- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.761
cnm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirKizlar erdem 38-39 derece atesle devam ediyor basindayim surekli dis patlamis bigazimiz kizarmis kabiz olduk huysuzuz 2 gundyr izinliyim duruma gore yarinfa
sağol cnmfundam geçmiş olsun ve gözün aydın
cumanızda mubarek olsun
kızlar şimdi yaseminle konuştum zeynebim bayağı kötü olmuş burnu akmış dün sürekli ve çok öksürüyomuş bakalım bugün doktora gidecekler büyük bir ihtimalle
of allahım bütün bebişleri korusun umarım güzel haberler alırız..
Herkeze gunaydin kizlar ıki gundur giremedm dun yogun bir gundu yazarken nıckini unuttm yeni gelen arkadas cok gecmis olsun
Bu arada daha rahat hatirlayabilcegim bir nick yada sakibcasi olmassa isminu soyleme sansim varmi ay ben cok unutkanim yahu
Bu araa ozcananim seni burda gormekten cok bir mytlu oldum
Insalla en yakin zamanda sorunlar son bulur
Rananin hikayelerini cok ozlemisim
Herkeze gunaydin kizlar ıki gundur giremedm dun yogun bir gundu yazarken nıckini unuttm yeni gelen arkadas cok gecmis olsun
Bu arada daha rahat hatirlayabilcegim bir nick yada sakibcasi olmassa isminu soyleme sansim varmi ay ben cok unutkanim yahu
Bu araa ozcananim seni burda gormekten cok bir mytlu oldum
Insalla en yakin zamanda sorunlar son bulur
Rananin hikayelerini cok ozlemisim
günaydın şekerim naber bakalım?
ıyi tatlim.sen basilsin
minik hanim.nasil
ay site cok agir zor ginderiliyor
minik hanım iyi cnm ama akşam bizi görmen lazımdı
dün nil hanım dışarı çıkmak istemiş bende bakıcıya giydir montunu bi markete gidin dedim neyse gittiler
sora akşam babasına anlatıyodum dün böyle böyle oldu diye
sen geldi elimden tutu portmantonun oraya gittik tuturdu montumu giyecekmişim ben sonrada o gidecekmişiz ama nasıl ağlıyo anlatamam
sonra dikkatini başka yere çektim ama aklına geldikçe istedi tam 3 kere bu pozisyonu yaşadık diye bilirimmm
ay evet site ağır
sizde durumlar nasıl?
arkadaşlar merhaba merak ediyorum aranıZda çocuğu 14 aylık olupta yürümeyen varmı
arkadaşlar merhaba merak ediyorum aranıZda çocuğu 14 aylık olupta yürümeyen varmı
Benım kızımda 14 aylık yenı yenı yuruyo buyuk kızım 11 aylık yurumustu her cocugun gelısımı farklı doktoru hersey normal dıyosa kafanı takma, onlar kendini hazir hissedince bi dakka bile durmuyolar😊
Merhaba nasilsin
Allaha cnm ya iyi olmaya calisiyorum sen nasilsin pasayla fistigin nasillar
Nasil.oldu cnm.arkadasinin bebegi
Haber varmi
Kizim okuma yapiyor
Aras sirinkik yapiyor
Senin kizlar nasil
Ayni cnm ya isin kötusu anne baska hastanede bebek baska iyi haberlerini bekliyoruz ins.
Benımkıler beyza cızgı fılm ızlıyo nıda ortada dolanıyo tv unıtesıne cıkıp tv nın önune oturuyo ablasını sınır edıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?