böcüğüm b hastalıktan diğerine geçio cnm sabah burnumuz akıyordu sanırım ilk gribini oldu buna şükür rabbim dermansız dert vermesin. yeme savaşlarımız devam edio. akşamları birazcık zorlada olsa 75 cc kadar filan iki cici bebeyle devam sütümüzü içiyoruz bu da bi adım bizim içinsen nasılsın elifim nasıl oh ananeye şirinlikler yapılmış anneside stres atmıştır ne güzel cnm sevindim adınıza.
Gunaydin cnm iyiyz .cok.sukur hatta cok.mutyuz kardesim artik bizmle masal cok.mutlu
pzrtsi kardsm geldi giremedim dundr univ den arkdsla rla toplandik
sbh kahvaltiya gittok aksam geldik babamz cok ozlemsi bizi:)
Oda yanliz basina evde takilmis dun izinliydi klavye sokup temzilemis masal yokken die:)
Gecmisi okuyamadim daha umarim bebisler iyidir
herkese günaydın kızlarrrrrrrrrrrr...ay ne çok geçmiş birikmiş oku oku bitiremedim ama gececiler size bozuğum hiç gündüz uğramıosunuz az kaldı protesto etcem sizi he
canım geçmiş olsun nasıl.oldunuz düştü mu erdemin ateşi haberdar et bizi
günaydın canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
günaydın canım gözün aydın gelmiş kardeşin
günaydın canım portakal suyu bizdede pisik yaptı bende az bişey veriyorum arık bal böceğin.nasıl tamamen iyileşti dimi Rabbim hepsine sağlık versin
Ah kuzum benim ya kiyamam brnde atessten cok korkuyorum simdi nasil.cnn
Gunaydin tatlim nasilsin
Nil tamamen iyi oldumu
Haha valla bizde bozuguz arada bir gece ugra yahu hep ziyaretci olmuyor
Portakal bizde pisik yapmiyor aslan oglum hwrgun bir adet yer onunla birlikte uatu basi heryeri:)
Yanagi neden sistiki bal boceginun biz yasamadk ole.sey
Burun akinti da nerden cikti ki simdik
Merhaba cnm ana yemegi pek tatli.oluyor degilmi
Bizde gece arada bekliyoruzzzzzz
Maasallaa ilerleme var kuzuda yavas yavas fazlalascak olcu insalla
Aras hergece yatmadan sut bitince bir agliyor
olsun.canım yavaş yavaş yicek inşallah bak süt içmeye başlamış masallah diyelim iyi olsun bol bol yesin uyusun uzmesin annesiniolsun canım sen en azından uğruyorsun bizi yalnız bırakmıyorsun benim lafım gececilere
bal böcüğüm b hastalıktan diğerine geçio cnm sabah burnumuz akıyordu sanırım ilk gribini oldu buna şükür rabbim dermansız dert vermesin. yeme savaşlarımız devam edio. akşamları birazcık zorlada olsa 75 cc kadar filan iki cici bebeyle devam sütümüzü içiyoruz bu da bi adım bizim içinsen nasılsın elifim nasıl oh ananeye şirinlikler yapılmış anneside stres atmıştır ne güzel cnm sevindim adınıza.
annemin yemeği evi herşeyi çok güzeldiAh kuzum benim ya kiyamam brnde atessten cok korkuyorum simdi nasil.cnn
Gunaydin tatlim nasilsin
Nil tamamen iyi oldumu
Haha valla bizde bozuguz arada bir gece ugra yahu hep ziyaretci olmuyor
Portakal bizde pisik yapmiyor aslan oglum hwrgun bir adet yer onunla birlikte uatu basi heryeri:)
Yanagi neden sistiki bal boceginun biz yasamadk ole.sey
Burun akinti da nerden cikti ki simdik
Merhaba cnm ana yemegi pek tatli.oluyor degilmi
Bizde gece arada bekliyoruzzzzzz
Maasallaa ilerleme var kuzuda yavas yavas fazlalascak olcu insalla
Aras hergece yatmadan sut bitince bir agliyor
gözün aydın cnm:
günaydın cnm ben dişdiyorum ama akşam bi bak sen hatta öylen pardon..
bende bozuğum bu gececilere sorma.
bizim ne günahımız var değilmi..
günaydın cnm iyiyiz biz sizden naber elifim nasıl
ohh gezmelere gidilmiş emininm iyi gelmiştir cnm:
bende şöyle evden uzak biyere gitmek istiyorumya.
annem burda olduğu için öylebi şansımyok
bizde belki ocağın sonunda k. validelere gideriz ama tabi bi günlğüğüne..
