2012 kasım bebekleri büyüyor..

Wavs cnm nerelerdesin? aksamda yoktun alp tugra firsat vermiyo mu?

aynen canım alp tuğra ve ev ıslerı ızın vermıyo dun aksam gırdım bakındım cıktım canım
bugunde pazara falan gıttık gıremedım valla yoğun gecıyo gunler bebısler buyudukce
gecmıs olsun canım ınsallah cabuk atlatrsın ve kuzularına gecmez

Kizlar erdem 38-39 derece atesle devam ediyor basindayim surekli dis patlamis bigazimiz kizarmis kabiz olduk huysuzuz 2 gundyr izinliyim duruma gore yarinfa

Kizlar erdem 38-39 derece atesle devam ediyor basindayim surekli dis patlamis bigazimiz kizarmis kabiz olduk huysuzuz 2 gundyr izinliyim duruma gore yarinfa

Cok gecmis olsun canim cok zordur eminim hem senin icin hemde minik erdem icin ah yavrum kiyamam onada ya insallah atlatir eski haline döner Allah yardimcin olsun.

48cm cnm :)dedıgım gbı bak sızınkınden yuksek ve masal 9aylıkken 68cm ken cıkıodu cnm
bence tatmın olmussundur ayyy esımde guluo nıe olcuon koltgu dıe:)

Iyi aksamlar arkadaslar
Bugun hep tatsiz olaylar ust uste geldi. Allah daha kötusunden korusun.
Esımın ısyerınde patlama olmus elektronık petrol uzerıne buyuk bı fırma esımın bolumunde yok ama olabılırdıde allah korusun

Arkadas dogum yaparken bebegı havasız kalmıs yıkıldım kendı yasadıklarım geldı gozumun onune bebegı uyutuyolarmıs suan hıcbırsey bellı degıl allah anasına babasına bagıslasın cok zor dualarınızı eksık etmeyın lutfen

Benım kuzum bugun pısık oldu hemde nasıl degısık bısey yemedı portakal herzaman verıyorum. Dısımız cıkıyo Songul demıstı dıs cıkarken bır bebek hep pısık olurmus bızımde oylemı acaba ya daha once hıc boyle olmamıstık anlamadım gıttı cok canı yandı bugun kuzumun kıyamam..

Anne olmak önce bebegını dusunmek ıste.. Kendım rahatsızım ama cokta dınlenemedım esım bıraz ılgılendı sagolsun sonra hastaneye annesının yanına gıttı, buyuk kızımda bugun kucuk bebekten farksızdı sagolsun ıyıce bunalttı benı..

Tek ıyı haber dıyebılırım ablamın kızı amelıyet oldu burnundan et parcası vardı galıba 4 yasında. Allaha sukur hersey yolunda gıtmıs aynı gun eve geldıler..

evet cnm cmrtsı pazar calıscam sadece kardesım bakcak 2gun masal a yarından sonra baslıorum cnm
bıldırcın yumurtası 2gun arayla ben verıorum bayılıo masal ve tadıda cok guzel yaa hemde normal yumurtadan3kat fazla protın vıtamın var doktorumz onermıstı kefır ve bıldrcn yumurtasını

cnm cok uzuldm kötu hbrler almısısn hep umarım bebısı annesıne babasına bagıslar rabbım diş dönemı ıshal olabılıo agzındakı fazla suyu kakadan cıkarıo demıstı doktorumz ama masalda olmadı belkkı sızınkıde o olabılır gecmezse doktra gotur enfeksıyon falan olmasında

Amın cnm ınsallah
Yumurtanın tadına bakmadım cunku normal yumurtayı sevmem ama buyuk kızım bayılarak yıyo kucuk yumurta dıye
Kefır hamıleyken ıcıyodum ama cocuklara almadım alsammı acaba evde yapmak daha saglıklı demıslerdı ama burda mayasını bulamam herhalde
Sızınde gozunuz aydın teyzenız geldı cok heyecanlısındır sımdı uzun zamandan sonra calısmaya baslıycan ıcın

ne cok sey yasamıssın canım bugun
Allah korumus esını ınsallah kımsede bısey yoktur
arkadasınn bebeğınınde sağlık durumu ıyı olur ınsallah rabbım sağlık sabır versın
dısten olablır canım portakal suyunu verme ıstersen bıkacgun oda etkılemıs olablır
buyuk kızında daha bebekkı annesı 3 yasındaydı sanırım
ablanın kızınada gecmıs olsun yavrum kucukmuste

Ben cıkıyorum kızlar hıc keyfım yok gorusrz ınsallah yarın guzel haberler alırım optm hepınızı

Amın cnm cok sagol
Kızım 3,5 yasında ama bazen unutuyorum onunda kucuk bebegım oldugunu tatsızlıkkarda ust uste gelınce bıraktım kendımı o aglıyo ben aglıyom neysekı nıda uyuyodu yoksa aglama patlaması olacaktı evde
Canlarım onlar benım

48cm cnm :)dedıgım gbı bak sızınkınden yuksek ve masal 9aylıkken 68cm ken cıkıodu cnm
bence tatmın olmussundur ayyy esımde guluo nıe olcuon koltgu dıe:)
Evet canim bende gözümle gormedigim icin cikarken hani kucukler nasil cikiyolar diyodum bide bizimki kucuk koltuga basip ciktigi icin heralde kisa yol varken hic ugrasmiyo.

Ah canim uzuldum durumuna pek iyi bi gun gecmemis senin icin Allah butun zorda kalanlara bebislere yardim etsin yarin herjes icin gün aydin olsun insallah canim hersey yoluna girer insallah üzülme sen.

Bende cikiyorum artik bugece pek kimse yok heralde zaten uyumam lazim yarin cok ders calismam lazim arkadaslarim cumartesi iki sinav var yine iyice bunaldim artik ya hic sormayin neyseki kv.de cumartesi aksami goturucez hem gorumceminde yeni evini gormus olucaz bakalim tekrar evimde yalniz olmayi ozledim ben yaa kavusuyorum evime.gel su 15 tatil gel cocuklar gibi bekliyorum seni.herkese iyi geceler ben kaciyorum.

yaaa okadar alıntı yaptım silndiiiii..offf yaa günaydın kızlar bnb geçmiş olsun cnm
ya pişik için söyliyecem unutuyorum
gerçi siz biliyosunuzdur ama kızlar pişik olunca özellikle ıslak mendille silmeyin popolarını herdefasında yıkayın ve kırem sürmeyi unutmayın
beysalım çok geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyorum
songülüm eşin evdeydi girememişsin
ee bide negüzel gezmelere gidilmiş
ay benimde çok ihtiyacım var gezmeye..

Günaydın kızlar henüz geçmişi okuyamadım
öncelikle cumanız mübarek olsun
dün akşam kuzenim geldi bi kaç gün bende kalacak. çok mutluyum.onu görmek bana iyi geliyor
2 gündür defnenin göz altı şişti çok hafif. Bugün dr a gittik. Alerji olmuş. Bünyesi alerjiye yatkın bir bebek dedi.10 gün sonra tekrar gideceğiz
bizden haberler böyle

günaydın kızlar bugün işe geldim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. oğlumun atesi biraz daha düştü ama hala devam ediyor şimdi aradım anne acıyo diye ağlıyodu

fundam geçmiş olsun ve gözün aydın
cumanızda mubarek olsun
kızlar şimdi yaseminle konuştum zeynebim bayağı kötü olmuş burnu akmış dün sürekli ve çok öksürüyomuş bakalım bugün doktora gidecekler büyük bir ihtimalle
of allahım bütün bebişleri korusun umarım güzel haberler alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…