- 5 Eylül 2012
- 2.299
- 299
- 173
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.701
kıyamamya defneme
iyiyiz iyi olmasınada uykusuzummmmm:
nutraks sanada günaydın cnm:
ya bu ar5ada akşm süt verreym dedim azck bal koydm içine de içmedi sıpammm....önce bi kere daha denemştm onuda içmedydi nasıl alıştrdnz yaaa
günaydıınn ..sana pek aydn olmamş sanrm da ayy eski günlermi hatrlattn bana
ay bizimkide meyve suyu içmiyo hey allahımyaaa:
aynen cnm bana gün aymadı malesef..
sen nasıl alıştırmıştın uykuya özel bişey yaptınmı:
diş diyorum bugece kalkmalara ama bilmiyorumya:
gerçi bide
gıripten korkuyorum umarım onun habercisi değildir..
ay aman allah korusunnn....bnm kinin uyumama nedeni yoktu hasta değil diş yok ama uyumuyıordu sürekli pış pış istyodu daha doğrusu..bi dr tavsiyesyle emzrme dışında ilgilenmedm arada saknleştrmk için ellerni tuttum saçnı okşadm falan iki gece sürdü ağlamaları üçncü gece güzel uyudu çk şükür onbeş yirmi gündr iyi:))
yemesi de sıkıntı yemyo hiç bişey..akşm çıldrmk üzereydm resmen..bütn gün bir dilim kek bir iki kaşık yoğrt ve bşir dilim ekmekle yetndi
biz çabuk uyuyoruz ama gecenin bi yarısı uyanıp uyumuyoruz ağlamıyoruzda dönüyoruz kendimizi bi oraya atıyoruz bi oraya ama o uyumayınca bende uyumuyorum tabi..
bu arada bizimde kahvaltı kültürümüz yok cnm:
kaşarı normal peyniri ve zeytini görür görmez istemiyo tadııfalan bilmiyo
bi karıışım içinde olursa yiyo bende öyle vermek istemiyorum..
ayy valla zor iş ya ...cnm o oynasn kendi haline dedim ya bazen yapıyo bizmki de hala önceki gece yarm saat falan oynadı dede dede diye bağıryo şebeklik yapıyo ama hiiç üz vermdm uyumş gibi yaptık(ama zor tuttum kendmi gülmemek için..........)anne anne diye bağıryo bakmadkça sonra bi baktm sızmş:))
cnm inşallah sıkıntılı dönemin çabucak geçermerhaba kızlar;
uzuuun bi aradan sonra girdim yine fırsat buldum diyelim, yoğun yorucu can sıkıcı bi dönemden geçiyorum bu aralar ailevi durumlardan dolayı uzak kaldım, hepinizi de çok özledim..
songül mesaja burdan cevap veriyorum yeni gördüm bir ikincisi o kadar telefon trafiği oldu ki ne konuşacak dakikam kaldı ne de mesaj hakkım ama 9 ocakta sıfırlanıyo
eee nasılsınız bakem bebişler nasıl büyümüşlerdir iyicebenim cadı çirkef kiremit gayet iyi beni kepaze etmekle meşgul çok yaramaz dediğim dedik çaldığım düdük misali
sabahları öğlenleri işe giderken artık giyinmek zulüm oldu o da kabanını istiyo bizimle gelecekmiş, bugün öğleden sonra babasını zorla götürüp kapının arkasına götürdü kabanını işaret ediyo kıyamadık biz de bakıcıya götürdük, öğleden sonra çıkışta almaya gittim, yürüyerek döndük birlikte elinden tutmam yasak kendi yürüyecekmiş hayır normal yürüse neyse pepee deki bebe gibi yürümüyorum koşuyorum misali koşuşturmaca.. sokakta çocuklar top oynuyo gitti onların yannıa hadi dedim bi kere vursun tamam dediler topu önüne koyduk aldı kaçıyo vermeyecekmiş,, şimdiden çete oldu başıma geniş alan var çarşının olduğu yerde hafta sonları oraya salıyoruz koyun misali takılıyo orda çocukların ellerinden yiyeceklerini almaya çalışıyo ki kendisinden büyüklere saldırıyo resmen.. anne işine gelince diyo ama baba çok rahat kapıda ilk beni görüyo ama babaa diye bağırıyo sinir oluyorum
birazcık duaya ihtiyacım var kızlar çünkü bazen kendi üzüntümü ranaya yansıtmaktan korkuyorum.. uyutmaya çalışırken çok direniyo ve çok çabuk sinirleniyorum bu yüzden tek başıma uyutmuyorum illa eşimde geliyo dedim ya zor günler geçiriyorum.. interneti açmamı da eşim söyledi dedi biraz kafan dağlısın..
neyse fazla yazdım galiba
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz ben yine gelmeye çalışacam hepinizi seviyorum..
songüül bunlar sana
görüşmek üzere..
evet cnm kasım ayında geçtik izmiregünaydın cnm..ayy kıyamam yaa..sen geçtn mi izmire.ben baya uzakkaldım ya naptınız ne ettnz haberm yok hiç..
cnm gel yine ara ara..valla dertlere derman bu kızlar yaa..seninde hallolur inşllah sıkıntılarnnn
cnm belki diş sıkıntısı vardırbiz çabuk uyuyoruz ama gecenin bi yarısı uyanıp uyumuyoruz ağlamıyoruzda dönüyoruz kendimizi bi oraya atıyoruz bi oraya ama o uyumayınca bende uyumuyorum tabi..
