- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.721
Yok canim gelisim konusunda icim rahat hic pimpirikli degilim zamanla herseyi yapicak sadece kucuk olduklari icin nasil cikiyolar diye sasiriyodum.benim koltuk konusundada icim rahat koltuktan inmesini ogreneli cok oldu hemen atiyo bacagini geri geri iniyo odada ben olmasamda kendi sunger koltugu koyuyo koltugun önüne iniyo cikiyo ben mutfaktan bi geliyorum koltukta oturmus tv izliyo oluyo her halleri cok tatli bu yaramazlarin.
Yok canim gelisim konusunda icim rahat hic pimpirikli degilim zamanla herseyi yapicak sadece kucuk olduklari icin nasil cikiyolar diye sasiriyodum.benim koltuk konusundada icim rahat koltuktan inmesini ogreneli cok oldu hemen atiyo bacagini geri geri iniyo odada ben olmasamda kendi sunger koltugu koyuyo koltugun önüne iniyo cikiyo ben mutfaktan bi geliyorum koltukta oturmus tv izliyo oluyo her halleri cok tatli bu yaramazlarin.
Herkese ıyı gunler
Kımsecıkler uok buralarda nerdesınız kızlar
Maalesef sonunda hasta oldum uzun zamandır olmamıstım boyle
Kolumu kıpırdatacak halım yok , kızları uyuttum bende dınlenıyorum
Herkes ıyıdır ınsallah, yasmın yok zeynepılay ıyıdır ıns.
Gulden nıl dıslerı cabucak cıksın ıns .daha fazla cekmesın kuzu
ya bu ar5ada akşm süt verreym dedim azck bal koydm içine de içmedi sıpammm....önce bi kere daha denemştm onuda içmedydi nasıl alıştrdnz yaaa
geçmiş olsun cnmmm..allah şifa versin
Herkese ıyı gunler
Kımsecıkler uok buralarda nerdesınız kızlar
Maalesef sonunda hasta oldum uzun zamandır olmamıstım boyle
Kolumu kıpırdatacak halım yok , kızları uyuttum bende dınlenıyorum
Herkes ıyıdır ınsallah, yasmın yok zeynepılay ıyıdır ıns.
Gulden nıl dıslerı cabucak cıksın ıns .daha fazla cekmesın kuzu
Sagol cnm insallah gecmez bende ondan korkuyorum..
Songul den haberin varmi bugunde gelmemis
Bende ciktim cnm sana iyi aksamlar nil prensesinle ins.bu gece guzel uyur
Masallah nile zaten elbisede giydiginde kucuk bi hanfendi oluyo oda cok yakisiyo elbise.bizimkide bu siralar takip cikarmaya merakli nerde kapakli bisey var aciyo kapatiyo kahvaltiliklari falan kutularina cok merakli surpriz yumurta kutusunu kapatmaya calisiyo simdide yazi tahtasi var kenarindaki yuvarlak kalp onlari aliyo koyuyo her gecen gun gelisiyolar.halinin ortasindada tencere caydanlik icine kucuk olan oyuncaklari koyuyo bide tahta kasik verdim onunlada karistiriyo yemek yapiyo.oyyy yerim ben onu
ama sen yinede fazla güvenme cnm bunların ne yapıcağı belli olmaz
nil artık bezini çöpe atıyo benden alışık ben bezi sarıp eline veriyorum
dün bakıcısı vermek istememiş kıyameti koparmış bizimki heheh:
Her hallerı tatlı bunların ve cok akıllılar
Ben dun yuksek butun oyuncakları kaldırdım elıne alıp gıdıyo nereye cıkacaksa basamak olarak kullanıyo
Her hallerı tatlı bunların ve cok akıllılar
Ben dun yuksek butun oyuncakları kaldırdım elıne alıp gıdıyo nereye cıkacaksa basamak olarak kullanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?