2012 kasım bebekleri büyüyor..

ya bu ar5ada akşm süt verreym dedim azck bal koydm içine de içmedi sıpammm....önce bi kere daha denemştm onuda içmedydi nasıl alıştrdnz yaaa

ay bizimkide meyve suyu içmiyo hey allahımyaaa:

günaydıınn ..sana pek aydn olmamş sanrm da ayy eski günlermi hatrlattn bana

aynen cnm bana gün aymadı malesef..
sen nasıl alıştırmıştın uykuya özel bişey yaptınmı:
diş diyorum bugece kalkmalara ama bilmiyorumya:
gerçi bide
gıripten korkuyorum umarım onun habercisi değildir..

ay aman allah korusunnn....bnm kinin uyumama nedeni yoktu hasta değil diş yok ama uyumuyıordu sürekli pış pış istyodu daha doğrusu..bi dr tavsiyesyle emzrme dışında ilgilenmedm arada saknleştrmk için ellerni tuttum saçnı okşadm falan iki gece sürdü ağlamaları üçncü gece güzel uyudu çk şükür onbeş yirmi gündr iyi:))
yemesi de sıkıntı yemyo hiç bişey..akşm çıldrmk üzereydm resmen..bütn gün bir dilim kek bir iki kaşık yoğrt ve bşir dilim ekmekle yetndi

biz çabuk uyuyoruz ama gecenin bi yarısı uyanıp uyumuyoruz ağlamıyoruzda dönüyoruz kendimizi bi oraya atıyoruz bi oraya ama o uyumayınca bende uyumuyorum tabi..
bu arada bizimde kahvaltı kültürümüz yok cnm:
kaşarı normal peyniri ve zeytini görür görmez istemiyo tadııfalan bilmiyo
bi karıışım içinde olursa yiyo bende öyle vermek istemiyorum..

ayy valla zor iş ya ...cnm o oynasn kendi haline dedim ya bazen yapıyo bizmki de hala önceki gece yarm saat falan oynadı dede dede diye bağıryo şebeklik yapıyo ama hiiç üz vermdm uyumş gibi yaptık(ama zor tuttum kendmi gülmemek için..........)anne anne diye bağıryo bakmadkça sonra bi baktm sızmş:))

annelik zor iş zorrr:
bizimki yatağında durmuyo ayağı kalkıyo ben yatırıyorum o kalkıyo sonra yanımıza alıyorum mecburen
bizimkide şebeklik peşinde gece gece hey allahımya:.

cnm inşallah sıkıntılı dönemin çabucak geçer
seni ve rananın maceralarını çooook özledik
özletme kendini

günaydın cnm..ayy kıyamam yaa..sen geçtn mi izmire.ben baya uzakkaldım ya naptınız ne ettnz haberm yok hiç..

cnm gel yine ara ara..valla dertlere derman bu kızlar yaa..seninde hallolur inşllah sıkıntılarnnn
evet cnm kasım ayında geçtik izmire

cnm belki diş sıkıntısı vardır
defne genelde diş döneminde uyuyamıyor

annelik zor iş zorrr:
bizimki yatağında durmuyo ayağı kalkıyo ben yatırıyorum o kalkıyo sonra yanımıza alıyorum mecburen
bizimkide şebeklik peşinde gece gece hey allahımya:.

bizde aile boyu yatıyorz :))beşikte yatmyo hanfendi rahat dönemiyomş.tek kişilk yatak aldk bizimkyle brleştrdk biraz da mecburiyetten..öyle yatyız:))

bende öyle diyorum cnm zaten geriden bitane geldi 3 taneside çok kötü durumda resmen mor lmuş damakları offf:

bizde aile boyu yatıyorz :))beşikte yatmyo hanfendi rahat dönemiyomş.tek kişilk yatak aldk bizimkyle brleştrdk biraz da mecburiyetten..öyle yatyız:))

ne yapıcankiherşy uzmanların dediği gibi olmuyo

bende öyle diyorum cnm zaten geriden bitane geldi 3 taneside çok kötü durumda resmen mor lmuş damakları offf:

ne yapıcankiherşy uzmanların dediği gibi olmuyo

canım senin için ölçtüm yüksekliği yaklaşık 40 cm:)) ama diğer koltuklarda da bakcam ben de merak ettim onlara çıkabilecek mi acaba.
Cok sagol canim simdi oglumu uyutuyorum bende cok sabirsizlandim olcmek icin eger ayniysa zaten bende rahatlarim ciksin diye acelem yokta sadece merak ediyorum iste.
Krese neden yolladiginizi anladim canim tabi haklisiniz oyle bi durumda bende yollardim.kv. hala bizde kahvalti hazirla ereni doyur derken olcemedim burayada ancak girebildim zaten simdi olcucem bakam.

Ben bildircin yumurtasi yazin vermistim canim asagida amcamiz oturuyo o besliyo bizede yumurta veriyodu ben yedirdim hep ama bayadir yumurtlamiyolar oyuzden vermedim bidaha.

Koltuklarimi olctumde 43-44 gibi heralde sizinkilerle aynidir.neyse merakim gitmis oldu.ayy bide cikmayi ogrense tvnin oralara falan ulasabilir ya cok yakin koltukla birbirine en iyisi bizimki biraz daha beklesin.

Bizim koltuklarda 43-44 cm sizinkilerle ayni heralde.bide bizim oglan sunger koltugunu koyup ciktigi icin diger turlu cikmaya ugrasmiyo heralde akilli

Ben bu telefonu dövücem yaa msjimi gondermedi bende tekrar yazdim bu sefer iki kere yollamis onceki yazdigimi.

Ay cok guldum canim yaa demek yatak aldiniz bu bebisler insanin yaratici zekasinida gelistiriyo.

yaa canm naparsın...aaldk cidden o kadar komik ki odamız:))bazen kalkıp gelip benm yerime kayıyo bi tarafta o bi tarafta babası yerm dracık kalıyo öyle put gibi yatyom uyanmasınlar diye:))

Koltuklarimi olctumde 43-44 gibi heralde sizinkilerle aynidir.neyse merakim gitmis oldu.ayy bide cikmayi ogrense tvnin oralara falan ulasabilir ya cok yakin koltukla birbirine en iyisi bizimki biraz daha beklesin.

cnm takılma sonunda çıkacak
bide çıkınca odada yanlız bırakamıyosun koltuğa çıkıp zıplıyo nil
önce çıkmayı öğrendi sonra zıplamayı ve ilk çıktığında kafa üstü inmeye çalışıyodu sonra arkasını dönüp inmesi gerektiğin i öğrettik
ama şimdi odada bırakınca korkuyorum bi mutfağa su almaya bile gitsem korkuyorum açıkçası..
her çocuğun gelişimi farklı
erende çıkmıyodur ama başkaşeyi daha iyi yapıyodur oyüzden takılma..

Yok canim gelisim konusunda icim rahat hic pimpirikli degilim zamanla herseyi yapicak sadece kucuk olduklari icin nasil cikiyolar diye sasiriyodum.benim koltuk konusundada icim rahat koltuktan inmesini ogreneli cok oldu hemen atiyo bacagini geri geri iniyo odada ben olmasamda kendi sunger koltugu koyuyo koltugun önüne iniyo cikiyo ben mutfaktan bi geliyorum koltukta oturmus tv izliyo oluyo her halleri cok tatli bu yaramazlarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…