2012 kasım bebekleri büyüyor..

oyyy yerim ben onu
ama sen yinede fazla güvenme cnm bunların ne yapıcağı belli olmaz
nil artık bezini çöpe atıyo benden alışık ben bezi sarıp eline veriyorum
dün bakıcısı vermek istememiş kıyameti koparmış bizimki heheh:

Herkese ıyı gunler
Kımsecıkler uok buralarda nerdesınız kızlar
Maalesef sonunda hasta oldum uzun zamandır olmamıstım boyle
Kolumu kıpırdatacak halım yok , kızları uyuttum bende dınlenıyorum

Herkes ıyıdır ınsallah, yasmın yok zeynepılay ıyıdır ıns.
Gulden nıl dıslerı cabucak cıksın ıns .daha fazla cekmesın kuzu

Her hallerı tatlı bunların ve cok akıllılar
Ben dun yuksek butun oyuncakları kaldırdım elıne alıp gıdıyo nereye cıkacaksa basamak olarak kullanıyo

geçmiş olsun cnmmm..allah şifa versin

ya bu ar5ada akşm süt verreym dedim azck bal koydm içine de içmedi sıpammm....önce bi kere daha denemştm onuda içmedydi nasıl alıştrdnz yaaa

Cnm benım kızda almıyodu bıberon 9 aylikken emmeyı bıraktı sonra devam mamasıyla basladım ama uyanıkken mumkun degıl almıyodu (halada oyle) uyurken kucagıma alıyodum hafıf sallar gıbı yapıyodum öyle öyle alıstı sonra yatagında vermeye basladım 50cc le basladık sımdı 200cc falan ıcıyo sukur, sabaha karsi veriyorum devam uyuyo
Devam sutu veriyodum artik inek sutune gectik icine bikac bebe biskuvisi atiyorum seviyo

cnm geçmiş olsun umarım kızlara geçmez..

Sagol cnm insallah gecmez bende ondan korkuyorum..
Songul den haberin varmi bugunde gelmemis

cnm aynen songülün eşi izinli bugün
dün konuştuk iyidi yarenin dersleriyle ilgilenmiş ola bilir..
ay biz bi çocuklar zorlanıyoruz siz 2 çocukla alah kolaylık versin
çok güzl bi başarı ama bi okadarda zor değilmi*

Masallah nile zaten elbisede giydiginde kucuk bi hanfendi oluyo oda cok yakisiyo elbise.bizimkide bu siralar takip cikarmaya merakli nerde kapakli bisey var aciyo kapatiyo kahvaltiliklari falan kutularina cok merakli surpriz yumurta kutusunu kapatmaya calisiyo simdide yazi tahtasi var kenarindaki yuvarlak kalp onlari aliyo koyuyo her gecen gun gelisiyolar.halinin ortasindada tencere caydanlik icine kucuk olan oyuncaklari koyuyo bide tahta kasik verdim onunlada karistiriyo yemek yapiyo.

Ben dun yuksek butun oyuncakları kaldırdım elıne alıp gıdıyo nereye cıkacaksa basamak olarak kullanıyo

Gecmis olsun canim insallah kisa surede atlatirsin tabi cocuklarlada cok zor olur dinlenmesi ama esinde yardim eder heralde sende dinlenirsin o arada.

Gecmis olsun canim insallah kisa surede atlatirsin tabi cocuklarlada cok zor olur dinlenmesi ama esinde yardim eder heralde sende dinlenirsin o arada.

Ayy kizlar oglusumla pepeyi izliyoruz oyun hamuru yapiyolarda ordan ogrendim hamurun icine cok tuz konmasinin sebebi yapilan sekilin kirilmasini onlemek icinmis bilginiz olsun daha once merak edilmisti bu konu.

kızlar merhaba
ay koltuklara cikmalar ceketini isteyip sokağa çıkmak istemeler bezini çöpe atmalar çok.eğlenceli ve çok akıllı bu bebisler ya masallah onlara
elif daha koltuklara cikamiyor öyle bi cabasida yok şimdilik
ne istersem getiriyor ayakkabisi ciktiginda kendi giymeye çalışıyor getir kızım dediğim herşeyi alıp getiriyor Allahima sukurler olsun tattırdı bu.güzelliği bize
erdemi bende merak ediyorum nasıl oldu.acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…