2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ayşegül ilk is günün hayırlı olsun onlardan ayri kalmak cok zor ama hem 2 gun hem az saat bak biz napalim hem 5 gun hem gunde 10 saat(

Biliorum cnmda 14ay 1saat bile ayrilmayip bianda birakip gdince cok tuhaf oldum
ama arayip yedi uyudu oynuo dedikce rahatladim
gelince de sarilip optu yaladi allhim bayildim yaaa bayildm

Hadi bakalim.bugunude atlatmissin
Bir daha bir daha gittikce aha rahat gidersin zamanla alisirsin

Hadi bakalim.bugunude atlatmissin
Bir daha bir daha gittikce aha rahat gidersin zamanla alisirsin

Aynen ilj gun onemliydi sonucta kardesimde korkuodu stresliydi yediremzsem
seni ararsa aglarsa die korkuodu oda yedigini uyudgunu gorunce rahatlamis
onnda kendine guveni gelmis bende rahatladim artik icim rahat olur
ama ozlemesi opmesi nekar harika biseymis yaaa

Cnm gunun guzel gecmesıne sevındım
Masal mutlu sen mutlu ne guzel

Herkese ıyı aksamlar arkadaslar
Kımsecıkler yok

Bız butun gun dısardaydık hastane alısverıs derken aksam oldu

Masal.zaten ole problemli bir cocuk degil annesi aklin kalmasin
Dwmek fistik cok ozlemis optu he
Ay biz bu ara evde heo.o middayiz aras evin icinde ozluyor olsa gerek hep opucuk hep opucuk maaa diyor brde
Eew isler nasildi satis oldumu bugun tam sezon acilmasi gerci dimi

Hosgordum.cnm nasilsin
Hastane ziyareti nasil.gecti

Iyı sayılır cnm ya dun aksam bıraz rahatsız olmus bugun ıyıydı dısarı falan cıkardık tekerleklı sandalyeyle bıraz moral oldu

Benım keyfım yok hem ıyı hem korktugum bı durum var
Krese kızımı göturup getırmek zor oluyo dıye kucuk bı araba bakıyoduk ama esımde artık fırma arabası olacak ve ben bızım arabayla trafıge cıkmak zorundayım ehlıyet alalı 3,5 yıl oldu ama ıkı yıldır araba surmedım
Sımdı surmezsem sogukta kızları hasta edıcem dıye korkuyom yanı bı sekılde cesaretımın gelmesı lazım cok tırsıyorum nasıl yapıcam dıye, tecrubelı sofor annelerımızınde de tavsıyelerı olursa cok sevınırım
Dusunmekten kafam agrıyo ınan

Son düzenleme:

Ayy aynn nadil.opuo yalio opucuk ver diorum kosup gelio bayiliorum yaa
yerim ben o aras pasayi da allhim maaa diomus bide
satis oluo cnm ya ozel dikim yapilio hazir gelinlik yok bizde oyuzden provali okuo temmuz agusts gekinleri bile var suan
bilmeyip 1ay var dgune diyenler var cok yogun provalar musteriler oylesine gelip deneyenler ayy cok yogun yani
ama bgun ankara eylem vardi yollar kapaliydi tenhaydi yinesw yogun.cmrtsilere gore

Iyi olmasina sevindim.canim.rabbim.saglil.versin
Araba olayina gelince bindimmi gerisi gelir hem.orada herkez kurallara uyuyor oldugundan zorlanmazsin bencw
Esinde bir kac hatirlatma turu attirdimmi.kim.tutar seni

Esin yaninda otursun kizlarida al cik bi sur ev kres turu yap git gel alistirma yap hemn hatirlarsin rahatlarsn cnm bence sonucta surmussun ara vermissin okadar bikac sefer kullan guvenin gelir araba imkanin vrken nie bebislerle rezil.olasin sogukda

Haha cok sekerler.dimi
Arasta kosuyor.opuyor.maaa diye
Birsw hersabah opucuguyle.gune basliyorum
Islerin uyi.olmasina sevindim.cnm

Haha cok sekerler.dimi
Arasta kosuyor.opuyor.maaa diye
Birsw hersabah opucuguyle.gune basliyorum
Islerin uyi.olmasina sevindim.cnm

Uff en sevdgm hali zaten sabah ki halleri ilk uyaninca besiginde emme emme yokk dio bide elkerini acio yokk dio omuzlarinida dusuruo yokk dio allhim sabah sabh bayiliom emme yok.deyisine
artik herseyden anliyolar yaa
babasi bilerek masal alkis yapiomus annesi biliomusun dio hmn alkis yapio
byby yapcakmis bide gordunmu falan dio hmn byby yapio
aslunda ora dinlemio gbi grunuo oyuncak biseyle ugrasurken babasi benle sohbet ediomus gbi yapio
ve duyupcvp verio bayiliom yaa

Iyi olmasina sevindim.canim.rabbim.saglil.versin
Araba olayina gelince bindimmi gerisi gelir hem.orada herkez kurallara uyuyor oldugundan zorlanmazsin bencw
Esinde bir kac hatirlatma turu attirdimmi.kim.tutar seni

Sagol cnm
Evet herkes kurallara uyar ama benım ıcım korkuyo aksam bıraz surdum. yarın kresın oralarda alıstırma yapıcaz arabanın buyuk olması benı korkutuyo o yuzden de surmemıstım sımdı mecburen surmek zorundayım kızlar ıcın. ama cok heyecanlanıyorum napıcam bılmıyorum

Derdımle umarım sıkmam sızı kafam hep bunla mesgul olunca söylemeden gecemedım

Sen nasılsın cocuklar uyumustur coktan

Esin yaninda otursun kizlarida al cik bi sur ev kres turu yap git gel alistirma yap hemn hatirlarsin rahatlarsn cnm bence sonucta surmussun ara vermissin okadar bikac sefer kullan guvenin gelir araba imkanin vrken nie bebislerle rezil.olasin sogukda

Evet cnm onlar ıcın yoksa boyle rahattım ama kres ısı zor oluyo. Bakalım yarın cıkıcaz

Olurmu ole sey cnm tabikde bize anlaticaksin
Okul.cok uzzakmi bizim.hemem sokagimizda bebek araba ile gidiyoruz
Bence sen basarirsin heleki oramin zor sartlarimda ehliyet almissin:)
Aras uyidu ama yaren ayakta kizomla turk filmi izledil.dolma sardim yedirmeden yatiramadim
Sizfe durymlar nasl ablm aradi yazamadim hrmen

Tatlim.ya ne sirin oluyordir kimbilir demek klak sizde
Aras bem yada babasi giderken kendini gosterip ben bem diyor giden kimse cok uzulyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…