bu arada bizimde kahvaltı kültürümüz yok cnm:
kaşarı normal peyniri ve zeytini görür görmez istemiyo tadııfalan bilmiyo
bi karıışım içinde olursa yiyo bende öyle vermek istemiyorum..
annelik zor iş zorrr:
bizimki yatağında durmuyo ayağı kalkıyo ben yatırıyorum o kalkıyo sonra yanımıza alıyorum mecburen
bizimkide şebeklik peşinde gece gece hey allahımya:.
cnm inşallah sıkıntılı dönemin çabucak geçer
seni ve rananın maceralarını çooook özledik
özletme kendini
evet cnm kasım ayında geçtik izmire
cnm belki diş sıkıntısı vardır
defne genelde diş döneminde uyuyamıyor
bizde aile boyu yatıyorz :))beşikte yatmyo hanfendi rahat dönemiyomş.tek kişilk yatak aldk bizimkyle brleştrdk biraz da mecburiyetten..öyle yatyız:))
cnm inşallah sıkıntılı dönemin çabucak geçer
seni ve rananın maceralarını çooook özledik
özletme kendini
evet cnm kasım ayında geçtik izmire
cnm belki diş sıkıntısı vardır
defne genelde diş döneminde uyuyamıyor
bizde aile boyu yatıyorz :))beşikte yatmyo hanfendi rahat dönemiyomş.tek kişilk yatak aldk bizimkyle brleştrdk biraz da mecburiyetten..öyle yatyız:))
Cok sagol canim simdi oglumu uyutuyorum bende cok sabirsizlandim olcmek icin eger ayniysa zaten bende rahatlarim ciksin diye acelem yokta sadece merak ediyorum iste.canım senin için ölçtüm yüksekliği yaklaşık 40 cm:)) ama diğer koltuklarda da bakcam ben de merak ettim onlara çıkabilecek mi acaba.
Krese neden yolladiginizi anladim canim tabi haklisiniz oyle bi durumda bende yollardim.kv. hala bizde kahvalti hazirla ereni doyur derken olcemedim burayada ancak girebildim zaten simdi olcucem bakam.Cnm sizin portakaldan o zaman bende sıkıyorum ama olmuyo allaha sukur
Kres zor oluyo tabi götur getir ama burda iki dille yasiyoruz malum, 2 yasinda verdiler eltimler, ben önce ana dili otursun diye vermedim 4 u beklersek gec oluyo sonra uyum saglamasi, severek gidiyo simdilik..
Cnm benim kizin bugun yaramazligi ustundeydi saldalye kesmiyo artik saldalyeden masaya cikiyo ve hemen ustunde avize var camdan cok hassas bisey ne yapicam bilmem.. Koltuga coktandir cikiyo usenmedim olctum yuksekligi 43 cm. Belki alcak sizinkilere gore bilmiyorum. Kollariyla bastiriyo bastiriyo kendini sonra ittire ittire cikiyo sipa koltuklar deri arada kayiyo ama sonra yine topluyo
Nıda nın mız mızlıgı dısten kesın, hergun bır kez kaka yapan cocuk bugun 4 kez yaptı ıshal gıbıde degıl
Daha öncede olmustu böyle..
Kızlar bebegıne bıldırcın yumurtası veren varmı? Ne dusunuyosunuz?
Ben ıkı haftadır verıyorum bır ıkı gun arayla cok yararlı oldugunu okumustum alerjı falanda olmadı bulursam arada bı vermeyı dusunuyorum, burda herzaman bulamıyorm
Bırde benım kızım uyurken parmagını emıyo varmı bızım gıbı olan?
Kac cesıt emzık aldım hıcbırını begenmedı
Doktoruna soruyorum onemlı degıl dıyo gunduz hıc aramıyo ama uykusu geldıgınde parmak dırek agzında
Nasıl bıraktırıcam bılmıyorum.. Varmı önerısı olan? cevremdekıler kendı farkına varınca bırakır ancak dıyolar bılmıyorum..
Ay cok guldum canim yaa demek yatak aldiniz bu bebisler insanin yaratici zekasinida gelistiriyo.
Cok sagol canim simdi oglumu uyutuyorum bende cok sabirsizlandim olcmek icin eger ayniysa zaten bende rahatlarim ciksin diye acelem yokta sadece merak ediyorum iste.
Krese neden yolladiginizi anladim canim tabi haklisiniz oyle bi durumda bende yollardim.kv. hala bizde kahvalti hazirla ereni doyur derken olcemedim burayada ancak girebildim zaten simdi olcucem bakam.
Ben bildircin yumurtasi yazin vermistim canim asagida amcamiz oturuyo o besliyo bizede yumurta veriyodu ben yedirdim hep ama bayadir yumurtlamiyolar oyuzden vermedim bidaha.
Koltuklarimi olctumde 43-44 gibi heralde sizinkilerle aynidir.neyse merakim gitmis oldu.ayy bide cikmayi ogrense tvnin oralara falan ulasabilir ya cok yakin koltukla birbirine en iyisi bizimki biraz daha beklesin.
cnm takılma sonunda çıkacak
bide çıkınca odada yanlız bırakamıyosun koltuğa çıkıp zıplıyo nil
önce çıkmayı öğrendi sonra zıplamayı ve ilk çıktığında kafa üstü inmeye çalışıyodu sonra arkasını dönüp inmesi gerektiğin i öğrettik
ama şimdi odada bırakınca korkuyorum bi mutfağa su almaya bile gitsem korkuyorum açıkçası..
her çocuğun gelişimi farklı
erende çıkmıyodur ama başkaşeyi daha iyi yapıyodur oyüzden takılma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?