- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #31.841
Olurmu ole sey cnm tabikde bize anlaticaksin
Okul.cok uzzakmi bizim.hemem sokagimizda bebek araba ile gidiyoruz
Bence sen basarirsin heleki oramin zor sartlarimda ehliyet almissin:)
Aras uyidu ama yaren ayakta kizomla turk filmi izledil.dolma sardim yedirmeden yatiramadim
Sizfe durymlar nasl ablm aradi yazamadim hrmen
Yureme on dakka ama cocuklarla daha uzun suruyo
Ay cnm sagol ya o gunlerde baya cesaretlıydım beyzayı alır alısverıse cıkardım
Sımdı zorunlu olmasa hıc ıstemıycem
Benımkıler coktan uyudu dokuzda yatırdım nıda bugun alısverıs yaparken hep yurumek ıstedı yoruldular gezmekten
Ne guzel yaren de sevıyomu dolmayı beyza ben sararken yanımdan ayrılmaz oda yapar yemeyıde cok sever
Ay ben artık senın vesılenle duduklude pısırıyom bılıyomusun ablamlar yapardı onlarınkı amc dıye marka bı tencere ben cesaret edemezdım normal duduklude olmaz dıye senden okuyunca pısırdım ve cok memnunum hem zamandan tasarruf
Wavs bı gorundun kayboldun cnm nasılsın?
Eki Görüntüle 929211 Eki Görüntüle 929210
doğru cnm çocuk ayağıyla yol daha uzun sureer
sımdı belkı ıkı çocuk olması cesaretını kırmıştır
duduklı de haruıka oluyor ama benım dudujkku hala yapılamadı
bu arada gecenın surprızı mınık kuşta dolma yemek ıcın uyandı cok uzun suredır uyanmıyordu kokuyu aldı sanırımEki Görüntüle 929210
Ay masallah pasaya hıc uyumamıs gıbı ayakta
Tabı ondan ayrı yersenız yakalanırsınız ıste boyle
sorma cnm hemen ortama mtıve oldu zaten ıcımde hzurlu degıldı cok sevıyor dolmayı
erol tas hesabı elde yıyor yıkıyoruz sabunla
Afiyet olsun kuzuya bende veririm tavugun kemigini falan oyalansin diye bazen catalla patetes falan koyuyom önune denk getirir catala takarsa cok mutlu oluyo zaten cok surmuyo sonra tabak alabora
haha ay dun bende verdım tavuık butu zaten etı cok sevıyor
çatal olayınıdsa cok sevıyorum dökülmeyen tabak aşldım pek devıremıyor:)
nasıl fıstık ıstahlımı
Yok cnm ikiside istahli bebek olmadilar
Nidaya kahvaltida hala karisim veriyorum yoksa yemiyo tek tek
Severek yedigi tek sey ev yogurdu cok acikmissa yaninda pilav
Beyzada cok takardim surekli biseyler dener yedirmeye calisirdim nida da daha rahatim galiba
Cunku artik beyza kendi istiyo ama sadece et turu makarna pilav sebzeyi yıne kendim yediriyorum bu bile iyi benim icin
Gecen cok komikti arkadasa gittik baya kalabaligiz masada servis yapacaklar beyza demezmi et yokmu diyeherkese rezıl olduk annecım bak dolma var sen sevıyosun dedım tamam dedı toparladık
hadı ya genelde ıkıncıler daha ısteklı olur aslında ama neysekı sevdıgı seyler varmış
bak beyza zamanla duzelmıs nıdada zamanla yer bende yaren de ne takıyordu
senın kızda bızımkıler gıbı etcı desene haha ay bazen nerde ne dıceklerı hıc bellı olmuyor
evet cnm aynen oyle eltımınkı 2,5 yasında krese gıdıyo olmayan almancasıyla evde gozlugunu kırdıgını falan anlatmıs ögretmende anlamıs yanı cok guldum. Ay buyudukce cok dıkkat etmek lazım zamane cocugu bunlar
ben artık kacayım cnm daha salonu toplayıp yatacam malum yarında yokuz evde:18: Gercı sabah dagıtmaları. 5 dakka bıle surmuyo ama naparsın
camıde sohbet varmıs ıkı saatlıgıne orayada gıtmek ıstıyorum hastanede var hangıne yetısecem bılmem
sana ıyı geceler cnm. Pasa uyumustur ıns.
masalla cnm kuzuna ya o yasta baska bır dılde derdını anlatabılmıus
yat cnm kolay gelsın toplu olması kısa srsede gece toplu bırakmak huzurlu bır uykunun anahtarı oluyor
arasım uyumak uzere
yarın bızımde yogum mezarlıga gıdıcez cocuklarıda goturcez
her kandıl ya gıder ya arardık yok bu kandıl annecegızım onsuz ılk kandılımız
ıyı geceler
arkadaşlar merhaba merak ediyorum aranıZda çocuğu 14 aylık olupta yürümeyen varmı
selam tatlım ayyy iyiki seni okudum.benim kız 28 kasım doğumlu.13 ay 2 haftalık maalesef benimkide yürümüyor.işin kötüsü emeklemedide.yürümüyor derken kolundan sırtından tutacam illaki o şekilde bütün gün koşuyor evin içinde bel fıtığım az dı resmen ama tek başına yürümeye korkuyor.1 hafta önce az az tek kısa mesafede bırakıyordum yürüdü kendi başına 6 kez 7 ince düştü.o düşüşten sonra bir korktu sorma şimdidide bana tutunmadan yürümüyor ne yapacam bilmiyorum ya hevesi kaçtı korkuyor kız ya.bu sayfada başka yürümeyen varmı acaba.
diğer tecrübeli anneler fikir verin bir sorun varmı ne den yürümüyor caba kızım.
İyi gecelr kizlar opyrimum hepinizi yarin ilk kez kzimdan ayri kalcam ayy sadece 2gunde olsa ben cok duygulandim yaaa
napcak acaba cok merak ediom cok ozlicemmmmmm
daha ilkgunum ve ben cok kararsizim acaba calsmasammi
cok kucuk yaaaa kiyamiommm onsuz napcam ben o napcak ki acaba;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?