- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.741
Wavs cnm nerelerdesin? aksamda yoktun alp tugra firsat vermiyo mu?
Kizlar erdem 38-39 derece atesle devam ediyor basindayim surekli dis patlamis bigazimiz kizarmis kabiz olduk huysuzuz 2 gundyr izinliyim duruma gore yarinfa
Tabi canim mesela her bebek farkli ben oglum herseyi yapicak diye dusunmuyorum sadece ereni oyle gorunce diger bebekler nasil cikiyo diye dusunuyorum sanki yapilamiycakmis gibi geliyo yaa cok merak ettim sen koltugunun yuksekligini bi olcermisin canim bende yarin ilk is onu olcucem simdi konusunca daha cok merak ediyorum eger yuksekligi ayniysa ozaman tatmin olucam.
Kizlar erdem 38-39 derece atesle devam ediyor basindayim surekli dis patlamis bigazimiz kizarmis kabiz olduk huysuzuz 2 gundyr izinliyim duruma gore yarinfa
evet cnm cmrtsı pazar calıscam sadece kardesım bakcak 2gun masal a yarından sonra baslıorum cnmcanım trosty şiddetle tavsiye ediyorum..oluşmş pişik hemen geçiriyo yazık kanıyo diyosun ya...ayy içim cıdı..trivazonal falan das olur
çok şükür cnm iyiyiz ya .bazen yapıyo yine yapacağını ama önceki halini biliyosunuz yani iki saat uyusam ohh diyodum:)))bu arada sen işe mi başlıyosun..kaçırmışım da
bıldırcın yumurtası 2gun arayla ben verıorum bayılıo masal ve tadıda cok guzel yaa hemde normal yumurtadan3kat fazla protın vıtamın var doktorumz onermıstı kefır ve bıldrcn yumurtasınıNıda nın mız mızlıgı dısten kesın, hergun bır kez kaka yapan cocuk bugun 4 kez yaptı ıshal gıbıde degıl
Daha öncede olmustu böyle..
Kızlar bebegıne bıldırcın yumurtası veren varmı? Ne dusunuyosunuz?
Ben ıkı haftadır verıyorum bır ıkı gun arayla cok yararlı oldugunu okumustum alerjı falanda olmadı bulursam arada bı vermeyı dusunuyorum, burda herzaman bulamıyorm
Bırde benım kızım uyurken parmagını emıyo varmı bızım gıbı olan?
Kac cesıt emzık aldım hıcbırını begenmedı
Doktoruna soruyorum onemlı degıl dıyo gunduz hıc aramıyo ama uykusu geldıgınde parmak dırek agzında
Nasıl bıraktırıcam bılmıyorum.. Varmı önerısı olan? cevremdekıler kendı farkına varınca bırakır ancak dıyolar bılmıyorum..
Iyi aksamlar arkadaslar
Bugun hep tatsiz olaylar ust uste geldi. Allah daha kötusunden korusun.
Esımın ısyerınde patlama olmus elektronık petrol uzerıne buyuk bı fırma esımın bolumunde yok ama olabılırdıde allah korusun
Arkadas dogum yaparken bebegı havasız kalmıs yıkıldım kendı yasadıklarım geldı gozumun onunebebegı uyutuyolarmıs suan hıcbırsey bellı degıl allah anasına babasına bagıslasın cok zor dualarınızı eksık etmeyın lutfen
Benım kuzum bugun pısık oldu hemde nasıl degısık bısey yemedı portakal herzaman verıyorum. Dısımız cıkıyo Songul demıstı dıs cıkarken bır bebek hep pısık olurmus bızımde oylemı acaba ya daha once hıc boyle olmamıstık anlamadım gıttı cok canı yandı bugun kuzumun kıyamam..
Anne olmak önce bebegını dusunmek ıste.. Kendım rahatsızım ama cokta dınlenemedım esım bıraz ılgılendı sagolsun sonra hastaneye annesının yanına gıttı, buyuk kızımda bugun kucuk bebekten farksızdı sagolsun ıyıce bunalttı benı..
Tek ıyı haber dıyebılırım ablamın kızı amelıyet oldu burnundan et parcası vardı galıba 4 yasında. Allaha sukur hersey yolunda gıtmıs aynı gun eve geldıler..
evet cnm cmrtsı pazar calıscam sadece kardesım bakcak 2gun masal a yarından sonra baslıorum cnm
bıldırcın yumurtası 2gun arayla ben verıorum bayılıo masal ve tadıda cok guzel yaa hemde normal yumurtadan3kat fazla protın vıtamın var doktorumz onermıstı kefır ve bıldrcn yumurtasını
cnm cok uzuldm kötu hbrler almısısn hep umarım bebısı annesıne babasına bagıslar rabbım diş dönemı ıshal olabılıo agzındakı fazla suyu kakadan cıkarıo demıstı doktorumz ama masalda olmadı belkkı sızınkıde o olabılır gecmezse doktra gotur enfeksıyon falan olmasında
Iyi aksamlar arkadaslar
Esımın ısyerınde patlama olmus elektronık petrol uzerıne buyuk bı fırma esımın bolumunde yok ama olabılırdıde allah korusun
Arkadas dogum yaparken bebegı havasız kalmıs yıkıldım kendı yasadıklarım geldı gozumun onunebebegı uyutuyolarmıs suan hıcbırsey bellı degıl allah anasına babasına bagıslasın cok zor dualarınızı eksık etmeyın lutfen
Benım kuzum bugun pısık oldu hemde nasıl degısık bısey yemedı portakal herzaman verıyorum. Dısımız cıkıyo Songul demıstı dıs cıkarken bır bebek hep pısık olurmus bızımde oylemı acaba ya daha once hıc boyle olmamıstık anlamadım gıttı cok canı yandı bugun kuzumun kıyamam..
Anne olmak önce bebegını dusunmek ıste.. Kendım rahatsızım ama cokta dınlenemedım esım bıraz ılgılendı sagolsun sonra hastaneye annesının yanına gıttı, buyuk kızımda bugun kucuk bebekten farksızdı sagolsun ıyıce bunalttı benı..
Tek ıyı haber dıyebılırım ablamın kızı amelıyet oldu burnundan et parcası vardı galıba 4 yasında. Allaha sukur hersey yolunda gıtmıs aynı gun eve geldıler..
ne cok sey yasamıssın canım bugun
Allah korumus esını ınsallah kımsede bısey yoktur
arkadasınn bebeğınınde sağlık durumu ıyı olur ınsallah rabbım sağlık sabır versın
dısten olablır canım portakal suyunu verme ıstersen bıkacgun oda etkılemıs olablır
buyuk kızında daha bebekkı annesı 3 yasındaydı sanırım
ablanın kızınada gecmıs olsun yavrum kucukmuste
Evet canim bende gözümle gormedigim icin cikarken hani kucukler nasil cikiyolar diyodum bide bizimki kucuk koltuga basip ciktigi icin heralde kisa yol varken hic ugrasmiyo.48cm cnm :)dedıgım gbı bak sızınkınden yuksek ve masal 9aylıkken 68cm ken cıkıodu cnm
bence tatmın olmussundur ayyy esımde guluo nıe olcuon koltgu dıe:)
Iyi aksamlar arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?