2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm arkadaşım çok sevindim inan ki... rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.
ayşegül ... ilk işgününü atlatmışsın cnm geçmiş olsun. şanslısın haftada iki gün çalışıyorsun bize bakıp şükredebillirsin bak 5 gün çlışıyoruz ki sanırım 6 gün çalışanlarda var...
be-ni... cnm anneyiz biz iş başa düşünce herşeyin en iiisini yaparız çocuklar söz konusuysa... eminim sende arabayı en güzel şekilde kullanırsın. hep diyorum ii ki ehliyet almışım kızımın şoförlüğünü yapıyorum diye
songülll... afiyet olsun cnm paşama da maşallah koca adam olmuş kız tam paşa... buarada o devrilmeyen tabaklar gerçekten işe yarıo mu ki cnm yaa benimki kaldırır atar gibi gelio devrilmese ne fayda
beysalll... ermemim nasıl oldu...
diğer kızlar sizzlerde iisinizdri inş.

günaydın kızlar, geçmişi okuyamadım. nasılsınız, bebişler nasıl?
perşembeden itibaren kuzenim bendeydi
dün akşamda otogara götürdüm.
içim bir garip oldu, çok özlemişim, çok iyi oldu gelmesi
buarada dün kandildi, hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun
defnenin gözü hala iyileşmedi
buarada sabah olanları anlatayım: sabah defneyi uyandırdım babaannesine götürmek için. geceliklerini çıkarttırmıyor, çıkarınca başladı ağlamaya. "kızım bak işe gitmem lazım. ama akşam gelince seninle bol bol oynayacağım söz veriyorum hem de hangi oyunu istersen onu oynayacağız.şimdi üstünü giydirmeliyim, tamam mı" dedim. başını evet anlamında salladı, sessizce kıyafetlerini giydi. kapıdan çıkarken de hadi anneciğim asansörü çağır dedim. koşa koşa asansöre gitti. içim hem cız etti hem de şükrettim.akıllı bıdığım benim. babaannesine bırakırken yine ağladı. onu ağlarken bırakmaktan nefret ediyorum

amin cnm aminnn:

allah kavuştursun cnm
evet ya inanılmaz akıllılar gerçekten:

allahım onları bize bizide onlara bağışlasın
evet geçmiş kandiliniz mubarek olsunnn:

cnm ilk iş günün hayırlı olsun
inşallah hep böyle sorunsuz gider

defne de öyle
gelip direkt kucağıma yatıyor, yanaklarımı mıncıklıyor ve en güzeli öpüyor

cnm zaaten daha önce de kullanıyordun değil mi?
trafiğin yoğun olmadığı yerlerde eşinle sür, daha sonra kreş yolunda eşinle sür
zaten güvenin yerine geldikçe daha rahat kullanırsın
benim ehliyet alırken direksiyon hocam trafiğe ilk çıkacağım zaman yalnız çık demişti. çünkü eş ya da baba olduğu zaman kadınlar çok geriliyor demişti.direksiyon hocamın tavsiyesini de dinleyebilirsin

Herkese gunaydin kizlar gununuz guzel gecer ins

Guldencim prensesin annesini sevindirmis ne guzel, benimki bisey isteyince annö diye cagiriyo ne demekse
Anne olmak harika bi duygu allah herkese yasatsin

Yasmin bal böcugu iyilesmistir ins
Araba olayi beni cok korkutuyo gece kac kez uyandim heyecandan ama allaha sukur ilk surus iyi gecti ins devamida öyle olur

Reces allah kavustursun cnm
Kuzular cok akilli oluyolar gercekten masallah onlara
Nidaya aksam hadi kizim oyuncaklarini toplayalim uyku saati dedim öylesine, baktim topluyo cok sasirdim herhalleri cok tatli bunlarin

günaydın cnm sağolb
allahım bu melekler d
aha ne ler yaşatıcaklar bize bakalım..
cnm inşallah kazasız belasız.
allahım seni ve meleklerini korusun:
yollarda olan herkesin yardımcısı olsun..

bu arada bebiş iyimiş sevindim..
allahım baışlasın

yerim o akıllı bıdığı bennnnn

günaydın kızlarr.. berrayla sizi öpüyoruz
günaydın cnm nasılsın
daha iiyiz cnm yaa ama hala japşırıp dururyoruz burnumuz akıo ara ara öksürüğümüz var... keyfimiz yerinde buna şükür...maşşalah senin kuzularına sizleri gördükçe 2. ye özeniyorum araba konusun hiç takma cnm dikkatli olduğun sürece sıkıntı olmayacaktır. tebiri elinden duayı da dilinden bırakma yeter.

