2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar erdem 38-39 derece atesle devam ediyor basindayim surekli dis patlamis bigazimiz kizarmis kabiz olduk huysuzuz 2 gundyr izinliyim duruma gore yarinfa
cnm çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir
yavru m kıyamam nasıl canı acıyordur. benim de yirmilik dişin yeri kabardı ve çok acıyor,bebişleri çok iyi anlıyorum

sağol cnm
zeynep ilaya da geçmiş olsun
bütün bebişler hasta ne oluyor böyle

Herkeze gunaydin kizlar ıki gundur giremedm dun yogun bir gundu yazarken nıckini unuttm yeni gelen arkadas cok gecmis olsun
Bu arada daha rahat hatirlayabilcegim bir nick yada sakibcasi olmassa isminu soyleme sansim varmi ay ben cok unutkanim yahu

Bu araa ozcananim seni burda gormekten cok bir mytlu oldum
Insalla en yakin zamanda sorunlar son bulur
Rananin hikayelerini cok ozlemisim

Herkeze gunaydin kizlar ıki gundur giremedm dun yogun bir gundu yazarken nıckini unuttm yeni gelen arkadas cok gecmis olsun
Bu arada daha rahat hatirlayabilcegim bir nick yada sakibcasi olmassa isminu soyleme sansim varmi ay ben cok unutkanim yahu

Bu araa ozcananim seni burda gormekten cok bir mytlu oldum
Insalla en yakin zamanda sorunlar son bulur
Rananin hikayelerini cok ozlemisim

günaydın şekerim naber bakalım?

günaydın şekerim naber bakalım?

ıyi tatlim.sen basilsin
minik hanim.nasil
ay site cok agir zor ginderiliyor

minik hanım iyi cnm ama akşam bizi görmen lazımdı
dün nil hanım dışarı çıkmak istemiş bende bakıcıya giydir montunu bi markete gidin dedim neyse gittiler
sora akşam babasına anlatıyodum dün böyle böyle oldu diye
sen geldi elimden tutu portmantonun oraya gittik tuturdu montumu giyecekmişim ben sonrada o gidecekmişiz ama nasıl ağlıyo anlatamam
sonra dikkatini başka yere çektim ama aklına geldikçe istedi tam 3 kere bu pozisyonu yaşadık diye bilirimmm

ay evet site ağır
sizde durumlar nasıl?

Haha bak sen zilluye ya gezmeyide anlamis
Denek.aksam.size baski.uyguluyor gezmek icin
Tatli kizim.benim
Ay arasta ben yada babasu biryere gidicek.olsun kendini gosteriuor kapida ben diyor
Hic guyinmeyi sevmeyen aras ablamizi almaya giderken mont ve botlari giyerken hic ses.etmiyor.cok.uyaniklar.guldenim
Hele saklanbas oynamasi var haha hep.ayni yere saklaniyir yayen diyie saklaninca

Alt komsuya gitmistik geldim smdi masalin uykusu geldi.uyudumu da kalkmqz die eve geldim ohh artik tek uyku yapioruz
Sabah 10da kalkio 3gbi uyuo aksam da 10da yatio ohh cok iyi oldu ya
dakka basi uyumak istiodu sabah erken kalkinca boyle iyi oldu sukur
Artik ben cok rahatim yaa teyzesi hic bisey yaptirtmio bana
simdi o uyuttu bizde gezmeye gdioz kocacikla:)
Opyrummm sizii bu arada sabh giremedim gec oldu ama
hayirli cumalar kizlar

arkadaşlar merhaba merak ediyorum aranıZda çocuğu 14 aylık olupta yürümeyen varmı

Patronumunkide 14aylik kizimla ayni dogdular o yurumuo bnm kiz 10aylikken yurudu dojtora goturmus 18aya kadar normal demis doktor
Bide onun kizinda tum dislri cikti mesela.bizim 4tane daha
doktor bazi.gelisimler olurken bazilari yavaslar dems
icin rahat olsun cnm bence

arkadaşlar merhaba merak ediyorum aranıZda çocuğu 14 aylık olupta yürümeyen varmı

Benım kızımda 14 aylık yenı yenı yuruyo buyuk kızım 11 aylık yurumustu her cocugun gelısımı farklı doktoru hersey normal dıyosa kafanı takma, onlar kendini hazir hissedince bi dakka bile durmuyolar😊

Nasil.oldu cnm.arkadasinin bebegi
Haber varmi
Kizim okuma yapiyor
Aras sirinkik yapiyor
Senin kizlar nasil

Ayni cnm ya isin kötusu anne baska hastanede bebek baska iyi haberlerini bekliyoruz ins.

Benımkıler beyza cızgı fılm ızlıyo nıda ortada dolanıyo tv unıtesıne cıkıp tv nın önune oturuyo ablasını sınır edıyo

Ay rabbil
Sifa versin insalla
Hahq ay ondan dami.anliyor
Senin kizlari.merak.ediyorum album.yapma sansin varmi
Bu arada sana beni desem.sakincasi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…