Erdem aksam 9dan beri atesli aksam biraz düştü uyuduk ben yarim saatte bir kontrol ettim bi baktim 1 bucuk gibi 39.2 e cikmis hemen soydum fitil verdim ama an itibariyle ancak 38.5 i gördüm dayanamadi simdi uyudu basinda bekliyorum korkuyorum havele geçirir diye
nil iyi cnm çok şükür ama bağışıklık kazansın diye bugün vitamin başlıyacam ona 5 gün boyunca.
imunol
olsun.canım yavaş yavaş yicek inşallah bak süt içmeye başlamış masallah diyelim iyi olsun bol bol yesin uyusun uzmesin annesini
elif iyi.çok.şükür canim ya bu aralar biraz kusuyor n ufak biseyde oguruyor elif arkasindan kusma geliyor
midesi biraz hassas bana çekmiş
annemin yemeği evi herşeyi çok güzeldi
evden başka.bi.yerde kalmak iyi.oluyor canım ya arada yemek dusunmemek çok iyi geliyor senin.herkes yakında tabi annen ablan kv bi gün.yeter zaten canım
Iyi yapmssin cnm bizik.dr mizda oneriyor biz alerjiden dolayi kullanamaiyiruz malesef
gunaydın kızlar herkese
yasmın gulden canım gece bebısler uyuduktan sonra ancak gırebılıyoruz ama sabahlarıda gırıyoruz yaa
hem bız gece yazısalım sız gunduz okuyun demı
yasmın bızdede hıc olmadı sısme dısten heralde
gulden nıl ın burnumu akıyo gecmıs olsun ılerlemeden atlatsın kuzum
yağmur ıyı gelmstır sanada annenerle vakıt gecırmek arada değişlklık ıyı oluyo bızler
songulcum sanada gunaydın
olsun gündüzde gelin arada yaa
öyle okumakla olmuyo sadece ..:)
yok cnm zeynepilayımın burnu akıyo nil iyi şimdilik..
ben ona bağaşıklık güçlendirsin diye imunol başlıyorum bugün..
ay ii ki trip atmışım hee gececiler damlamış hemen:) songülüm keşke akşamları ayzabilsem ama benim telefon sizinkiler kadar akıllı değil okuması var yazması yokneymiş ki şu imunol yaa merak ettim. ay benim kuzum yaşına kadar doğru düzgün hasta olamdı iştahsız uykusuz filandı ama 1 yaş geçti hep hasta hep hasta...ay iileşsin artık lütfeeeeeeeeeeennnn. beysal cnm haber ver bize. kızlar ben öğleden sonra yokum y. lisans başvurursu için üni. ye gitcem dua edinde olsun inş. burda olmasını çok istiyroumm. öpüldünüz takipteyimm ziyaretçi olarak
ay ii ki trip atmışım hee gececiler damlamış hemen:) songülüm keşke akşamları ayzabilsem ama benim telefon sizinkiler kadar akıllı değil okuması var yazması yokneymiş ki şu imunol yaa merak ettim. ay benim kuzum yaşına kadar doğru düzgün hasta olamdı iştahsız uykusuz filandı ama 1 yaş geçti hep hasta hep hasta...ay iileşsin artık lütfeeeeeeeeeeennnn. beysal cnm haber ver bize. kızlar ben öğleden sonra yokum y. lisans başvurursu için üni. ye gitcem dua edinde olsun inş. burda olmasını çok istiyroumm. öpüldünüz takipteyimm ziyaretçi olarak
gırebıldğım zaman gelıyorum canım yoğun gecıyo gunduzerı genelde hep mutfaktayım cıkamıyorum ordan ne yapıyosun dıye sorsan sadece yemek baska bısey yok dun bı tatlı yapayım dedım mutfak karıstı yoruldum toplıcam dıye
hee karıstrdım ozamn canım aman ıyı olsun nılım bal bocuğude ıyı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?