2012 kasım bebekleri büyüyor..

nesı vardı cnm ben atlamısım sanırım

Cnm daha once bıcok hastalıktan amelıyat oldu sımdı rutın kontrollerı yapılırken kanda bazı degerler yuksek cıkmıs cıgerlerde su varmıs tedavı nasıl devam edecek tam bılemıyoruz suan sureklı kan alarak tahlıl yapıyolar

gecmıs olsun cnm
aldılarmı cıgerdekı suyu nefes darlığı yapıyormu

gerçekten mı annemın yasadıkları aklıma geldı cnm b ırden
o verılen ılaclarda orgqanlara cok zarar verıyır
kendıs saglıgı nasıl nasıl hıssedıyır

Kendısı ıyı allaha sukur ama hastaneye yatmak ıstemıyo herkes gıbı
Moral verıyoruz 5 cocugu var hepsı cok duskunler gun ıcınde yalnız kalmıyo
Kendı 71 yasında bıraz yasın getırdıgı duygusallıkta var ıste elımızden gelenı yapmaya calısıyoruz

kıyamam cnm ya ama sukru kı bak elden ayaktan dusmemıs ıllakı evını ıster hastane ortamı psıkolıjısını bozuyor ınsnın

Ay organlara zarar verıyosa kotu ya
Yarın soralım bakam zararı varmı

canım ıkısı farklı durumlardr
annemın hem cıgerınde su hemde vücutta yüksek oranda enfeksıyon vardı maesef onu kurutak ıcın verıle ılaclar organlarına zarar verdı
sızın böyle bır durum yok degılmu

normal ama 14 aydır hep berabersınız
ama soyel dusun sadece haftada ıkı gun
Aynn ilkkez ayrilioz 1saat bile ayri kalmamistim napcaz bilmiom babamz ise gitti ben stresten uyyamadim

Aynen cnm 2gun sadece saatleri de az die basladim ama annelik iste cok streslym inanki uyku tutmasi 10da gtcem ise ama uyuyamiom

Gunaydin herkese bgun ilk is ve ilk kez kizimdan ayrilma gunum
Aksam eve gelince yazarim bakalim kiz napmis ben naptim die
dua edin banada is yerinde aglamayayim

Ayşegül ilk is günün hayırlı olsun onlardan ayri kalmak cok zor ama hem 2 gun hem az saat bak biz napalim hem 5 gun hem gunde 10 saat(

Aysegul ne yaptin bugun

Aklim hep evdeydi ama ardigmda 2tabak corba yedi ekmek dogrdim icine dedi krdesim
bidahaki aradgmda.meyve yedi uyudu dedi aksam 6da da 4tane kofte bi tabakda pilav yogurt yedi
simdi oynuo dedi
ay .rahatladim yedi uyudu oynuo dedikce
6.30da evdeydim zaten yarin 4gbi kapatip gelcektim ama yarin acma haftaya ac dedi yarinda evdeyim ohhh
ama nasil ozlemis nasil sarildi sebeklikler yapioo yaa cok ozlemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…