günaydın cnm naber bakalım?
ay benim içimde ayrı bi sevinç var bugün..
bak sen fındığa sakladı sakladı bi söyledi annesinin ayaklarıını yerden kesti. aferin nilime alkışşşşşşşşşşşş

canlar günaydınlar merhabalar......nasılsınız hastalar iyilelti mi...
güldencimm gözün aydın ne güzel değilme anne denesini duymak..benki de annecii diyo bayılıyorum resmen ya.....uyanınca anne diyo yataktan hanfendi haber veriyo....dün yemek yapıyodum tezgahın yanına geldi kağıt havlu koparmışmasayı siliyo..temzliğe başladı kuzum:))
ben saçlarımı tararken imkanı yopk durmuyo o da tarayaxakmış.veryorum tarağı eline tarıyo...
bi de bu aralar kendi yiyo yemeği çtalı alıyo çorbaya batıruyo:)))kaşığı alıyo salataya batırıyo...o kadar tatlı ki..tabi üstü başı perişan ama öğrensn diye ellemiyorumm...
masal ece hayırlı olsun diyeym o zaman işin ilk iş günlerni geçirdin allah kolaylık versin..
yasmin sen naptın yaptırdın mı eşine hediye

maşallah fıstığa. benim kide uyanınca ben yanını gidene kadar annee anne anneeeeeee devam edio kesintisiz:) hiiç kendini yorup kalkmaya uğraşmıo
ay ben ne versem aşağı atıo yemekte gözü yok ki sipanın. tarak muhabbeti bizdede var cnm özellşkle babasının saçlarını çok tarıo, bi de elini sürüryo bıcı bıcı bıcı dio babasının saçlarını yıkıo . eşimin kucağında yıkıyorum ya ben onu ayrı bi muhabbetleri var kıskanıyorum o ayrı çok babacı oldu yaa ama işi düşünce anne ,bal böcüğüme ve tüm bebişlerimize maşallahbuarada hediyeyi henüz yaptıramadım cnm 1 günde yapıolarmış daha fırsat bulup çıkamadım yeri aslında yolumun üstü ama hep geçerken zeynep ilay yanımda oluo o da zaten rahatsız fazla soğuğa çıkarmak istemiyorum bir yolunu bulcaz artık daha var 29 una:)

Son düzenleme:

aynen cnm ya ..

aynen cnm
bide bizde bu ara elimden tutuyo nereye gitmek istiyosa oraya götürüyo beni ayyy çok tatlılar çokkk:

ya bide öpüyo resmen yaaaa harika bişey yaaa

ayyy eminim cnm
bizimkide karşıdan öpücük atıyo öp deyince yanağını uzatıyo :

bizimki bana düşkün yaaa..babası dılşarı gidiyoss umrunda olıuyo sadece öbür türklü pek umursamıyo.beni öpüyo babasına biraz diş de geçiriyo:)))dikkat et tabi hastalanmasın yavrucak....kışoı bi atlatsaydık...
,bizimki de yemiyo kli çatalab bindirip bana ham yaptırıyo:))

Gunaydinlar herkese ayy okudum okudum gecmisi ama aklimda hicbisey kalmadi ya k.bakmayin.tam kv.yi goturduk rahat ettim ama bu seferde esimle aramiz biraz limoni oldu kv. ile ilgili degil baska bi konuda soylediklerine kirildim dunde hic yuz vermedim biraz burnu surtulsun ya sinirlenince bagirip cagiriyo ama sonucunada katlanicak.neyse bosverin herkes iyi sanirim bebislerede masallah her gecen gun degisiyolar buyuyolar kocaman bi aferin onlara.

hahaha günaydın cnm sanki benim eşimi anlattın
oda bağrıyo sonra 5 dakka sonra
siniri geçiyo ama benim sinirim geçmiyo oyüzden ağzlarından çıkanlara dikkat edecekler
ben geçen verdim öyle bir ceza 3 4 gün kadar işe yaradı en azından şimdilik hehe:

günaydın cnm naber bakalım?
ay benim içimde ayrı bi sevinç var bugün..

iyiyiz çok şükür kızlar. malum berrayla yazmak mesele. biz de sizi takip ediyoruz

Evet canim ya sinirlenince soyluyo soyluyo sonra siniri gecince hersey normale donuyo ama soyledikleri kalbimi kiriyo insallah biraz oda dusunurde bidaha sinirlenince dikkat eder.

düzelr inşallah canm ama dik dur.tavrını koru madem haksız olan o anlasın hatasını..yuapabilirsen tabi ben yapamıyorm da

düzelr inşallah canm ama dik dur.tavrını koru madem haksız olan o anlasın hatasını..yuapabilirsen tabi ben yapamıyorm da
Sinirim gecince bende barismak istiyorum ama soyledikleri kalbimi kirdi zaten bi konusu acilsin soylicem hemen tabi o tartismadan sonra pek konusmuyorum iste dun aksamda mac varmis gitti diger odaya mac izliycek bende sartelden kestim tvye giden elektrigi noluyo diyo lamba yaniyo tv gitti sonra anladi benim yaptigimi tekrar acti bende kizdim kandil aksami camiye gitmiyonda mac izliyon dedim sonra abdest aldi gitti camiye sonra geldi ama benim kirginligim gecmiyoki ben yine ayni resmiyeti korudum sonra bi ara kahvede yaptim ona ama olsun nekadar kirilsamda kiyamiyom kocam sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…